maddie88 Napisano 29 Grudnia 2012 Napisano 29 Grudnia 2012 Witam, Chodzi o znajomego z pracy, który urwał kontakt... Z mojej strony wyszła propozycja kontynuowania znajomości po naszych praktykach...pan szczerze się ucieszył... Ale ni stąd, ni zowąd, odciął się. Przypuszczam, że powodem była jego zaborcza i zazdrosna dziewczyna... Mimo to, sposób, w jaki to zrobił, niezbyt go tłumaczy i tak... Karty pokazywały, że ta relacja będzie się rozwijać, że ma szansę na ładną przyjaźń... Więc dopytałam kart 1. Jaki będzie następny krok pana w moją stronę? Paź Mieczy (odpowiedź), tło: Paź Kielichów, As Mieczy, Królowa Mieczy, Rycerz Denarów, Sprawiedliwość - Pan napisze, zaproponuje spotkanie w celu wyjaśnień... Przypuszczam, że w Mieczowej wyszła jego dziewczyna...przed którą niczego nie da się ukryć i stąd powolne działanie pana. 2. Jak pan chciałby, aby wyglądała nasza relacja? Król Kielichów (odpowiedź), tło: Śmierć, As Pucharów, Królowa Denarów, 10 Mieczy, 9 Mieczy, 5 Kielichów - Pan bardzo emocjonalnie podchodzi do tej sytuacji. Chciałby kontynuacji, ale na zupełnie innych zasadach, ale...nie wie, jak to zorganizować Wie, że jego dziewczyna na to nie pozwoli... Wydaje mi się, że pana strasznie to gnębi... 3. Jak pan widzi naszą relację? 8 Denarów (odpowiedź), tło: 2 Denarów, 6 Kielichów - Pan wspomina, chciałby ją kontynuować... Mimo to waha się, nie jest pewny, w jakim kierunku ją rozwijać... Co Wy na to? Pozdrawiam, Maddie Cytuj
kicia123 Napisano 29 Grudnia 2012 Napisano 29 Grudnia 2012 odezdwie sie, bedzie symaptycznie i bedzie powoli budowal jakas wiez z toba Cytuj
Gość SooYoung Napisano 30 Grudnia 2012 Napisano 30 Grudnia 2012 Pan chcę, ale jeo dziewczyna nie da mu spokoju. Pokazała się w Królowej mieczy i królowej denarów, a w 9 mieczy i 5 kielichach widać zamartwianie się, smutek i żal Pana z powodu tego ze nie może żyć tak jak chce. Niestety macie niewielkie szanse na dalszy stały kontakt. W paziu mieczy masz od niego wiadomość, sms lub mail, tylko że wiadomość może dotyczyć jego dziewczyny i jej "wymagań" co do waszej relacji :/ Widać ze Pan jest pod dużym wpływem partnerki, dlatego będzie wam trudno spokojnie kontynuować nawet przyjaźń. Wspomina Cię miło i nie zapomni, tzn. kiedy nadarzy się okazja będzie szukał kontaktu, ale nie teraz, bo jego partnerka robi mu z Twojego powodu problemy. Cytuj
Gość gość5 Napisano 30 Grudnia 2012 Napisano 30 Grudnia 2012 (edytowane) 1. Jaki będzie następny krok pana w moją stronę? Paź Mieczy (odpowiedź), tło: Paź Kielichów, As Mieczy, Królowa Mieczy, Rycerz Denarów, Sprawiedliwość pan sie odezwie, że pamieta i chciałby kontynuacji ale jego pani stoi na drodze .......... do tego małego szczęścia 2. Jak pan chciałby, aby wyglądała nasza relacja? Król Kielichów (odpowiedź), tło: Śmierć, As Pucharów, Królowa Denarów, 10 Mieczy, 9 Mieczy, 5 Kielichów - pan chciałby blizszej relacji i ma poczucie straty, hmm... chyba go dobija ta sytuacja 3. Jak pan widzi naszą relację? 8 Denarów (odpowiedź), tło: 2 Denarów, 6 Kielichów relacja bynajmniej w najblizszym czasie bedzie wygladac tak samo- pan chciałby i sie boi (konsekwencji ze strony swojej pani ) w sumie to napisalam to samo co Arachnea- tyle, że innymi słowami, a tak nawiasem mówiąc- okropna baba z jego dziewczyny ......... Edytowane 30 Grudnia 2012 przez gość5 fiolecik Cytuj
maddie88 Napisano 30 Grudnia 2012 Autor Napisano 30 Grudnia 2012 @arachnea i rogi: Oj tak, pan jest pod bardzo dużym wpływem pani - widziałam na naszym wspólnym wyjeździe w ramach praktyk... Musiał jej tłumaczyć kim jestem, ile mam lat, jak długo odbywam z nim praktyki... Pan naprawdę ma problem... Ja rozumiem, że w związku, póki są uczucia, nie jest łatwo podejmować drastyczne kroki, a do tego pan jest bardzo uczuciowym chłopakiem - co też ładnie pokazał Król Kielichów... Dziewczyna widocznie czuje się niepewnie, ale takim postępowaniem raczej sobie nie pomaga... Więc zgodzę się z Wami w 100%, pan musi się pani tłumaczyć z każdej znajomości z dziewczyną...nawet jeśli ta dziewczyna jest mężatką Pan o tym mówił otwarcie, ja już trochę się śmiałam, że nawet o mężatki jest zazdrosna, ale panu jakoś w tym momencie nie było do śmiechu... A relacji naszej szkoda, bo fajny był kontakt - wiecie moglibyśmy razem konie kraść Bywa Dzięki, dziewczyny :uscisk: Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 30 Grudnia 2012 Maestro Napisano 30 Grudnia 2012 Ja nic nowego nie napiszę, widać od samego początku (tzn.pamiętam rozkłady na niego), że on Cię lubi i darzy sympatią,ale chyba za bardzo jest pod pantoflem... Ja się spotkałam kilka razy w zyciu z zazdrosnymi babami,nie ma nic gorszego.... Cytuj
anais_33 Napisano 30 Grudnia 2012 Napisano 30 Grudnia 2012 poza koleżeństwem nic tu nie widzę ma ciepłe uczucia do Ciebie ... skontaktuje sie z Tobą żeby wyjaśnić sytuację i może ustalić jak ma wyglądać wasza znajomość - zdominowany jest przez kobietą z którą jest ale widać że mu na niej zależy poza tym on ma ciepłe uczucia do Ciebie , on się waha czy chce tej znajomości czy nie ... sam nie jest pewien, będzie Cie ciepło wspominać Cytuj
maddie88 Napisano 30 Grudnia 2012 Autor Napisano 30 Grudnia 2012 Ja nic nowego nie napiszę, widać od samego początku (tzn.pamiętam rozkłady na niego), że on Cię lubi i darzy sympatią,ale chyba za bardzo jest pod pantoflem... Ja się spotkałam kilka razy w zyciu z zazdrosnymi babami,nie ma nic gorszego.... Oj tak, nie ma nic gorszego... Moja niby przyjaciółka też zafundowała mi czarny PR Pan jest pod pantoflem...dziwię się, dlaczego sobie na pozwala...ale jak to mówią, miłość ślepa jest Dziękuję, Inez Cytuj
maddie88 Napisano 30 Grudnia 2012 Autor Napisano 30 Grudnia 2012 poza koleżeństwem nic tu nie widzę ma ciepłe uczucia do Ciebie ... skontaktuje sie z Tobą żeby wyjaśnić sytuację i może ustalić jak ma wyglądać wasza znajomość - zdominowany jest przez kobietą z którą jest ale widać że mu na niej zależy poza tym on ma ciepłe uczucia do Ciebie , on się waha czy chce tej znajomości czy nie ... sam nie jest pewien, będzie Cie ciepło wspominać Też tak myślę, że pan się waha... Bo kontynuując znajomość ze mną, ryzykuje swój związek... Więc decyzja o koleżeństwie może być decyzją w jego przypadku "albo ona albo ja"... Jedyne, na co liczę, to jakieś spotkanie na kawę od czasu do czasu...tak jak z dobrym kumplem... No, ale dla pani to już niestety chyba zdrada jest... Pan już milczy 3 miesiące...przynajmniej chce to wyjaśnić... Dzięki, anais Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi