nirva2991 Napisano 31 Grudnia 2012 Napisano 31 Grudnia 2012 spodobał mi się ktoś kogo już w sumie znam od dłuższego czasu, ale niestety wyjechał za granicę . Wrócił teraz na święta lecz dzisiaj wyjechał . Widzieliśmy się teraz niestety tylko raz na imprezie , ale mieliśmy się spotkać później . niestety nie doszło do spotkania bo się okropnie rozchorowałam . Więc mam kilka pytań do kart : jak Y reaguje na moje wiadomości : 5 kielichów, rydwan , król mieczy (przełom koziorożca i wodnika ) wydaje mi się , że trochę żałuje , że się nie spotkaliśmy przed jego wyjazdem . jego następne działania w moją stronę : diabeł , 10 kielichów , as mieczy , 8 buław tutaj widzę pisanie ze sobą nadal , może będzie sobie za dużo wyobrażał Cytuj
patai Napisano 31 Grudnia 2012 Napisano 31 Grudnia 2012 5 kielichów, rydwan , król mieczy - Żal mu, że musiał wyjechać, ale stanowczy z niego gość i tak musi być teraz. Nie może dać Ci wszystkiego co by chciał i stara się trzymać w ryzach uczucia. diabeł , 10 kielichów , as mieczy , 8 buław - Zapewne będą działania, ciągnie go do Ciebie, może być jednak mocno zajęty wieloma sprawami co ograniczy jego możliwości. Faceci nie mają podzielnej uwagi... Cytuj
Gość Pasqualina Napisano 31 Grudnia 2012 Napisano 31 Grudnia 2012 Zdecydowanie żałuje wyjazdu i tego, że sie nie spotkaliście...ale skoro wyjechal, tzn, że musiał tak zrobić, niestety... Jego następne działania w moją stronę : diabeł , 10 kielichów , as mieczy , 8 buław Może będzie Cię kusił jakąś miłą wizją, zdecydowanie kontakt będziecie utrzymywać, chociaż może być troszkę rzadszy Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 31 Grudnia 2012 Napisano 31 Grudnia 2012 5 kielichów, rydwan , król mieczy - Żal mu, że musiał wyjechać, ale stanowczy z niego gość i tak musi być teraz. Nie może dać Ci wszystkiego co by chciał i stara się trzymać w ryzach uczucia. diabeł , 10 kielichów , as mieczy , 8 buław - Zapewne będą działania, ciągnie go do Ciebie, może być jednak mocno zajęty wieloma sprawami co ograniczy jego możliwości. Faceci nie mają podzielnej uwagi... Zgadzam się z Pati, dodam jedynie tylko że po okresie trzymania emocji w ryzach, odezwie sie do Ciebie niespodziewanie, zapewne wtedy gdy najmniej się tego będziesz spodziewać...ale odezwie się. Cytuj
nirva2991 Napisano 31 Stycznia 2013 Autor Napisano 31 Stycznia 2013 jego następne działania w moją stronę : diabeł , 10 kielichów , as mieczy , 8 buław po 3 tyd przerwy zaczął pisać , potem niespodziewanie okazało się (tydz temu ) że zjeżdża do PL i chce się teraz spotkać Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi