GdzieTaIrlandia Napisano 30 Grudnia 2012 Napisano 30 Grudnia 2012 (edytowane) Witam, miałabym gorącą prośbe. Mogłby ktoś zerknąć na XXXw pracy co on bedzie kombinował w moim kierunku? Jakby ktoś mogł zerknąć -co bedzie wdrażał w życie-co kombinuje do mojej osoby? Co z moją praca? I jak mogę się przed nim obronić żeby nie zwariować i obronić miejsce pracy? Bardzo proszę Edytowane 7 Stycznia 2013 przez GdzieTaIrlandia Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 30 Grudnia 2012 Maestro Napisano 30 Grudnia 2012 Ja:)))))))) Napisz mi na pw jego imię chociaż Cytuj
Ewuniaaa Napisano 30 Grudnia 2012 Napisano 30 Grudnia 2012 Tak bez kart- ja bym nagrywała rozmowy z nim, może udałoby się nagrać, jak Ci składa niemoralne propozycje. I wtedy pokazać draniowi, gdzie jego miejsce. Postraszyłabym, że jego żona i szefowie będą to słyszeli, a jeśli to nie poskutkuje- złożyłabym doniesienie na policję, dowód by był... Praca pracą, ale nie możesz pozwalać na takie zachowania względem swojej osoby. Że takie kanalie chodzą po ziemi... Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 30 Grudnia 2012 Maestro Napisano 30 Grudnia 2012 Zgadzam się z tym co Ewuniaaa napisała, on nie może pozostać bezkarny..............Kurde, kawał g... Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 30 Grudnia 2012 Autor Napisano 30 Grudnia 2012 Inez na imię ma Piotr znak zodiaku rak... starszy po 40stce.. Z jego żona to ja w dobrej relacji jestem,ale ona strasznie zapatrzona w to co on jej mówi,a prawda jest taka,ze niezłe ziółko z niego.. Teraz to juz po ptokach bo mu wyrażnie powiedziałam,ze nie jestem dzi.. i mam dosyc tego traktoania.. Kiedys mnie coś z nim łaczyło,ale on nie potrafi zrozumiec,ze to juz tez sie skonczyło. Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 30 Grudnia 2012 Autor Napisano 30 Grudnia 2012 Dzisiaj też jakas niby akcja była,ze kasy zabraklo zmiennikowi niby 15tys..no ale wczoraj miałam z nim spiecie.,.bo wydzwania mi..chce kontrolowac..to jest ogole choree...ubliza? a kim ja jestem dla niego.. no i sie zastanawiam czy on czegos nie planuje ..w zwiazku z tym bo jutro z tymi szefami przyjezdza.. jestem strzepkiem nerwów..musze szukac innej pracy chyba Cytuj
Ewuniaaa Napisano 30 Grudnia 2012 Napisano 30 Grudnia 2012 Szukać jak najbardziej możesz, ale jak Ci ubliża, to nagrywaj- nigdy nie wiesz, co Ci się może przydać, a takie traktowanie podwładnego nie jest bezkarne... Inez się zgłosiła, że wyciągnie CI karcioszki, wiec ja nie będę dublowała, ale życzę Ci wszystkiego naj Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 30 Grudnia 2012 Maestro Napisano 30 Grudnia 2012 Co on kombinuje? Paź Mieczy, Król Mieczy, Słońce - ma jakis swój plan,ale bardzo egoistyczny,pewnie będzie Cię namawiał do "złego",,choć w podsumie Śmierć... Jak się Tobie w pracy potoczy? Cesarz 9 kielichów 6 kielichów chyba na jego zasadach, egoistycznych, jakby coś miało wrócić... Jak się obronic przed nim? 8 kielichów Król Buław 2 buław jak dla mnie to opanowac emocje, mysle,ze poiwnnas poprosić jakiegoś faceta, żeby miał go na oku jakby co Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 30 Grudnia 2012 Autor Napisano 30 Grudnia 2012 Inezq nic nie wiem dalej,ale dziekuje:* Ja te karty jakos inaczej odbieram,ale to kwestia chyba tali posiadanej Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 30 Grudnia 2012 Maestro Napisano 30 Grudnia 2012 Inezq nic nie wiem dalej,ale dziekuje:* Ja te karty jakos inaczej odbieram,ale to kwestia chyba tali posiadanej Albo własnej pracy z kartami....Ja piszę jak czuję moje karty,zazwyczaj czuję je dobrze;) Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 30 Grudnia 2012 Autor Napisano 30 Grudnia 2012 ale planuje mnie zwolnić czy nie? Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 30 Grudnia 2012 Maestro Napisano 30 Grudnia 2012 ale planuje mnie zwolnić czy nie? Nie, no co TY!!Nie widac tego w kartach:) Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 30 Grudnia 2012 Autor Napisano 30 Grudnia 2012 Dziekuje Inez miałabym prośbe jeszcze malutka jakby zerkneła jak minie mi jutro dzień w pracy jak przyjadę szefowie i 1 grudnia? Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 30 Grudnia 2012 Maestro Napisano 30 Grudnia 2012 Dziekuje Inez miałabym prośbe jeszcze malutka jakby zerkneła jak minie mi jutro dzień w pracy jak przyjadę szefowie i 1 grudnia? 10 buław Słońce Śmierc Paź Mieczy rano widacx przmeęczenie,może nerwy,a może natłok obowiązków lub niedospanie,potem fajnie,ale chyba będzie jakies drobne nieporozumienie Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 30 Grudnia 2012 Autor Napisano 30 Grudnia 2012 dziekuje a tego 1-poierwszego? Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 30 Grudnia 2012 Maestro Napisano 30 Grudnia 2012 dziekuje a tego 1-poierwszego? 1 grudnia był Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 30 Grudnia 2012 Autor Napisano 30 Grudnia 2012 oj dupa o styczeń mi chodziłoL:DLD sorki Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 30 Grudnia 2012 Maestro Napisano 30 Grudnia 2012 6 kielchów kochankowie 2 buław luzik totalny,będziecie sobie zyczenia składac pewnie,rozmawiać,wspominac Sylwestra itp. Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 30 Grudnia 2012 Autor Napisano 30 Grudnia 2012 dziekuje inez :* na pewno ci zweryfikuje:* Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 30 Grudnia 2012 Maestro Napisano 30 Grudnia 2012 dziekuje inez :* na pewno ci zweryfikuje:* Zajrzyj mi na moją Tajną Kieszeń w IR,co?? Vivere mi karty wyciągała....Dziekuję, przepraszam, że się narzucam, ale każdego trzeba teraz prosić)) Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 31 Grudnia 2012 Autor Napisano 31 Grudnia 2012 10 buław Słońce Śmierc Paź Mieczyrano widacx przmeęczenie,może nerwy,a może natłok obowiązków lub niedospanie,potem fajnie,ale chyba będzie jakies drobne nieporozumienie Dopiero 10 rano.. Faktycznie od 7 do 8.30 przysypiałam na krzesełku,..rano jak wstalam totalna masakra organizu..Bol nereczek i pęcherzyka:) i gorączka której zbić nie moge.. A teraz na fcb rozmawiałąm ze znajomym i dowiedziałąm się ,że ten dupek o mnie coś mówił.. Generalnie obgadywał,że wróciłam do męża.. Wku** sie bo co to za gadanie za moimi plecami.. Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 31 Grudnia 2012 Autor Napisano 31 Grudnia 2012 Zajrzyj mi na moją Tajną Kieszeń w IR,co?? Vivere mi karty wyciągała....Dziekuję, przepraszam, że się narzucam, ale każdego trzeba teraz prosić)) Zajrzę,przepraszam nie widziałam:* Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi