Skocz do zawartości

Kto dzwoni?

SacralNirvana

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Juz ktorys raz. Telefon na moj komore. Numer zastrzezony, nie wyswietla sie. Ktos dzwoni mi na moja komore i jak odbieram telefon to cisza. Pytam, sie, mowie haloooo... nic, glucha cisza. Dzisiaj takie cos o 5-tej rano. Pare dni temu przed polnoca.

Jakis czas temu w dzien mialam ciagle, po kilka razy. Czlowiek np. jeszcze spi (jak dzis), telefon, a tu cisza. Nikt nic nie mowi, nikt nie odklada telefonu. Tylko tam jest po tej drugiej stronie sluchawki.

Zapytalam w zwiazku z tym: kim jest ta osoba?

7 Mieczy, As Monet, Rycerz Bulaw + Krol Mieczy + Krol Kielichow + Krol Bulaw ---> (dociagalam, bo myslalam, ze pojawi sie jakas sensowna karta a tu same dworskie) suma IX Eremita

Nie wiem. Jakis gosciu, ktory chce uslyszec moj glos, bo sie czuje samotny. Czy jakos tak. Ale widac ewidentnie, ze facet.

Jeszcze zapytalam: po co ta osoba do mnie dzwoni?

3 Bulaw, Rycerz Mieczy, XX Sad ---> suma VIII Sprawiedliwosc

X Kolo Fortuny, V Papiez, VI Kochankowie

XV Diabel, XI Pasja

IV Cesarz

Tu juz w ogole nie wiem. Chce rozmowy, ale sie nie odzywa? Jakos tak nieprzyjemne takie telefony sa.

Mozliwosc, ze to:

a) Maz - XI Pasja, XIII Smierc, XVII Gwiazda ---> suma XIX Slonce

Nie wiem. Nie wydaje mi sie. Tu widac z Pasji jest teraz Gwiazda a to raczej marzenie. A i Slonce raczej o dzialaniach nie mowi. Zajmuje sie soba na ten teraz. I Nie dzwoni do mnie.

B) X - Rycerz Kielichow, VI Kochankowie, As Mieczy ---> suma XX Sad

Tu nie wiem. Chyba sie odcina raczej ode mnie. Wiec tez by nie dzwonil.

c) osoba przypadkowa - 3 Monet, XIV Umiarkowanie, XII Wisielec ---> suma XVII Gwiazda

Moze rzeczywiscie osoba przypadkowa. Hmm... Tylko tyle razy. Z zastrzezonego numeru? Zawsze cisza. Jak ja sie pomyle to mowie, pytam sie, a tu nikt sie nie odzywa po prostu.

Edytowane przez SacralNirvana
dopisalam ostatnie punkty
Gość gość5
Napisano

Juz ktorys raz. Telefon na moj komore. Numer zastrzezony, nie wyswietla sie. Ktos dzwoni mi na moja komore i jak odbieram telefon to cisza. Pytam, sie, mowie haloooo... nic, glucha cisza. Dzisiaj takie cos o 5-tej rano. Pare dni temu przed polnoca.

Jakis czas temu w dzien mialam ciagle, po kilka razy. Czlowiek np. jeszcze spi (jak dzis), telefon, a tu cisza. Nikt nic nie mowi, nikt nie odklada telefonu. Tylko tam jest po tej drugiej stronie sluchawki.

7 Mieczy, As Monet, Rycerz Bulaw + Krol Mieczy + Krol Kielichow + Krol Bulaw ---> (dociagalam, bo myslalam, ze pojawi sie jakas sensowna karta a tu same dworskie) suma IX Eremita

ewidentnie facet, ktory poczuł sie "oszukany"? to z pewnoscia ktos kogo znasz- mam wrazenie, że to ktos z innej miejscowosci

XV Diabel, XI Pasja

IV Cesarz

chce cie zdenerwowac- zastraszyc- a to nie twoj były? tak wyglada - z piramidki ...............bynajmniej z tej piramidy .... to jaks zlosc totalna wyszla- z tym cesarzem na koncu - to jakis psychol

Napisano

A wiesz co. Przedostatnio, jak mialam ten telefon przed polnoca to dzwonilam do meza i pytalam, czy to on dzwonil a on mowil, ze wlasnie spal i nie, nie on. Wiesz, on jest upierdliwy, ale on dzwoni wprost. Po 100 razy, ale sie nie ukrywa. Bo on czuje, ze ma do mnie prawo, wiec po prostu nie widzi potrzeby, zeby sie musiec ukrywac. Ma takie macho poczucie, ze rzuci haslo, ze jego ksiazeca mosc jest na horyzoncie i ja w kolanach zmiekne.

Gość gość5
Napisano
:) myslalam, ze tylko ja o tej porze siedze na ezo :) - dziwna sprawa z tymi telefonami- ale mało to psychików na swiecie?
Napisano

Ano nie malo. No ja bym nie siedziala, ale mnie ten telefon obudzil i juz jakos odechcialo mi sie spac.

Gość Pasqualina
Napisano

Pierwsze co pomyślałam, to ten facet, o którym kiedyś w rozkładach wspominałaś, że był Twoim znajomym z jakiegoś forum, później mu jakaś korba odwaliła i się obraził

Jest to jakiś facet, który działa podstępem, może właśnie dzwoni podstępnie z ukrytego i na pewno nie jest stabilny i pomocny, bo masz wszystkich Królów oprócz Denarowego,.. te karty które wyciągnęłaś odczytałabym jako negatywy, więc popędliwy, obrażalski, jakiś taki niepewny siebie i jednocześnie arogancki, który liczył na coś a zostało mu to jakby odebrane, rozwiało się...

Napisano

facet/kameleon, psotnik, który ma jakis kryzys duchowy...Chyba się nawet nie zastanawia co i po co to robi. Tak jak Pasqualina zauważyła, nie ma Denarowego, wiec nie chce się "zmaterializować". Czy kogoś zraniłaś lub zlekceważyłaś?

• Lubię to! 1
Napisano

Sacrallciu mialem to samo a to wydzwaniali z jakas oferta i musieli miec blad systemu czy cos... mi udalo sie odebrac za ktoryms razem

NIeraz po sygnale byla od razu cisza

• Lubię to! 1
Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Facet i jak spojrzałam na tego Króla Mieczy i Eremitę w sumie to od razu pomyślałam "czy ten Pan od fb ma Twój nr telefonu ?" ~ bo taka była pierwsza moja myśl że to ON...

XV Diabel, XI Pasja

IV Cesarz

No i tu znowu ~ czekał na coś w tej 3 Buław (liczył na to że pomiędzy Wami będzie "coś"), potem się wściekł ze mu nie poszło w Sądzie uciął kontakt - "wydał wyrok" a teraz jet mu głupio, w tej Sprawiedliwości wie że zachował się wobec Ciebie niewlaściwie - jak Pacan i teraz milczy bo mu głupio odezwać się, a że w Diabełku rwie Go do Ciebie to wpadł na genialny pomysł że choć Cię usłyszy...

Mozliwosc, ze to:

a) Maz - XI Pasja, XIII Smierc, XVII Gwiazda ---> suma XIX Slonce

B) X - Rycerz Kielichow, VI Kochankowie, As Mieczy ---> suma XX Sad ~ uważam że wlaśnie ta osoba - odciął się ale teraz tego wyboru żałuje...i chce naprawić relację - wiem wiem, durny to sposób wybrał sobie Pan, ale cóż....

c) osoba przypadkowa - 3 Monet, XIV Umiarkowanie, XII Wisielec ---> suma XVII Gwiazda

Wedug mnie tak to wygląda, jakoś baaardzooo mi pasuje tutaj ten Pan...no chyba że nie ma Twojego nr telefonu...to wtedy inny ktoś z kim obecnie kontaktu nie masz, a On chciałby aby ta relacja wróciła...tak to widzę...

Napisano

Dzieki Kochani. Tak, kontakt mam z wieloma osobami, przewazajaca tez wiekszosc moich znajomych to mezczyzni. Hmm...

Arshi... ja mam komore przy sobie, wiec odebralam od razu. Tam nie ma zadnego sygnalu, nikt nie mowi, ze sie pomylil, odbiore, pytam i jest po prostu cisza. Glucha cisza.

Telefony z roznych firm itd. dostaje, ale na stacjonarke. Ogolnie nigdzie nie podaje swojego numeru oficjalnie, mam na karte, bez abonamentu, takze nie mam umowy zadnej na telefon.

Takze to moga byc tylo osoby, ktore znam. Bo nikt przypadkowy mojego numeru nie posiada, nie rzucam nim na prawo i lewo. Nie podaje nigdzie oficjalnie.

W kazdym razie dzieki ogromne za pomoc Kochani. Bede sobie patrzyla, jak tam dalej, czy sie te telefony beda powtarzac, czy ktos sobie da na luz czy tez rzeczywiscie przypadek jaki. :bukiet:

Gość sheina
Napisano

gosc ma jakis porblem ze sobą.

kombinuje nei jest szczery w tym co robi, nei planuje się ujawnic, jest implsywny i szam nei wie cxego chce na co wskazują te karty,aleee pomyslalam tez jakby moze ich bylo kilk i sobei taka zabaw urzadzali> no bo po co gosci wyszeldby w tylu kartach. moze jacys mlodzi sie bawia.

Napisano

ato nie jest ten, który cię wywałał z FB? Tak mi się skojarzył i z kart, i w ogóle

• Lubię to! 1
  • 1 miesiąc temu...
Napisano

I jak Sacral ? wyjaśniło się kto dzwonił , czy to był tyko przypadek taki ?

Napisano

Nirvus... tu nie moge do konca powiedziec, kto. Mam przypuszczenia na 2 osoby. Jedna - moj maz. Druga - jeden znajomy.

W sumie byl jeden telefon jeszcze po tym, jak to powiedzialam mezowe... wiec tak naprawde ciezko to zweryfikowac. Ale po tym jeszcze jednym telefonie, nie bylo jak do tej pory nic juz. Wiec nie wiem...

Napisano

Wybacz, ale pytam jak leci jak widzę stare starsze daty i jak zobaczę , że nie ma jednoznacznej odpowiedzi :)

Ja też mam takie wątki ;p