Arshi Napisano 31 Grudnia 2012 Napisano 31 Grudnia 2012 Lekko sentymentalnie koncze ten rok... no coz trzeba pamietac o przeszlosci ale najgorsze jak dosc czesto ona odbija sie echem w terazniejszosci... Co łączyło kobietę i mężczyznę w przeszłości (lub co ich połączyło )? 3bulawy - zwykla znajomosc, takie gadanie smianie sie moze oboje widzielismy perspektywe jakas... jak wygląda sytuacja między kobietą i mężczyzną w obecnej chwili? 7denarow - oczekiwanie na jakis cud... a raczej samo sie nic nie zrobi wszystko jest juz gotowe ale... trzeba tylko isc i zerwac owoc... takie przygladanie sie i czekanie az jedna ze stron zrobi cos... co wpływa negatywnie na utworzenia związku (to na minus)? 7kielichow - wybujale oczekiwania nie adekwatne do rzeczywistosci... oraz zbytnie idealizowanie osoby powiekszanie zalet zmniejszanie wad itp. co wpływa pozytywnie na utworzenie związku (to pozytyw)? kaplanka - to ze sie znamy i umiemy ze soba rozmawiac Jakie są chęci(pragnienia) na utworzenie związku przez mężczyznę - czyli jak bardzo mu zależy? slonce -widac ze moje bardziej Jakie są chęci (pragnienia) na utworzenie związku przez kobietę ? krol denarow - ciezko tu powiedziec bo pokazuje sie moja osoba Co możemy zrobić, aby związek zaistniał? 3miecze - mozliwe ze rozdrapac rany i przeprowadzic oczyszczajaca rozmowe bo przez akcje z przed kilku nastu dni znow narobilo sie sporo nie domowien i chyba to sprawia ze znow sie dziwnie zrobilo... Jak będą wyglądały w ciągu 6miesiecy relacje mężczyzny z kobietą ? cesarz - wiec co zrobie tak bedzie...jak nic nie zrobie to trzymamy sie starych ustalen czyli dystans bedzie... ogolenie taka narzucona wole widac z mojej strony Rezultat Czy utworzą docelowy związek? Wynik krolowa bulaw-8bulaw-10denarow=sprawiedliwosc - widac brak kielichow glownie karty dynamiczne okreslajace namietnosc i wyrachowanie, ciezko powiedziec czy docelowy czy nie bo ona wychodzila w denarowce a tu jest bulawowa... wiec mozliwe ze nowa kobieta sie pojawi Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 31 Grudnia 2012 Napisano 31 Grudnia 2012 Arshi ja myślę,że na 3 msc pownieneś sobie darować stawiania kart na Panią.M? Energia w okół się oczyści,w miedzy czasie może coś wyniknie z poprzednich rozkładów.. Te karty według mnie nie są najgorsze,dają jakieś perspektywy.. Jeżeli chodzi o kobiete to strikte nie ma reguły ,że jak wychodzi w denarówce to zawsze w niej będzie wychodzila.. Myślę,że jest to zależne od emocji i podejścia do twojej osoby,nastawienie,energi która tworzy i wysyła do Ciebie. Cytuj
SacralNirvana Napisano 31 Grudnia 2012 Napisano 31 Grudnia 2012 Jeżeli chodzi o kobiete to strikte nie ma reguły ,że jak wychodzi w denarówce to zawsze w niej będzie wychodzila..Myślę,że jest to zależne od emocji i podejścia do twojej osoby,nastawienie,energi która tworzy i wysyła do Ciebie. Tez tak mysle. Zaleznie od nastawienia moze sie to zmieniac. Jezeli doszloby do zblizenia sie... kto wie, moze obudzilaby sie w niej Bulawowa. Wszystko jest mozliwe, a i nic nie jest stale. Cytuj
Arshi Napisano 1 Stycznia 2013 Autor Napisano 1 Stycznia 2013 Tez tak mysle. Zaleznie od nastawienia moze sie to zmieniac. Jezeli doszloby do zblizenia sie... kto wie, moze obudzilaby sie w niej Bulawowa. Wszystko jest mozliwe, a i nic nie jest stale. No to bedzie trzeba sie przekonac Cytuj
Gość gość5 Napisano 2 Stycznia 2013 Napisano 2 Stycznia 2013 Lekko sentymentalnie koncze ten rok... no coz trzeba pamietac o przeszlosci ale najgorsze jak dosc czesto ona odbija sie echem w terazniejszosci... Co łączyło kobietę i mężczyznę w przeszłości (lub co ich połączyło )? 3bulawy - fajna znajomosc, jak wygląda sytuacja między kobietą i mężczyzną w obecnej chwili? 7denarow - brak ruchow- jedno czeka co drugie zrobi co wpływa negatywnie na utworzenia związku (to na minus)? 7kielichow -zbytnie rozmarzenie, oprocz mysli nie ma nic- brak dzialania co wpływa pozytywnie na utworzenie związku (to pozytyw)? kaplanka - oboje czujecie i myslicie to samo? Jakie są chęci(pragnienia) na utworzenie związku przez mężczyznę - czyli jak bardzo mu zależy? slonce -są duze chęci- tylko dzialan brak Jakie są chęci (pragnienia) na utworzenie związku przez kobietę ? krol denarow - ona tez wie czego chce Co możemy zrobić, aby związek zaistniał? 3miecze - dokładnie- porozmawiac, wyjasnic i dowiedziec sie czego ta druga strona tak naprawde chce Jak będą wyglądały w ciągu 6miesiecy relacje mężczyzny z kobietą ? cesarz - mysle, że ona czeka na twoja inicjatywe Rezultat Czy utworzą docelowy związek? Wynik krolowa bulaw-8bulaw-10denarow=sprawiedliwosc - sa spore szanse na to - tyle, że trzeba najpierw postawic sprawe jasno - czego sie tak naprawde oczekuje i nie bawic sie w ciuciubabke Cytuj
Arshi Napisano 2 Stycznia 2013 Autor Napisano 2 Stycznia 2013 wlasnie ta kaplanka tez sprawia mi problem Cytuj
nirva2991 Napisano 2 Stycznia 2013 Napisano 2 Stycznia 2013 ajć , no ja Cię rozumiem . jak zależy to męczy się temat ile wlezie .. chociaż czasem zupełnie niepotrzebnie można sobie namącić . Lekko sentymentalnie koncze ten rok... no coz trzeba pamietac o przeszlosci ale najgorsze jak dosc czesto ona odbija sie echem w terazniejszosci... Co łączyło kobietę i mężczyznę w przeszłości (lub co ich połączyło )? 3bulawy - zwykla znajomosc, takie gadanie smianie sie moze oboje widzielismy perspektywe jakas... - no właśnie zwykła znajomość , ale wtedy nie bardzo wiedzieliście co macie z tym zrobić . może i były jakieś perspektywy , ale nikt nie wykonał kroku do przodu . jak wygląda sytuacja między kobietą i mężczyzną w obecnej chwili? 7denarow - no przyglądanie się i czekanie , ale też nie macie do końca sprecyzowanego czego od siebie oczekujecie tak do końca . co wpływa negatywnie na utworzenia związku (to na minus)? 7kielichow - wybujale oczekiwania nie adekwatne do rzeczywistości... oraz zbytnie idealizowanie osoby powiekszanie zalet zmniejszanie wad itp. - też tak to widzę , oraz tak jak już według mnie pokazywało 7 denarów , nie wiedziecie jak ma wyglądać dokładnie Wasza relacja , tutaj nic nie jest sprecyzowane dokładnie. mało konkretów więcej myśli i marzeń . co wpływa pozytywnie na utworzenie związku (to pozytyw)? kaplanka - to ze sie znamy i umiemy ze soba rozmawiac- to takie porozumienie(podświadome porozumienie ) , dobre zrozumienie siebie nawzajem. uczucie , że się kogoś zna tak naprawdę od zawsze . tak jakby bratnia dusza - jak jing i jang . Jakie są chęci(pragnienia) na utworzenie związku przez mężczyznę - czyli jak bardzo mu zależy? slonce -chcesz i to bardzo . Jakie są chęci (pragnienia) na utworzenie związku przez kobietę ? krol denarow - ona by chciała czegoś stabilnego bezpiecznego , wydaje mi się , że musi być pewna by wejść w tą relację , aczkolwiek są . wydaje mi się , że ona w tym królu musi dobrze wybadać grunt na którym stoi Co możemy zrobić, aby związek zaistniał? 3miecze -musicie bardzo dobrze rozeznać się w sytuacji i zacząć działać konkretnie . mniej marzyć , idealizować . podchodzić realniej . Jak będą wyglądały w ciągu 6miesiecy relacje mężczyzny z kobietą ? cesarz - dla mnie jest to takie zbliżenie się do siebie , ale z pewną rezerwą , zawsze jest taka pewna odległość od siebie . szkoda , że jedna karta . Rezultat Czy utworzą docelowy związek? Wynik krolowa bulaw-8bulaw-10denarow=sprawiedliwosc - mi się wydaje , że w tym 8 buław i królowej buław zawróci Ci nagle w głowie ktoś inny. Cytuj
Arshi Napisano 3 Stycznia 2013 Autor Napisano 3 Stycznia 2013 ajć , no ja Cię rozumiem . jak zależy to męczy się temat ile wlezie .. chociaż czasem zupełnie niepotrzebnie można sobie namącić . Lekko sentymentalnie koncze ten rok... no coz trzeba pamietac o przeszlosci ale najgorsze jak dosc czesto ona odbija sie echem w terazniejszosci... Co łączyło kobietę i mężczyznę w przeszłości (lub co ich połączyło )? 3bulawy - zwykla znajomosc, takie gadanie smianie sie moze oboje widzielismy perspektywe jakas... - no właśnie zwykła znajomość , ale wtedy nie bardzo wiedzieliście co macie z tym zrobić . może i były jakieś perspektywy , ale nikt nie wykonał kroku do przodu . jak wygląda sytuacja między kobietą i mężczyzną w obecnej chwili? 7denarow - no przyglądanie się i czekanie , ale też nie macie do końca sprecyzowanego czego od siebie oczekujecie tak do końca . co wpływa negatywnie na utworzenia związku (to na minus)? 7kielichow - wybujale oczekiwania nie adekwatne do rzeczywistości... oraz zbytnie idealizowanie osoby powiekszanie zalet zmniejszanie wad itp. - też tak to widzę , oraz tak jak już według mnie pokazywało 7 denarów , nie wiedziecie jak ma wyglądać dokładnie Wasza relacja , tutaj nic nie jest sprecyzowane dokładnie. mało konkretów więcej myśli i marzeń . co wpływa pozytywnie na utworzenie związku (to pozytyw)? kaplanka - to ze sie znamy i umiemy ze soba rozmawiac- to takie porozumienie(podświadome porozumienie ) , dobre zrozumienie siebie nawzajem. uczucie , że się kogoś zna tak naprawdę od zawsze . tak jakby bratnia dusza - jak jing i jang . Jakie są chęci(pragnienia) na utworzenie związku przez mężczyznę - czyli jak bardzo mu zależy? slonce -chcesz i to bardzo . Jakie są chęci (pragnienia) na utworzenie związku przez kobietę ? krol denarow - ona by chciała czegoś stabilnego bezpiecznego , wydaje mi się , że musi być pewna by wejść w tą relację , aczkolwiek są . wydaje mi się , że ona w tym królu musi dobrze wybadać grunt na którym stoi Co możemy zrobić, aby związek zaistniał? 3miecze -musicie bardzo dobrze rozeznać się w sytuacji i zacząć działać konkretnie . mniej marzyć , idealizować . podchodzić realniej . Jak będą wyglądały w ciągu 6miesiecy relacje mężczyzny z kobietą ? cesarz - dla mnie jest to takie zbliżenie się do siebie , ale z pewną rezerwą , zawsze jest taka pewna odległość od siebie . szkoda , że jedna karta . Rezultat Czy utworzą docelowy związek? Wynik krolowa bulaw-8bulaw-10denarow=sprawiedliwosc - mi się wydaje , że w tym 8 buław i królowej buław zawróci Ci nagle w głowie ktoś inny. Bylo by to zbawienne A ten cesarz byl wyciagniety i juz nie dokladalem bo wiedzialem ze chodzi o to ze bede sie trzymal swoich ustalen... Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 3 Stycznia 2013 Napisano 3 Stycznia 2013 Co łączyło kobietę i mężczyznę w przeszłości (lub co ich połączyło )? 3bulawy - drobne flirty i trwała przyjaźń... jak wygląda sytuacja między kobietą i mężczyzną w obecnej chwili? 7denarow - to takie zastanawianie się czego oczekujemy ~ rozsądkowe podejście do tematu...może nawet są starania by zaimponować drugiej osobie (?) ~ niekoniecznie w sposób bezpośredni... co wpływa negatywnie na utworzenia związku (to na minus)? 7kielichow - bujanie w obłokach i nic nierobienie... co wpływa pozytywnie na utworzenie związku (to pozytyw)? kaplanka - hmm, uwazam że to iż Ona jest dla Ciebie Ważna...i niezwykłe porozumienie między Wami.. Jakie są chęci(pragnienia) na utworzenie związku przez mężczyznę - czyli jak bardzo mu zależy? slonce -baaardzo chcesz... Jakie są chęci (pragnienia) na utworzenie związku przez kobietę ? krol denarow - a Ona nie ma kogoś ? jeśli nie ma faceta ~ to widać ze bardzo pragnie mieć przy sobie lojalnego i pomocnego Mężczyznę... Co możemy zrobić, aby związek zaistniał? 3miecze - najpierw trzeba by było coś zburzyć ~ aby potem móc budować... Jak będą wyglądały w ciągu 6miesiecy relacje mężczyzny z kobietą ? cesarz - widać ze dużo tutaj zależy od Ciebie ~ ale coś mi się wydaje że "zasiądziesz na tronie" i niewiele uczynisz... Rezultat Czy utworzą docelowy związek? Wynik krolowa bulaw-8bulaw-10denarow=sprawiedliwosc - tu pojawi się jakaś inna Pani i myślę że Twoja racjonalność skieruje Cię w Jej kierunku... Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 4 Stycznia 2013 Napisano 4 Stycznia 2013 Kapłanka-strikte może nie chce wyjawić do konca tajemnicy..To co wpywa pozytywnie to zgranie,podobne odczucia ,mysli,intuicja -takie rzeczy Was łączą których nie mozna zauwazyć gołym okiem-to trzeba poczuć..łączy Was więż "duchowa" z której nie zdajecie sobie obydwoje w tej chwili sprawy.. A sprawdzałes Arsi zwiazek karmiczny? Ja myślę,że w tej buławowej to jest ta kobieta o którą pytasz..i myślę,że jezeli przelamie pewne stereotypy i zrozumie pewne rzeczy to zacznie działać. Był rozkład w którym karty też to pokazały.. Odrobinkę cierpliwości a widać,że Ci zalezy:* Cytuj
Arshi Napisano 4 Stycznia 2013 Autor Napisano 4 Stycznia 2013 Sprawdzalem karmy nie ma miedzy nami... Cytuj
Arshi Napisano 5 Stycznia 2013 Autor Napisano 5 Stycznia 2013 ..i myślę,że jezeli przelamie pewne stereotypy i zrozumie pewne rzeczy to zacznie działać Ona nie przelamia Wiec ja ogladac sie na nia nie bede...raczej Cytuj
Arshi Napisano 23 Stycznia 2013 Autor Napisano 23 Stycznia 2013 Co do cesarza to utrzymuje sie to co postanowilem, tylko jej kolezanka stara sie sprawic zebym nie skazywal tej znajomosci na zapomnienie Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 23 Stycznia 2013 Napisano 23 Stycznia 2013 Co do cesarza to utrzymuje sie to co postanowilem, tylko jej kolezanka stara sie sprawic zebym nie skazywal tej znajomosci na zapomnienie Czyli - "siedzisz na swoim tronie" Cesarz'u dumny i działać nie zamierzasz...tak czułam )).... Cytuj
Arshi Napisano 23 Stycznia 2013 Autor Napisano 23 Stycznia 2013 Czyli - "siedzisz na swoim tronie" Cesarz'u dumny i działać nie zamierzasz...tak czułam )).... Bo pokierowałem się logika skoro moje działania w jej kierunku były jak grochem o ścianę... Efektu nie było ,a w okolicy końca roku zainicjowany kontakt przeze mnie potraktowała jako że wypadałoby coś odpisać...Na moją wiadomość. A jak jej koleżanka (nazwijmy ją X) się dowiedziała ,że się do TEJ odezwałem to co? Od razu chciała abym się znów zadawał z nimi na zasadzie kumplowania się. Bo X ma zapędy do uszczęśliwiania ludzi na siłę, a TA dystans mam do wszystkiego. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi