Skocz do zawartości

nastwienie

kicia123

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

nastawienie jego do mnie

6 bulaw- rydwan-diabel/krolowa denarow

seksualne?jakies takie wyjazdowe i 6 bulaw i rydwan, diabel to albo seksualnosc lbo jakies toksiko.

hmm..on czuje jakas radosc, szarpanie, ograniczenia

• Maestro
Napisano

Czuje,że mógłby Cię mieć,gdyby chciał....

• Maestro
Napisano
swietnie ;/ to jego nastawienie?

Tak czytam te karty,on ma myśli mocno seksualne - 6 buław , rydwan,diabeł....

Napisano

po kartach to moze mu po glowie chodzi wlasnie jakas seksualnosc, ale ze n mysli ze gdyby chcial to by mnie mial...to w tych kartach nie widze

Gość Daffne
Napisano

potwierdzam zdanie Inez... Pan jest pewny siebie...(6 buław)...wie, że jeśli zadziała (Rydwan) to się mu nie oprzesz (diabeł) i ma tego świadomość, że choćbyś nie wiem co powiedziała i jak zła była (diabeł) to On i tak dopnie swego...:). Może on widzi, że Ty masz słabość do neigo...albo że nie umiesz się gniewać? :mysli:

nastawienie...na zdobycie...(6 buław)

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Chciałby Cię "zdobyć" bo barrrdzo mu się podobasz...ja tez nie widzę w tych kartach że myśli iż by Ciebie miał kiedy by chciał...;)

Napisano
Chciałby Cię "zdobyć" bo barrrdzo mu się podobasz...ja tez nie widzę w tych kartach że myśli iż by Ciebie miał kiedy by chciał...;)

tu chyba nie ma podobania, czyli on nie mysli czy mu sie podobam, tylko akrty pokzaly żądzę, czysta sesksulanosc czyste seksualne podejscie i anstawienie...bez emocji. i ten diabel to mi sie kojarzy z takim sexem dla sexu. mam andzieje ze on nie mysli ze mnie moze miec od tak... na pstrykniecie. choc tez mnie kreci..;P

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Podobasz mu się ~ tak uważam bo wyszlaś w Królowej Denarów...a tak na logikę ~ gdybyś mu sie nie podobała to myślę że by nie czuł namiętności do Ciebie i nie miał by chęci zdobycia Cię...

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

No naprawdę...Królowa Denarów to przecież Kobieta atrakcyjna, zmysłowa, dbająca o wygląd, posiadająca dobry gust ~ widać ze faceta aż rwie do Ciebie, akurat przy tym pytaniu - w tych kartach to ja nie widzę NIC złego ~ facetowi szaleją zmysly jak Cię widzi i tyle...

Napisano

ale czasem denarowa to zwykla kolezanka, zwykla znajoma...

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano
ale czasem denarowa to zwykla kolezanka, zwykla znajoma...

No nie twierdzę że Kocha...że postrzega Cię jak partnerkę stałą...czy traktuje Cię jako koleżankę czy inaczej, tego nie wiemmm...

Napisano

racja, znajoma ktorej chcialby sie dobrac do czegos.

moze ktos jeszcze cos ciekawego tutaj widzi?

mnie ten diabel troche pzreraza bo to czasem toksyka jest

Gość Daffne
Napisano

mnie jeszcze na myśl, że Pan może jest troszkę w jakimś sensie uzależniony lub mocno zainteresowany Panią...to też mogłoby tłumaczyć kartę Diabła, Rydwan...i w tej sytuacji może być pokazane jego podejście nastawienie do zdobywania, formę myślenia...że jak się postaram to mi ulegnie.

Napisano

Nastawienie takie na pokaz, zeby mogl wsrod znajomych sie pochwaluc jaka kobiete ma z doskoku zeby sobie poseksic...Bo elegancka jestes wiec czemu nie...

Glebszych uczuc i oczekuwan nie ma... nadtawienie seksualne

Napisano
Nastawienie takie na pokaz, zeby mogl wsrod znajomych sie pochwaluc jaka kobiete ma z doskoku zeby sobie poseksic...Bo elegancka jestes wiec czemu nie...

Glebszych uczuc i oczekuwan nie ma... nadtawienie seksualne

czyli podsumowujac, czysto seksualne, bez glebi, przyazni, czy lubienia.

Napisano

nie traktuj tego tak osobiście, większość facetów ma takie nastawienie do kobiet, to w końcu mają być samce Alfa jeśli chcesz wiedzieć lepiej to zadaj pytanie co czuje do ciebie?

Bo czasem karty pokazują bardzo dosadnie

mi na pytanie - jak ktoś zareagował na smsa - pokazały, że musiał zwolnić, jadąc samochodem ( zweryfikowane ;);))) Dopiero zadając pytanie co pomyślał, odczytując smsa, wiecej się dowiedziałam