Gość sappir Napisano 31 Grudnia 2012 Napisano 31 Grudnia 2012 (edytowane) 1. Energie i sprawy, które się już kończą i odchodzą – As Monet, Cesarzowa – szansa na zostanie matką (?), a może coś związane z moją mamą, pojęcia nie mam 2. Cele, zadania ukończone – 8 Buław – nauczyłam się cierpliwości i wytrwałości 3. Sprawy i zadania, które przechodzą do nowego roku – Królowa Buław – powinnam być bardziej przebojowa (?), przedsiębiorcza i zdecydowana 4. Gdzie jesteś dziś, Twoja obecna sytuacja – Sprawiedliwość – zbieram plony z ziarna, które wcześniej zasiałam, ktoś mnie będzie oceniał lub ja będą poddawała innych ocenie 5. Nowe sprawy, które się pojawią – 10 Buław – jak nic dodatkowe obowiązki, będę brała zbyt wiele na swe wątłe barki, duża odpowiedzialność i przeciążenie mnie czeka 6. Wyzwania i trudności, z którymi się zmierzysz – As Buław, Rycerz Denarów – będę musiała wykazać się pomysłowością, przedsiębiorczością i solidnością w pracy 7. Cele jakie możesz osiągnąć – 4 monety – stabilizację i uporządkowanie życia 8. Twoja kondycja psychiczna – Król Kielichów – bardzo emocjonalna będę, chyba aż za bardzo 9. Twoja kondycja fizyczna- Moc – w jak najlepszym porządku 10. Miłość – 6 Kielichów – ciepło i przyjemnie, bezwarunkowa miłość albo wspomnienia lub pojawienie się kogoś z przeszłości 11. Przyjaciele i rodzina – Król Buław – zaangażowani w moje życie 12. Finanse – 7 Buław – dobra sytuacja pod warunkiem, że sama będę się starała, szukała możliwości 13 Praca – Świat – powinno być ok i kontakty z obcokrajowcami widać 14. Niespodzianki w Nowym Roku – 5 Monet – ta 5 raczej z niespodziankami mi się nie kojarzy, ewentualnie z nieprzyjemnymi…, a może tarot chce mi powiedzieć, że żadnych niespodzianek nie będzie, a może chodzi o to, ze otrzymam pomoc od kogoś np. jakiejś instytucji 15. Dar od wszechświata w Nowym Roku – Paź Mieczy – wykaże się sprytem i refleksem, dzięki czemu wykorzystam pewną szansę, która pojawi się przede mną. Prawdopodobnie poczuję, że wkracza w moje życie powiew nowości. Proszę Was o pomoc w interpretacji:) Edytowane 31 Grudnia 2012 przez sappir Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 1 Stycznia 2013 Napisano 1 Stycznia 2013 1. Energie i sprawy, które się już kończą i odchodzą – As Monet, Cesarzowa – Była otwarta jakaś brama która dawała możliwość rozwiniecia się w jakieś dziedzinie życia która wymagała twojej uwagi. Być może bylo to na polu finansowym-przypływ gotówki,albo dążenia do stabilizacji finansowej. Ta sprawa się kończy i odchodzi . 2. Cele, zadania ukończone – 8 Buław – Twój cel to było działanie własnie w kierunku punktu 1. być może również to nauczyło Cię wiecej cierpliwości w działaniu,ale osiąganie celów..bo 8 działa i urzeczywistnia na już. 3. Sprawy i zadania, które przechodzą do nowego roku – Królowa Buław – Nie wątpliwie w wiekszości kwestiach będziesz usilnie obstawiała swoją pozycję. Będziesz kierowała się swoimi odczuciami,silnymi emocjami,walka o swoje prawa..Siłę zdobędziesz:) 4. Gdzie jesteś dziś, Twoja obecna sytuacja – Sprawiedliwość –Twoja obesna sytuacja..Stoisz na rozdrożu..To tak jak 31 Grudnia i 1 Stycznia. Rozmyślasz nad tym co było,mineło i nad tym co nadchodzi. Odcinasz złe,przyjmujesz nowe. Jestes w pozycji godziny 24 gdzie odchodzi stare,przychodzi nowe. Każdy czyn ma konsekwencje,ale i również nagrody. Co zasiejesz to zbierzesz. 5. Nowe sprawy, które się pojawią – 10 Buław – pipo mogłaś do 10 dociągnąć..Sprawy które się pojawią to poczujesz przeciężenie i obarczenie.. moze bedziesz czuła,że jest to juz stan gdzie dalej nie dasz rady,musisz odpocząc..ale pamietaj ze to juz finisz tej wędrówki a po 10tce nastepuje nowy początek i dasz rade..Buławową waleczna będziesz która nie da sobie w kaszę dmuchać.. 6. Wyzwania i trudności, z którymi się zmierzysz – As Buław, Rycerz Denarów – Pojawi się szansa na coś gorącego i nami namiętnego..ale nie do końca bedziesz wiedziała czy działać..wykonywać ruchy.. 7. Cele jakie możesz osiągnąć – 4 monety –jeśli się uprzesz to możesz wiele a może zbyt wiele bo ta karta to dla mnie zawsze jednoznaczna jest-egoizmy i własnych pobudek..wiec..im wiecej celów tym wieksze przeciążenie(10 buław) 8. Twoja kondycja psychiczna – Król Kielichów – ukierunkowana w stronę ciepłego człowieka może czasem niezbyt odpowiedzialnego ale romantyka o dobrym serduchu.. 9. Twoja kondycja fizyczna- Moc –siła w tobie drzemie,okiełznać ją próbujesz dosyć często:) 10. Miłość – 6 Kielichów –rozstania,powroty.. 11. Przyjaciele i rodzina – Król Buław – jestes na dobrej pozycji,widzą twoją siłe,zdeterminowanie,wiedzą,że jak juz swoje zdanie masz wyrobione to jest amen i nie ma zlituj. Jakiś Pan z rodziny może mieć duzo kontaktu z tobą w tym roku..brunecik albo ciemny blondyn hmm? 12. Finanse – 7 Buław –sa możliwości ,ale skierowana na walke jestes:D 13 Praca – Świat – Karta Świat wywołuje u mnie skrajne emocje gdyż jest to zakończenia WA zwieńczenie,koniec a zaraz po niej początek..Symbolizuje satysfakcje,ale tez i nieznany ruch dalszy..wiec nie komentuje tego,ciezko mi sie odniesc do twj karty ,sprawia mi trudnosc po moich przezyciach:D 14. Niespodzianki w Nowym Roku – 5 Monet – mogą się pojawić jakieś problemy finansowe..o które bedziesz walczyc(7 buław) i możesz wygrać ta walkę(SWIAT, 5 denarów),ale nadmiarem obowiazków bedziesz przeciązona(10 buław) 15. Dar od wszechświata w Nowym Roku – Paź Mieczy – Twój dar na ten rok od wszechświata to stanie przy swoim zdaniu,możliwość wyjaśnienia jakiś spraw..Chłodne spojrzenie do sytuacji:* Cytuj
Gość sappir Napisano 1 Stycznia 2013 Napisano 1 Stycznia 2013 Ten świat na pozycji praca to zapewne połączenie dwóch firm (nowy właściciel). Coś się kończy i coś się zaczyna... Cytuj
Gość gość5 Napisano 1 Stycznia 2013 Napisano 1 Stycznia 2013 1. Energie i sprawy, które się już kończą i odchodzą – As Monet, Cesarzowa – czas budowania swojej pozycji itp. 2. Cele, zadania ukończone – 8 Buław – nauczylas sie dziala, podejmowac decyzje- nie bac sie ryzykowac 3. Sprawy i zadania, które przechodzą do nowego roku – Królowa Buław – praca nad sobą- 4. Gdzie jesteś dziś, Twoja obecna sytuacja – Sprawiedliwość – co zasialas, to dostajesz 5. Nowe sprawy, które się pojawią – 10 Buław – sprawy, ktore cie przytlocza- ale ze pkt 1 i 2 to buławy- jak nic dasz rade 6. Wyzwania i trudności, z którymi się zmierzysz – As Buław, Rycerz Denarów – bedziesz musiala podejmowac dosc sporo dzialan a przy tym dzialc metodycznie i konsekwentnie zeby bigosu nie narobic 7. Cele jakie możesz osiągnąć – 4 monety – stabilizację i uporządkowanie życia 8. Twoja kondycja psychiczna – Król Kielichów –no bedziesz emocjonalnie do wiekszosci rzeczy podchodzic, ale nie pokazywac tego po sobie- chociaz czasami warto ......... 9. Twoja kondycja fizyczna- Moc – w jak najlepszym porządku 10. Miłość – 6 Kielichów –skupienie na najblizszych, ale moze tez pojawic sie ktos z przeszłosci 11. Przyjaciele i rodzina – Król Buław – beda pomagac, byc moze podpora dla ciebe bedzie ktos starszy z rodziny 12. Finanse – 7 Buław – trzeba bedzie troche zawalczyc o kaske- ale najgorzej byc nie powinno 13 Praca – Świat – szerokie mozliwosci - kontakty z wieloma ludzmi- byc moze wlasnie z obcokrajowcami- bynajmniej widac perspektywy przed Tobą 14. Niespodzianki w Nowym Roku – 5 Monet – na pozycji niespodzianki 5 denarow- ciezka sprawa- albo ty albo ktos moze potrzebowac twojej pomocy 15. Dar od wszechświata w Nowym Roku – Paź Mieczy – tu mi sie kojarzy, że dasz rade wybronic sie w kazdej sytuacji- w razie potzrby bedzie pukac po pomoc/radem do wielu drzwi by uzyskac wiedze/ pomoc - jednym slowem wg mnie motto na ten rok - "koniec jezyka za przewodnika" Cytuj
Gość sappir Napisano 3 Stycznia 2013 Napisano 3 Stycznia 2013 zerknie Ktoś jeszcze, ładnie proszę... Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 4 Stycznia 2013 Napisano 4 Stycznia 2013 Ja nie wiem co się dzieje,ale ostatnio trzeba prosic o to żeby ktoś obejrzał swoim okiem rozkład:/:/:/ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi