patai Napisano 30 Grudnia 2012 Napisano 30 Grudnia 2012 (edytowane) Cesarz 5 Buław Słońce (odwrócone) = Kochankowie Jakiś Pan mnie zaskoczy, będzie coś ważył, dążył do zrealizowania swego pomysłu, chęci. To Słońce może symbolizować jego synów ( Pan żonaty... jak widać). Byc może narazi się im podejmując jakąś decyzję. Czy będzie to miłe zaskoczenie? Odp.: Wisielec - Hmm, skojarzyło mi sie z tym, że przyjmę je na luzie, lub będę długo czekać, lub też niespodziewam się go i będzie to faktycznie zaskoczenie! Coś stanie na głowie. Tło: 9 Pucharów As Pucharów 9 Buław=Gwiazda - Wygląda na to, że będę zadowolona i przy pomocy opatrzności uda się... COŚ co nie będzie łatwe i trzeba bedzie zachować ostrozność Dodam, że nie mam żadnych planów i na nic nie liczę, w sumie pomyślałam sobie, że chętnie spędzę ten wieczór sama w domu, bez żalu Edytowane 30 Grudnia 2012 przez patai Cytuj
Gość Pasqualina Napisano 30 Grudnia 2012 Napisano 30 Grudnia 2012 Cesarz 5 Buław Słońce (odwrócone) = Kochankowie Jakiś Pan wyskoczy z szalonym pomysłem spotkania się i spędzenia razem z Tobą wieczoru, w każdym razie będzie dążył do tego, żeby przyjechać i Cię uszczęśliwić <ja nie odwracam> Czy będzie to miłe zaskoczenie? Odp.: Wisielec - przede wszystkim wywróci Ci wszelkie plany do góry nogami Tło: 9 Pucharów As Pucharów 9 Buław=Gwiazda Będziesz szczęśliwa, bo dostaniesz dowód miłości, myślę, że chodzi o spotkanie, ale jednocześnie będziesz musiała się trochę ukrywać przed kimś, generalnie myślę, że będziesz szczęśliwa, da Ci to nadzieję na lepszą i szczęśliwszą przyszłość Cytuj
patai Napisano 14 Stycznia 2013 Autor Napisano 14 Stycznia 2013 WERYFIKACJA Ten Pan, który mnie zaskoczył to był mój drugi tata . Zadzwonił koło 21:00 z pytaniem czy przyjadę. Było mi niezręcznie bo nie chciałam zrobić przykrości Jemu i mamie, a też nie chciało mi się jechać, miałam ochotę sama spędzić ten wieczór i naprawdę świetnie się czułam , miałam doskonały nastrój i spokojnie robiłam rozrachunek kończącego się roku. Jednak udało mu się mnie namówić i pojechałam wystrzelić petardy. Miło było, ale po drugiej w nocy załapałam lekkiego doła... Za dużo szampana Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi