Skocz do zawartości

Za Arshim

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano (edytowane)

Jak ocenia mój wygląd? 9 denarów - zadbana, atrakcyjna,podobam mu się

Jak ocenia mój intelekt 5 buław - widzi,że mam wiele do powiedzenia

jak ocenia mój charakter? Diabeł Rydwan (dwie wyszły) - pociagam go chyba swoją osobowością

Jakie uczucia zywi?Królowa Kielichów Umiarkowanie 10 buław - jestem mu bliska i chyba ciezko mu z tym

Rada Moc - mam być silna

Uzasadnienie 5 mieczy paź mieczy Śmierć - mam jakby wywalczyć sobie swoją pozycję, pokazać, że mam coś do powiedzenia, bo to może wiele zmienić ....dołozyłam Słońce - i wtedy będzie dobrze

Edytowane przez Inez2503
Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Jak ocenia mój wygląd? 9 denarów - widzi w Tobie kwintesencję kobiecości ~ taki rozkiwitający, delikatny kwiat...muszę coś tłumaczyć więcej (?)...:)

Jak ocenia mój intelekt 5 buław - widzi że mądra/kreatywna z Ciebie osóbka ~ z pasją/zaintersowaniami (a do tego charakterna...niezwykle energiczna - to już bardziej pod charakter oczywiście, ale na to wskazuje mi ta karta)...

jak ocenia mój charakter? Diabeł Rydwan (dwie wyszły) - dynamiczna, konsekwentna i ambitna z duuużym poczuciem własnej wartości - ojjj można się od Ciebie uzależnić - umiesz zjednać sobie ludzi (On to wie)...

Jakie uczucia zywi? Królowa Kielichów Umiarkowanie 10 buław - jesteś bliska Jego sercu, ale strasznie sie przed tym broni, próbuje to hamować...

Rada Moc - podstawa to pozytywne myślenie i nastawienie oraz panowanie nad emocjami...a co za tym idzie ~ bądź stanowcza...

Uzasadnienie 5 mieczy paź mieczy Śmierć - myślę że tu chodzi o to iż trzeba zakończyć "przekomarzanki" - wyjaśnić sytuację, wtedy zaświeci dla Was - Słońce...

Napisano

Jak ocenia mój wygląd? 9 denarów - zadbana, atrakcyjna ale samotna

Jak ocenia mój intelekt 5 buław - że chcesz mieć ostatanie zdanie

jak ocenia mój charakter? Diabeł Rydwan (dwie wyszły) - że jesteś przebiegła, inteligentna, spostrzegawcza, zmienna

Jakie uczucia zywi?Królowa Kielichów Umiarkowanie 10 buław - jesteś mu bliska ale jego uczucia do Ciebie są stałe i to go przygniata

Rada Moc - masz być cierpliwa

Uzasadnienie 5 mieczy paź mieczy Śmierć - a dla mnie właśnie masz nie obstawać przy swoim nie pyszczyć ale odpuścić Słońce - i wtedy będzie dobrze

Napisano

1. ze dbasz o siebei nie szczedzisz na to czasu i pieniedzy :)

2. taka zadziora co lubi dyskutowac i sie sprzeczac

3. uczucia to rozne... raz milosc pozniej przez obowiazki zapomina... takie bardziej zaurocznie

4. rada to przetrwac problemy , bo bedzie nie za wesolo...

• Maestro
Napisano

Nie pyszczę, daleko mi do tego w tej relacji...

Arshi,czemu ma nie być za wesoło? Jest śmierć, po Śmierci Słonko:)))

Napisano

Bo ile razy 3 karta byla smierc (a zamierzalem klasc na 3karty) to nie bylo za fajnie... szlo nie tak nawet jak 4. dolozona karta byla fajna to oznaczalo jedynie to ze w pozniejszych czasach bylem zadowolony z tych wszystkich nie milych wydarzen, wzmocnilo hart ducha :)

• Maestro
Napisano
Bo ile razy 3 karta byla smierc (a zamierzalem klasc na 3karty) to nie bylo za fajnie... szlo nie tak nawet jak 4. dolozona karta byla fajna to oznaczalo jedynie to ze w pozniejszych czasach bylem zadowolony z tych wszystkich nie milych wydarzen, wzmocnilo hart ducha :)

Wiesz,poniewaz dwie karty poprzedzające Śmierć są średnie,to dla mnie te złe rzeczy umra i nastanie Słonce, przynajmniej tak mi mówią moje karty:)

Napisano

Jak mialo byc dobrze to pojawial mi sie sad ostateczny... ale zobaczymy co u ciebie wyjdzie ;)

• Maestro
Napisano
Jak mialo byc dobrze to pojawial mi sie sad ostateczny... ale zobaczymy co u ciebie wyjdzie ;)

Sam wiesz,że z każdym karty gadają inaczej;)))