agaMAJ Napisano 31 Grudnia 2012 Napisano 31 Grudnia 2012 Zadnego kontaktu z pana strony się nie spodziewam,ale jak sobie wypije, to wszystko może się zdarzyć szczególnie, że wcześniej pytałam jak spędzę sylwestra i mi się pucharowy znienacka pojawił a pan wie, że sama w domu zostaje jak zrealizuje się moje czekanie na kontakt? 6monet--3 monety--10 buław--> słońce-koło- Mag ha, niby nie kontaktowe, ale tu jakieś celowe działanie, jakieś plany pan ma tylko troche jakby go przygniatały ale podsum wskazuje, że kryje się za tym coś miłęgo,więc zignorować, i ewentualnie zareagować, jak coś jednak zadziała a że baby są ciekawskie Co się między nami dziś wydarzy? Mag-- Król mieczy-- Rydwan -> Moc jakiś kontakt będzie, może zadzwoni i będzie strasznie rzeczowy,logiczny i chłodny,bedzie panował nad sobą. W podsumie Moc, więc tak jakby musiał naprawdę panowac nad sobą bo jakoś ciągnie go do mnie ? Cytuj
LasMeninas Napisano 31 Grudnia 2012 Napisano 31 Grudnia 2012 No dwa razy Mag wyszedł Pan cos tam knuje ja mysle ze przynajmniej rozmowa będzie jakaś/ życzenia coś w ten deseń Cytuj
agaMAJ Napisano 31 Grudnia 2012 Autor Napisano 31 Grudnia 2012 co mnie zaskoczy ? 8 buław--wieża--Rycerz buław -->Kochankowie coś się zadzieje,coś burzy mój plan wieczoru, jakby właśnie facet miał za tym stać czyżbym nie potrzebnie się przyznawała, że nie mam żadnych planów i siedze sama w domu? co bedę robiłą wieczorem Rycerz pucharów--9 buław--rycerz mieczy hahah siedziałą, między dwoma facetami nie ma jak trójkąt na zamknięcie roku Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi