Gość Pasqualina Napisano 30 Grudnia 2012 Napisano 30 Grudnia 2012 ogólnie: 7 denarow rano smierc 5 kielichow 9 mieczy poludnie -krol denarow wieczor- giermek mieczy Zależałoby mi na pomocy interpretacji wyłącznie ranka, pozostałe dodałam, aby był ogólny wgląd, bo może ktoś coś komuś zaświta Dobra no to ogólnie, będę oczekiwać na tego Sylwestra przygotowania wszelkie poczyniłam i o niczym nie zapomniałam. Może będą jakieś rozrachunki ze starym rokiem i zaduma nad tym co to tam ciekawego się działo... ranek totalnie nie mogę go ugryźć i przepraszam,ale ciężko mi to zintepretować, bo do niczego mi nie pasuje...skojarzył mi się ze śmiercią (wiem, że karta śmierci nie pokazuje zazwyczaj śmierci człoweika,ale te karty obok jakieś takie dziwne...) W południe to pewnie rozmowy z moim Panem i Władcą, może już szykowanie powolne na bal. a wieczorem to pewnie będę z czegoś niezadowolona i mogę coś komuś niesympatycznie przyciąć, albo będę udawać, że bardzo mi się podoba, a w rzeczywistości będzie słabo.. Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 30 Grudnia 2012 Napisano 30 Grudnia 2012 Według mnie coś niewątpliwie zmieni twój nastrój który jest w tej chwili..Z dobrego szybko zmieni się ,że tak powiem w melancholijny i bedziesz tym przytłoczona..byc może własnie przez swojeg Krola..ale wieczorem dojdzie do rozmowy wyjaśniającej..może byc troszkę nerwówki:) Cytuj
patai Napisano 30 Grudnia 2012 Napisano 30 Grudnia 2012 ogólnie: 7 denarow - Będziesz coś planowała, ale nie zrealizujesz tego, częściowo z braku decyzji na działanie rano smierc 5 kielichow 9 mieczy - Załapiesz płaczliwego doła, bardziej wymyslisz sobie powody do rozpaczy niż żeczywiście będzie do tego powód. poludnie -krol denarow - Ktoś przyjdzie z pomocą, moze coś zaproponuje wieczor- giermek mieczy - osiągniesz sukces dzięki komuś Cytuj
Gość SooYoung Napisano 30 Grudnia 2012 Napisano 30 Grudnia 2012 ogólnie: 7 denarow - czekanie na Sylwestra rano smierc 5 kielichow 9 mieczy - ból głowy albo zmęczenie samym myśleniem co masz zrobić, jak masz się przygotować, jak ubrać poludnie -krol denarow - ustalanie z Panem co robicie, jak zorganizować czas żeby ze wszystkim zdążyć wieczor- giermek mieczy - pospiech ale też rozmowy, giermek ma ostry język, może bedziesz się z kimś spierała tak dla żartów Cytuj
Gość Pasqualina Napisano 30 Grudnia 2012 Napisano 30 Grudnia 2012 Dzięki dziewczęta, jutro a właściwie dziś zweryfikuję jak tylko skumam o co chodzi z tym rankiem Cytuj
LasMeninas Napisano 31 Grudnia 2012 Napisano 31 Grudnia 2012 rano smierc 5 kielichow 9 mieczy jakaś zmiana silna, coś się skończy/"umrze" w efekcie bedziesz rozczarowana i poczujesz strarte będziesz się tym zadręczać i dołować takie no czarne myśli. O czymś obsesyjnie będziesz mysleć. Ewidentnie czegoś nie bierzesz pod uwagę i plany walnął.... 13-----15----9---->15 ------6----2----2----- ---------8----8------- ------------16-------- Cytuj
SacralNirvana Napisano 31 Grudnia 2012 Napisano 31 Grudnia 2012 Mi sie wydaje, ze jakas sytuacja, a moze osoba, ktora postrzegasz w taki a nie inny sposob zmieni sie w Twoich oczach diametralnie. Smierc a za nia 5 Kielichow i 9 Mieczy. 5 Kielichow to karta, gdy nasze wyobrazenia padaja, ******a nam przyslowiowe klapki z oczu. Tu jest tez karta 7 Monet a to karta rezygnacji. Jakby cos mialo pojsc nie tak, jakbys sobie tego zyczyla. W 9 Mieczach myslenie, zamartwianie sie. W Rycku Monet powiedzialabym, ze widze zajecie sie sprawami doczesnymi, praca, moze obowiazkami. A wieczorem jakas rozmowa, majaca na celu wyjasnienie pewnych niejasnosci, moze wlasnie wyniklych z tego 5-Kielichowego rozczarowania. Mozliwa tez klotnia po prostu. Cytuj
Vivere Napisano 31 Grudnia 2012 Napisano 31 Grudnia 2012 Cokolwiek się rano wydarzy popołudniu już będzie stabilnie.... Może po prostu żle spałaś? Albo Ci będzie żal, że czas tak szybko płynie Cytuj
Gość Pasqualina Napisano 31 Grudnia 2012 Napisano 31 Grudnia 2012 Hej, hej jakiejś ogromnej zmiany nastroju nie ma, czekam do 12, może coś się wydarzy... Jedyne co mi przychodzi na tę chwilę do głowy to, to a) wstałam tak rano, że to do mnie niepodobne i jestem niewyspana wstałam tak dlatego, że przez całą noc bolał mnie żołądek, ale zazwyczaj te bóle przechodzą nad ranem, a tym razem trzyma mnie cały czas Cytuj
Vivere Napisano 31 Grudnia 2012 Napisano 31 Grudnia 2012 Hej, hej jakiejś ogromnej zmiany nastroju nie ma, czekam do 12, może coś się wydarzy... Jedyne co mi przychodzi na tę chwilę do głowy to, to a) wstałam tak rano, że to do mnie niepodobne i jestem niewyspana wstałam tak dlatego, że przez całą noc bolał mnie żołądek, ale zazwyczaj te bóle przechodzą nad ranem, a tym razem trzyma mnie cały czas No właśnie..... Będzie dobrze... Cytuj
Gość Pasqualina Napisano 31 Grudnia 2012 Napisano 31 Grudnia 2012 No właśnie..... Będzie dobrze... Dzięki Viv pewnie się schizuję niepotrzebnie dziękuję również LasMeninas i Tobie Sacralku Cytuj
patai Napisano 31 Grudnia 2012 Napisano 31 Grudnia 2012 Hej, hej jakiejś ogromnej zmiany nastroju nie ma, czekam do 12, może coś się wydarzy... Jedyne co mi przychodzi na tę chwilę do głowy to, to a) wstałam tak rano, że to do mnie niepodobne i jestem niewyspana wstałam tak dlatego, że przez całą noc bolał mnie żołądek, ale zazwyczaj te bóle przechodzą nad ranem, a tym razem trzyma mnie cały czas Lepszy ból żołądka niż ból istnienia . Przejdzie, będzie git do wieczora. Cytuj
Gość Pasqualina Napisano 31 Grudnia 2012 Napisano 31 Grudnia 2012 Lepszy ból żołądka niż ból istnienia . Przejdzie, będzie git do wieczora. o właśnie patai, grunt to pozytywne myślenie dzięki :* Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 31 Grudnia 2012 Napisano 31 Grudnia 2012 może karty pokazaly twój zołądek i złe samopoczucie,że cięzko i żle Ci bedzie:P Głowa do góry i udanej zabawy:* Cytuj
SacralNirvana Napisano 31 Grudnia 2012 Napisano 31 Grudnia 2012 Hehe... zmiany nie ma, zaraz przyjdzie rozczarowanie, ze nie ma rozczarowania Karty nie klamia :26: Cytuj
Gość Pasqualina Napisano 31 Grudnia 2012 Napisano 31 Grudnia 2012 chyba naprawdę poczuję się rozczarowana ;p Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 31 Grudnia 2012 Maestro Napisano 31 Grudnia 2012 ogólnie: 7 denarow rano smierc 5 kielichow 9 mieczy poludnie -krol denarow wieczor- giermek mieczy Ogólnie to chodzenie z kąta w kąt, takie myslenie :powinnam coś zrobić,ale nie wiem co,rano mogą/mogły dopaść Cię jakieś smutki, w południe nastąpi propozycja spotkania,wieczorem przekomarzanki z panem:) Cytuj
Gość sheina Napisano 31 Grudnia 2012 Napisano 31 Grudnia 2012 rano bedziesz w takim nastroj...no ja nie wiem Ty czkasz na cos?> jakies pieniadze ogolnie chyba sie bedziesz troche zamarwtaic, jakies klopoty, moze bedziesz rozczarowana tym,ze nigdzie nei idziesz, a nie wiem czy idziesz bo nei czytalam pozniejszych postow lasek , w poldnie kontakt z facetem,albo ojcem, ewnatualnei Ty wykazesz sie s pora przedziebirocaoscia giermek............................................. zlosliwa mozesz byc,albo ktos wobec Ciebie Cytuj
Gość Pasqualina Napisano 1 Stycznia 2013 Napisano 1 Stycznia 2013 Dobrze, więc weryfikuję: rano: chyba faktycznie chodziło o moje złe samopoczucie i niewyspanie w południe: poszłam spać, a potem szykowałam się na bal no i była pogawędka z moim Denarowym wieczorem: faktycznie było trochę różnych żartów i wygłupów. Ogólna aura to tak jak In powiedziała było moje chodzenie z kąta w kąt, i niby chciałam coś zrobić, a z drugiej strony to nie wiedziałam co, no i czekałam z niecierpliwością na sylwestra Dziękuję Wam wszystkim Cytuj
LasMeninas Napisano 1 Stycznia 2013 Napisano 1 Stycznia 2013 No do dobrze ze takie niefajne karty porankowe nie wskazały na nic wyjatkowego widać nie trzeba się ich obawiać Cytuj
Gość Pasqualina Napisano 1 Stycznia 2013 Napisano 1 Stycznia 2013 No do dobrze ze takie niefajne karty porankowe nie wskazały na nic wyjatkowego widać nie trzeba się ich obawiać zazwyczaj sie nie obawiam, jakos tak ze spokojem przyjmuje i obserwuje, ale tymi moze sie przejelam, bo liczylam generalnie, ze przy sylwestrze wydarzy sie cos przelomowego Cytuj
Gość Pasqualina Napisano 4 Stycznia 2013 Napisano 4 Stycznia 2013 zapomniałam dodać tak na marginesie, że dzień później zmarła moja sąsiadka, ale być może jej zgon naginam do kart w tym momencie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi