Skocz do zawartości

Co robić?? a czego nie??

GdzieTaIrlandia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wiem,wiem pytanie troche dziwne,ale zapytałam by podały strikte jakies wskazówki głownie czym się kierować,jakim podejsciem,jak zachować?

Co robić by Pan.P mnie bardzo pokochał?-Król Buław,KOCHANKOWIE,GWIAZDA,Królowa Kielichów- Może kierować się wiecej emocjami,być bardziej spontaniczna,ale przede wszystkim żeby to były odruchy mojego serca w zgodzie z tym czego pragnę ,jak czuje..by nie spisywać czegos od razu na straty a widzieć ten promyk szansy że to jest to. W tej kielichowej to nie wiem..pokazać mu jaka jestem ciepła?

Czego nie robić?-5 denarów,SAD,3 mieczy,MOC- Nie żalić się o swoich problemach i nie wspominać ciągle swoich ran i łez,co mnie spotkało i co ktoś mi uczynił i jaki ból zadał..dosłowne skojarzenie..I chyba nie mówić tez o swoich jakiś problemach z pieniedzmi jesli by sie pojawiły na razie? tak w tej denarówce mi sie skojarzyło

Co o mnie mysli/mojej osobie-GLUPIEC,as Denarów,SMIERC,paż denarów,Królowa denarów,Paż mieczy-No karty pokazały nic określonego w glupcu..ze jest jakas szansa..na zmiane..w paziu moze byc moja córka..w denarówce ja..a paż mieczu to ewentualnie jakies wyjaśnienia,spiecia,zgrzyciki?No nie wiem..HELp

W przeswietleniu rtg ładne karciochy wyszly no ciekawe,ciekawe.. jak sie to potoczy..

Napisano

Co robić by Pan.P mnie bardzo pokochał?-Król Buław,KOCHANKOWIE,GWIAZDA,Królowa Kielichów- kierować się sercem, przestać analizować, zachować równowagę, pokazać jaka jesteś na prawdę

Czego nie robić?-5 denarów,SAD,3 mieczy,MOC- nie stać z boku, nie zadręczać się rozpadem poprzednich związków, ale też nie badź zbyt silna i niezależa

Co o mnie mysli/mojej osobie-GLUPIEC,as Denarów,SMIERC,paż denarów,Królowa denarów,Paż mieczy-Jako szanse na przyjemną znajmość , ale jak na razie postrzega to lekko, bo najpierw musi się coś zmienić, tu chodzi chyba o to, że najpierw musisz zaprowadzić porządek w swoim życiu,zanim on mógłby coś ruszyć w waszej znajomości

Napisano

Ostatnio się mnie pytał czy mam rozwód..Mam separacje..a on ,że ->Acha..

Moze o to chodzi..

Dziekuje Agus:*

Gość sappir
Napisano

Co robić by Pan.P mnie bardzo pokochał?-Król Buław,KOCHANKOWIE,GWIAZDA,Królowa Kielichów- Być życzliwie nastawioną do otoczenia, utrzymywać z Panem ciepłe, przyjazne kontakty, nawiązac emocjonalne porozumienie i przede wszystkim nie wstydzić się okazywać uczuć, ale nie narzucać się dać Panu pole do manewru.

Czego nie robić?-5 denarów,SAD,3 mieczy,MOC- Nie okazywać smutku i cierpienia z powodu nieudanych poprzednich relacji, uporać się z tymi problemami. Nie narzekać. Najważniejsze jest to co tu i teraz, przeszłość zostaw za sobą.

Co o mnie mysli/mojej osobie-GLUPIEC,as Denarów,SMIERC,paż denarów,Królowa denarów,Paż miecz wg mnie traktuje znajomość z Tobą jak na razie niezobowiązująco ale bierze również pod uwagę przetransformowanie tej znajomości w coś trwalszego, bo jesteś kimś kto wnosi w jego życie powiew świeżości, jest Ciebie ciekawy.

Napisano

Sappirku dziękuje..

Pan różnie na mnie reaguje..Myślę,że jest ciepło nastawiony,ciekawy..Ostatnio zaczał mówić o mojej córce,że boi się,że nie bedzie wiedział jak sie zachować i w ogóle ,że chciałby zdobyć moje zaufanie itd..

ale ma również też inne skrajności..przez co czasem czuje ,że się narzucam..To hamuje wtedy,nie pisze..

I jest wiele racji z tym,że muszę uporać się z własnym życiem,ale boję się ,że tez to co może dać radość -ucieknie a z innej strony-nie chce zagłaskać albo całkowicie odrzucić.

Ciężko znależć złoty środek.