Skocz do zawartości

i ostatni w tym roku...

Gość sappir

Rekomendowane odpowiedzi

Gość sappir
Napisano

jak zrealizuje się moja chęć kupna nowego samochodu w 2013 roku?

za - Król Mieczy - moje zdecydowanie i aktywnosc w tej sprawie, albo pomoc KM

przeciw - As Monet - problemy z kasą, albo brak dobrych ofert

wynik 6 Monet - jeśli zakup to na kredyt, ale szansa jak najbardziej jest

Miłego spędzania najbliższych godzin Wam życzę, niezależnie gdzie będziecie - na balu, domówce czy we własnych 4 kątach.

Niech nam się szczęści w 2013:)

Napisano

za - Król Mieczy -Jak postanowisz tak zrobisz,jesteś gotowa podjąć walkę o to czego chcesz z nastawieniem na sukces

przeciw - As Monet - może wyskoczyć problem własnie z gotówką

wynik 6 Monet - Znajdziesz zloty środek na uzyskanie tego czego chcesz-o ile nadal bedziesz chciała.. Może zorganizujesz pieniądze na inny samochód,troszkę tanszy i problem zostanie zażegnany? W każdym razie mysle ze dopniesz do swojego celu.

• Maestro
Napisano

Kupisz samochód przy pomocy fachowca,albo jakiegos faceta znającego się na rzeczy,problem może stanowić gotówka,zatem weźmiesz na raty:)

Napisano

będziesz rozmyślać i analizować żeby niedrogo i w dobrym stanie, ktoś przyjdzie z pomocą widać wsparcie finansowe a może od znajomych kupisz:))

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

jak zrealizuje się moja chęć kupna nowego samochodu w 2013 roku?

za - Król Mieczy - pomocy doradcy...lub po prostu chodzi o obiektywną ocenę sytuacji i Twoją odpowiedzialność...

przeciw - As Monet - nie masz wystarczającej gotówki ~ ta karta zapowiada nowe "możliwości finansowe", czyli w tej sytuacji to po prostu konieczność wzięcia kredytu albo szukanie wsparcia od kogoś...

wynik 6 Monet - wsparcie finansowe ~ pomoc od kogoś lub kredyt z banku i kupujesz autko...

Gość sappir
Napisano

jestem ciekawa jak interpretują te karty inni użytkownicy

Napisano

Mysle, ze kupisz samochod

moze okazac sie konieczna czyjas pomoc

jesli decyzja kupna jest uzalezniona od jakiegos mezczyzny, to na poczatku moze on byc przeciwny, ale ostatecznie go przekonasz

zycze powodzenia :)

Gość sappir
Napisano

Dzięki:), albo nie żeby nie zapeszyć;)

Nie ukrywam, że marzy mi się nowe autko.