Margaretas Napisano 30 Grudnia 2012 Napisano 30 Grudnia 2012 Witam Was..prosze o sugestie: Zadałam sobie pytanie o przyszłość mojego,nieformalnego związku, Arkana Duże Wybrałam: PAPIEŻA,GŁUPCA,ŚWIAT Myslę sobie tak: rozpoczęcie formalnego, związku z niewiadomą na poczatku,ale z dobrym zakończeniem ?? Prosze o podpowiedzi. Dziekuje. Pozdrawiam Margareta Cytuj
Gość gość5 Napisano 30 Grudnia 2012 Napisano 30 Grudnia 2012 nie bardzo rozumiem słowo "wybrałam"- wybrałaś te karty, bo Ci sie podobały- czy je po prostu wylosowalaś z talii? jesli wylosowane- to piekna droga przed Wami ........ Cytuj
Margaretas Napisano 30 Grudnia 2012 Autor Napisano 30 Grudnia 2012 Tak,oczywiscie,że wylosowalam..dziekuję. Cytuj
Ewuniaaa Napisano 30 Grudnia 2012 Napisano 30 Grudnia 2012 Zgadzam się z rogi- Arcykapłan, to ślub, a potem żyli długo i szczęśliwie i tego Wam życzę 1 Cytuj
Gość SooYoung Napisano 30 Grudnia 2012 Napisano 30 Grudnia 2012 Uważaj na ciąże, chyba że planujesz dziecko. Poza tym Pan będzie grał w związku główną rolę i decydował o tym jak będzie wyglądała wasza relacja. Możliwe że chcesz ślubu, bo ja w Papieżu nie widzę ślubu tylko Twojego partnera i jego zasady które konsekwentnie wprowadza w życie, ale będziesz Panu ustępować i odwlekać zalegalizowanie. Świat oznacza też że każde z was żyje w swoim świecie, niby razem ale po części osobno (na karcie Świat jest postać zamknięta w kręgu), czyli nie ma tu ślubu. Jeśli masz czas -> czekaj ale jeśli zależy Ci na zbudowaniu trwałego związku, to pogadaj z Panem jak on to widzi, żebyś potem nie miała niespodzianki. Cytuj
SacralNirvana Napisano 31 Grudnia 2012 Napisano 31 Grudnia 2012 (edytowane) PAPIEŻA,GŁUPCA,ŚWIAT ---> suma IV Cesarz; suma HB XII Wisielec i III Cesarzowa Papiez to przede wszystkim stabilna, gleboka relacja. Widac, ze czujecie sie ze soba zzyci, ciagnie Was silnie do siebie. Glupiec moze tu mowic o calkiem nowym etapie zycia. Swiat to moze byc odleglosc, ktora Was dzieli. Mozliwe, ze Ty pojedziesz do niego albo on sprowadzi sie do Ciebie. I wlasnie nowy etap zycia nastapi. Cesarz w podsumie mowi o stabilnosci relacji i mozliwosci jak najbardziej jej sformalizowania, zalegalizowania. Wisielec i Cesarzowa mowia, ze musza zajsc zmiany w Waszym terazniejszym zwiazku, zebys rzeczywiscie mogla poczuc sie spelniona. Wiec np. mozliwe, ze chodzi tu o spore zblizenie sie, zamieszkanie razem, poglebienie jeszcze bardziej tej relacji, ale tez jej zalegalizowanie. Edytowane 31 Grudnia 2012 przez SacralNirvana 1 Cytuj
Vivere Napisano 31 Grudnia 2012 Napisano 31 Grudnia 2012 Arkana Duże Wybrałam: PAPIEŻA,GŁUPCA,ŚWIAT Razem ale bez ślubu. Głupiec "luzuje" zobowiązania. Cytuj
Margaretas Napisano 3 Stycznia 2013 Autor Napisano 3 Stycznia 2013 (edytowane) Poprosiłam SacralNirvanę o położenie kart na to samo pytanie,czyli:przyszłość mojego,nieformalnego związku,w tej chwili na odległość. Wybrała nastepujące karty: On:co wnosi: Krolowa Bulaw co ma w glowie: II Kaplanka co ma w sercu: 2 Kielichy co pokazuje: Krol Monet,Ty:co wnosisz: Rycerz Bulaw co masz w glowie: As Mieczy co masz w sercu: 5 Kielichow co pokazujesz: 8 Bulaw,co Was laczy: XV Diabel,dokad zmierza relacja: XXI Swiat, 4 Kielichy, 6 Kielichow ---> suma VII Rydwan, suma HB IV Cesarz. Interpretacja SacralNirvany: Widac, ze laczy Was bardzo silna namietnosc, to w tym Diable widac... rowniez karma jest. Co zreszta wiemy.Moim zdaniem jednak sie rozejdziecie tak po tych kartach. Ten Swiat to jednak ruszenie kazde w swoja strone... A co Wy sadzicie? Proszę o sugestie.. Pozdrawiam,dziękuję. Margareta Edytowane 3 Stycznia 2013 przez Margaretas Cytuj
iridos Napisano 3 Stycznia 2013 Napisano 3 Stycznia 2013 czyli to zwiazek na odleglość? a byliscie realnie juz ze soba?daleka odległosc was dzieli/spotykacie sie? Cytuj
Margaretas Napisano 3 Stycznia 2013 Autor Napisano 3 Stycznia 2013 Tak,to związek na odległość..byliśmy krótko ze sobą (na urlopie),dzieli nas ogromna odległość i inna kultura. Cytuj
iridos Napisano 3 Stycznia 2013 Napisano 3 Stycznia 2013 i inna kobieta.... wspomnieniami sie to skończy nie widzę ani formalizacji ani przejścia na inny poziom ot dwa rożne swiaty Cytuj
beatrycze18 Napisano 3 Stycznia 2013 Napisano 3 Stycznia 2013 Ja myślę, że każde z was pójdzie w swoją stronę [świat] Głupiec-rozpoczniecie nowa droge, ale raczej osobno. Cytuj
Margaretas Napisano 19 Czerwca 2013 Autor Napisano 19 Czerwca 2013 Witaj Daffne Przepraszam,że dopiero teraz odpowiadam....nie zauważyłam twojego pytania.. Jestesmy cały czas w kontakcie,codziennym,gorącym,burzliwym,namiętnym...ale wirtualnym. Są plany na wspólne bycie,na razie jest to opóznione i skomplikowane z jego strony. Jestem bardzo ciekawa co się zadzieje w przyszlości z tym związkiem....,to karma.. Gdy sama podpytuję tarota prawie zawsze wypada PAPIEZ.. Czekam więc.. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi