Vivere Napisano 30 Grudnia 2012 Napisano 30 Grudnia 2012 To i ja sobie na Sylwestrową Noc Król Buław 3 buław 8 buław Cos mi się wydaje, że Pan mnie wbije w trapery i przemierzymy miasto od znajomych do znajomych z "butelką szampana" i plecakiem petard... A obiecał, ze tym razem przed TV posiedzimy.... Cytuj
Madlen_88 Napisano 30 Grudnia 2012 Napisano 30 Grudnia 2012 Nom siedzenia to ja tu nie widzę żadnego. Pan przejmie inicjatywę i będzie aktywnie, dużo ruchu. Cytuj
Gość sappir Napisano 30 Grudnia 2012 Napisano 30 Grudnia 2012 Kochana siedzenie w domu najwyraźniej odpada. Król Buław na siedzenie przed TV raczej się nie nadaje i w pozostałych kartach za dużo energii na tak statyczne spędzanie sylwestra:))).On już na pewno zagwarantuje Tobie atrakcje... Cytuj
Gość Pasqualina Napisano 31 Grudnia 2012 Napisano 31 Grudnia 2012 To i ja sobie na Sylwestrową Noc Król Buław 3 buław 8 buław Viv, w domu to ludzie umierają na pewno sobie nie posiedzisz będzie sporo zwiedzania/odwiedzania. Już Pan tak się zajmie animacją Twojego czasu wolnego, że nie będziesz mieć siły na odpoczynek Może wyjdziecie gdzieś na stare miasto/ na zewnątrz i tam będziecie fajerwerki podziwiać? Cytuj
Vivere Napisano 31 Grudnia 2012 Autor Napisano 31 Grudnia 2012 (edytowane) Nie wiem, do tej pory nie pisnął słowa..... Ale obje mamy naturę szwendacza więc prawdopodobne.. Edytowane 1 Stycznia 2013 przez Vivere Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 31 Grudnia 2012 Napisano 31 Grudnia 2012 No ja tutaj ewidentnie widzę energicznego Pana...w tej 3 Buław to takie najpierw wyczekiwanie - czekanie jakby na "ostatnią chwilę" a potem w 8 Buław szybki ruch Pana i jest radośnie, 3 Buław niesie radość więc nie ma opcji by było inaczej, ale to też droga w nieznane, myślę że spędzisz Sylwestra tam gdzie jeszcze nie byłaś, ale też bardzo możliwe że tak jak napisałaś Pan wbije Cię w trapery i będziecie wędrować ścieżkami dotąd nieznanymi... Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 31 Grudnia 2012 Maestro Napisano 31 Grudnia 2012 Połazicie po znajomych,po mieście,pojeździcie, jednym słowem duży natłok ludzi, duża wymiana informacji,będzie energicznie;) Cytuj
Arshi Napisano 31 Grudnia 2012 Napisano 31 Grudnia 2012 spedzisz z nim ale on bedzie chcial wyjsci i pojdziecie na jakis plac puszczac petardy Cytuj
Vivere Napisano 1 Stycznia 2013 Autor Napisano 1 Stycznia 2013 No cóż, siedzenia w domu nie było. Wieczór, telefon od znajomych i spontaniczna propozycja; "idziemy na miejskie lodowisko". Niektórzy z nas szaleli jakby całe życie uprawiali łyżwiarstwo figurowe na lodzie. Ja raczej odbijałam się od bandy jak krążek hokejowy Ciepła herbatka z wkładką z czasem i mnie zwiotczyła. Nowy Rok przywitaliśmy w grupie znajomych "na mieście". Po północy wpadliśmy do znajomych pozjadać ich zapasy z lodówki. Dziś, od tych niekontrolowanych szpagatów na lodzie bolą mnie nogi a i głowa jakaś ciężka. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi