patai Napisano 29 Grudnia 2012 Napisano 29 Grudnia 2012 Znaczące wydarzenie, które będzie miało największy wpływ na moje życie w 2013 roku. 10 Mieczy Rydwan 2 Buławy = Słońce -----Gwiazda---Pustelnik---Świat -----------Cesarz-----Sprawiedliwość ----------------Wisielec Pojęcia nie mam. Raczej kojarzy mi się to z oczekiwaniem na coś, przygotowywaniem do czegoś. Być może to będzie dominowało w przyszłym roku... Spójrzcie obiektywnym okiem Cytuj
iridos Napisano 3 Stycznia 2013 Napisano 3 Stycznia 2013 obijanie się o ścianę i brak możliwości ruchu Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 4 Stycznia 2013 Maestro Napisano 4 Stycznia 2013 W tej 10 mieczy to coś Cię przywali nagle i będziesz szukała sposobu,żeby z tego wyjsć, to niekoniecznie chodzi o uczcuia,np.jakies straty po wichurze, burzy itp. Cytuj
agaMAJ Napisano 4 Stycznia 2013 Napisano 4 Stycznia 2013 uważam,że po nieciekawym okresie, nagle twoje sprawy ruszą do przodu, to będzie jakiś nowy projekt, nowa praca Cytuj
miistakke Napisano 4 Stycznia 2013 Napisano 4 Stycznia 2013 rozstaniesz się albo z facetem albo z jakąś przyjaciółką się pokłócicie albo z inna bliską osobą. Cytuj
Izabela123 Napisano 4 Stycznia 2013 Napisano 4 Stycznia 2013 moze byc jakas nieprzyjemna sytuacja, w wyniku ktorej postanowisz zawalczyc o siebie... i zaczniesz wyznaczac sobie nowa sciezke Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi