agaMAJ Napisano 29 Grudnia 2012 Napisano 29 Grudnia 2012 pewne plany, więc Co jutro mnie zaskoczy? Rycerz mieczy-- Królowa Mieczy--2miecze hmm, jakieś wyjaśnienia czegoś przez internet?Dużo tych mieczy znowu Psychowielbiciel mnie zaatakuje lub X będzie usilnie mi coś wyjaśniać Jaki bedzie ogólny klimat dnia? 6 mieczy--- 7buław--- Paź mieczy Wiecie, ja może jutro w ogóle nie bedę wstawać z łóżka, prześpię ten dzień a poważnie, wychodzenie komuś na przeciw, jakaś walka o swoje racje, kłótnia - no jak nic, psychowielbiciel ;( Cytuj
agaMAJ Napisano 30 Grudnia 2012 Autor Napisano 30 Grudnia 2012 Karta dnia--Paź Kielichów--- i znowu mi się pracować nie chce a terminy gonią... Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 30 Grudnia 2012 Napisano 30 Grudnia 2012 Karta dnia--Paź Kielichów--- i znowu mi się pracować nie chce a terminy gonią... Aaa dlaczego się pracować nie chce ? Czy nie dlatego że myśli błądzą wokół pewnego Pana ~ są przy Nim ? Cytuj
agaMAJ Napisano 30 Grudnia 2012 Autor Napisano 30 Grudnia 2012 aaa trafiony zatopiony ale usilnie się staram mobilizować Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 30 Grudnia 2012 Napisano 30 Grudnia 2012 aaa trafiony zatopiony ale usilnie się staram mobilizować Cały Paź Kielichowy ... Cytuj
agaMAJ Napisano 30 Grudnia 2012 Autor Napisano 30 Grudnia 2012 ehh wczoraj miałam Rycerza Monet i zdecydowanie lepiej mi szła praca w dodatku stale mi dzwoni tel,stąd te miecze na klimat dnia i zaskoczenie Jak tu zatem na pracy się skupić? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi