Skocz do zawartości

Przyszłość nieformalnego związku

Margaretas

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam Was..prosze o sugestie:

Zadałam sobie pytanie o przyszłość mojego,nieformalnego związku,

Arkana Duże

Wybrałam: PAPIEŻA,GŁUPCA,ŚWIAT

Myslę sobie tak: rozpoczęcie formalnego, związku z niewiadomą na poczatku,ale z dobrym zakończeniem ??

Prosze o podpowiedzi.

Dziekuje.

Pozdrawiam

Margareta

Gość gość5
Napisano

nie bardzo rozumiem słowo "wybrałam"- wybrałaś te karty, bo Ci sie podobały- czy je po prostu wylosowalaś z talii?

jesli wylosowane- to piekna droga przed Wami ........

Napisano

Zgadzam się z rogi- Arcykapłan, to ślub, a potem żyli długo i szczęśliwie :)

i tego Wam życzę

• Lubię to! 1
Gość SooYoung
Napisano

Uważaj na ciąże, chyba że planujesz dziecko. Poza tym Pan będzie grał w związku główną rolę i decydował o tym jak będzie wyglądała wasza relacja.

Możliwe że chcesz ślubu, bo ja w Papieżu nie widzę ślubu tylko Twojego partnera i jego zasady które konsekwentnie wprowadza w życie, ale będziesz Panu ustępować i odwlekać zalegalizowanie.

Świat oznacza też że każde z was żyje w swoim świecie, niby razem ale po części osobno (na karcie Świat jest postać zamknięta w kręgu), czyli nie ma tu ślubu. Jeśli masz czas -> czekaj ale jeśli zależy Ci na zbudowaniu trwałego związku, to pogadaj z Panem jak on to widzi, żebyś potem nie miała niespodzianki.

Napisano (edytowane)

PAPIEŻA,GŁUPCA,ŚWIAT ---> suma IV Cesarz; suma HB XII Wisielec i III Cesarzowa

Papiez to przede wszystkim stabilna, gleboka relacja. Widac, ze czujecie sie ze soba zzyci, ciagnie Was silnie do siebie. Glupiec moze tu mowic o calkiem nowym etapie zycia. Swiat to moze byc odleglosc, ktora Was dzieli. Mozliwe, ze Ty pojedziesz do niego albo on sprowadzi sie do Ciebie. I wlasnie nowy etap zycia nastapi.

Cesarz w podsumie mowi o stabilnosci relacji i mozliwosci jak najbardziej jej sformalizowania, zalegalizowania. Wisielec i Cesarzowa mowia, ze musza zajsc zmiany w Waszym terazniejszym zwiazku, zebys rzeczywiscie mogla poczuc sie spelniona. Wiec np. mozliwe, ze chodzi tu o spore zblizenie sie, zamieszkanie razem, poglebienie jeszcze bardziej tej relacji, ale tez jej zalegalizowanie.

Edytowane przez SacralNirvana
  • Lubię to! 1
Napisano

Arkana Duże

Wybrałam: PAPIEŻA,GŁUPCA,ŚWIAT

Razem ale bez ślubu. Głupiec "luzuje" zobowiązania.

Napisano (edytowane)

Poprosiłam SacralNirvanę o położenie kart na to samo pytanie,czyli:przyszłość mojego,nieformalnego związku,w tej chwili na odległość.

Wybrała nastepujące karty:

On:co wnosi: Krolowa Bulaw co ma w glowie: II Kaplanka co ma w sercu: 2 Kielichy co pokazuje: Krol Monet,Ty:co wnosisz: Rycerz Bulaw co masz w glowie: As Mieczy co masz w sercu: 5 Kielichow co pokazujesz: 8 Bulaw,co Was laczy: XV Diabel,dokad zmierza relacja: XXI Swiat, 4 Kielichy, 6 Kielichow ---> suma VII Rydwan, suma HB IV Cesarz.

Interpretacja SacralNirvany: Widac, ze laczy Was bardzo silna namietnosc, to w tym Diable widac... rowniez karma jest. Co zreszta wiemy.Moim zdaniem jednak sie rozejdziecie tak po tych kartach. Ten Swiat to jednak ruszenie kazde w swoja strone...

A co Wy sadzicie? Proszę o sugestie..

Pozdrawiam,dziękuję.

Margareta

Edytowane przez Margaretas
Napisano

czyli to zwiazek na odleglość? a byliscie realnie juz ze soba?daleka odległosc was dzieli/spotykacie sie?

Napisano

Tak,to związek na odległość..byliśmy krótko ze sobą (na urlopie),dzieli nas ogromna odległość i inna kultura.

Napisano

i inna kobieta....

wspomnieniami sie to skończy

nie widzę ani formalizacji ani przejścia na inny poziom

ot dwa rożne swiaty

Napisano

Ja myślę, że każde z was pójdzie w swoją stronę [świat] Głupiec-rozpoczniecie nowa droge, ale raczej osobno.

• 4 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Napisano

Witaj Daffne

Przepraszam,że dopiero teraz odpowiadam....nie zauważyłam twojego pytania..

Jestesmy cały czas w kontakcie,codziennym,gorącym,burzliwym,namiętnym...ale wirtualnym.

Są plany na wspólne bycie,na razie jest to opóznione i skomplikowane z jego strony.

Jestem bardzo ciekawa co się zadzieje w przyszlości z tym związkiem....,to karma..

Gdy sama podpytuję tarota prawie zawsze wypada PAPIEZ..

Czekam więc..