Skocz do zawartości

Tajna kieszen na Pana

LasMeninas

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

na Pana, który mnie juz tak wkurzył że myślę, żeby to urwać

1 Cel w stosunkach u partnera - 10 kijów jakby sam chciał mi dowalić na bary tyle zeby nie chciała tego uniesc

2 i 3 Co partner o Tobie myśli- Rycerz monet, paź kielichów Z jednej strony osoba na której mozna polegac i ciepla i wrazliwa ale zbyt infantylma

4 i 5 co do Ciebie czuje (jego wewnętrzne odczucia)- Królowa buław, 8 monet --> Sąd No tak w bu ławowej ostatnio wychodzę czyżby chciał jednak pracwoać nad znajomością ze mną?

6 i 7 i 8 Jak on zachowuje się wobec Ciebie - 4 mieczy, 9 kielichów, Król kielichów --> Wisielec Dokładnie tak jest Pan sdam urywa kontakt prowadząc do izolacji, tutaj 9 kieli to nie wiem jak czytać bo w królu widzę jego niestabilnosc emocjonalna i to ze moze chce mnie obdarzyc uczuciem ale to robi w taki sposób dziwny ze mnie od siebie odsuwa... Podsuma wisielec - dokłądnie tak zawiesza znajomosc to znów inicjuje ...

9 i 10 i 11 Co zamierza zrobić w najbliższym czasie- 3 monet, 2 monet, paż monet -> Słońce Pracowac nad przeciwnosciami ktore sam stworzył i tak kroczek do przpdu drugi do tyłu, jakies rozmowy takie tam :/

12 Co partner ukrywa- papiezyca ale ja wiem o tej jego niby zwiazku na odległość no chyba ze to jeszcze jakaś inna... albo karty nie chca umówić co ukrywa

13 Co powoduje, że musi coś ukrywać- rycerz kielichów - chyba on sam i to ze tak gra i czaruje

• Maestro
Napisano

1 Cel w stosunkach u partnera - 10 kijów jest mu ciezko, nie wie jak to wszystko ma unieść

2 i 3 Co partner o Tobie myśli- Rycerz monet, paź kielichów miło,że jesteś odpowedzialna,rozsądna,wrażliwa

4 i 5 co do Ciebie czuje (jego wewnętrzne odczucia)- Królowa buław, 8 monet --> Sąd podobasz mu się, jkaby chciał powoli jednak rozwijać tę znajomość

6 i 7 i 8 Jak on zachowuje się wobec Ciebie - 4 mieczy, 9 kielichów, Król kielichów --> Wisielec izoluje się,ale jak się odezwie to jest czuły, aczkolwiek ciagle odczuwasz niespełnienie

9 i 10 i 11 Co zamierza zrobić w najbliższym czasie- 3 monet, 2 monet, paż monet -> Słońce na pewno się za jakiś czas odezwie,moze ma sporo pracy teraz?

12 Co partner ukrywa- papiezyca ta pozycja jest niejasna,. bo równie dobrze on Ciebie może ukrywac przed innymi;) Uwazam, że on ukrywa tez to, że czuje bliskość z Tobą

13 Co powoduje, że musi coś ukrywać- rycerz kielichów - bo jest w Tobie zauroczony;)

Napisano

1 Cel w stosunkach u partnera - 10 kijów jakby czuł, że tylko on jest odpowiedzialny za budowanie tej relacji

2 i 3 Co partner o Tobie myśli- Rycerz monet, paź kielichów stała , solidna i bardzo uczuciowa

4 i 5 co do Ciebie czuje (jego wewnętrzne odczucia)- Królowa buław, 8 monet --> Sąd bardzo mu się podobasz i dlatego dąży dozbudowania trwałej relacji na solidnych podstawach

6 i 7 i 8 Jak on zachowuje się wobec Ciebie - 4 mieczy, 9 kielichów, Król kielichów --> Wisielec izoluje się, bo czuje, że jesteś bardzo ważna, chce być dla ciebie tym najważniejszym, ale stara się postępować ostrożnie

9 i 10 i 11 Co zamierza zrobić w najbliższym czasie- 3 monet, 2 monet, paż monet -> Słońce Tu już są plany, ale jeszcze się wacha , w jaki sposób je wprowadzić w życie,wiele w sobie jeszcze rozważa

12 Co partner ukrywa- papiezyca on po prostu zadziała w odpowiedniej dla niego chwili, dopóki nie jest pewny, milczy, na wierz ujawnia tylko tyle, ile uważa, że powinien

13 Co powoduje, że musi coś ukrywać- rycerz kielichów - bo jest zakochany

hehe facet po prostu ma jakieś plany już co do waszej przyszłości, ale tak, jakby zapomniał cię o tym poinformować... niestety, niektórzy tak mają ;)

• Lubię to! 1
Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano
1 Cel w stosunkach u partnera - 10 kijów jakby czuł, że tylko on jest odpowiedzialny za budowanie tej relacji

2 i 3 Co partner o Tobie myśli- Rycerz monet, paź kielichów stała , solidna i bardzo uczuciowa

4 i 5 co do Ciebie czuje (jego wewnętrzne odczucia)- Królowa buław, 8 monet --> Sąd bardzo mu się podobasz i dlatego dąży dozbudowania trwałej relacji na solidnych podstawach

6 i 7 i 8 Jak on zachowuje się wobec Ciebie - 4 mieczy, 9 kielichów, Król kielichów --> Wisielec izoluje się, bo czuje, że jesteś bardzo ważna, chce być dla ciebie tym najważniejszym, ale stara się postępować ostrożnie

9 i 10 i 11 Co zamierza zrobić w najbliższym czasie- 3 monet, 2 monet, paż monet -> Słońce Tu już są plany, ale jeszcze się wacha , w jaki sposób je wprowadzić w życie,wiele w sobie jeszcze rozważa

12 Co partner ukrywa- papiezyca on po prostu zadziała w odpowiedniej dla niego chwili, dopóki nie jest pewny, milczy, na wierz ujawnia tylko tyle, ile uważa, że powinien

13 Co powoduje, że musi coś ukrywać- rycerz kielichów - bo jest zakochany

hehe facet po prostu ma jakieś plany już co do waszej przyszłości, ale tak, jakby zapomniał cię o tym poinformować... niestety, niektórzy tak mają ;)

Zapomniał albo obawia się reakcji Naszej Koleżanki, a może po prostu zagubił się biedaczyna na chwilę i musi poukładać jakieś swoje sprawy:)...zgadzam się z wsyyystkim co Aga napisała...znowu:D...