Skocz do zawartości

Jak postrzega mnie D po dzisiejszym spotkaniu?

Gość sappir

Rekomendowane odpowiedzi

Gość sappir
Napisano

Rycerz Pucharów, 10 Monet, Gwiazda suma Kochankowie

No całkiem, całkiem pozytywnie - jako sympatyczną, ciepłą i rodzinną osobę.

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Jest Tobą oczarowany, zdecydowanie robi sobie nadzieję na więcej, wzbudzasz w Nim ciepłe uczucia ale także namiętność ~ podobasz się Panu Bardzo...widzi ze jesteś wrażliwa, inteligentna....myślę też że uważa iż jesteś pewną siebie optymistką z poczuciem humoru ~ tak Cię postrzega...

Napisano

zaradna Pani domu ktorej niczego nie brakuje a w dodatku ten błysk:):D sprawia,że serce mu mocniej bije:D i mysli o Waas w formie pary:P

Gość sappir
Napisano

dziewczyny, aż tak..., no, no tego się nie spodziewałam;)

Napisano

Jest Tobą zauroczony. Jesteś taka jaką chce. Ma wobec Ciebie poważne zamiary. Liczy na trwałość relacji.

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano
dziewczyny, aż tak..., no, no tego się nie spodziewałam;)

Ojjj :) to ja jestem ciekawa czy to nie jest ten Denarowy Król z którym się spotkałam ostatnio minimum dwa razy w Twoich rozkładach :D...

Gość sappir
Napisano
Ojjj :) to ja jestem ciekawa czy to nie jest ten Denarowy Król z którym się spotkałam ostatnio minimum dwa razy w Twoich rozkładach :D...

też jestem ciekawa, czas pokaże:)

Gość SooYoung
Napisano

Jak milion dolarów :) Ładna, ciekawa, inteligentna i zadbana.

Podłechtałeś jego Ego, że jako facet który lubi zwracać na siebie uwagę - Ryc pucharów- ma dzięki Tobie taką możliwość.