Maestro Inez2503 Napisano 31 Grudnia 2012 Maestro Napisano 31 Grudnia 2012 Co istotnego w uczuciach, mającego wpływ na moje życie wydarzy się w pierwszej połowie 2013 r.| Umiarkowanie 9 kielichów Król Kielichów Królowa Kielichów ano, powoli będziemy się do siebie zbliżać z panem emocjonalnie.... Jak to na mnie wpłynie? 3 kielichów Rycerz Buław Cesarzowa Paź Denarów będę zadowolona bardzo,bo on będzie zabiegał o kontakty ze mną, chyba hmmmm....nic nie mówcie co ja tam w tych kartach dalej widzę....:lol: Cytuj
anais_33 Napisano 31 Grudnia 2012 Napisano 31 Grudnia 2012 będziecie sie fajnie ze sobą bawić a efektem może być ciąża Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 31 Grudnia 2012 Autor Maestro Napisano 31 Grudnia 2012 będziecie sie fajnie ze sobą bawić a efektem może być ciąża Też to zauwazyłam....................Szlag...... Cytuj
anais_33 Napisano 31 Grudnia 2012 Napisano 31 Grudnia 2012 ale jak dobrze pamiętam cały czas Ci rozkłady to pokazują Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 31 Grudnia 2012 Autor Maestro Napisano 31 Grudnia 2012 ale jak dobrze pamiętam cały czas Ci rozkłady to pokazują Wiem,wiem widmo ciązy mam nad sobą od prawie 3 lat!! Bo juz wtedy ktoś mi powiedział, ze jest jakas dusza dziewczynki, która bardzo chce być ze mną...I czeka na włąsciwy moment... Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 31 Grudnia 2012 Napisano 31 Grudnia 2012 Wiem,wiem widmo ciązy mam nad sobą od prawie 3 lat!! Bo juz wtedy ktoś mi powiedział, ze jest jakas dusza dziewczynki, która bardzo chce być ze mną...I czeka na włąsciwy moment... oo,z tym sie jeszcze nie spotkałam..a jak mozna to sprawdzić? Karty bardzo ładne. Każde z Was dostanie po tyle samo,widać wzajemne zaufanie,wspieranie się..Umiarkowanie symbolizuje również trwalość i stabilizacje:P cos długoterminowego a byc moze na zawsze:] Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 31 Grudnia 2012 Autor Maestro Napisano 31 Grudnia 2012 oo,z tym sie jeszcze nie spotkałam..a jak mozna to sprawdzić? Karty bardzo ładne. Każde z Was dostanie po tyle samo,widać wzajemne zaufanie,wspieranie się..Umiarkowanie symbolizuje również trwalość i stabilizacje:P cos długoterminowego a byc moze na zawsze:] Ha, ha dziecko nas połaczy:))) A tak poza tym, to moja siostra kiedys rozmwaiała dwukrotnie z panem wrózbitą (polecony przez znajomą) i pytała o mnie, on zobaczył to, że jest dusza dziewczynki przy mnie, że ona czeka na właściwy moment... Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 1 Stycznia 2013 Autor Maestro Napisano 1 Stycznia 2013 Podbijam,proszę o pomoc.... Cytuj
agaMAJ Napisano 1 Stycznia 2013 Napisano 1 Stycznia 2013 No kochana, szykuj wyprawkę )) Karty piękne na uczucie Cytuj
Gość gość5 Napisano 1 Stycznia 2013 Napisano 1 Stycznia 2013 Umiarkowanie 9 kielichów Król Kielichów Królowa Kielichów spokoj emocjonalny, zadowolenie Jak to na mnie wpłynie? 3 kielichów Rycerz Buław Cesarzowa Paź Denarów ano tak, że moze byc was troje Cytuj
Gość sappir Napisano 1 Stycznia 2013 Napisano 1 Stycznia 2013 1. Będzie głęboka harmonia i zrozumienie między Wami:) 2. Inez po raz kolejny w Twoim rozkładzie pojawia się ciąża:) Cytuj
Moderator Arbogast Napisano 1 Stycznia 2013 Moderator Napisano 1 Stycznia 2013 3 kielichów cesarzowa paź denarów - pachnie dzieckiem ale takie ładny miłosny okres przed wami Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 1 Stycznia 2013 Napisano 1 Stycznia 2013 Jak to na mnie wpłynie? 3 kielichów Rycerz Buław Cesarzowa Paź Denarów ano tak, że moze byc was troje Dobre,dobre:D Cytuj
SacralNirvana Napisano 1 Stycznia 2013 Napisano 1 Stycznia 2013 I tak napisze Kochana. Ciaze widze, ciaze... Ale lecimy te rozkladziki karta po karcie... XIV Umiarkowanie, 9 Kielichow, Krol Kielichow, Krolowa Kielichow ---> suma XII Wisielec; suma HB V Papiez Masz przepiekne karty. 9 Kielichow to Wasza wzajemna otwartosc na siebie. Wlasnie te bogate emocje, ktorymi kazde z Was bedzie chcialo obdarzac te druga strone. Ty Krolowa, on Krol. Umiarkowanie to karta pelnego zespolenia kobiety ze mezczyzna. Na kazdym poziomie. Wiec nie czysty seks, ale i nie czyste emocje. To zespolenie na trzech poziomach: ciala, umyslu i duszy. Takze bardzo silna, gleboka wiez. Na pewno nie przelotny romansik. Karta Umiarkowanie (u Crowleya Sztuka) to karta alchemikow i alchemicznych polaczen. Piekna bliskosc, piekne bycie razem. I tak, mozliwy wynik tego polaczenia... ciaza. O czym mowi zarowno Paz monet, jak i Wisielec w podsumie. 3 Kielichów, Rycerz Buław, III Cesarzowa, Paź Denarów ---> suma XIII Smierc; suma HB VI Kochankowie I tu piekne karty. Ale i tu widze ciaze. Paz Monet a w podsumie Smierc, wiec koniec jednego etapu, poczatek drugiego. Tak bedziecie sie ta energia milosci wymieniac, ze az zaciazysz... Podsum HB mowi, ze to okazja dla serduszka i ono powinno tu podpowiadac, co i jak masz robic... Kieruj sie jego glosem. Ono, pamietaj, ma swoja wlasna inteligencje i to ono jest pierwszym, ktore podejmuje decyzje, zanim dojdzie to do rozumu... 1 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 1 Stycznia 2013 Autor Maestro Napisano 1 Stycznia 2013 Podsum HB mowi, ze to okazja dla serduszka i ono powinno tu podpowiadac, co i jak masz robic... Kieruj sie jego glosem. Ono, pamietaj, ma swoja wlasna inteligencje i to ono jest pierwszym, ktore podejmuje decyzje, zanim dojdzie to do rozumu... Przypomina mi się tekst pięknej piosenki Maanamu :"...poczekaj, pozwól mówić sercu,które uwielbia cichą mowę i które widzi znacznie więcej, niż oczy twoje roztargnione...." ("W ciszy nawet kamień rośnie")... Dziękuję Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi