Gość Nexie Napisano 30 Grudnia 2012 Napisano 30 Grudnia 2012 Na prośbę Przyjaciółki wrzucam rozkłady bo za bardzo nie wie, które rozwiązanie wybrać/co zrobić... (interpretacja moja) Jak X zareaguje na Jej widok dostępności na portalu społecznym? Król Denarów - Król Kielichów - 3 Buław/Mag = Suma Pustelnik ----------Kapłan-------Sprawiedliwość--Cesarz---Koło fortuny -----------------Wieża------------Diabeł----Umiarkowanie---- ------------------------Pustelnik------Rydwan--------------- ----------------------------------Wieża--------------------- Panu zrobi się miło, tak ciepło na serduchu na widok Pani i odwarzy się zadziałać, zagadać do niej. Jak zareaguje jak wejdzie na Jego profil na portalu społecznym? Paź Pentakli - Papież - 2 Buław/Paź Buław = Suma Kapłan -----------Świat---Rydwan--Kochankowie--Pustelnik------ ------------Kochankowie-Śmierć------Diabeł------------- --------------------Słońce---Kochankowie--------------- -----------------------Cesarzowa----------------------- Zaciekawi go to dlaczego odwiedziła jego profil, zacznie się nad tym głębiej zastanawiać. I wkońcu się odezwie. Jaka będzie reakcja X jak doda nowe zdjęcie na portalu społecznym? 2 Mieczy - Rycerz Pentakli - Diabeł = Suma Wisielec ------Słońce-----Koło Fortuny----Kapłan------------ -----------Rydwan-----------Diabeł----------------- --------------------Głupiec----------------------- Napewno oglądnie zdjęcie, jakieś nieczyste myśli nawet pojawią się w jego głowie. Ale skończy się tylko na tym i nic więcej żadnego kontaktu. Kochane jak Wy to widzicie?? Co powinna zrobić? Cytuj
Gość SooYoung Napisano 30 Grudnia 2012 Napisano 30 Grudnia 2012 Zrobić wprost, nie bawić się w podchody i tracić czasu na rozmyślania co Pan zrobi. Mężczyźni lubią jasne sytuacje i bezpośrednie działania, opcja podglądam, chodzę za nim, a nie zagaduję spowoduje, że Pan pomyśli o niej że to jakaś dziwna osoba. Wejść, obejrzeć jego profil i napisać do niego. Zagadać a nie czekać aż on to zrobi. Dać mu sygnał że jest nim zainteresowana inaczej Pan się nie domyśli. Chyba że Pan to eks a Pani chce odnowić relację, ale jeśli to nowa sprawa to niech działa. Szkoda czasu na gdybanie, albo mu się spodoba albo nie, a jak boi się odrzucenia to już kwestia pewności siebie, a całą sytuację potraktować jako kolejne doświadczenie. Cytuj
Gość Nexie Napisano 31 Grudnia 2012 Napisano 31 Grudnia 2012 Dziękujemy arachnea w swoim imieniu i Przyjaciółki Właśnie to jest tak, że ona chce odnowić kontakt z Panem. Na napisanie napewno by jej się odwaga znalazła, ale boi się jak Pan zareaguje i właśnie myślała, żeby spróbować odnowić kontakt w taki sposób na okrętkę, nie pisać wprost, ale dać mu sygnał, zachęcić go tym do jakiegoś działania. Cytuj
Gość SooYoung Napisano 31 Grudnia 2012 Napisano 31 Grudnia 2012 Zależy jak się rozstali. Może mu się "pokazać" ale On ją sobie tylko będzie oglądał - 2 buławy to wpatrywanie się no i Cesarzowa w piramidce czyli Ona:) Może niech Pani złoży mu życzenia na Nowy Rok, plus coś tam od siebie dopisze. Ma dziś okazję do zagadania. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 31 Grudnia 2012 Maestro Napisano 31 Grudnia 2012 Jak X zareaguje na Jej widok dostępności na portalu społecznym? Król Denarów - Król Kielichów - 3 Buław/Mag = Suma Pustelnik wg mnie zobaczy,miło mu się zrobi,może nawet zacznie wypatrywać kontaktu,możliwe,ze sam się odezwie Jak zareaguje jak wejdzie na Jego profil na portalu społecznym? Paź Pentakli - Papież - 2 Buław/Paź Buław = Suma Kapłan uważam,że też wejdzie na jej profil z samej ciekawości choćby,przyjrzy się i może coś tam napisze Jaka będzie reakcja X jak doda nowe zdjęcie na portalu społecznym? 2 Mieczy - Rycerz Pentakli - Diabeł = Suma Wisielec mam wrażenie, że on tego nie dostrzeże,nie zauwazy,albo ona nie doda zdjęcia Cytuj
Gość Nexie Napisano 31 Grudnia 2012 Napisano 31 Grudnia 2012 Zależy jak się rozstali. Może mu się "pokazać" ale On ją sobie tylko będzie oglądał - 2 buławy to wpatrywanie się no i Cesarzowa w piramidce czyli Ona:)Może niech Pani złoży mu życzenia na Nowy Rok, plus coś tam od siebie dopisze. Ma dziś okazję do zagadania. A Cesarzowa to też kobieta zadowolona, usatysfakcjonowana?? I idąc tym tropem można by powiedzieć, że Pan może się odezwać. Jak dla mnie opcja z życzeniami nie jest zła, ale reakcja Pana może być różna bo z Nim nigdy nie wiadomo co zrobi... Dziękujemy Inez Jak X zareaguje na Jej widok dostępności na portalu społecznym? Król Denarów - Król Kielichów - 3 Buław/Mag = Suma Pustelnik wg mnie zobaczy,miło mu się zrobi,może nawet zacznie wypatrywać kontaktu,możliwe,ze sam się odezwie Jak zareaguje jak wejdzie na Jego profil na portalu społecznym? Paź Pentakli - Papież - 2 Buław/Paź Buław = Suma Kapłan uważam,że też wejdzie na jej profil z samej ciekawości choćby,przyjrzy się i może coś tam napisze Jaka będzie reakcja X jak doda nowe zdjęcie na portalu społecznym? 2 Mieczy - Rycerz Pentakli - Diabeł = Suma Wisielec mam wrażenie, że on tego nie dostrzeże,nie zauwazy,albo ona nie doda zdjęcia Co do opcji ze zdjęciem to jak zobaczyłam te karty to pomyślałam odrazu, że to nie jest dobry pomysł, że tutaj nic się nie podzieje takiego co da dobre efekty. Nawet przyszła mi myśl, że On pomyśli sobie, że mogła celowo dodać nowe zdjęcie, żeby sprawdzić co zrobi. Ja Wam powiem, że jak ja patrze na te karty i piramidki to przekonuje mnie opcja druga, która chyba jest najkorzystniejsza dla Niej. Ale może jeszcze ktoś wyrazi swoją opinię. Będziemy bardzo wdzięczne Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 31 Grudnia 2012 Napisano 31 Grudnia 2012 Według mnie naaajlepszym rozwiązaniem dla Niej jest opcja 2...jak Pan zobaczy że była u Niego na profilu, myślę po 2 Buław przy Paziu Buławowym że coś zadziała w Jej kierunku bo odczyta to jako "gest" w Jego kierunku (2 Buław to balans i harmonia, Paź buław to posłaniec dobrych wieści, miłych zadrzeń), więc niech działa... Cytuj
Gość Nexie Napisano 1 Stycznia 2013 Napisano 1 Stycznia 2013 Dziękujemy MyStErIoUs_WoMaN Może ktoś jeszcze spojrzy? Cytuj
Gość Nexie Napisano 11 Stycznia 2013 Napisano 11 Stycznia 2013 (edytowane) Przyjaciółka wybrała opcję drugą z wejściem na profil i jak narazie nic się nie podziało. Pan nie wszedł na jej profil i nie odezwał choć widziała Go kiedyś dostępnego... Ale jeszcze czeka dalej co się wydarzy... Edytowane 11 Stycznia 2013 przez Nexie Cytuj
Gość Nexie Napisano 11 Stycznia 2013 Napisano 11 Stycznia 2013 Przyjaciółka wybrała opcję drugą z wejściem na profil i jak narazie nic się nie podziało. Pan nie wszedł na jej profil i nie odezwał choć widziała Go kiedyś dostępnego... Ale jeszcze czeka dalej co się wydarzy... Cytuj
Gość Nexie Napisano 14 Stycznia 2013 Napisano 14 Stycznia 2013 W sumie to już mogę poniekąd zweryfikować Pan odwiedził profil Pani, ale nic więcej. Ona narazie wstrzymała się z działaniem choćby ponownego wejścia na Jego profil. Jeśli coś się więcej wydarzy to dam znać Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi