Skocz do zawartości

jak sie zrealizują...

miistakke

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

...moje nadzieje na odkochanie się w Panu X w roku 2013? chronologicznie...

odp RYCERZ DENARÓW tło 7BUŁAW-8KIELICHÓW-KRÓL KIELICHÓW z poczatku jeszcze bede walczyc z tym uczuciem, potem z pewną melancholią będę się z nim żeganać, a potem juz bedzie wyleczone albo pojawi się ktoś, kto zajmie jego msc....

Jeszcze ciekawość nie pozwoliła mi się nie zapytać...

Jakie są jego uczucia obecnie do mnie?

królowa mieczy-2denarów-10denarów hmmm uczuc juz chyba w nim nie ma

Jakie są jego myśli obecnie o mnie?

3mieczy-świat-6kielichów (księżyc) no że mnie stracił i chyba nawet jemu tego żal, ze się od siebie oddalilimy i wspomina, byc moze teskni, nie wie co u mnie w tym księżycu

Napisano

według mnie to bedziesz walczyć z tymi uczuciami, ale wciąż jednak będzie ważny dla ciebie, od tak, nie zniknie ci ani z myśli ani z życiorysu

Postrzega cię jako kobietę bardzo inteligentną, acz chłodną dlatego wciąż się waha, ale ale jego uczucia takie jakieś stałe się wydają tylko z jakiś względów się odseparował w podsumie Wisielec, więc to raczej czynniki zewnętrzne go do tego skłoniły,może twoje chłodne zachowanie?

Jego mysli?

Odciął się, oddalił ale wciąż wspomina , tęskni za tym co było wcześniej. Martwi się o ciebie.

może warto jednak zawalczyć o ta znajomość, zamiast rezygnować i zapominać?

Napisano

ty nawet nie myślisz o odkochaniu ciągnąc dalej te energie stawiając karty