maddie88 Napisano 29 Grudnia 2012 Napisano 29 Grudnia 2012 Witam, Szukam pracy i zapytałam, czy znajdę ją w przyszłym miesiącu... Dokładnie pytanie brzmiało, czy zacznę pracować. O to chodzi: 10 Kielichów - Szukam pracy, która da mi satysfakcję i cenne doświadczenie. To dochodzi do tego: Wieża - Na razie będę musiała "zadowolić się" innymi ofertami...odbiegającymi od tego, na czym mi zależy. To zostanie rozpoznane: 3 Mieczy, tło: Głupiec, 8 Denarów - Właśnie, utrata złudzeń...zawiedzione nadzieje; rozpoczęcie pracy w innym kierunku... To będzie wyczuwane: Królowa Buław - Będę aktywna, będę czuła się pewnie w wykonywanych obowiązkach... To odchodzi: 4 Mieczy - Czas lenistwa To nadchodzi: Rycerz Buław (odpowiedź), tło: Król Kielichów, Świat - Niespodziewana propozycja... Może z zagranicy...chociaż nie wiem, jakim cudem Tak widzę to ja: 5 Mieczy - Nie jest lekko i trzeba kombinować, jak tylko się da... Otoczenie: 5 Buław - Duża konkurencja... Moje nadzieje/ obawy: 8 Kielichów - Że nie znajdę pracy, na której mi zależy... Do tego prowadzi: 2 Buław (odpowiedź), tło: Paź Mieczy, 6 Denarów - Będę się wahać...będę musiała podjąć decyzję. Czyli oferta pracy powinna być i bardziej zdecyduje się na nią ze względów finansowych... Wiem, jak to brzmi, bo mamy taką, a nie inną sytuację na rynku, ale bardzo zależy mi na rozwoju w danej dziedzinie, a tu chyba nici z tego... Jak myślicie? Pozdrawiam ciepło, Maddie Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 29 Grudnia 2012 Napisano 29 Grudnia 2012 No jakoś też tej pracy jeszcze w styczniu nie widzę...za parę chwil dopiszę całą inter...:* Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 29 Grudnia 2012 Maestro Napisano 29 Grudnia 2012 O to chodzi: 10 Kielichów - siedzisz w domu,masz dość być moze tego ciepełka To dochodzi do tego: Wieża - no,coś się zburzy,chyba Twoje siedzenie w domu To zostanie rozpoznane: 3 Mieczy, tło: Głupiec, 8 Denarów - trzeba będzie wykazac się inteligencja i nabytą wiedza To będzie wyczuwane: Królowa Buław - zaczniesz b.aktywnie poszukiwać pracy,może pytac znajomych,może kobieta Ci pomoze? To odchodzi: 4 Mieczy - Czas lenistwa -zgadza sie To nadchodzi: Rycerz Buław (odpowiedź), tło: Król Kielichów, Świat - nadchodzi mozliwośc czegoś nowego,praca wyjazdowa Tak widzę to ja: 5 Mieczy - wiesz, że musisz się postarać Otoczenie: 5 Buław - Duża konkurencja...- zgadzam sie, będzie ruch w interesie:) Moje nadzieje/ obawy: 8 Kielichów - Że nie znajdę pracy, na której mi zależy...- zgadzam się Do tego prowadzi: 2 Buław (odpowiedź), tło: Paź Mieczy, 6 Denarów - otrzymasz propozycję,może nawet dwie i trzeba będzie podjąć decyzje Cytuj
maddie88 Napisano 29 Grudnia 2012 Autor Napisano 29 Grudnia 2012 O to chodzi: 10 Kielichów - siedzisz w domu,masz dość być moze tego ciepełkaTo dochodzi do tego: Wieża - no,coś się zburzy,chyba Twoje siedzenie w domu To zostanie rozpoznane: 3 Mieczy, tło: Głupiec, 8 Denarów - trzeba będzie wykazac się inteligencja i nabytą wiedza To będzie wyczuwane: Królowa Buław - zaczniesz b.aktywnie poszukiwać pracy,może pytac znajomych,może kobieta Ci pomoze? To odchodzi: 4 Mieczy - Czas lenistwa -zgadza sie To nadchodzi: Rycerz Buław (odpowiedź), tło: Król Kielichów, Świat - nadchodzi mozliwośc czegoś nowego,praca wyjazdowa Tak widzę to ja: 5 Mieczy - wiesz, że musisz się postarać Otoczenie: 5 Buław - Duża konkurencja...- zgadzam sie, będzie ruch w interesie:) Moje nadzieje/ obawy: 8 Kielichów - Że nie znajdę pracy, na której mi zależy...- zgadzam się Do tego prowadzi: 2 Buław (odpowiedź), tło: Paź Mieczy, 6 Denarów - otrzymasz propozycję,może nawet dwie i trzeba będzie podjąć decyzje Dziękuję, Inez, za tę podnoszącą na duchu interpretację Jakoś tak mi ponuro ostatnio...oby było tak, jak piszesz Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 29 Grudnia 2012 Maestro Napisano 29 Grudnia 2012 Dziękuję, Inez, za tę podnoszącą na duchu interpretację Jakoś tak mi ponuro ostatnio...oby było tak, jak piszesz Maddie - zaprogramuj to sobie,a tak będzie,czego Ci zyczę))) Cytuj
werona Napisano 29 Grudnia 2012 Napisano 29 Grudnia 2012 Powiem szczerze, że dla mnie 2 Buław pokazuje oczekiwanie i wyczekiwanie, więc ja nie jestem optymistką w tej kwestii, ale może być też tak, że będziesz ociągała się z wyborem... ale to bardziej brak ruchu i bezczynność, więc jak na wynik kiepsko... Cytuj
maddie88 Napisano 29 Grudnia 2012 Autor Napisano 29 Grudnia 2012 Powiem szczerze, że dla mnie 2 Buław pokazuje oczekiwanie i wyczekiwanie, więc ja nie jestem optymistką w tej kwestii, ale może być też tak, że będziesz ociągała się z wyborem... ale to bardziej brak ruchu i bezczynność, więc jak na wynik kiepsko... Niestety ja też tak to odczytałam za pierwszym razem... Dziękuję, werono Cytuj
werona Napisano 29 Grudnia 2012 Napisano 29 Grudnia 2012 Niestety ja też tak to odczytałam za pierwszym razem... Dziękuję, werono A tak swoją drogą to Ty bierzesz jakąś kasę od rodziców np.? Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 29 Grudnia 2012 Napisano 29 Grudnia 2012 Szukam pracy i zapytałam, czy znajdę ją w przyszłym miesiącu... Dokładnie pytanie brzmiało, czy zacznę pracować. O to chodzi: 10 Kielichów - liczysz na powodzenie w działaniach ~ czyli na to że szukanie pracy zakończy się pozytywnie... To dochodzi do tego: Wieża - Twoje działania póki co nie przynoszą skutku..."kryzys" w tej sferze... To zostanie rozpoznane: 3 Mieczy, tło: Głupiec, 8 Denarów - ja myślę że podejmiesz naukę (bo to będzie niezbędne), będziesz się doszkalać, robić jakieś kursy, coś w ten deseń... To będzie wyczuwane: Królowa Buław - Królowa Buław jest dynamiczna i potrafi zjednywać sobie ludzi, posiadasz Jej cechy i warto je wykorzystać ~ myślę że widać tutaj Twoje dzialania... To odchodzi: 4 Mieczy - odpoczynek... To nadchodzi: Rycerz Buław (odpowiedź), tło: Król Kielichów, Świat - poszukiwanie nowych rozwiązań...będziesz się otwierać na nowe możliwości i działać kreatywnie, wykorzystywać swoją wiedzę...może być też tak że ktoś Ci pomoże, udzieli wsparcia... Tak widzę to ja: 5 Mieczy - widzisz że nie jest lekko ~ boisz się porażki... Otoczenie: 5 Buław - "Duża konkurencja..." ~ dokładnie... Moje nadzieje/ obawy: 8 Kielichów - "Że nie znajdę pracy, na której mi zależy..." ~ też widzę to dokładnie tak... Do tego prowadzi: 2 Buław (odpowiedź), tło: Paź Mieczy, 6 Denarów - hmm, po "głębszej analizie" powiem tak ~ może sie pojawić jakaś oferta, ale będziesz musiałą się dokształcić/przebranżowić... Cytuj
Vivere Napisano 29 Grudnia 2012 Napisano 29 Grudnia 2012 maddie88, to co wydarzy się w styczniu nie przyniesie Ci pełnej satysfakcji ale to też nie będzie miesiąc stracony. Sama napisałaś, że masz wysokie aspiracje - to wadą nie jest, wręcz przeciwnie ( moim zdaniem) ale to w poszukiwaniu pracy nie pomaga. W wyniku masz 2 buław - dla mnie (mając na uwadze jak wyżej) to znaczy "Bo w tym cały jest ambaras żeby dwoje chciało na raz". Może to będzie czas przewartościowania Twoich oczekiwań (?) -( 10 kiel/Wieża i 3 miecze). Królu Kielichów + Świat - może to jakiś doradca zawodowy? który ma liczne kontakty, jest przebojowy i Cię z kimś/czymś pokojarzy, da propozycje (Rycerz Buław). Ostateczny wynik: 6 denarów to pomoc z zewnątrz ( w najgorszym wypadku to może być pomoc finansowa od rodziców np. bo denary) ale też pomoc np z PUP-u lub podobnej jednostki, która kojarzy pracowników z pracodawcą. Możesz też dostać propozycję szkolenia, stażu czy czegoś podobnego (Paź Mieczy). Mam wrażenie, że w styczniu nadejdą dobre nowiny, nowe rozwiązania w sprawie pracy jak to wykorzystasz zależy do Ciebie. Konkretnego, satysfakcjonującego finału jednak nie spodziewam się. Powodzenia. 1 Cytuj
Gość sheina Napisano 29 Grudnia 2012 Napisano 29 Grudnia 2012 a ja mam zwyczanei wrażenie, ze skpisz się na doszlifowaniu swojego cv paz to wazne dokumeny i 6 ktos cie t moze wesprzec. ale wnioski ktore kolezanka wyzej wysnela tez moga bcy prawdziwe, bo ja wlasnei zalatwialam paziowo w PP wtedy papiery te sprawy pomyslnie. wiec mozliwe,ze zdecydujesz się na UP jeszcze. Cytuj
maddie88 Napisano 30 Grudnia 2012 Autor Napisano 30 Grudnia 2012 A tak swoją drogą to Ty bierzesz jakąś kasę od rodziców np.? Niestety tak... Tzn. pojawiła się możliwość dorobienia, ale to raczej w wysokości wyższego kieszonkowego... Zgodziłam się. Cytuj
maddie88 Napisano 30 Grudnia 2012 Autor Napisano 30 Grudnia 2012 Szukam pracy i zapytałam, czy znajdę ją w przyszłym miesiącu... Dokładnie pytanie brzmiało, czy zacznę pracować. O to chodzi: 10 Kielichów - liczysz na powodzenie w działaniach ~ czyli na to że szukanie pracy zakończy się pozytywnie... To dochodzi do tego: Wieża - Twoje działania póki co nie przynoszą skutku..."kryzys" w tej sferze... To zostanie rozpoznane: 3 Mieczy, tło: Głupiec, 8 Denarów - ja myślę że podejmiesz naukę (bo to będzie niezbędne), będziesz się doszkalać, robić jakieś kursy, coś w ten deseń... To będzie wyczuwane: Królowa Buław - Królowa Buław jest dynamiczna i potrafi zjednywać sobie ludzi, posiadasz Jej cechy i warto je wykorzystać ~ myślę że widać tutaj Twoje dzialania... To odchodzi: 4 Mieczy - odpoczynek... To nadchodzi: Rycerz Buław (odpowiedź), tło: Król Kielichów, Świat - poszukiwanie nowych rozwiązań...będziesz się otwierać na nowe możliwości i działać kreatywnie, wykorzystywać swoją wiedzę...może być też tak że ktoś Ci pomoże, udzieli wsparcia... Tak widzę to ja: 5 Mieczy - widzisz że nie jest lekko ~ boisz się porażki... Otoczenie: 5 Buław - "Duża konkurencja..." ~ dokładnie... Moje nadzieje/ obawy: 8 Kielichów - "Że nie znajdę pracy, na której mi zależy..." ~ też widzę to dokładnie tak... Do tego prowadzi: 2 Buław (odpowiedź), tło: Paź Mieczy, 6 Denarów - hmm, po "głębszej analizie" powiem tak ~ może sie pojawić jakaś oferta, ale będziesz musiałą się dokształcić/przebranżowić... Pan już w tym Kielichowym zaproponował pracę, ale na zasadzie pomocy i pieniążki z tego będą takim porządnym kieszonkowym , ale to zawsze coś... Więc tutaj słusznie zauważyłaś propozycję z zewnątrz Co do oferty, o której napisałaś...ja jestem świeżakiem po studiach, u mnie przygotowanie do stanowiska jest raczej pewne Zgodzę się z całą interpretacją Dziękuję Cytuj
maddie88 Napisano 30 Grudnia 2012 Autor Napisano 30 Grudnia 2012 maddie88, to co wydarzy się w styczniu nie przyniesie Ci pełnej satysfakcji ale to też nie będzie miesiąc stracony. Sama napisałaś, że masz wysokie aspiracje - to wadą nie jest, wręcz przeciwnie ( moim zdaniem) ale to w poszukiwaniu pracy nie pomaga. W wyniku masz 2 buław - dla mnie (mając na uwadze jak wyżej) to znaczy "Bo w tym cały jest ambaras żeby dwoje chciało na raz".Może to będzie czas przewartościowania Twoich oczekiwań (?) -( 10 kiel/Wieża i 3 miecze). Królu Kielichów + Świat - może to jakiś doradca zawodowy? który ma liczne kontakty, jest przebojowy i Cię z kimś/czymś pokojarzy, da propozycje (Rycerz Buław). Ostateczny wynik: 6 denarów to pomoc z zewnątrz ( w najgorszym wypadku to może być pomoc finansowa od rodziców np. bo denary) ale też pomoc np z PUP-u lub podobnej jednostki, która kojarzy pracowników z pracodawcą. Możesz też dostać propozycję szkolenia, stażu czy czegoś podobnego (Paź Mieczy). Mam wrażenie, że w styczniu nadejdą dobre nowiny, nowe rozwiązania w sprawie pracy jak to wykorzystasz zależy do Ciebie. Konkretnego, satysfakcjonującego finału jednak nie spodziewam się. Powodzenia. Tak, PUP rozważam i wygląda na to, że go nie uniknę... Wszyscy mi mówią, że mam brać, co jest...tzn. rodzina, ale rodzice wspierają mnie w ambicjach...jeszcze Ja natomiast już nie widzę sytuacji tak kolorowo... Był odzew, ale stanowiska dostawały osoby z branży...mam być brana pod uwagę w rekrutacji w firmach, na których mi zależy, ale to wszystko wymaga czasu... Boję się, że zdecyduj się na coś mniej rozwojowego dla mnie, a po miesiącu, dwóch zadzwonią z jednej z tych firm... Ale nie ja jedyna mam ten dylemat, wiem... Dziękuję, Vivere Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 30 Grudnia 2012 Napisano 30 Grudnia 2012 Pan już w tym Kielichowym zaproponował pracę, ale na zasadzie pomocy i pieniążki z tego będą takim porządnym kieszonkowym , ale to zawsze coś... Więc tutaj słusznie zauważyłaś propozycję z zewnątrz Co do oferty, o której napisałaś...ja jestem świeżakiem po studiach, u mnie przygotowanie do stanowiska jest raczej pewne Zgodzę się z całą interpretacją Dziękuję No to w taki razie Słońce ~ może to będzie jakiś kurs dodatkowy np. prawo jazdy etc. no nie wiem...tak jakoś odczułam te karty... Wiesz, 2 Buław to też np, podzielenie energii na dwa np. praca i nauka, albo dwa miejsca pracy...no a skoro masz już tę propozycję pracy to może pojawi się i druga taka - ale raczej nic wielkiego... W każdym razie Powodzenia życzę i 3mam kciuki. Cytuj
werona Napisano 30 Grudnia 2012 Napisano 30 Grudnia 2012 Niestety tak... Tzn. pojawiła się możliwość dorobienia, ale to raczej w wysokości wyższego kieszonkowego... Zgodziłam się. Właśnie tak mi się wydawało po połączeniu Giermka Mieczy i 6 Monet. Super, że coś się kręci Powodzenia!!! Cytuj
maddie88 Napisano 31 Stycznia 2013 Autor Napisano 31 Stycznia 2013 Weryfikacja: Nadeszły dobre nowiny Biorę udział w rekrutacji, pracodawca jest wstępnie na tak, ale decyzja zapadnie na początku przyszłego tygodnia (czekają na powrót dyrektora). I faktycznie, musiałam nieco przewartościować moje podejście: ubiegam się stanowisko...no, nie wymarzone, ale tu chodzi też o to, że ta branża nie do końca mnie interesuje...ale z pracą nie jest teraz lekko...więc wybrednym też nie można być. Jeszcze raz wszystkim dziękuję Maddie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi