Skocz do zawartości

Bardzo prosze,bardzo.. Dosłowny mobbing i dreczenie:(

GdzieTaIrlandia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam,

miałabym gorącą prośbe. Mogłby ktoś zerknąć na XXXw pracy co on bedzie kombinował w moim kierunku?

Jakby ktoś mogł zerknąć -co bedzie wdrażał w życie-co kombinuje do mojej osoby? Co z moją praca? I jak mogę się przed nim obronić żeby nie zwariować i obronić miejsce pracy?

Bardzo proszę

Edytowane przez GdzieTaIrlandia
  • Maestro
Napisano

Ja:)))))))) Napisz mi na pw jego imię chociaż:)

Napisano

Tak bez kart- ja bym nagrywała rozmowy z nim, może udałoby się nagrać, jak Ci składa niemoralne propozycje. I wtedy pokazać draniowi, gdzie jego miejsce. Postraszyłabym, że jego żona i szefowie będą to słyszeli, a jeśli to nie poskutkuje- złożyłabym doniesienie na policję, dowód by był...

Praca pracą, ale nie możesz pozwalać na takie zachowania względem swojej osoby. Że takie kanalie chodzą po ziemi...

• Maestro
Napisano

Zgadzam się z tym co Ewuniaaa napisała, on nie może pozostać bezkarny..............Kurde, kawał g...

Napisano

Inez na imię ma Piotr znak zodiaku rak... starszy po 40stce..

Z jego żona to ja w dobrej relacji jestem,ale ona strasznie zapatrzona w to co on jej mówi,a prawda jest taka,ze niezłe ziółko z niego..

Teraz to juz po ptokach bo mu wyrażnie powiedziałam,ze nie jestem dzi.. i mam dosyc tego traktoania..

Kiedys mnie coś z nim łaczyło,ale on nie potrafi zrozumiec,ze to juz tez sie skonczyło.

Napisano

Dzisiaj też jakas niby akcja była,ze kasy zabraklo zmiennikowi niby 15tys..no ale wczoraj miałam z nim spiecie.,.bo wydzwania mi..chce kontrolowac..to jest ogole choree...ubliza? a kim ja jestem dla niego.. no i sie zastanawiam czy on czegos nie planuje ..w zwiazku z tym bo jutro z tymi szefami przyjezdza.. jestem strzepkiem nerwów..musze szukac innej pracy chyba

Napisano

Szukać jak najbardziej możesz, ale jak Ci ubliża, to nagrywaj- nigdy nie wiesz, co Ci się może przydać, a takie traktowanie podwładnego nie jest bezkarne...

Inez się zgłosiła, że wyciągnie CI karcioszki, wiec ja nie będę dublowała, ale życzę Ci wszystkiego naj

• Maestro
Napisano

Co on kombinuje?

Paź Mieczy, Król Mieczy, Słońce - ma jakis swój plan,ale bardzo egoistyczny,pewnie będzie Cię namawiał do "złego",,choć w podsumie Śmierć...

Jak się Tobie w pracy potoczy?

Cesarz 9 kielichów 6 kielichów

chyba na jego zasadach, egoistycznych, jakby coś miało wrócić...

Jak się obronic przed nim?

8 kielichów Król Buław 2 buław

jak dla mnie to opanowac emocje, mysle,ze poiwnnas poprosić jakiegoś faceta, żeby miał go na oku jakby co

Napisano

Inezq nic nie wiem dalej,ale dziekuje:* Ja te karty jakos inaczej odbieram,ale to kwestia chyba tali posiadanej

• Maestro
Napisano
Inezq nic nie wiem dalej,ale dziekuje:* Ja te karty jakos inaczej odbieram,ale to kwestia chyba tali posiadanej

Albo własnej pracy z kartami....Ja piszę jak czuję moje karty,zazwyczaj czuję je dobrze;)

• Maestro
Napisano
ale planuje mnie zwolnić czy nie?

Nie, no co TY!!Nie widac tego w kartach:)

Napisano

Dziekuje Inez

miałabym prośbe jeszcze malutka jakby zerkneła jak minie mi jutro dzień w pracy jak przyjadę szefowie i 1 grudnia?

• Maestro
Napisano
Dziekuje Inez

miałabym prośbe jeszcze malutka jakby zerkneła jak minie mi jutro dzień w pracy jak przyjadę szefowie i 1 grudnia?

10 buław Słońce Śmierc Paź Mieczy

rano widacx przmeęczenie,może nerwy,a może natłok obowiązków lub niedospanie,potem fajnie,ale chyba będzie jakies drobne nieporozumienie

• Maestro
Napisano
dziekuje a tego 1-poierwszego?

1 grudnia był:lol:

Napisano

oj dupa o styczeń mi chodziłoL:DLD sorki

• Maestro
Napisano

6 kielchów kochankowie 2 buław

luzik totalny,będziecie sobie zyczenia składac pewnie,rozmawiać,wspominac Sylwestra itp.

Napisano

dziekuje inez :* na pewno ci zweryfikuje:*

• Maestro
Napisano
dziekuje inez :* na pewno ci zweryfikuje:*

Zajrzyj mi na moją Tajną Kieszeń w IR,co?? Vivere mi karty wyciągała....Dziekuję, przepraszam, że się narzucam, ale każdego trzeba teraz prosić:)))

Napisano
10 buław Słońce Śmierc Paź Mieczy

rano widacx przmeęczenie,może nerwy,a może natłok obowiązków lub niedospanie,potem fajnie,ale chyba będzie jakies drobne nieporozumienie

Dopiero 10 rano..

Faktycznie od 7 do 8.30 przysypiałam na krzesełku,..rano jak wstalam totalna masakra organizu..Bol nereczek i pęcherzyka:) i gorączka której zbić nie moge..

A teraz na fcb rozmawiałąm ze znajomym i dowiedziałąm się ,że ten dupek o mnie coś mówił..

Generalnie obgadywał,że wróciłam do męża..

Wku** sie bo co to za gadanie za moimi plecami..

Napisano
Zajrzyj mi na moją Tajną Kieszeń w IR,co?? Vivere mi karty wyciągała....Dziekuję, przepraszam, że się narzucam, ale każdego trzeba teraz prosić:)))

Zajrzę,przepraszam nie widziałam:*