duo70 Napisano 30 Grudnia 2012 Napisano 30 Grudnia 2012 Witam Dwa dni temu Pan złożył mi życzenia urodzinowe sms-owo i napomknął, że często o mnie myśli. Ja mu odpisałam, że niby skąd mam o tym wiedzieć, skoro nie odzywa się za często i nie mówi o tym. Obiecał poprawę :)Nie spotykamy się razem ale on ciągle powraca i daje znać o sobie. Zadałam więc kartom pytanie: jakie są obecnie uczucia pana X do mnie ? 5 PUCHARÓW GWIAZDA 10 DENARÓW = SPRAWIEDLIWOŚĆ No cóż, powiedziałabym, że może ma jakieś wyrzuty sumienia, że nie odzywał się do mnie zbyt często. Jest mu smutno z tego powodu albo jest rozczarowany tym, że nie powiedziałam mu tego samego tzn. że tez o nim myślę W tej gwieździe, ma jednak nadzieję na trwałą relację a może nawet coś więcej. Tak to widzę. Proszę zerknijcie. Jest to temat dla mnie rzeka, ciągnący się ale dosyć ważny duo Cytuj
Gość gość5 Napisano 30 Grudnia 2012 Napisano 30 Grudnia 2012 brakuje mu ciebie ale i chyba pewnosci siebie- ma nadzieje na blizsza relacje i chyba podejmie w zwiazku z tym jakies kroki Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi