Skocz do zawartości

jak zrealizuje sięoczekiwanie na kontakt ze strony X?

agaMAJ

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zadnego kontaktu z pana strony się nie spodziewam,ale jak sobie wypije, to wszystko może się zdarzyć szczególnie, że wcześniej pytałam jak spędzę sylwestra i mi się pucharowy znienacka pojawił a pan wie, że sama w domu zostaje

jak zrealizuje się moje czekanie na kontakt?

6monet--3 monety--10 buław--> słońce-koło- Mag

ha, niby nie kontaktowe, ale tu jakieś celowe działanie, jakieś plany pan ma tylko troche jakby go przygniatały ale podsum wskazuje, że kryje się za tym coś miłęgo,więc zignorować, i ewentualnie zareagować, jak coś jednak zadziała

a że baby są ciekawskie

Co się między nami dziś wydarzy?

Mag-- Król mieczy-- Rydwan -> Moc

jakiś kontakt będzie, może zadzwoni i będzie strasznie rzeczowy,logiczny i chłodny,bedzie panował nad sobą. W podsumie Moc, więc tak jakby musiał naprawdę panowac nad sobą bo jakoś ciągnie go do mnie ?

Napisano

No dwa razy Mag wyszedł Pan cos tam knuje ja mysle ze przynajmniej rozmowa będzie jakaś/ życzenia coś w ten deseń

Napisano

co mnie zaskoczy ?

8 buław--wieża--Rycerz buław -->Kochankowie

coś się zadzieje,coś burzy mój plan wieczoru, jakby właśnie facet miał za tym stać

czyżbym nie potrzebnie się przyznawała, że nie mam żadnych planów i siedze sama w domu?

co bedę robiłą wieczorem

Rycerz pucharów--9 buław--rycerz mieczy

hahah siedziałą, między dwoma facetami :hahahaha: nie ma jak trójkąt na zamknięcie roku ;)