Gość sappir Napisano 30 Grudnia 2012 Napisano 30 Grudnia 2012 Rycerz Pucharów, 10 Monet, Gwiazda suma Kochankowie No całkiem, całkiem pozytywnie - jako sympatyczną, ciepłą i rodzinną osobę. Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 30 Grudnia 2012 Napisano 30 Grudnia 2012 Jest Tobą oczarowany, zdecydowanie robi sobie nadzieję na więcej, wzbudzasz w Nim ciepłe uczucia ale także namiętność ~ podobasz się Panu Bardzo...widzi ze jesteś wrażliwa, inteligentna....myślę też że uważa iż jesteś pewną siebie optymistką z poczuciem humoru ~ tak Cię postrzega... Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 30 Grudnia 2012 Napisano 30 Grudnia 2012 zaradna Pani domu ktorej niczego nie brakuje a w dodatku ten błysk:) sprawia,że serce mu mocniej bije:D i mysli o Waas w formie pary:P Cytuj
Gość sappir Napisano 30 Grudnia 2012 Napisano 30 Grudnia 2012 dziewczyny, aż tak..., no, no tego się nie spodziewałam;) Cytuj
Vivere Napisano 30 Grudnia 2012 Napisano 30 Grudnia 2012 Jest Tobą zauroczony. Jesteś taka jaką chce. Ma wobec Ciebie poważne zamiary. Liczy na trwałość relacji. Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 30 Grudnia 2012 Napisano 30 Grudnia 2012 dziewczyny, aż tak..., no, no tego się nie spodziewałam;) Ojjj to ja jestem ciekawa czy to nie jest ten Denarowy Król z którym się spotkałam ostatnio minimum dwa razy w Twoich rozkładach ... Cytuj
Gość sappir Napisano 30 Grudnia 2012 Napisano 30 Grudnia 2012 Ojjj to ja jestem ciekawa czy to nie jest ten Denarowy Król z którym się spotkałam ostatnio minimum dwa razy w Twoich rozkładach ... też jestem ciekawa, czas pokaże:) Cytuj
Gość SooYoung Napisano 30 Grudnia 2012 Napisano 30 Grudnia 2012 Jak milion dolarów Ładna, ciekawa, inteligentna i zadbana. Podłechtałeś jego Ego, że jako facet który lubi zwracać na siebie uwagę - Ryc pucharów- ma dzięki Tobie taką możliwość. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi