Skocz do zawartości

rozwiazanie ciazy

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

synowa, ktora jest w 8 miesiacu ciazy urodzila czarnego szczeniaczka, prosze o pomoc w interpretacji tego snu

Napisano

hm..a w jakich stosunkach jesteś z synową? Wybacz, że pytam, ale to ma wpływ na interpretacje. Fakt, że w twoim śnie urodziła psa zamiast człowieka może sugerować, że nie do końca akceptujesz ją jako synową. W dodatku czerń jest symbolicznie powiązana z piekłem i złem, co podkreśla negatywny aspekt. Często animozje,do których boimy się przyznać sobie na jawie wychodzą we śnie.

Napisano

Mysle, ze na chwile obecna (nie przebywamy ze soba zbyt dlugo, mieszkaja w Irlandii, ostatnio bylam u nich tydzien) nasze stosunki sa dobre. Mysle, ze to moja matczyna, egoistyczna milosc moze miec znaczenie. Ja natomiast przerazilam sie tym snem, bo myslalam, ze cos zlego sie dzieje z malenstwem.

Napisano

tu bym akurat była spokojna :) Sny przeważnie mówią o tym co dzieje się u nas, niewiele osób śni proroczo. Zwróciłam na niego uwagę, bo przypomniała mi się legenda w której żona króla urodziła syna, ale jego matka zazdrosna o nią wysłała mu wiadomość (bodajże był na wojnie wtedy), że królowa urodziła psa nie człowieka i należy ją przepędzić. Możesz mieć rację, że miłość matki nieuchronnie ma nutkę zazdrości o dziecko, które odeszło z partnerem/partnerką.

Napisano

Dziekuje bardzo. bede spokojniejsza. A nad moimi egoizmami popracuje. Wszystkiego dobrego.