Madlen_88 Napisano 30 Grudnia 2012 Napisano 30 Grudnia 2012 (edytowane) Idę na tą imprezę z dużą niechęcią, jako singielka, z obawą, że będą same pary i że wogóle będzie beznadziejnie. 1) Karta główna, ogólna imprezy: RYCERZ PUCHARÓW Wydaje mi się, że impreza, zabawa będzie fajna 2) Moje samopoczucie na imprezie: Odp: WIEŻA Tło: KRÓLOWA PUCHARÓW+ 8 MONET+ 7 PUCHARÓW --> KAPŁANKA Zmienię swoje aktualne podejście i będę pijana 3) Co mi się będzie podobało: Odp: WALET MIECZY Tło: KRÓLOWA MIECZY+ 2 PUCHARÓW+ 4 PUCHARÓW--> Śmierć Okaże się, że będą też osoby bez pary, z którymi można się bawić. 4) Co mi się nie spodoba: Odp: 5 KIJÓW Tło:9 KIJÓW+ 3 PUCHARY+ 6 KIJÓW--> KOCHANKOWIE Nie mam pojęcia. Jakieś konkurencje będą organizowane. 5) Towarzystwo na imprezie: Odp: 8 PUCHARÓW Tło:KRÓLOWA MIECZY+ AS MIECZY+ 10 PUCHARÓW--> SPRAWIEDLIWOŚĆ Nudziarze chyba:P 6) Ja i mężczyźni (czy poznam kogoś?): Odp: SĄD Tło: 6 MONET+ KRÓLOWA DENARÓW+ KAPŁANKA--> UMIARKOWANIE Wydaje mi się, że nie. Jakoś nie czułam dzisiaj tych kart, może dlatego, że ja mam już swoje nastawienie do tej nocy Edytowane 30 Grudnia 2012 przez Madlen_88 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi