Skocz do zawartości

Lekko sentymentalnie koncze ten rok

Arshi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Lekko sentymentalnie koncze ten rok... no coz trzeba pamietac o przeszlosci ale najgorsze jak dosc czesto ona odbija sie echem w terazniejszosci...

Co łączyło kobietę i mężczyznę w przeszłości (lub co ich połączyło )? 3bulawy - zwykla znajomosc, takie gadanie smianie sie moze oboje widzielismy perspektywe jakas...

jak wygląda sytuacja między kobietą i mężczyzną w obecnej chwili? 7denarow - oczekiwanie na jakis cud... a raczej samo sie nic nie zrobi wszystko jest juz gotowe ale... trzeba tylko isc i zerwac owoc... takie przygladanie sie i czekanie az jedna ze stron zrobi cos...

co wpływa negatywnie na utworzenia związku (to na minus)? 7kielichow - wybujale oczekiwania nie adekwatne do rzeczywistosci... oraz zbytnie idealizowanie osoby powiekszanie zalet zmniejszanie wad itp.

co wpływa pozytywnie na utworzenie związku (to pozytyw)? kaplanka - to ze sie znamy i umiemy ze soba rozmawiac

Jakie są chęci(pragnienia) na utworzenie związku przez mężczyznę - czyli jak bardzo mu zależy? slonce -widac ze moje bardziej

Jakie są chęci (pragnienia) na utworzenie związku przez kobietę ? krol denarow - ciezko tu powiedziec bo pokazuje sie moja osoba

Co możemy zrobić, aby związek zaistniał? 3miecze - mozliwe ze rozdrapac rany i przeprowadzic oczyszczajaca rozmowe bo przez akcje z przed kilku nastu dni znow narobilo sie sporo nie domowien i chyba to sprawia ze znow sie dziwnie zrobilo...

Jak będą wyglądały w ciągu 6miesiecy relacje mężczyzny z kobietą ? cesarz - wiec co zrobie tak bedzie...jak nic nie zrobie to trzymamy sie starych ustalen czyli dystans bedzie... ogolenie taka narzucona wole widac z mojej strony

Rezultat Czy utworzą docelowy związek? Wynik krolowa bulaw-8bulaw-10denarow=sprawiedliwosc - widac brak kielichow glownie karty dynamiczne okreslajace namietnosc i wyrachowanie, ciezko powiedziec czy docelowy czy nie bo ona wychodzila w denarowce a tu jest bulawowa... wiec mozliwe ze nowa kobieta sie pojawi

Napisano

Arshi ja myślę,że na 3 msc pownieneś sobie darować stawiania kart na Panią.M? Energia w okół się oczyści,w miedzy czasie może coś wyniknie z poprzednich rozkładów..

Te karty według mnie nie są najgorsze,dają jakieś perspektywy.. Jeżeli chodzi o kobiete to strikte nie ma reguły ,że jak wychodzi w denarówce to zawsze w niej będzie wychodzila..

Myślę,że jest to zależne od emocji i podejścia do twojej osoby,nastawienie,energi która tworzy i wysyła do Ciebie.

Napisano
Jeżeli chodzi o kobiete to strikte nie ma reguły ,że jak wychodzi w denarówce to zawsze w niej będzie wychodzila..

Myślę,że jest to zależne od emocji i podejścia do twojej osoby,nastawienie,energi która tworzy i wysyła do Ciebie.

Tez tak mysle. Zaleznie od nastawienia moze sie to zmieniac. Jezeli doszloby do zblizenia sie... kto wie, moze obudzilaby sie w niej Bulawowa. ;) Wszystko jest mozliwe, a i nic nie jest stale.

Napisano
Tez tak mysle. Zaleznie od nastawienia moze sie to zmieniac. Jezeli doszloby do zblizenia sie... kto wie, moze obudzilaby sie w niej Bulawowa. ;) Wszystko jest mozliwe, a i nic nie jest stale.

No to bedzie trzeba sie przekonac ;)

Gość gość5
Napisano

Lekko sentymentalnie koncze ten rok... no coz trzeba pamietac o przeszlosci ale najgorsze jak dosc czesto ona odbija sie echem w terazniejszosci...

Co łączyło kobietę i mężczyznę w przeszłości (lub co ich połączyło )? 3bulawy - fajna znajomosc,

jak wygląda sytuacja między kobietą i mężczyzną w obecnej chwili? 7denarow - brak ruchow- jedno czeka co drugie zrobi

co wpływa negatywnie na utworzenia związku (to na minus)? 7kielichow -zbytnie rozmarzenie, oprocz mysli nie ma nic- brak dzialania

co wpływa pozytywnie na utworzenie związku (to pozytyw)? kaplanka - oboje czujecie i myslicie to samo?

Jakie są chęci(pragnienia) na utworzenie związku przez mężczyznę - czyli jak bardzo mu zależy? slonce -są duze chęci- tylko dzialan brak

Jakie są chęci (pragnienia) na utworzenie związku przez kobietę ? krol denarow - ona tez wie czego chce

Co możemy zrobić, aby związek zaistniał? 3miecze - dokładnie- porozmawiac, wyjasnic i dowiedziec sie czego ta druga strona tak naprawde chce

Jak będą wyglądały w ciągu 6miesiecy relacje mężczyzny z kobietą ? cesarz - mysle, że ona czeka na twoja inicjatywe

Rezultat Czy utworzą docelowy związek? Wynik krolowa bulaw-8bulaw-10denarow=sprawiedliwosc - sa spore szanse na to - tyle, że trzeba najpierw postawic sprawe jasno - czego sie tak naprawde oczekuje i nie bawic sie w ciuciubabke

Napisano

ajć , no ja Cię rozumiem . jak zależy to męczy się temat ile wlezie .. chociaż czasem zupełnie niepotrzebnie można sobie namącić .

Co łączyło kobietę i mężczyznę w przeszłości (lub co ich połączyło )? 3bulawy - zwykla znajomosc, takie gadanie smianie sie moze oboje widzielismy perspektywe jakas... - no właśnie zwykła znajomość , ale wtedy nie bardzo wiedzieliście co macie z tym zrobić . może i były jakieś perspektywy , ale nikt nie wykonał kroku do przodu .

jak wygląda sytuacja między kobietą i mężczyzną w obecnej chwili? 7denarow - no przyglądanie się i czekanie , ale też nie macie do końca sprecyzowanego czego od siebie oczekujecie tak do końca .

co wpływa negatywnie na utworzenia związku (to na minus)? 7kielichow - wybujale oczekiwania nie adekwatne do rzeczywistości... oraz zbytnie idealizowanie osoby powiekszanie zalet zmniejszanie wad itp. - też tak to widzę , oraz tak jak już według mnie pokazywało 7 denarów , nie wiedziecie jak ma wyglądać dokładnie Wasza relacja , tutaj nic nie jest sprecyzowane dokładnie. mało konkretów więcej myśli i marzeń .

co wpływa pozytywnie na utworzenie związku (to pozytyw)? kaplanka - to ze sie znamy i umiemy ze soba rozmawiac- to takie porozumienie(podświadome porozumienie ) , dobre zrozumienie siebie nawzajem. uczucie , że się kogoś zna tak naprawdę od zawsze . tak jakby bratnia dusza - jak jing i jang .

Jakie są chęci(pragnienia) na utworzenie związku przez mężczyznę - czyli jak bardzo mu zależy? slonce -chcesz i to bardzo .

Jakie są chęci (pragnienia) na utworzenie związku przez kobietę ? krol denarow - ona by chciała czegoś stabilnego bezpiecznego , wydaje mi się , że musi być pewna by wejść w tą relację , aczkolwiek są . wydaje mi się , że ona w tym królu musi dobrze wybadać grunt na którym stoi

Co możemy zrobić, aby związek zaistniał? 3miecze -musicie bardzo dobrze rozeznać się w sytuacji i zacząć działać konkretnie . mniej marzyć , idealizować . podchodzić realniej .

Jak będą wyglądały w ciągu 6miesiecy relacje mężczyzny z kobietą ? cesarz - dla mnie jest to takie zbliżenie się do siebie , ale z pewną rezerwą , zawsze jest taka pewna odległość od siebie . szkoda , że jedna karta .

Rezultat Czy utworzą docelowy związek? Wynik krolowa bulaw-8bulaw-10denarow=sprawiedliwosc - mi się wydaje , że w tym 8 buław i królowej buław zawróci Ci nagle w głowie ktoś inny.

Napisano
ajć , no ja Cię rozumiem . jak zależy to męczy się temat ile wlezie .. chociaż czasem zupełnie niepotrzebnie można sobie namącić .

Co łączyło kobietę i mężczyznę w przeszłości (lub co ich połączyło )? 3bulawy - zwykla znajomosc, takie gadanie smianie sie moze oboje widzielismy perspektywe jakas... - no właśnie zwykła znajomość , ale wtedy nie bardzo wiedzieliście co macie z tym zrobić . może i były jakieś perspektywy , ale nikt nie wykonał kroku do przodu .

jak wygląda sytuacja między kobietą i mężczyzną w obecnej chwili? 7denarow - no przyglądanie się i czekanie , ale też nie macie do końca sprecyzowanego czego od siebie oczekujecie tak do końca .

co wpływa negatywnie na utworzenia związku (to na minus)? 7kielichow - wybujale oczekiwania nie adekwatne do rzeczywistości... oraz zbytnie idealizowanie osoby powiekszanie zalet zmniejszanie wad itp. - też tak to widzę , oraz tak jak już według mnie pokazywało 7 denarów , nie wiedziecie jak ma wyglądać dokładnie Wasza relacja , tutaj nic nie jest sprecyzowane dokładnie. mało konkretów więcej myśli i marzeń .

co wpływa pozytywnie na utworzenie związku (to pozytyw)? kaplanka - to ze sie znamy i umiemy ze soba rozmawiac- to takie porozumienie(podświadome porozumienie ) , dobre zrozumienie siebie nawzajem. uczucie , że się kogoś zna tak naprawdę od zawsze . tak jakby bratnia dusza - jak jing i jang .

Jakie są chęci(pragnienia) na utworzenie związku przez mężczyznę - czyli jak bardzo mu zależy? slonce -chcesz i to bardzo .

Jakie są chęci (pragnienia) na utworzenie związku przez kobietę ? krol denarow - ona by chciała czegoś stabilnego bezpiecznego , wydaje mi się , że musi być pewna by wejść w tą relację , aczkolwiek są . wydaje mi się , że ona w tym królu musi dobrze wybadać grunt na którym stoi

Co możemy zrobić, aby związek zaistniał? 3miecze -musicie bardzo dobrze rozeznać się w sytuacji i zacząć działać konkretnie . mniej marzyć , idealizować . podchodzić realniej .

Jak będą wyglądały w ciągu 6miesiecy relacje mężczyzny z kobietą ? cesarz - dla mnie jest to takie zbliżenie się do siebie , ale z pewną rezerwą , zawsze jest taka pewna odległość od siebie . szkoda , że jedna karta .

Rezultat Czy utworzą docelowy związek? Wynik krolowa bulaw-8bulaw-10denarow=sprawiedliwosc - mi się wydaje , że w tym 8 buław i królowej buław zawróci Ci nagle w głowie ktoś inny.

Bylo by to zbawienne :)

A ten cesarz byl wyciagniety i juz nie dokladalem bo wiedzialem ze chodzi o to ze bede sie trzymal swoich ustalen...

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Co łączyło kobietę i mężczyznę w przeszłości (lub co ich połączyło )? 3bulawy - drobne flirty i trwała przyjaźń...

jak wygląda sytuacja między kobietą i mężczyzną w obecnej chwili? 7denarow - to takie zastanawianie się czego oczekujemy ~ rozsądkowe podejście do tematu...może nawet są starania by zaimponować drugiej osobie (?) ~ niekoniecznie w sposób bezpośredni...

co wpływa negatywnie na utworzenia związku (to na minus)? 7kielichow - bujanie w obłokach i nic nierobienie...

co wpływa pozytywnie na utworzenie związku (to pozytyw)? kaplanka - hmm, uwazam że to iż Ona jest dla Ciebie Ważna...i niezwykłe porozumienie między Wami..

Jakie są chęci(pragnienia) na utworzenie związku przez mężczyznę - czyli jak bardzo mu zależy? slonce -baaardzo chcesz...

Jakie są chęci (pragnienia) na utworzenie związku przez kobietę ? krol denarow - a Ona nie ma kogoś ? jeśli nie ma faceta ~ to widać ze bardzo pragnie mieć przy sobie lojalnego i pomocnego Mężczyznę...

Co możemy zrobić, aby związek zaistniał? 3miecze - najpierw trzeba by było coś zburzyć ~ aby potem móc budować...

Jak będą wyglądały w ciągu 6miesiecy relacje mężczyzny z kobietą ? cesarz - widać ze dużo tutaj zależy od Ciebie ~ ale coś mi się wydaje że "zasiądziesz na tronie" i niewiele uczynisz...

Rezultat Czy utworzą docelowy związek? Wynik krolowa bulaw-8bulaw-10denarow=sprawiedliwosc - tu pojawi się jakaś inna Pani i myślę że Twoja racjonalność skieruje Cię w Jej kierunku...

Napisano

Kapłanka-strikte może nie chce wyjawić do konca tajemnicy..To co wpywa pozytywnie to zgranie,podobne odczucia ,mysli,intuicja -takie rzeczy Was łączą których nie mozna zauwazyć gołym okiem-to trzeba poczuć..łączy Was więż "duchowa" z której nie zdajecie sobie obydwoje w tej chwili sprawy.. A sprawdzałes Arsi zwiazek karmiczny?

Ja myślę,że w tej buławowej to jest ta kobieta o którą pytasz..i myślę,że jezeli przelamie pewne stereotypy i zrozumie pewne rzeczy to zacznie działać. Był rozkład w którym karty też to pokazały..

Odrobinkę cierpliwości a widać,że Ci zalezy:*

Napisano
..i myślę,że jezeli przelamie pewne stereotypy i zrozumie pewne rzeczy to zacznie działać

Ona nie przelamia ;) Wiec ja ogladac sie na nia nie bede...raczej

• 3 tygodnie później...
Napisano

Co do cesarza to utrzymuje sie to co postanowilem, tylko jej kolezanka stara sie sprawic zebym nie skazywal tej znajomosci na zapomnienie

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano
Co do cesarza to utrzymuje sie to co postanowilem, tylko jej kolezanka stara sie sprawic zebym nie skazywal tej znajomosci na zapomnienie

Czyli - "siedzisz na swoim tronie" Cesarz'u dumny i działać nie zamierzasz...tak czułam :)))....

Napisano
Czyli - "siedzisz na swoim tronie" Cesarz'u dumny i działać nie zamierzasz...tak czułam :)))....

Bo pokierowałem się logika skoro moje działania w jej kierunku były jak grochem o ścianę...

Efektu nie było ,a w okolicy końca roku zainicjowany kontakt przeze mnie potraktowała jako że wypadałoby coś odpisać...Na moją wiadomość.

A jak jej koleżanka (nazwijmy ją X) się dowiedziała ,że się do TEJ odezwałem to co? Od razu chciała abym się znów zadawał z nimi na zasadzie kumplowania się.

Bo X ma zapędy do uszczęśliwiania ludzi na siłę, a TA dystans mam do wszystkiego.