Maestro Inez2503 Napisano 30 Grudnia 2012 Maestro Napisano 30 Grudnia 2012 Dziękuję Vivere za karty:))) 1 Cel w stosunkach u partnera - 3 kielichów chce romansu,zabawy 2 i 3 Co partner o Tobie myśli- As Buław Rycerz Kielichów - no widać, że na pewno pociag seksualny i pewnie wzdycha przy okazji 4 i 5 co do Ciebie czuje (jego wewnętrzne odczucia)- 7 Buław 7Kielichów broni się, ale marzy 6 i 7 i 8 Jak on zachowuje się wobec Ciebie-Król Denarów 2 Kielichów 2 Denarów - egoista,pewny siebie, kurcze, póki co milczy, może jednak sie odezwie, bo karty dość dobre 9 i 10 i 11 Co zamierza zrobić w najbliższym czasie- 6 Buław Cesarz Sąd - pewnie zechce reaktywowac relację, bo widać, że czuje się pewnie 12 Co partner ukrywa- As Mieczy/ Moc nie wiem,chce namietnosci? 13 Co powoduje, że musi coś ukrywać- 4 Buław on jest w separacji, nie ma nikogo,to wiem na pewno...Ukrywa,bo nie mam pojęcia. Cytuj
Vivere Napisano 30 Grudnia 2012 Napisano 30 Grudnia 2012 Wrzuciłam interpretację w wątku "Wzajemna..." Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 30 Grudnia 2012 Napisano 30 Grudnia 2012 1 Cel w stosunkach u partnera -3 kielichów - chce miło spędzać z Tobą czas... 2 i 3 Co partner o Tobie myśli- As Buław Rycerz Kielichów - pociągasz Go, chętnie by Cię uwiódł bo jest Tobą oczarowany... 4 i 5 co do Ciebie czuje (jego wewnętrzne odczucia)- 7 Buław 7Kielichów - hmm, z jednej storny ma chęć zawalczyć o Ciebie, a z drugiej wzbrania się, ma do Ciebie uczcucia ale bardziej tak w sobie jakby nie widzial szans na realizację - można powiedzieć ~ darzy Cię uczuciem platonicznym... 6 i 7 i 8 Jak on zachowuje się wobec Ciebie-Król Denarów 2 Kielichów 2 Denarów - No taki z Niego Pan "dyrektor"...otwiera się na Ciebie, robi się wylewny...a zaraz potem się waha, wycofuje czym powoduje w Tobie podejrzenia czy aby coś nie kręci... 9 i 10 i 11 Co zamierza zrobić w najbliższym czasie- 6 Buław Cesarz Sąd - zamierza się z Tobą spotkać koniecznie... 12 Co partner ukrywa- As Mieczy/ Moc As Mieczy to np też separacja, ale Ty o tym wiesz...może kkrywa że czasem coś tam się seksi z byłą (?) z tą co jest w sepparacji oczywiście... 13 Co powoduje, że musi coś ukrywać- 4 Buław - no to że gdybyś się dowiedziała że tak jest to byś mu powiedziała Won i nic z Waszej relacji by nie było... Cytuj
patai Napisano 30 Grudnia 2012 Napisano 30 Grudnia 2012 1 Cel w stosunkach u partnera - 3 kielichów - Chce być szczęśliwy 2 i 3 Co partner o Tobie myśli- As Buław Rycerz Kielichów - Że jesteś pełna energii i czuła romantyczna 4 i 5 co do Ciebie czuje (jego wewnętrzne odczucia)- 7 Buław 7Kielichów - chce zawalczyć o to co sobie wymarzył 6 i 7 i 8 Jak on zachowuje się wobec Ciebie-Król Denarów 2 Kielichów 2 Denarów - Chce pokazać, ze możesz na niego liczyć. Chce być szarmancki i przyjacielski... Z różnym natęzeniem to demonstruje. 9 i 10 i 11 Co zamierza zrobić w najbliższym czasie- 6 Buław Cesarz Sąd - Osiągnąć swój cel 12 Co partner ukrywa- As Mieczy/ Moc - Że panuje nad emocjami, wszystko jest przemyślane, nie daje się im ponieść 13 Co powoduje, że musi coś ukrywać- 4 Buław on jest w separacji, nie ma nikogo,to wiem na pewno...Ukrywa,bo nie mam pojęcia. Może Ciebie ukrywa, albo jakieś zaleznosci majątkowe... Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 31 Grudnia 2012 Napisano 31 Grudnia 2012 Celu konkretnie określonego nie ma..idzie na żywiół..cieszy się każda z chwil i z tego co jest mu dane na ten czas.. O Tobie mysli bardzo ciepło z otwarta kartką którą chciałby zapisać w swoim skoroszycie...To co do Ciebie czuje to na razie ja bym powiedziała,że z daleka się przygląda i pomarzyć tez lubi..Jego zachowanie to pokazuje Ci siebie jako dobrego ,stabilnego człowieka z możliwościa zaoferowania Tobie swojego wolnego czasu,wspólnych spotkan,rozmów,daje możliwość,ale od Ciebie zalezy co wybierzesz..w najblizszym czasie pokaze zdecydowanym tonem,że jest gotów wejść z tobą w realcje.. To co ukrywa to myślę,że swoje rządze..pokuse próbuje odciąć od siebie..checi wielkiego działania w twoim kierunku.. To co powoduje ,że ukrywa to możę strach,że znowu mu nie wyjdzie a pragnie stabilizacji.. Cytuj
nirva2991 Napisano 2 Stycznia 2013 Napisano 2 Stycznia 2013 1 Cel w stosunkach u partnera - 3 kielichów jest bardzo dobrze nastawiony , chce zabawy , randek , częstych miłyh spotkań 2 i 3 Co partner o Tobie myśli- As Buław Rycerz Kielichów - no widać, że na pewno pociag seksualny i pewnie wzdycha przy okazji- pociągasz go i to bardzo . ma ochotę zacząć Ciebie wyraźnie uwodzić . 4 i 5 co do Ciebie czuje (jego wewnętrzne odczucia)- 7 Buław 7Kielichów broni się, ale marzy - wmaga się sam ze sobą , że może nie powinien , że może to nie ma sensu , i przez to troche nie wie jak Wasza relacja ma wyglądać , czy to w ogóle może być czyś realnym i stałym . 6 i 7 i 8 Jak on zachowuje się wobec Ciebie-Król Denarów 2 Kielichów 2 Denarów - po prostu nie jest zbyt wylewny w tym denarowym , może narazie to on siedzi i czeka . może jest zajęty pracą chwilowo i dlatego się nie odzywa , ale odezwie się w niedługim czasie i zaprosi na spotkanie . 9 i 10 i 11 Co zamierza zrobić w najbliższym czasie- 6 Buław Cesarz Sąd - pewnie zechce reaktywowac relację, bo widać, że czuje się pewnie- spotkacie się . 12 Co partner ukrywa- As Mieczy/ Moc -że ma jakiś pociąg silny do kogoś , może do Ciebie . 13 Co powoduje, że musi coś ukrywać- 4 Buław on jest w separacji, nie ma nikogo,to wiem na pewno...Ukrywa,bo nie mam pojęcia. - że szuka luźnej relacji . Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 2 Stycznia 2013 Autor Maestro Napisano 2 Stycznia 2013 1 Cel w stosunkach u partnera - 3 kielichów jest bardzo dobrze nastawiony , chce zabawy , randek , częstych miłyh spotkań 2 i 3 Co partner o Tobie myśli- As Buław Rycerz Kielichów - no widać, że na pewno pociag seksualny i pewnie wzdycha przy okazji- pociągasz go i to bardzo . ma ochotę zacząć Ciebie wyraźnie uwodzić . 4 i 5 co do Ciebie czuje (jego wewnętrzne odczucia)- 7 Buław 7Kielichów broni się, ale marzy - wmaga się sam ze sobą , że może nie powinien , że może to nie ma sensu , i przez to troche nie wie jak Wasza relacja ma wyglądać , czy to w ogóle może być czyś realnym i stałym . 6 i 7 i 8 Jak on zachowuje się wobec Ciebie-Król Denarów 2 Kielichów 2 Denarów - po prostu nie jest zbyt wylewny w tym denarowym , może narazie to on siedzi i czeka . może jest zajęty pracą chwilowo i dlatego się nie odzywa , ale odezwie się w niedługim czasie i zaprosi na spotkanie . 9 i 10 i 11 Co zamierza zrobić w najbliższym czasie- 6 Buław Cesarz Sąd - pewnie zechce reaktywowac relację, bo widać, że czuje się pewnie- spotkacie się . 12 Co partner ukrywa- As Mieczy/ Moc -że ma jakiś pociąg silny do kogoś , może do Ciebie . 13 Co powoduje, że musi coś ukrywać- 4 Buław on jest w separacji, nie ma nikogo,to wiem na pewno...Ukrywa,bo nie mam pojęcia. - że szuka luźnej relacji . Po tym co mi dziś napisał, to ja myślę, ze on nie jest wylewny, bo myśli, że ja nie chcę się z nim spotkac, poza tym rozjaśniłas mi coś, on ma do mnie pociąg jak diabli, ale szuka tylko romansu i chyba się obawia mojej reakcji, bo zna moje spojrzenie na pewne sprawy... Cytuj
nirva2991 Napisano 2 Stycznia 2013 Napisano 2 Stycznia 2013 niestety as mieczy z mocą mi się tak skojarzył ... zimny emocjonalnie ale do ciała ciągnie ... Cytuj
LasMeninas Napisano 2 Stycznia 2013 Napisano 2 Stycznia 2013 1 Cel w stosunkach u partnera - 3 kielichów osłody życia i zabawy oczekuje, miłych chwil między Wami 2 i 3 Co partner o Tobie myśli- As Buław Rycerz Kielichów - rodzisz w nim entuzjazm i romansowe chęci żeś czarująca i pomarzyc lubi o Tobie 4 i 5 co do Ciebie czuje (jego wewnętrzne odczucia)- 7 Buław 7Kielichów że to wyzwanie dla niego, walka ale marzy o Tobie i w ogole lubi sobie pofantazjować 6 i 7 i 8 Jak on zachowuje się wobec Ciebie-Król Denarów 2 Kielichów 2 Denarów - No tak jakmu wygodnie to się odezwie, ale chce się spotykać ma ochote na randki tylko tak jak i mój waha się... 9 i 10 i 11 Co zamierza zrobić w najbliższym czasie- 6 Buław Cesarz Sąd - tak wyjdzie z inicjatywą tutaj jak najbardziej relacja odżyje 12 Co partner ukrywa- As Mieczy/ Moc że duzo o Tobie myśli, że stara sie podchodzić rozumowo do tego ale mimo to ciągnie go starsznie do Ciebie i nie może postępowac na tyle rozsądnie na ile by chciał 13 Co powoduje, że musi coś ukrywać- 4 Buław to, ze znajomośc z Toba jest romansem Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 6 Stycznia 2013 Autor Maestro Napisano 6 Stycznia 2013 Co mogę zweryfikować : w pozycji co ukrywa As Mieczy/Moc - napisał mi dzisiaj, że znowu pół nocy nie spał mysląc o różnych rzeczach....Ręce mi opadły...Dla zainteresowanych : znajomość jest "poprawna" Co zamierza zrobić w najbliższym czasie- 6 Buław Cesarz Sąd -został pobudzony niejako przeze mnie (dzięki dobrej radzie pewnej życzliwej kolezanki z forum, której jestem wdzięczna:))) i ma niebawem dzwonić w celu ustalenia konkretnego miejsca i godziny spotkania Cytuj
Vivere Napisano 6 Stycznia 2013 Napisano 6 Stycznia 2013 (edytowane) Po tym rozkładzie"Tajna" i po "partnerskim" mam ogromny sentyment do J. Jest, tak jak ja, pod wpływem Saturna i Urana: "...Mają silne rozwinięte poczucie indywidualności i niezależności, a także skłonności samotnicze. Ta skłonność do izolacji powoduje, że chociaż są głęboko uczuciowe, pozostają często samotne z wyboru lub ze strachu. Potrafią jednak kochać głęboko i wiernie, choć niezwykle trudno jest im okazać swoje uczucia." i dalej: "Jak go zdobyć i utrzymać? Ponieważ jest zakompleksiony, należy zdobywać go delikatnie. Podnosi go na duchu.. uznanie partnerki dla jego zalet umysłowych, osiągnięć zawodowych i umiejętności praktycznych. Inicjatywa spotkania i początkowego zbliżenia powinna wyjść od partnerki, gdyż on może się speszyć własną nieudolnością w tym względzie. Jeśli nabierze zaufania, że jest traktowany poważnie, wówczas wyzwoli w sobie inwencję i przejmie inicjatywę. Potrzebuje stabilnego życia, bez fajerwerków, ale i wpadek. Partnerka musi umieć właściwie prowadzić dom i zarządzać budżetem. Nie może też liczyć na wylewność ze strony małżonka spod znaku ......" Posiłkowałam się cyt. z netu. Inez, dużo od Ciebie zależy, zwłaszcza, że i numerologicznie też ma coś teraz w poprzek(?). Nam "Saturnianym ludziom" trzeba mówić wprost. Trzymam kciuki! Edytowane 6 Stycznia 2013 przez Vivere Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 6 Stycznia 2013 Autor Maestro Napisano 6 Stycznia 2013 Po tym rozkładzie"Tajna" i po "partnerskim" mam ogromny sentyment do J. Jest, tak jak ja, pod wpływem Saturna i Urana: "...Mają silne rozwinięte poczucie indywidualności i niezależności, a także skłonności samotnicze. Ta skłonność do izolacji powoduje, że chociaż są głęboko uczuciowe, pozostają często samotne z wyboru lub ze strachu. Potrafią jednak kochać głęboko i wiernie, choć niezwykle trudno jest im okazać swoje uczucia." i dalej: "Jak go zdobyć i utrzymać? Ponieważ jest zakompleksiony, należy zdobywać go delikatnie. Podnosi go na duchu.. uznanie partnerki dla jego zalet umysłowych, osiągnięć zawodowych i umiejętności praktycznych. Inicjatywa spotkania i początkowego zbliżenia powinna wyjść od partnerki, gdyż on może się speszyć własną nieudolnością w tym względzie. Jeśli nabierze zaufania, że jest traktowany poważnie, wówczas wyzwoli w sobie inwencję i przejmie inicjatywę. Potrzebuje stabilnego życia, bez fajerwerków, ale i wpadek. Partnerka musi umieć właściwie prowadzić dom i zarządzać budżetem. Nie może też liczyć na wylewność ze strony małżonka spod znaku ......" Posiłkowałam się cyt. z netu. Inez, dużo od Ciebie zależy, zwłaszcza, że i numerologicznie też ma coś teraz w poprzek(?). Nam "Saturnianym ludziom" trzeba mówić wprost. Trzymam kciuki! Tak,koziorożce to cięzkie znaki zodiaku:) A on to samotnik...Trudny...Zobaczymy co los przyniesie,ja póki co myśle o tym, żeby zdać egzaminy:lol: i wyzdrowieć)) Cytuj
werona Napisano 6 Stycznia 2013 Napisano 6 Stycznia 2013 1 Cel w stosunkach u partnera - 3 Kielichów chce utrzymywać z Tobą kontakt, spędzać z Tobą czas, bo to przynosi mu radość i szczęście, jest otwarty na Ciebie i na te relację, chce się bawić, świętować, wyskoczyć na jakąś imprezkę z alkoholem w tle 2 i 3 Co partner o Tobie myśli- As Buław Rycerz Kielichów - romansowo bardzo... Jak napiszę, że As Buław to "wzwód" to w połączeniu z Rycerzem Kielichów dointerpretujesz sobie sama 4 i 5 co do Ciebie czuje (jego wewnętrzne odczucia)- 7 Buław 7 Kielichów walczy sam ze sobą, miota się, raz jest gotowy do zawalczenia o tę relację, raz broni się przed nią, ale ciągle jesteś w jego myślach, marzeniach, jest zauroczony Tobą i patrzy przez różowe okulary 6 i 7 i 8 Jak on zachowuje się wobec Ciebie-Król Denarów 2 Kielichów 2 Denarów - myślę, że zachowuje się dość stabilnie, twardo stąpa po ziemi, jest skupiony na sprawach zawodowych i myślę też, że z jednej strony chce się spotkać we dwoje a z drugiej strony jest w nim mnóstwo dylematów i wątpliwości jak się zachować w stosunku do Ciebie 9 i 10 i 11 Co zamierza zrobić w najbliższym czasie- 6 Buław Cesarz Sąd - tu jest powrót do przeszłości, pan zadziała w celu spotkania, odnowienia relacji 12 Co partner ukrywa- As Mieczy/ Moc odcina się od namiętności, sam siebie powstrzymuje od nagłych decyzji i szczerych rozmów 13 Co powoduje, że musi coś ukrywać- 4 Buław ta relacja może mieć jedynie charakter nieformalny - luźnego związku, romansu Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 7 Stycznia 2013 Autor Maestro Napisano 7 Stycznia 2013 Dziś jestem chyba w stanie bardziej zweryfikować...Wczoraj mieliśmy się spotkać, z przyczyn od nas niezależnych do spotkania nie doszło, ale ma być dziś... 1 Cel w stosunkach u partnera - 3 kielichów chce romansu,zabawy - chce spotkania, to pewne 2 i 3 Co partner o Tobie myśli- As Buław Rycerz Kielichów - no widać, że na pewno pociag seksualny i pewnie wzdycha przy okazji - jest duuużo cieplejszy podczas rozmowy (odbyliśmy kilka rozmów tel.) 4 i 5 co do Ciebie czuje (jego wewnętrzne odczucia)- 7 Buław 7Kielichów broni się, ale marzy - tu to możliwe, że faktycznie zauroczony, może mnie nierealnie postrzega , licho go wie 6 i 7 i 8 Jak on zachowuje się wobec Ciebie-Król Denarów 2 Kielichów 2 Denarów - egoista,pewny siebie, kurcze, póki co milczy, może jednak sie odezwie, bo karty dość dobre - powolny, naczekałam się wczoraj, aż zadzwoni ponownie, ale był miły i ciepły 9 i 10 i 11 Co zamierza zrobić w najbliższym czasie- 6 Buław Cesarz Sąd - pewnie zechce reaktywowac relację, bo widać, że czuje się pewnie - ma przyjśc po mnie dzis... 12 Co partner ukrywa- As Mieczy/ Moc nie wiem,chce namietnosci? - chyba, że mu b.ciezko, bo b.dużo myślał o tej całej sytuacji 13 Co powoduje, że musi coś ukrywać- 4 Buław on jest w separacji, nie ma nikogo,to wiem na pewno...Ukrywa,bo nie mam pojęcia. - przyjechał z eks i dzieckiem, ale mieszkali osobno, ona u swojej rodziny, on tez u swojej...Być może dlatego tak mu ciężko, że ona gdzieś tam jest, łączy ich dziecko... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi