Skocz do zawartości

Co ważnego...

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

Co istotnego w uczuciach, mającego wpływ na moje życie wydarzy się w pierwszej połowie 2013 r.|

Umiarkowanie 9 kielichów Król Kielichów Królowa Kielichów

ano, powoli będziemy się do siebie zbliżać z panem emocjonalnie....

Jak to na mnie wpłynie?

3 kielichów Rycerz Buław Cesarzowa Paź Denarów

będę zadowolona bardzo,bo on będzie zabiegał o kontakty ze mną, chyba hmmmm....nic nie mówcie co ja tam w tych kartach dalej widzę....:lol::lol::lol:

Napisano

będziecie sie fajnie ze sobą bawić :) a efektem może być ciąża :hahahaha:

• Maestro
Napisano
będziecie sie fajnie ze sobą bawić :) a efektem może być ciąża :hahahaha:

Też to zauwazyłam....................Szlag......:lol:

• Maestro
Napisano
ale jak dobrze pamiętam cały czas Ci rozkłady to pokazują :hahahaha:

Wiem,wiem widmo ciązy mam nad sobą od prawie 3 lat!! Bo juz wtedy ktoś mi powiedział, ze jest jakas dusza dziewczynki, która bardzo chce być ze mną...I czeka na włąsciwy moment...

Napisano
Wiem,wiem widmo ciązy mam nad sobą od prawie 3 lat!! Bo juz wtedy ktoś mi powiedział, ze jest jakas dusza dziewczynki, która bardzo chce być ze mną...I czeka na włąsciwy moment...

oo,z tym sie jeszcze nie spotkałam..a jak mozna to sprawdzić? Karty bardzo ładne. Każde z Was dostanie po tyle samo,widać wzajemne zaufanie,wspieranie się..Umiarkowanie symbolizuje również trwalość i stabilizacje:P cos długoterminowego a byc moze na zawsze:]

• Maestro
Napisano
oo,z tym sie jeszcze nie spotkałam..a jak mozna to sprawdzić? Karty bardzo ładne. Każde z Was dostanie po tyle samo,widać wzajemne zaufanie,wspieranie się..Umiarkowanie symbolizuje również trwalość i stabilizacje:P cos długoterminowego a byc moze na zawsze:]

Ha, ha dziecko nas połaczy:))) A tak poza tym, to moja siostra kiedys rozmwaiała dwukrotnie z panem wrózbitą (polecony przez znajomą) i pytała o mnie, on zobaczył to, że jest dusza dziewczynki przy mnie, że ona czeka na właściwy moment...

Gość gość5
Napisano

Umiarkowanie 9 kielichów Król Kielichów Królowa Kielichów

spokoj emocjonalny, zadowolenie

Jak to na mnie wpłynie?

ano tak, że moze byc was troje

Gość sappir
Napisano

1. Będzie głęboka harmonia i zrozumienie między Wami:)

2. Inez po raz kolejny w Twoim rozkładzie pojawia się ciąża:)

• Moderator
Napisano

3 kielichów cesarzowa paź denarów - pachnie dzieckiem

ale takie ładny miłosny okres przed wami

Napisano

Jak to na mnie wpłynie?

ano tak, że moze byc was troje

Dobre,dobre:D

Napisano

I tak napisze Kochana. Ciaze widze, ciaze... ;)

Ale lecimy te rozkladziki karta po karcie... :)

XIV Umiarkowanie, 9 Kielichow, Krol Kielichow, Krolowa Kielichow ---> suma XII Wisielec; suma HB V Papiez

Masz przepiekne karty. 9 Kielichow to Wasza wzajemna otwartosc na siebie. Wlasnie te bogate emocje, ktorymi kazde z Was bedzie chcialo obdarzac te druga strone. Ty Krolowa, on Krol. Umiarkowanie to karta pelnego zespolenia kobiety ze mezczyzna. Na kazdym poziomie. Wiec nie czysty seks, ale i nie czyste emocje. To zespolenie na trzech poziomach: ciala, umyslu i duszy. Takze bardzo silna, gleboka wiez. Na pewno nie przelotny romansik. Karta Umiarkowanie (u Crowleya Sztuka) to karta alchemikow i alchemicznych polaczen. Piekna bliskosc, piekne bycie razem. I tak, mozliwy wynik tego polaczenia... ciaza. O czym mowi zarowno Paz monet, jak i Wisielec w podsumie.

3 Kielichów, Rycerz Buław, III Cesarzowa, Paź Denarów ---> suma XIII Smierc; suma HB VI Kochankowie

I tu piekne karty. Ale i tu widze ciaze. Paz Monet a w podsumie Smierc, wiec koniec jednego etapu, poczatek drugiego.

Tak bedziecie sie ta energia milosci wymieniac, ze az zaciazysz... :hahahaha:

Podsum HB mowi, ze to okazja dla serduszka i ono powinno tu podpowiadac, co i jak masz robic... Kieruj sie jego glosem. Ono, pamietaj, ma swoja wlasna inteligencje i to ono jest pierwszym, ktore podejmuje decyzje, zanim dojdzie to do rozumu...

• Lubię to! 1
  • Maestro
Napisano

Podsum HB mowi, ze to okazja dla serduszka i ono powinno tu podpowiadac, co i jak masz robic... Kieruj sie jego glosem. Ono, pamietaj, ma swoja wlasna inteligencje i to ono jest pierwszym, ktore podejmuje decyzje, zanim dojdzie to do rozumu...

Przypomina mi się tekst pięknej piosenki Maanamu :"...poczekaj, pozwól mówić sercu,które uwielbia cichą mowę i które widzi znacznie więcej, niż oczy twoje roztargnione...." ("W ciszy nawet kamień rośnie")...

Dziękuję:)