Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 30 Grudnia 2012 Napisano 30 Grudnia 2012 Jakie Są/Były Dziś Myśli Pana O Mnie...? 6 Kielichów ~ Głupiec ~ Cesarzowa = Słońce -------Wieża------Cesarzowa------Głupiec--- -------------Słońce--------Cesarzowa----- --------------------Głupiec------------- Rozmyśla...wspomina, Tęskni...w tym Głupcu to tak trochę stoi na rozdrożu po przejściach bo nie wie co teraz jest pięć, myślę że jest świadom tego że trzeba zakończyć pewien etap by pójść do przodu... Kurcze, zrobiłam piramidkę bo jest ciekawa... Będę Wdzięczna za każde Wasze spostrzeżenie... Cytuj
Gość sappir Napisano 30 Grudnia 2012 Napisano 30 Grudnia 2012 Pan myśli o Tobie, wspomina:). Chyba o dobrych kontaktach jakie mieliście albo macie. Tak jakby zastanawiał się czy to jest odpowiedni moment do rozpoczynania działań w Twoją stronę. Cytuj
Gość Nexie Napisano 30 Grudnia 2012 Napisano 30 Grudnia 2012 Pan wraca do przeszłości, wspomina. I tak sobie myśli, że Ty taka Cesarzowa dumna i wywyższona nad Nim jesteś a On taki biedny. Słonko w podsumie to takie pozytywne myśli ma o Tobie. Tak jakby myślenie o Tobie Cesarzowej sprawiała mu dużo radości Cytuj
patai Napisano 30 Grudnia 2012 Napisano 30 Grudnia 2012 Pan sobie wspomina miło i zagubiony jest, coś by zrobił ale nie wie jak i co, żeby być przy Pani znów. Cytuj
Gość SooYoung Napisano 30 Grudnia 2012 Napisano 30 Grudnia 2012 Myślał o Tobie i wspominała miłe chwile jakie spędziliście razem Rozmyślał też o tym że zależy Ci na dobru dziecka. Pan chciałby też być częścią waszej rodziny ale nie może - Wieża. Powtarzające się karty ->Cesarzowa i Głupiec to TY i Twoje dziecko, wasza bliska relacja a Pan chciałby żeby znalazło się tam miejsce i dla niego. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi