agaMAJ Napisano 31 Grudnia 2012 Napisano 31 Grudnia 2012 Wisielec--Król Mieczy--Kapłanka -->umiarkowanie-Papież Nie możliwe, ten jeszcze nic nie pił, dalej chłodny i zdystansowany, coś tam mu się jawi,myśli o moich kobiecych kształtach i mojej tajemniczość Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 1 Stycznia 2013 Napisano 1 Stycznia 2013 Aguś według mnie to WISIELEC odpowiadaod razu.... on zdystansowany jest i skupiony bardziej na sobie i tym co postanowił.. Cytuj
agaMAJ Napisano 1 Stycznia 2013 Autor Napisano 1 Stycznia 2013 zapewne masz racje, ale po zimnym szampanie mogłam się przez chwilę połudzić Cytuj
agaMAJ Napisano 1 Stycznia 2013 Autor Napisano 1 Stycznia 2013 zapytałam przed chwilą o jego ostatnie myśli o mnie Paź mieczy -- As buław-- 7buław więc jemu też chyba nie jest tak do końca dobrze z tym, że się pokłóciliśmy i zerwaliśmy kontakt, ale to już nie ważne, zamierzam pozostać bierna... a mi przejdzie Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 1 Stycznia 2013 Napisano 1 Stycznia 2013 On tu raczej na atak jest nastawiony i obronę własnego zdania.. bynajnmniej wedlug mnie pierwszy reki nie poda.. Cytuj
agaMAJ Napisano 1 Stycznia 2013 Autor Napisano 1 Stycznia 2013 hehe on wie, że jestem awanturnica, tak czy inaczej, to już jest pozamiatane... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi