Skocz do zawartości

Tajna Kieszeń na J

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

Dziękuję Vivere za karty:)))

1 Cel w stosunkach u partnera - 3 kielichów chce romansu,zabawy

2 i 3 Co partner o Tobie myśli- As Buław Rycerz Kielichów - no widać, że na pewno pociag seksualny i pewnie wzdycha przy okazji

4 i 5 co do Ciebie czuje (jego wewnętrzne odczucia)- 7 Buław 7Kielichów broni się, ale marzy

6 i 7 i 8 Jak on zachowuje się wobec Ciebie-Król Denarów 2 Kielichów 2 Denarów - egoista,pewny siebie, kurcze, póki co milczy, może jednak sie odezwie, bo karty dość dobre

9 i 10 i 11 Co zamierza zrobić w najbliższym czasie- 6 Buław Cesarz Sąd - pewnie zechce reaktywowac relację, bo widać, że czuje się pewnie

12 Co partner ukrywa- As Mieczy/ Moc nie wiem,chce namietnosci?

13 Co powoduje, że musi coś ukrywać- 4 Buław on jest w separacji, nie ma nikogo,to wiem na pewno...Ukrywa,bo nie mam pojęcia.

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

1 Cel w stosunkach u partnera -3 kielichów - chce miło spędzać z Tobą czas...

2 i 3 Co partner o Tobie myśli- As Buław Rycerz Kielichów - pociągasz Go, chętnie by Cię uwiódł bo jest Tobą oczarowany...

4 i 5 co do Ciebie czuje (jego wewnętrzne odczucia)- 7 Buław 7Kielichów - hmm, z jednej storny ma chęć zawalczyć o Ciebie, a z drugiej wzbrania się, ma do Ciebie uczcucia ale bardziej tak w sobie jakby nie widzial szans na realizację - można powiedzieć ~ darzy Cię uczuciem platonicznym...

6 i 7 i 8 Jak on zachowuje się wobec Ciebie-Król Denarów 2 Kielichów 2 Denarów - No taki z Niego Pan "dyrektor"...otwiera się na Ciebie, robi się wylewny...a zaraz potem się waha, wycofuje czym powoduje w Tobie podejrzenia czy aby coś nie kręci...

9 i 10 i 11 Co zamierza zrobić w najbliższym czasie- 6 Buław Cesarz Sąd - zamierza się z Tobą spotkać koniecznie...

12 Co partner ukrywa- As Mieczy/ Moc As Mieczy to np też separacja, ale Ty o tym wiesz...może kkrywa że czasem coś tam się seksi z byłą (?) z tą co jest w sepparacji oczywiście...

13 Co powoduje, że musi coś ukrywać- 4 Buław - no to że gdybyś się dowiedziała że tak jest to byś mu powiedziała Won i nic z Waszej relacji by nie było...

Napisano

1 Cel w stosunkach u partnera - 3 kielichów - Chce być szczęśliwy

2 i 3 Co partner o Tobie myśli- As Buław Rycerz Kielichów - Że jesteś pełna energii i czuła romantyczna

4 i 5 co do Ciebie czuje (jego wewnętrzne odczucia)- 7 Buław 7Kielichów - chce zawalczyć o to co sobie wymarzył

6 i 7 i 8 Jak on zachowuje się wobec Ciebie-Król Denarów 2 Kielichów 2 Denarów - Chce pokazać, ze możesz na niego liczyć. Chce być szarmancki i przyjacielski... Z różnym natęzeniem to demonstruje.

9 i 10 i 11 Co zamierza zrobić w najbliższym czasie- 6 Buław Cesarz Sąd - Osiągnąć swój cel

12 Co partner ukrywa- As Mieczy/ Moc - Że panuje nad emocjami, wszystko jest przemyślane, nie daje się im ponieść

13 Co powoduje, że musi coś ukrywać- 4 Buław on jest w separacji, nie ma nikogo,to wiem na pewno...Ukrywa,bo nie mam pojęcia. Może Ciebie ukrywa, albo jakieś zaleznosci majątkowe...

Napisano

Celu konkretnie określonego nie ma..idzie na żywiół..cieszy się każda z chwil i z tego co jest mu dane na ten czas..

O Tobie mysli bardzo ciepło z otwarta kartką którą chciałby zapisać w swoim skoroszycie...To co do Ciebie czuje to na razie ja bym powiedziała,że z daleka się przygląda i pomarzyć tez lubi..Jego zachowanie to pokazuje Ci siebie jako dobrego ,stabilnego człowieka z możliwościa zaoferowania Tobie swojego wolnego czasu,wspólnych spotkan,rozmów,daje możliwość,ale od Ciebie zalezy co wybierzesz..w najblizszym czasie pokaze zdecydowanym tonem,że jest gotów wejść z tobą w realcje..

To co ukrywa to myślę,że swoje rządze..pokuse próbuje odciąć od siebie..checi wielkiego działania w twoim kierunku.. To co powoduje ,że ukrywa to możę strach,że znowu mu nie wyjdzie a pragnie stabilizacji..

Napisano

1 Cel w stosunkach u partnera - 3 kielichów jest bardzo dobrze nastawiony , chce zabawy , randek , częstych miłyh spotkań

2 i 3 Co partner o Tobie myśli- As Buław Rycerz Kielichów - no widać, że na pewno pociag seksualny i pewnie wzdycha przy okazji- pociągasz go i to bardzo . ma ochotę zacząć Ciebie wyraźnie uwodzić .

4 i 5 co do Ciebie czuje (jego wewnętrzne odczucia)- 7 Buław 7Kielichów broni się, ale marzy - wmaga się sam ze sobą , że może nie powinien , że może to nie ma sensu , i przez to troche nie wie jak Wasza relacja ma wyglądać , czy to w ogóle może być czyś realnym i stałym .

6 i 7 i 8 Jak on zachowuje się wobec Ciebie-Król Denarów 2 Kielichów 2 Denarów - po prostu nie jest zbyt wylewny w tym denarowym , może narazie to on siedzi i czeka . może jest zajęty pracą chwilowo i dlatego się nie odzywa , ale odezwie się w niedługim czasie i zaprosi na spotkanie .

9 i 10 i 11 Co zamierza zrobić w najbliższym czasie- 6 Buław Cesarz Sąd - pewnie zechce reaktywowac relację, bo widać, że czuje się pewnie- spotkacie się .

12 Co partner ukrywa- As Mieczy/ Moc -że ma jakiś pociąg silny do kogoś , może do Ciebie .

13 Co powoduje, że musi coś ukrywać- 4 Buław on jest w separacji, nie ma nikogo,to wiem na pewno...Ukrywa,bo nie mam pojęcia. - że szuka luźnej relacji .

• Maestro
Napisano
1 Cel w stosunkach u partnera - 3 kielichów jest bardzo dobrze nastawiony , chce zabawy , randek , częstych miłyh spotkań

2 i 3 Co partner o Tobie myśli- As Buław Rycerz Kielichów - no widać, że na pewno pociag seksualny i pewnie wzdycha przy okazji- pociągasz go i to bardzo . ma ochotę zacząć Ciebie wyraźnie uwodzić .

4 i 5 co do Ciebie czuje (jego wewnętrzne odczucia)- 7 Buław 7Kielichów broni się, ale marzy - wmaga się sam ze sobą , że może nie powinien , że może to nie ma sensu , i przez to troche nie wie jak Wasza relacja ma wyglądać , czy to w ogóle może być czyś realnym i stałym .

6 i 7 i 8 Jak on zachowuje się wobec Ciebie-Król Denarów 2 Kielichów 2 Denarów - po prostu nie jest zbyt wylewny w tym denarowym , może narazie to on siedzi i czeka . może jest zajęty pracą chwilowo i dlatego się nie odzywa , ale odezwie się w niedługim czasie i zaprosi na spotkanie .

9 i 10 i 11 Co zamierza zrobić w najbliższym czasie- 6 Buław Cesarz Sąd - pewnie zechce reaktywowac relację, bo widać, że czuje się pewnie- spotkacie się .

12 Co partner ukrywa- As Mieczy/ Moc -że ma jakiś pociąg silny do kogoś , może do Ciebie .

13 Co powoduje, że musi coś ukrywać- 4 Buław on jest w separacji, nie ma nikogo,to wiem na pewno...Ukrywa,bo nie mam pojęcia. - że szuka luźnej relacji .

Po tym co mi dziś napisał, to ja myślę, ze on nie jest wylewny, bo myśli, że ja nie chcę się z nim spotkac, poza tym rozjaśniłas mi coś, on ma do mnie pociąg jak diabli, ale szuka tylko romansu i chyba się obawia mojej reakcji, bo zna moje spojrzenie na pewne sprawy...

Napisano

niestety as mieczy z mocą mi się tak skojarzył ... zimny emocjonalnie ale do ciała ciągnie ...

Napisano

1 Cel w stosunkach u partnera - 3 kielichów osłody życia i zabawy oczekuje, miłych chwil między Wami

2 i 3 Co partner o Tobie myśli- As Buław Rycerz Kielichów - rodzisz w nim entuzjazm i romansowe chęci żeś czarująca i pomarzyc lubi o Tobie

4 i 5 co do Ciebie czuje (jego wewnętrzne odczucia)- 7 Buław 7Kielichów że to wyzwanie dla niego, walka ale marzy o Tobie i w ogole lubi sobie pofantazjować

6 i 7 i 8 Jak on zachowuje się wobec Ciebie-Król Denarów 2 Kielichów 2 Denarów - No tak jakmu wygodnie to się odezwie, ale chce się spotykać ma ochote na randki tylko tak jak i mój waha się...

9 i 10 i 11 Co zamierza zrobić w najbliższym czasie- 6 Buław Cesarz Sąd - tak wyjdzie z inicjatywą tutaj jak najbardziej relacja odżyje

12 Co partner ukrywa- As Mieczy/ Moc że duzo o Tobie myśli, że stara sie podchodzić rozumowo do tego ale mimo to ciągnie go starsznie do Ciebie i nie może postępowac na tyle rozsądnie na ile by chciał

13 Co powoduje, że musi coś ukrywać- 4 Buław to, ze znajomośc z Toba jest romansem

• Maestro
Napisano

Co mogę zweryfikować : w pozycji co ukrywa As Mieczy/Moc - napisał mi dzisiaj, że znowu pół nocy nie spał mysląc o różnych rzeczach....Ręce mi opadły...Dla zainteresowanych : znajomość jest "poprawna"

Co zamierza zrobić w najbliższym czasie- 6 Buław Cesarz Sąd -został pobudzony niejako przeze mnie (dzięki dobrej radzie pewnej życzliwej kolezanki z forum, której jestem wdzięczna:))) i ma niebawem dzwonić w celu ustalenia konkretnego miejsca i godziny spotkania

Napisano (edytowane)

Po tym rozkładzie"Tajna" i po "partnerskim" mam ogromny sentyment do J.

Jest, tak jak ja, pod wpływem Saturna i Urana:

"...Mają silne rozwinięte poczucie indywidualności i niezależności, a także skłonności samotnicze. Ta skłonność do izolacji powoduje, że chociaż są głęboko uczuciowe, pozostają często samotne z wyboru lub ze strachu. Potrafią jednak kochać głęboko i wiernie, choć niezwykle trudno jest im okazać swoje uczucia."

i dalej:

"Jak go zdobyć i utrzymać?

Ponieważ jest zakompleksiony, należy zdobywać go delikatnie. Podnosi go na duchu.. uznanie partnerki dla jego zalet umysłowych, osiągnięć zawodowych i umiejętności praktycznych. Inicjatywa spotkania i początkowego zbliżenia powinna wyjść od partnerki, gdyż on może się speszyć własną nieudolnością w tym względzie. Jeśli nabierze zaufania, że jest traktowany poważnie, wówczas wyzwoli w sobie inwencję i przejmie inicjatywę. Potrzebuje stabilnego życia, bez fajerwerków, ale i wpadek. Partnerka musi umieć właściwie prowadzić dom i zarządzać budżetem. Nie może też liczyć na wylewność ze strony małżonka spod znaku ......"

Posiłkowałam się cyt. z netu.

Inez, dużo od Ciebie zależy, zwłaszcza, że i numerologicznie też ma coś teraz w poprzek(?). :uscisk:

Nam "Saturnianym ludziom" trzeba mówić wprost.

Trzymam kciuki!

Edytowane przez Vivere
  • Maestro
Napisano
Po tym rozkładzie"Tajna" i po "partnerskim" mam ogromny sentyment do J.

Jest, tak jak ja, pod wpływem Saturna i Urana:

"...Mają silne rozwinięte poczucie indywidualności i niezależności, a także skłonności samotnicze. Ta skłonność do izolacji powoduje, że chociaż są głęboko uczuciowe, pozostają często samotne z wyboru lub ze strachu. Potrafią jednak kochać głęboko i wiernie, choć niezwykle trudno jest im okazać swoje uczucia."

i dalej:

"Jak go zdobyć i utrzymać?

Ponieważ jest zakompleksiony, należy zdobywać go delikatnie. Podnosi go na duchu.. uznanie partnerki dla jego zalet umysłowych, osiągnięć zawodowych i umiejętności praktycznych. Inicjatywa spotkania i początkowego zbliżenia powinna wyjść od partnerki, gdyż on może się speszyć własną nieudolnością w tym względzie. Jeśli nabierze zaufania, że jest traktowany poważnie, wówczas wyzwoli w sobie inwencję i przejmie inicjatywę. Potrzebuje stabilnego życia, bez fajerwerków, ale i wpadek. Partnerka musi umieć właściwie prowadzić dom i zarządzać budżetem. Nie może też liczyć na wylewność ze strony małżonka spod znaku ......"

Posiłkowałam się cyt. z netu.

Inez, dużo od Ciebie zależy, zwłaszcza, że i numerologicznie też ma coś teraz w poprzek(?). :uscisk:

Nam "Saturnianym ludziom" trzeba mówić wprost.

Trzymam kciuki!

Tak,koziorożce to cięzkie znaki zodiaku:) A on to samotnik...Trudny...Zobaczymy co los przyniesie,ja póki co myśle o tym, żeby zdać egzaminy:lol: i wyzdrowieć:)))

Napisano

1 Cel w stosunkach u partnera - 3 Kielichów chce utrzymywać z Tobą kontakt, spędzać z Tobą czas, bo to przynosi mu radość i szczęście, jest otwarty na Ciebie i na te relację, chce się bawić, świętować, wyskoczyć na jakąś imprezkę z alkoholem w tle

2 i 3 Co partner o Tobie myśli- As Buław Rycerz Kielichów - romansowo bardzo... Jak napiszę, że As Buław to "wzwód" to w połączeniu z Rycerzem Kielichów dointerpretujesz sobie sama :lol:

4 i 5 co do Ciebie czuje (jego wewnętrzne odczucia)- 7 Buław 7 Kielichów walczy sam ze sobą, miota się, raz jest gotowy do zawalczenia o tę relację, raz broni się przed nią, ale ciągle jesteś w jego myślach, marzeniach, jest zauroczony Tobą i patrzy przez różowe okulary

6 i 7 i 8 Jak on zachowuje się wobec Ciebie-Król Denarów 2 Kielichów 2 Denarów - myślę, że zachowuje się dość stabilnie, twardo stąpa po ziemi, jest skupiony na sprawach zawodowych i myślę też, że z jednej strony chce się spotkać we dwoje a z drugiej strony jest w nim mnóstwo dylematów i wątpliwości jak się zachować w stosunku do Ciebie

9 i 10 i 11 Co zamierza zrobić w najbliższym czasie- 6 Buław Cesarz Sąd - tu jest powrót do przeszłości, pan zadziała w celu spotkania, odnowienia relacji

12 Co partner ukrywa- As Mieczy/ Moc odcina się od namiętności, sam siebie powstrzymuje od nagłych decyzji i szczerych rozmów

13 Co powoduje, że musi coś ukrywać- 4 Buław ta relacja może mieć jedynie charakter nieformalny - luźnego związku, romansu

• Maestro
Napisano

Dziś jestem chyba w stanie bardziej zweryfikować...Wczoraj mieliśmy się spotkać, z przyczyn od nas niezależnych do spotkania nie doszło, ale ma być dziś...

1 Cel w stosunkach u partnera - 3 kielichów chce romansu,zabawy - chce spotkania, to pewne

2 i 3 Co partner o Tobie myśli- As Buław Rycerz Kielichów - no widać, że na pewno pociag seksualny i pewnie wzdycha przy okazji - jest duuużo cieplejszy podczas rozmowy (odbyliśmy kilka rozmów tel.)

4 i 5 co do Ciebie czuje (jego wewnętrzne odczucia)- 7 Buław 7Kielichów broni się, ale marzy - tu to możliwe, że faktycznie zauroczony, może mnie nierealnie postrzega , licho go wie

6 i 7 i 8 Jak on zachowuje się wobec Ciebie-Król Denarów 2 Kielichów 2 Denarów - egoista,pewny siebie, kurcze, póki co milczy, może jednak sie odezwie, bo karty dość dobre - powolny, naczekałam się wczoraj, aż zadzwoni ponownie, ale był miły i ciepły

9 i 10 i 11 Co zamierza zrobić w najbliższym czasie- 6 Buław Cesarz Sąd - pewnie zechce reaktywowac relację, bo widać, że czuje się pewnie - ma przyjśc po mnie dzis...

12 Co partner ukrywa- As Mieczy/ Moc nie wiem,chce namietnosci? - chyba, że mu b.ciezko, bo b.dużo myślał o tej całej sytuacji

13 Co powoduje, że musi coś ukrywać- 4 Buław on jest w separacji, nie ma nikogo,to wiem na pewno...Ukrywa,bo nie mam pojęcia. - przyjechał z eks i dzieckiem, ale mieszkali osobno, ona u swojej rodziny, on tez u swojej...Być może dlatego tak mu ciężko, że ona gdzieś tam jest, łączy ich dziecko...