Skocz do zawartości

Moje życie

agaMAJ

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

To , jak wygląda teraz i co w nim jest ważne

1) Co powinnam odpuścić- 6Buław - dążenie, by zawsze wygrywać

2) O co należy dbać, by się rozwijało - As pucharów - Córka

3) To, co wkracza w moje życie - 7 monet- będę musiała nauczyć się cierpliwości

4) Co ma wpływ na mój styl życia - Słońce- mój wieczny, hurraoptymizm

5) To co ma wewnętrznie wpływ na moje życie- Rycerz Buław - jak osoba, to pan M, jak sytuacja, to ukryte pragnienia

6) Moje nastawienie, które wpływa na to co się dzieje wokoło mnie- 2 Mieczy- nie umiem podejmować decyzji lub,że ograniczam swoje życie do kontaktów netowych ;)

7) Co fizycznie wpływa na mnie i moje życie- 7 buław- ciągle o coś i z kimś walczę

8)To co powinnam dawać innym - 3 miecze- Wsparcie w trudnych chwilach

9)Lekcja, którą teraz powinnam przerobić- Gwiazda- pozwolić sobie na snucie marzeń?

10) Co będzie ważne w przyszłości - Król Monet- No i tu poległam, To,żebym była bardziej pracowita czy znowu mi tu się facet pokazuje?

w podsumie HB MOC - więc tak czy inaczej sobie poradzę, jak zawsze

Czyli podsumowując, mam przestać być zimną suką, znowu dostaje wskazówkę, że nie muszę być zawsze górą, najlepsza, bez wad itp. Odpuścić sobie mam, i zwrócić uwagę na innych

Edytowane przez agaMAJ
Gość gość5
Napisano

To , jak wygląda teraz i co w nim jest ważne

1) Co powinnam odpuścić- 6Buław - nie byc wieczną Osia-Samosia

2) O co należy dbać, by się rozwijało - As pucharów - dac szanse uczuciu

3) To, co wkracza w moje życie - 7 monet- spokoj i oczekiwanie na efekty wczesniejszych dzialan

4) Co ma wpływ na mój styl życia - Słońce- zadowolenie, radosc

5) To co ma wewnętrznie wpływ na moje życie- Rycerz Buław - chec dzialania- chyba w kierunku jakiegos pana

6) Moje nastawienie, które wpływa na to co się dzieje wokoło mnie- 2 Mieczy- starasz sie za mocno wszystko analizowac- mam wrazenie, że nawet gdy nie ma realnego zagrozenia - atakujesz.....

7) Co fizycznie wpływa na mnie i moje życie- 7 buław- ciągle o coś i z kimś walczę- no wlasnie......... a czasami lepiej odpuscic -pkt 1

8)To co powinnam dawać innym - 3 miecze- Wsparcie w trudnych chwilach

9)Lekcja, którą teraz powinnam przerobić- Gwiazda- Gwiazda to tez harmonia- po okresie burzy nastaje spokój - powinnas siebie zaakceptowac i sytuacje, ktore mialy miejsce do tej pory - zrozumiec i zyc w harmonii ze soba i otaczajacym światem

10) Co będzie ważne w przyszłości - Król Monet- ktos na kim bedziesz mogla polegac- nie wykluczone, że dzieki pewnym zmianom jakich powinnas dokonac osiagniesz stabilizacje i zadowolenie- zarowno w sferze materialnej jak i duchowej

Napisano

1) Co powinnam odpuścić- 6Buław -Wiesz 6 buław ostatnio wywołuje u mnie skrajnosci dlatego,ze nie zawsze jest do konca kartą zwycięśtwa..bywa również ostrą porażką i rozczarowanie..

Może powinnaś odpuścić ten strach który masz w sobie-co bedzie jeżeli się nie uda??? No,ale przecież musi się udać,nie ma innej opcji..

2) O co należy dbać, by się rozwijało - As pucharów - Mimo tego strachu i troszkę mniejszego uporu za wszelką cenę nalezy dbać o możliwości które pojawią się niebawem na twojej drodze..Ale jest tu potrzebny twoj spokój,równowaga z harmonia..

3) To, co wkracza w moje życie - 7 monet- bedziesz musiała się wykazać cierpliwościa aby grać fair play..

4) Co ma wpływ na mój styl życia - Słońce- Wpływ na twoje życie ma twój optymizm,ale nie zapominajmy o tym,że słońce ma tez swoj cień ..dlatego wewnetrznie to czasem jestes skłonna popadać ze skrajności w skrajnosc( w sobie ,gdy nikt nie obejmuje tego wzrokiem,walczysz ze swoimi słabościai)

5) To co ma wewnętrznie wpływ na moje życie- Rycerz Buław - Oj,impulsywna i zawzięta jestes:)

6) Moje nastawienie, które wpływa na to co się dzieje wokoło mnie- 2 Mieczy- Ja bym powiedziała,że wiele rzeczy przyjmujesz takimi jakimi są gdy nie masz na nie wpływu,bo przeciez jak inaczej? albo zostawiasz na chwilę i próbujesz je rozwiązać gdy bedziesz w stanie..moze gdy impuls zawiedzie..dajesz sobie na wstrzymanie gdy nadejdzie odpowiedni czas otwieiraisz oczy i działasz..

7) Co fizycznie wpływa na mnie i moje życie- 7 buław- Mimo impulsów, jesteś świadoma każdego swojego wyboru,każdej nagrody od zycia i każdego ciosu..

8)To co powinnam dawać innym - 3 miecze- Może pokazać tez własne uczucia,że tez czasem potrzebujesz wsparcia i własnie ich potrzebujesz by dali Ci odrobinę siły?

9)Lekcja, którą teraz powinnam przerobić- Gwiazda- Planować dalekobieżnie ,fantazjować i marzyć,,dązyć do spełnienia?ale nie dać zwieść się równoczesnie nocy..znależć tą gwiazdę która zaprowadzi powoli do celu..

10) Co będzie ważne w przyszłości - Król Monet-Król monet,Pan który da oparcie jeżeli przerobisz swoja lekcje powyzej..

• Lubię to! 1
  • Moderator
Napisano

as pucharów to nie jest córka, to uczucia same w sobie, natomiast 6 buław mówi, żebyś nie zadzierała nosa, w słońcu przyda Ci się życiowy optymizm, bo życie jakby spowolni, a może ine tylko spowolni co przestaniesz mieć wpływ na wiele rzeczy, które będą biegły jakby obok Ciebie,

7 buław - Ty sobie trochę sama wymyślasz problemy i z nimi walczyć, a w rzeczywistości nie wygląda to tak źle

król monet - to może być jakiś Pan, ale może to być również jaka sprawa związana z bankiem finansami

• Lubię to! 1
  • Maestro
Napisano

1) Co powinnam odpuścić- 6Buław - nadmierną pewność siebie

2) O co należy dbać, by się rozwijało - As pucharów -dbaj o uczuica, staraj się być bardziej ciepła dla innych,łagodniejsza,spokojniejsza

3) To, co wkracza w moje życie - 7 monet-wkracza cierpliwosć

4) Co ma wpływ na mój styl życia - Słońce- radość, taka jesteś w gorącej wodzie kąpana,ale i mlodzieńcza, z werwą

5) To co ma wewnętrznie wpływ na moje życie- Rycerz Buław - mężczyzna

6) Moje nastawienie, które wpływa na to co się dzieje wokoło mnie- 2 Mieczy- za dużo myślisz, ale i nie dostrzegasz rzeczy takimi jakie są

7) Co fizycznie wpływa na mnie i moje życie- 7 buław- za dużo nerwów u Ciebie,stąd wkroczy nauka cieroliwości

8)To co powinnam dawać innym - 3 miecze- rozmowy,ale i czasem powinnaś dawać im rady, które niekoniecznie ich ucieszą,ale będa szczere,powinnaś czasem pokazać innym, że krocza nie tą drogą, co powionni

9)Lekcja, którą teraz powinnam przerobić- Gwiazda- rozwijaj w sobie marzenia,pragnienia,kreatywność

10) Co będzie ważne w przyszłości - Król Monet- możliwe, że mężczyzna:)

Napisano

heh, no niestety, faktycznie lubie rządzić, jestem pewna siebie, nie daje się problemom, a czasem sama je wymyślam. Jeżeli faktycznie w moim życiu zacznie się dziać coś, na co nie będę miałą wpływu, to faktycznie potrzeba mi dużo cierpliwości i optymizmu, bo najbardziej nie lubie, jak nie mam nad czymś kontroli...taki wredny już mam niestety charakter

dziękuję wszystkim:bukiet:

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano (edytowane)

1) Co powinnam odpuścić- 6Buław - unoszenie nosa zbyt wysoko...

2) O co należy dbać, by się rozwijało - As pucharów - o Miłość, uczucia...

3) To, co wkracza w moje życie - 7 monet- plany, plany, plany...ale przede wszystkim cierpliwość i opanowanie...

4) Co ma wpływ na mój styl życia - Słońce- słoneczne dzieciństwo, Twoja wewnętrzna siła oraz optymizm...oraz to właśnie, że masz w sobie taką dziecięcą bezpośredniość...

5) To co ma wewnętrznie wpływ na moje życie- Rycerz Buław - podążasz za tym na czym Ci zależy i zwykle osiągasz cel z wielką energią i entuzjazmem...

6) Moje nastawienie, które wpływa na to co się dzieje wokoło mnie- 2 Mieczy- czy czasem nie jest tak że zbyt często wdajesz się w słowne pojedynki ? a tak poza tym ~ chyba zbyt często udajesz że problem nie istnieje...

7) Co fizycznie wpływa na mnie i moje życie- 7 buław- to że jesteś "walczący samotnikiem"...i chyba dość często pakujesz się w kłopoty...

8)To co powinnam dawać innym - 3 miecze- kompromisy...postaraj się czasem zrozumieć i takie sytuacje w których nie do końca możesz się realizować, lub np. takie które nie do końca są zgodne z Twoimi oczekiwaniami...

9)Lekcja, którą teraz powinnam przerobić- Gwiazda- największą siłą ludzi jest ich nadzieja ~ musisz wierzyć w przyszłość...no i postaraj się żyć w harmonii z otoczeniem...

10) Co będzie ważne w przyszłości - Król Monet- Mężczyzna który zjawi się aby polepszyć Ci życie...ale też Twoje mądre decyzje...

Edytowane przez MyStErIoUs_WoMaN
korekta estetyczna :)...
Napisano

1) Co powinnam odpuścić- 6Buław - dążenie, by zawsze wygrywać- i trochę takie coś : "ja wiem najlepiej "

2) O co należy dbać, by się rozwijało - As pucharów - Córka - być bardziej ciepła

3) To, co wkracza w moje życie - 7 monet- będę musiała nauczyć się cierpliwości

4) Co ma wpływ na mój styl życia - Słońce- mój wieczny, hurraoptymizm - wiara , że to co robisz ma sens

5) To co ma wewnętrznie wpływ na moje życie- Rycerz Buław - spontaniczne reagowanie na sytuacje

6) Moje nastawienie, które wpływa na to co się dzieje wokoło mnie- 2 Mieczy- nie umiem podejmować decyzji lub,że ograniczam swoje życie do kontaktów netowych ;)- jesteś trochę zamknięta , gdzieś na uboczu , musisz się bardziej otworzyć na ludzi

7) Co fizycznie wpływa na mnie i moje życie- 7 buław- ciągle o coś i z kimś walczę - może zabardzo forsujesz jakieś poglądy?

8)To co powinnam dawać innym - 3 miecze- Wsparcie w trudnych chwilach- dobre rozeznanie sytuacji , patrzenie trzeźwym okiem .

9)Lekcja, którą teraz powinnam przerobić- Gwiazda- pozwolić sobie na snucie marzeń? - nabrać pragnień

10) Co będzie ważne w przyszłości - Król Monet- stabilizacja , poczucie bezpieczeństwa

uwierz w siebie i swoją kobiecość ;)

• Lubię to! 1
  • 1 rok później...
Napisano

WERYFIKACJA PO ROKU

1) Co powinnam odpuścić- 6Buław - okazało się, że nie muszę wszystkiego sama, nie muszę o wszystko walczyć itp

2) O co należy dbać, by się rozwijało - As pucharów - o siebie, swoją kobiecość, miłość, córkę

3) To, co wkracza w moje życie - 7 monet- poczekałam i zebrałam owoce

4) Co ma wpływ na mój styl życia - Słońce- mój wieczny, hurraoptymizm

5) To co ma wewnętrznie wpływ na moje życie- Rycerz Buław - to, że idę przebojem

6) Moje nastawienie, które wpływa na to co się dzieje wokoło mnie- 2 Mieczy- internet

7) Co fizycznie wpływa na mnie i moje życie- 7 buław- wieczna walka , to fakt

8)To co powinnam dawać innym - 3 miecze- a tu nie wiem, jakoś nie mogę tego odnieść do sytuacji

9)Lekcja, którą teraz powinnam przerobić- Gwiazda- jeśli odebrałam lekscję to głównie taką, że i ja mam prawo być szczęśliwa

10) Co będzie ważne w przyszłości - Król Monet- no tu zdecydowanie facet, przyszły mąż chyba, w każdym razie do tego wszystko zmierza

nieudolna to weryfikacja, ale biorąc pod uwagę mnie, mój charakter, to wszystko się tu zgadzało