Skocz do zawartości

Y wyjechał

nirva2991

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

spodobał mi się ktoś kogo już w sumie znam od dłuższego czasu, ale niestety wyjechał za granicę . Wrócił teraz na święta lecz dzisiaj wyjechał . Widzieliśmy się teraz niestety tylko raz na imprezie , ale mieliśmy się spotkać później . niestety nie doszło do spotkania bo się okropnie rozchorowałam . Więc mam kilka pytań do kart :

jak Y reaguje na moje wiadomości :

5 kielichów, rydwan , król mieczy (przełom koziorożca i wodnika )

wydaje mi się , że trochę żałuje , że się nie spotkaliśmy przed jego wyjazdem .

jego następne działania w moją stronę :

diabeł , 10 kielichów , as mieczy , 8 buław

tutaj widzę pisanie ze sobą nadal , może będzie sobie za dużo wyobrażał

Napisano

5 kielichów, rydwan , król mieczy - Żal mu, że musiał wyjechać, ale stanowczy z niego gość i tak musi być teraz. Nie może dać Ci wszystkiego co by chciał i stara się trzymać w ryzach uczucia.

diabeł , 10 kielichów , as mieczy , 8 buław - Zapewne będą działania, ciągnie go do Ciebie, może być jednak mocno zajęty wieloma sprawami co ograniczy jego możliwości. Faceci nie mają podzielnej uwagi...

Gość Pasqualina
Napisano

Zdecydowanie żałuje wyjazdu i tego, że sie nie spotkaliście...ale skoro wyjechal, tzn, że musiał tak zrobić, niestety...

Jego następne działania w moją stronę :

Może będzie Cię kusił jakąś miłą wizją, zdecydowanie kontakt będziecie utrzymywać, chociaż może być troszkę rzadszy

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano
5 kielichów, rydwan , król mieczy - Żal mu, że musiał wyjechać, ale stanowczy z niego gość i tak musi być teraz. Nie może dać Ci wszystkiego co by chciał i stara się trzymać w ryzach uczucia.

diabeł , 10 kielichów , as mieczy , 8 buław - Zapewne będą działania, ciągnie go do Ciebie, może być jednak mocno zajęty wieloma sprawami co ograniczy jego możliwości. Faceci nie mają podzielnej uwagi...

Zgadzam się z Pati, dodam jedynie tylko że po okresie trzymania emocji w ryzach, odezwie sie do Ciebie niespodziewanie, zapewne wtedy gdy najmniej się tego będziesz spodziewać...ale odezwie się.;)

• 1 miesiąc temu...
Napisano

jego następne działania w moją stronę :

po 3 tyd przerwy zaczął pisać , potem niespodziewanie okazało się (tydz temu ) że zjeżdża do PL i chce się teraz spotkać