Skocz do zawartości

A na koniec roku: ZWOLNILI MNIE ! :(

Madlen_88

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dzisiaj zadzwoniła do mnie szefowa i powiedziała, że nie dostała zgody na przedłużenie mi umowy (miałam umowy zlecenie, co miesiac nowa) od stycznia, ale postara się znaleźć inne rozwiązanie bo nie chce się ze mną rozstawać.

1. To jest - 9 pucharów Niechęć do dokonywania jakichkolwiek zmian, moment w którym nie mam nic do zrobienia w tej kwestii, odpoczynek

2. Krzyżuje się - Kapłan Chęć pnięcia się w górę, podnoszenia kwalifikacji

3. Nastawienie - 3 puchary Ulga? Albo raczej nadzieja na szczęśliwy koniec wydarzeń

4. Świadomość - Świat Że mogę zacząć wszystko od początku, gdzieś tam w świecie (myślałam o założeniu firmy, o przeprowadzce do Krakowa, o wyjeździe do wakacyjnej miłości za granice, ale praca mnie tu trzymała)

5. Podświadomość - 10 pucharów Podświadomie jest to dar od losu?

6. Mija - 2 puchary Czas podpisywania umów, współpraca, wahania

7. Nadchodzi - Królowa denarów Czas jakiegoś bogactwa

8. Obawy - 3 buław Boję się początku wielkiego przedsięwzięcia

9. Nadzieje - Król mieczy Na kontrolę nad sytuacją

10. Otoczenie - 4 mieczy Odcięcie od ludzi

11. Wynik do końca stycznia 2013 - Diabeł, Królowa pucharów, Sprawiedliwość, Król pucharów Nie mam pojęcia co mogą oznaczać te karty.. Nie czuję ich zupełnie

12. Wynik do końca 2013r. - 5 mieczy, Rycerz mieczy, 7 buław, As denarów, Królowa mieczy Nowy start, nie bedę pracować w tej firmie

Bardzo dziękuje Linkini za karty :)

Gość Amfora
Napisano

1. To jest - 9 pucharów Chaos, zamieszanie, wszystko sie dzieje na raz, niepodziewanie, trzeba podejmowac szybkie decyzje

2. Krzyżuje się - Kapłan- kierowanie sie intuicją

3. Nastawienie - 3 puchary Powiedziałabym, że skupiasz sie na rozwiazaniu problemu szczęśliwie, skupieniu sie na lepszej optymistycznej wersji wydarzeń.

4. Świadomość - Świat- Nie nikt i nic Cię nie trzyma, jesteś świadoma, ze doszłaś do pewnego etapu, w którym czas na zmianę pracy? Na ogólną zmianą, i ze nic Cię tak naprawde nie ogranicza.

5. Podświadomość - 10 pucharów - że może to i lepiej? bo będzie wieksza motywacja do szukania pracy

6. Mija - 2 puchary -czas współpracy

7. Nadchodzi - Królowa denarów Może jakieś własne przedsięwzięcie.

8. Obawy - 3 buław -Obawy przed oczywistym, o nieznalenie pracy, o nieporadzniu sobie.. obawa przed nadchodzacym czasem.

9. Nadzieje - Król mieczy- na racjonalne rozwiązanie, poradzenie sobie. wybrnięcie z niekomfortowej sytuacji

10. Otoczenie - 4 mieczy- powiedziałabym, ze utrata kontaków z wielkoma ludźmi (chociażby z pracy)

11. Wynik do końca stycznia 2013 - Diabeł, Królowa pucharów, Sprawiedliwość, Król pucharów -Myslę, ze jakiś mężczyzna Będzie Cię spierał lub para, może rodzice?

12. Wynik do końca 2013r.- 5 mieczy, Rycerz mieczy, 7 buław, As denarów, Królowa mieczy-Myślę, ze rozkręcisz coś z Tym Mieczowym :) Albo to Twój pomysł na siebie, na coś własnego.

Pozdrawiam

Madii ;)

Napisano

Jak dla nie karty niezłe.

Widać ,że praca się skończyła,ale masz w okół możliwości.

11. Wynik do końca stycznia 2013 - Diabeł, Królowa pucharów, Sprawiedliwość, Król pucharów -Tutaj możesz komuś się zacząć żalić,być może będziesz rozgoryczona..Pan może być twoim znajomych albo może obiecywać,że załatwi Tobie jakąś prace? W każdym badz razie DIABEŁ ostrzega Cie przed tym być sprawiedliwa byla i nie dawała się również nabrać na obietnice Pana bo to różnie bywa..

12. Wynik do końca 2013r.- 5 mieczy, Rycerz mieczy, 7 buław, As denarów, Królowa mieczy- Będzie jakaś twoja porażka,przegrana mała bitewka ale potem zbierzesz siły ,zwalaczysz i bedziesz stała przy swoim i pojawią się możliwości przed tobą- bedziesz na pozycji Królowej Mieczy,władczej ,dominującej. Myślę,że na dobrej pozycji po ciezkich przeprawach i przezyciach:*

Tego Ci życze,powodzenia:*

• Lubię to! 1
Napisano

1. To jest - 9 pucharów

To firma na ktorej Ci zalezy, tzn. pracy tam.

2. Krzyżuje się - Kapłan

Sztywne ograniczenia i decyzje "z gory", czyli od szefowstwa, na ktore nie masz wplywu, a ktore moga Ci ostro namieszac w zyciu. Np. w przypadku utraty posady.

3. Nastawienie - 3 puchary

Starasz sie optymistycznie na te sprawe spogladac i wychodzisz z zalozenia, ze jednak znajdzie sie jakies dobre dla Ciebie wyjscie.

4. Świadomość - Świat

Tak, myslisz o tym, ze jedne drzwi sie zamykajac otwierajac nastepne, nowe. Jedne mozliwosci umykaja Tobie, robiac miejsce dla innych.

5. Podświadomość - 10 pucharów

Czujesz, ze nawet jezeli bys nie odeszla z tej pracy badz nie zostala w tej chwili zwolniona to tam i tak juz wiele osiagnac nie osiagniesz.

6. Mija - 2 puchary

Czas, gdy czulas sie tam pewnie, czulas, ze to Twoja praca, ze jest dobrze, atmosfera byla dokladnie taka, jakiej chcialas.

7. Nadchodzi - Królowa denarów

Bedziesz musiala podejmowac praktyczne decyzje, kierujac sie konkretami i realizmem. Nie bedzie bujania w oblokach, bedziesz brala sprawy w swoje rece i konkretnie dzialala.

8. Obawy - 3 buław

Boisz sie bezruchu. Zebys teraz nie utknela w martwym punkcie. Nie cieszy Cie teraz mozliwosc oczekiwania na jakies efekty. Chcesz konkretow i to szybko a nie kiedys.

9. Nadzieje - Król mieczy

Masz nadzieje, ze wszystko szybko sprawnie sie wyjasni.

10. Otoczenie - 4 mieczy

Zajeci wlasnymi sprawami.

11. Wynik do końca stycznia 2013 - Diabeł, Królowa pucharów, Sprawiedliwość, Król pucharów ---> suma II Kaplanka; suma HB V Papiez

Tu przede wszystkim bedzie pokonywanie roznych trudnosci. Mozliwa jakas rozmowa z mezczyzna, ktory udzieli Ci wsparcia.

12. Wynik do końca 2013r. - 5 mieczy, Rycerz mieczy, 7 buław, As denarów, Królowa mieczy ---> suma XVI Wieza; suma HB XIII Smierc i IV Cesarz

No raczej tam jednak nie zostaniesz. Tu pojawia sie nowa praca.

• Lubię to! 1
Gość Linkinia
Napisano

1. To jest - 9 pucharów – zadowolenie, niechęć do dokonywania zmian.

2. Krzyżuje się - Kapłan – konieczność podporządkowania się decyzji szefowej.

3. Nastawienie - 3 puchary – znalezienie dogodnego rozwiązania, jakiegoś kompromisu (liczysz na szefową, że coś załatwi).

4. Świadomość - Świat – praca Ci odpowiada. Jednocześnie wiesz, że jeśli nie będzie dla Ciebie już w niej miejsca, to otwierają się przed Tobą nowe perspektywy: możesz zmienić miejsce zamieszkania, znaleźć inną pracę lub założyć swoją firmę.

5. Podświadomość - 10 pucharów – pozornie karta wydaje się radosna, więc może się uda i będziesz nadal zatrudniona. Z drugiej strony 10 pucharów to spełnienie, osiągnięcie już wszystkiego w danej kwestii…

6. Mija - 2 puchary – współpraca zawodowa

7. Nadchodzi - Królowa denarów – wzięcie sprawy w swoje ręce, realizowanie podjętych decyzji, finansowo też powinno być dobrze ;)

8. Obawy - 3 buław – boisz się odcięcia od tego, co znane, a kroku w nieznane. Rozpoczęcia własnej działalności.

9. Nadzieje - Król mieczy – że będziesz umiała sobie poradzić ze wszystkim, miała kontrolę, rozsądnie wszystko rozegrasz.

10. Otoczenie – 4 mieczy - będziesz liczyła sama na siebie…

11. Wynik do końca stycznia 2013 - Diabeł, Królowa pucharów, Sprawiedliwość, Król pucharów – nie czuję do końca Diabła, ale może oznacza problemy, z którymi będziesz musiała się zmierzyć, zależność od kogoś, może takie miotanie się jeszcze. Po trudnym czasie uda się znaleźć rozwiązanie, wsparcie i zapowiedź bezpieczeństwa zawodowego otrzymasz od mężczyzny. (Może pomoże przy sprawach urzędowych?)

12. Wynik do końca 2013r. - 5 mieczy, Rycerz mieczy, 7 buław, As denarów, Królowa mieczy - Nowy start, nie bedę pracować w tej firmie --> zgadzam się. Patrząc na te karty i te wyżej widać odejście z tej pracy, rozpoczęcie czegoś nowego, determinacje, pokonywanie problemów, szansę, potencjał, As denarów tu ładnie wróży, wyjście na swoje…

:przytul:

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Myślę ze póki co jednak pozostaniesz w obecnej firmie mimo wszystko...a później ~ 12. Wynik do końca 2013r. - 5 mieczy, Rycerz mieczy, 7 buław, As denarów, Królowa mieczy - po trudnym i chaotycznym okresie sama złożysz wypowiedzenie bo znajdziesz sobie inną pracę lub będziesz jej szukać...

Napisano

to jest-niepewnosc, zadręczanie się

krzyzyuje się-chęc stabilizacji ja bym powiedziala

nastawienie-tak, nadzieja...

świadomość-że się zbliżyłaś do tych ludzi, że to miejsce jest Ci bliskie....

podświadomość-że może tak musi być

mija-jakaś taka wewnętrzna zgoda

nadchodzi-koniecznsc szukania czegos nowego

obawy-że trzeba będzie zaczynać od nowa

nadzieje-że to przemyślą

otoczenie-bezradne bym powiedziala

wynik do konca stycznia-no zla bedziesz i emocjonalnie do tego podejdziesz, ale albo decyzja sie nie zmieni albo Cię nie będzie satysfakcjonować

do konca 2013-zaczniesz pracę gdzie indziej