Skocz do zawartości

Sylwestrowa noc..

Vivere

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

To i ja sobie na Sylwestrową Noc

Król Buław 3 buław 8 buław

Cos mi się wydaje, że Pan mnie wbije w trapery i przemierzymy miasto od znajomych do znajomych z "butelką szampana" i plecakiem petard... A obiecał, ze tym razem przed TV posiedzimy....:ojejku:

Napisano

Nom siedzenia to ja tu nie widzę żadnego. :P Pan przejmie inicjatywę i będzie aktywnie, dużo ruchu.

Gość sappir
Napisano

Kochana siedzenie w domu najwyraźniej odpada. Król Buław na siedzenie przed TV raczej się nie nadaje i w pozostałych kartach za dużo energii na tak statyczne spędzanie sylwestra:))).On już na pewno zagwarantuje Tobie atrakcje...

Gość Pasqualina
Napisano

To i ja sobie na Sylwestrową Noc

Król Buław 3 buław 8 buław

Viv, w domu to ludzie umierają :P na pewno sobie nie posiedzisz będzie sporo zwiedzania/odwiedzania. Już Pan tak się zajmie animacją Twojego czasu wolnego, że nie będziesz mieć siły na odpoczynek :) Może wyjdziecie gdzieś na stare miasto/ na zewnątrz i tam będziecie fajerwerki podziwiać? :)

Napisano (edytowane)

Nie wiem, do tej pory nie pisnął słowa.....:D Ale obje mamy naturę szwendacza więc prawdopodobne..

Edytowane przez Vivere
Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

No ja tutaj ewidentnie widzę energicznego Pana...w tej 3 Buław to takie najpierw wyczekiwanie - czekanie jakby na "ostatnią chwilę" a potem w 8 Buław szybki ruch Pana i jest radośnie, 3 Buław niesie radość więc nie ma opcji by było inaczej, ale to też droga w nieznane, myślę że spędzisz Sylwestra tam gdzie jeszcze nie byłaś, ale też bardzo możliwe że tak jak napisałaś Pan wbije Cię w trapery i będziecie wędrować ścieżkami dotąd nieznanymi...:)

• Maestro
Napisano

Połazicie po znajomych,po mieście,pojeździcie, jednym słowem duży natłok ludzi, duża wymiana informacji,będzie energicznie;)

Napisano

spedzisz z nim ale on bedzie chcial wyjsci i pojdziecie na jakis plac puszczac petardy

Napisano

No cóż, siedzenia w domu nie było.

Wieczór, telefon od znajomych i spontaniczna propozycja; "idziemy na miejskie lodowisko". Niektórzy z nas szaleli jakby całe życie uprawiali łyżwiarstwo figurowe na lodzie. Ja raczej odbijałam się od bandy jak krążek hokejowy :D Ciepła herbatka z wkładką z czasem i mnie zwiotczyła. Nowy Rok przywitaliśmy w grupie znajomych "na mieście". Po północy wpadliśmy do znajomych pozjadać ich zapasy z lodówki. Dziś, od tych niekontrolowanych szpagatów na lodzie bolą mnie nogi a i głowa jakaś ciężka.