SacralNirvana Napisano 29 Grudnia 2012 Napisano 29 Grudnia 2012 (edytowane) Tja. Z ciekawosci zrobilam, zeby zobaczyc, jak sie ma u mnie kwestia podpiec. Czy nie ma jakowys. Prosze bardzo o pomoc w interpretacji. Bede bardzo wdzieczna za wgladniecie w rozklad. 1. Umysl - 9 Bulaw, Krol Mieczy, 7 Bulaw ---> suma III Cesarzowa Tu jest mi ciezko to skonkretyzowac, ale wydaje mi sie, ze raczej powinno byc czysto. Chociaz 7 Bulaw to jednak jakby wplywy z zewnatrz. Hmm. 2. Cialo - 8 Mieczy, XIII Smierc, 2 Monety, XV Diabel ---> suma IV Cesarz Tu ciekawe karty. Nie do konca wiem, jak to okreslic. Ale tu cos mogloby byc. 3 Duch - Krol Monet, 5 Kielichow, 7 Bulaw ---> suma XIX Slonce Tu chyba nie. Nie wiem, moze bardziej tu byc moje jakies rozczarowanie. Chociaz znowu jest 7 Bulaw, wplyw kogos z zewnatrz. 4 Emocje - 3 Monety, Krolowa Monet, VII Rydwan ---> suma XVI Wieza Tu emocjonalnie moze byc moja wola wyrwania sie z zastoju i chec radykalnego ruszenia do przodu. Dalszych punktow nie robilam, bo robi sie je, jezeli jest jakies podpiecie. Wiec najpierw rozkminic trzeba te 4 powyzsze. Wiec prosze, kto chetny, jezeli moze zajrzec i moze cos dodac do tego mojego tu rozkladu. Brak mi do tego dystansu niestety. Edytowane 29 Grudnia 2012 przez SacralNirvana Cytuj
anais_33 Napisano 29 Grudnia 2012 Napisano 29 Grudnia 2012 jak dla mnie umysł i duch jest zagrożenie ale na razie się bronisz i sobie poradzisz, natomiast pod ciałem jest podpięcie - dominujący osobnik , co może wywoływać stany zapalne u Ciebie... 1 Cytuj
Gość Iwka78 Napisano 29 Grudnia 2012 Napisano 29 Grudnia 2012 Kurcze... jak dla mnie to trudny rozkład... za dużo kart... byłoby łatwiej, gdyby była tylko jedna... tzn. mi byłoby łatwiej.... 1. tu obstawiam, że nic nie ma... jest król mieczy, który wszystko przecina... 2. te karty zupełnie mi się nie podobają i nie wiem, czemu ale od razu skojarzyłam je z Twoją dietą, o której wcześniej pisałaś... dla mnie jakiekolwiek ascezy jedzeniowe wiążą się z zaburzeniami łaknienia, czyli uzależnieniami... nie wiem, kombinuję teraz... no nie, to głupie chyba....... 3. 7 buław to karta, która mówi, że radzisz sobie z oczyszczaniem... 4. a tu to bardzo pracujesz nad emocjami, jesteś zmienna, i tak na prawdę rozwalona.... no i tu jest też karta AW.... no nie wiem....:-((((( Cytuj
SacralNirvana Napisano 29 Grudnia 2012 Autor Napisano 29 Grudnia 2012 Iwus... ale ja tej diety jeszcze nie rozpoczelam. Planuje rozpoczac wraz ze styczniowym nowiem, wiec na razie nie ma zadnych restrykcji dietowo-zywieniowych. Nie jem wprawdzie miesa, ale nie gloduje, jem na co mam ochote. Hmm... no jest troche tych kart. Cytuj
Gość Iwka78 Napisano 29 Grudnia 2012 Napisano 29 Grudnia 2012 Iwus... ale ja tej diety jeszcze nie rozpoczelam. Planuje rozpoczac wraz ze styczniowym nowiem, wiec na razie nie ma zadnych restrykcji dietowo-zywieniowych. Nie jem wprawdzie miesa, ale nie gloduje, jem na co mam ochote. Hmm... no jest troche tych kart. Aaaaa:-) myślałam, że już...:-))) słuchaj, a może tymi kartami Osho Zen sobie sprawdź? Cytuj
SacralNirvana Napisano 29 Grudnia 2012 Autor Napisano 29 Grudnia 2012 Aaaaa:-) myślałam, że już...:-))) słuchaj, a może tymi kartami Osho Zen sobie sprawdź? W sumie dobry pomysl... Ostatnio wlasnie pracuje i z tymi kartami. Dzieki za podpowiedz. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi