Skocz do zawartości

Kontakt ze strony Pana do 6 stycznia... weryfikacja

LasMeninas

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Pan oczywiście musi grać w swoje głupie gierki tak więc urwał kontakt ot tak... Zapytałam jak spełnią się moje oczekiwania na kontakt z jego strony do 6 stycznia. Będzie weryfikacja

Rycerz kielichów, As kielichów, 5 kielichów/Mag --> Księżyc

--------------2--------------4---------16------19------

----------------------6-----------20---------13-------

-----------------------------4-----------11-----------

-----------------------------------15-----------------

Niby w rycku kielich z as kieli widzę jakieś czarowanie, wychodzenie z propozycją ale zaraz potem rozczarowanie w 5 kieli dociągnełam Maga... Może będe rozczarowana jego inicjatywa. W podsumie Księżyc, a więc rzecz mocno niepewna jeśli o ten kontakt chodzi lub moje obawy i lęki tutaj wyszły u dołu Diabeł czyli wg mnie jego manipulacje żebym sobie głowę łamała.....

Zweryfikuję oczywiście.....

• Maestro
Napisano

Inicjatywa z jego strony będzie, możliwe,że w chwili,gdy stracisz już nadzieję...

Napisano

mysle że Pan odezwie sie i będzie chciał odnowienia ale na swoich zasadach :) dodatkowo w podsumie ksieżyc to sytuacja nie będzie do końca jasna dla Ciebie

Napisano

Ehh jeśli nie bedzie dla mnie do końca jasna to tak jak zawsze :/

Napisano

Pan wyjdzie z inicjatywą i ruszy w Twoją stronę, polecą jakieś uczuciowe wyznania, kontakt się odnowi.

Gość Pasqualina
Napisano

On to póki co, to sam się jeszcze waha, coś on strasznie zakręcony po tych kartach patrząc...wydaje mi się, że bezpośrednio się nie odezwie, coś będzie kombinować, na zasadzie podglądania Cię gdzieś, ale chyba się nie odezwie...Niby ma impuls, ale kielichy to jakoś średnio kojarzą mi się z działaniem, ale może się mylę...

Napisano

On to póki co, to sam się jeszcze waha, coś on strasznie zakręcony po tych kartach patrząc...wydaje mi się, że bezpośrednio się nie odezwie, coś będzie kombinować, na zasadzie podglądania Cię gdzieś, ale chyba się nie odezwie...Niby ma impuls, ale kielichy to jakoś średnio kojarzą mi się z działaniem, ale może się mylę...

Szczerze mówiąc to mam takie jak Ty wrażenia...

• Maestro
Napisano

Na końcu jest Mag, a ta karta mi zawsze pokazuje kontakt:)

Napisano
Na końcu jest Mag, a ta karta mi zawsze pokazuje kontakt:)

Oby i tym razem ;) Choć na razie Pan milczy :/

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Odezwie się bo nie wytrzyma...jest mu źle bez kontaktu z Tobą...

Napisano

Heh balsam na moje serce :) No ale złudna nadzieja to złodziej czasu i zawsze się tego obawiam żeby to wszystko mogło być prostsze

Napisano

Widać nie za ciekawą sytuacje..Widać oczekiwanie na zmiane..W podsumie masz Maga i Ksieżyć.

Mag ma projekcje jak dla mnie ale sam do końca nie sprowadza tego w ruch.. Ksiezyć to dla mnie złudzenia,nie okrzesane pagnienia w ogóle karta zwodnicza ale tez opóżniająca. Moim zdaniem na razie kontaktu nie widać choć Pan myśli o tym i ty równiez(widac to w diable) Diabeł to tez obsesyjne mysli.

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano
...Mag ma projekcje jak dla mnie ale sam do końca nie sprowadza tego w ruch...

Przecież Mag to aktywność ~ to karta ryzyka i inicjatwy, a raczej wielkiej inicjatywy i silnej woli, brania sprawy w swoje ręce ~ On radzi sobie z każdym "wyzwaniem"...:)

• Maestro
Napisano
Przecież Mag to aktywność ~ to karta ryzyka i inicjatwy, a raczej wielkiej inicjatywy i silnej woli, brania sprawy w swoje ręce ~ On radzi sobie z każdym "wyzwaniem"...:)

Zgadzam się, Mag to kontakt i wyzwania:)

Napisano

Mi ciąże pokazywał..ale nie zawsze realizował wszystkie rzeczy.. Ja zycze Ci najlepiej:*

Gość gość5
Napisano

Pan oczywiście musi grać w swoje głupie gierki tak więc urwał kontakt ot tak... Zapytałam jak spełnią się moje oczekiwania na kontakt z jego strony do 6 stycznia. Będzie weryfikacja

--------------2--------------4---------16------19------

----------------------6-----------20---------13-------

-----------------------------4-----------11-----------

-----------------------------------15-----------------

raczej powinien sie odezwac- ze skruszona miną- ja nie wiem czy on nie podko****e sie w tobie - a probuje oszukiwac i siebie i ciebie........

Napisano

Tak myslę nad tymi kartami i czytam co w wątku ....i mam wątpliwości. Mag rzeczywiście jest aktywny ale przy 5 pucharów to raczej autodestrukcja. Możliwe, że przy 5 pucharów - suma Ksieżyc/ suma Wieża pokazuja sie Cienie Maga. Mnie się jednak coś nie widzi ten kontakt, bo i reszta kart do Pana reakcji mnie nie przekonuje.

• Maestro
Napisano

Zobaczymy co czas pokaże, a ja obstaję przy swoim i uważam, ze się odezwie, nawet mimo 5 pucharów - przypuszczam, że on się pożali czymś i tyle, albo na tyle stęskni, że nie wytrzyma..Najgorzej jak się za bardzo karty analizuje.Ja tak mam, kładę karty i od razu wiem, ze będzie odzew lub nie, nawet jak inni twierdzą,ze nie.Wystarczy, że ma w kartach przynajmniej jedną kartę kontaktu, reszta kart mi mówi, o typie kontaktu, emocjach z nim związanych itp.

• Maestro
Napisano
WERYFIKACJA: Pan się nie odezwał :/

Ale się odezwie...W moim przypadku karty niemal zawsze przesuwają się w czasie,masz Maga po 5 kielichów, co oznacza, że teraz jesteś rozczarowana,między 5 kiel a Magiem - Wieża - widać, że oczyścisz się i ...on się odezwie:)

Napisano

5 kielichów to jest patrzenie za tym co minęło a do tego, mimo wszystko(Mag), jest na końcu rozkładu. Jeśli bym miała dla siebie wyciągać z tych kart wnioski, pomyślałabym, nie rozpaczaj, nie czekaj, działaj sama- inicjatywa w Twoich rękach.

Ale nie znam tła, sytuacji.

• Maestro
Napisano
Tak,ale pytanie było stawiane do 6 stycznia.

Ale karty bardzo często mają gdzies czas...One pokazuja SYTUACJĘ/STAN DOCELOWY. Wiem to po sobie, jak również gdy mi kiedyś wrózka wrózyła, kładła na konkretny czas, zastrzegając, ze moze się spełnić kiedy indziej.To, co miało wydarzyć się wg jej wrózby do czerwca 2011 r.!! dzieje się teraz!!

Napisano (edytowane)
Ale karty bardzo często mają gdzies czas...One pokazuja SYTUACJĘ/STAN DOCELOWY. Wiem to po sobie, jak również gdy mi kiedyś wrózka wrózyła, kładła na konkretny czas, zastrzegając, ze moze się spełnić kiedy indziej.To, co miało wydarzyć się wg jej wrózby do czerwca 2011 r.!! dzieje się teraz!!

I niech Twe słowo ciałem się stanie! :D

Edytowane przez Vivere
Napisano

Dziękuję Wam bardzo Dziewczyny!!! I jeśli Pan wyjdzie z inicjatywą to na pewno zweryfikuję

• Maestro
Napisano
Dziękuję Wam bardzo Dziewczyny!!! I jeśli Pan wyjdzie z inicjatywą to na pewno zweryfikuję

Poszła do Ciebie pw:)))))))))))))

Napisano

Inez ,ale karty dokładnie pokazały,ze do 6 stycznia się nie odezwie tylko w póżniejszym czasie..

Karty nie oszukują tylko często mozna je zle zrozumiec lub zinterpretować.

Stawiane pytanie było docelowe wiec po co wybiegać w przód..:wstydnis:

• Maestro
Napisano
Inez ,ale karty dokładnie pokazały,ze do 6 stycznia się nie odezwie tylko w póżniejszym czasie..

Ja napisałam tylko moje OSOBISTE spostrzeżenia na podstawie moich doświadczeń z kartami..Ty się nie musisz z nimi zgadzać, a ja mam prawo je wyrażać.

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

I ja tutaj się z Tobą zgadzam w 100-u %...ja również zinterpretowałam te karty na TAK...i w tej sytuacji wyciągnęłam wnioski:

"zmylił" mnie Mag po 5 Kielichów...ale teraz utwierdziłam się w jednym...tutaj rozkład kończyła 5 Kielichów (bo jak mniemam Mag został dołożony...) - czyli najprościej ujmująć - smutek - i w moim mniemaniu 5 kielichów było jakby odpowiedzią na zadane pytanie a Mag pokazał przyczynę tzn. dlaczego Pan się nie odezwie ~ bo w tym Mag-u będzie działał gdzie indziej...

Teraz doskonale rozumiem tę Wieżę w podsumie pomiędzy 5 Kiel. i Magiem... i etc.

Napisano
Ja napisałam tylko moje OSOBISTE spostrzeżenia na podstawie moich doświadczeń z kartami..Ty się nie musisz z nimi zgadzać, a ja mam prawo je wyrażać.

Tutaj sie z tobą zgadzam:)