Skocz do zawartości

na Nowy Rok 2013

zakretka23

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

1. Priorytet na Nowy Rok, czyli co się wysunie na pierwsze miejsce - Król Pucharów - mężczyzny bliski mojemu sercu, to będzie główny wątek tematyczny roku 2013

2. Co istotnego powinnam kontynuować z poprzedniego roku - 10 pucharów - spełnienie i satysfakcja w uczuciach oraz innych dziedzinach życia tak kojarzę tą kartę, powinnam zadbać o swoje bezpieczeństwo emocjonalne i dążyć do spełnienia w każdym aspekcie tego słowa

3. Z czym powinnam dać sobie spokój, czego nie kontynuować wraz Nowym Rokiem - 10 monet - nie zaciągać kredytów i nie pożyczać pieniędzy (a myślałam o kupnie mieszkania, ale to chyba jeszcze nie ten rok)

4. Co nowego pojawi się w moim życiu - As monet - szansa na pomyślną transakcję, nowe możliwości związane z finansami, pomyślność w nauce.

5. Wyzwania jakich mogę się spodziewać - Rydwan - karta symbolizuje czas szybkich zmian, nowe możliwości i postęp. Wszystko zależy ode mnie jak poprowadzę swój rydwan. Wyzwaniem może być podróż, zmiana miejsca zamieszkania, pomyślnie zdane egzaminy (oby w przyszłym tygodniu zaczynam sesje ) ewentualnie pojawienie się nowego partnera.

6. Takich sytuacji, ludzi, energii powinnam unikać - 9 buław - Ludzi którzy mają trudności z osiągnięciem celów, z asertywnością, którym brakuję energii i chęci do działania. W pracy przed niekompetentnymi osobami. Sama nie powinnam się lękać przed walką o swoje i nie powinnam unikać towarzystwa innych ludzi.

7. Taka sytuacja, ludzie, energia będzie mi sprzyjać - Sąd - Karta mówi o przełomowym momencie w życiu, przebudzeniu, bilansie dotychczasowych dokonań. Czasami mówi o zamknięciu jednego etapu i przejście w kolejny. Uwolnienie się od ograniczeń może własnie od tych 10 buław

8. Co będzie najbardziej znaczące, godne uwagi na Nowy Rok - 10 buław - wzięcie na siebie dodatkowych obowiązków i odpowiedzialności ?? nie wiem co mogłabym jeszcze sobie dołożyć, pracuje, studiuję i uczę się angielskiego, może chodzi o nowe obowiązki w pracy ..hmm sama nie wiem ..w związku to również ja wszystko dźwigam na swoich plecach ...może Król pucharów to nowy facet

9. Rada na Nowy Rok - 4 miecze - bym umiała znaleźć złoty środek i miedzy licznymi obowiązkami znalazła czas na odpoczynek. Bym wszystko sobie poukładała i bym nic nie robiła na siłę. Karta refleksji warto przyjrzeć się w spokoju, gdzie jestem w życiu, co się w nim dzieje, co jest tego powodem.

W rozkładzie pokazały się trzy 10, co oznacza jakieś kupowanie, sprzedawanie, interesy.

• Moderator
Napisano

No widać, że to będzie rok ukierunkowany na uwicie jakiegoś gniazdka rodzinnego, fajne ciepłe karty wychodzą... myślę, że nie masz się czego obawiać, 4 mieczy tylko doradza spokój i zastanowienie się nad kilkoma rzeczami

Napisano

Zakrętka zobacz..masz trzy 10tki w rozkładzie.. Ciekawe..

To kończące się stare perpektywy z możliwością nowej drogi ..

2. Co istotnego powinnam kontynuować z poprzedniego roku - 10 pucharów

3. Z czym powinnam dać sobie spokój, czego nie kontynuować wraz Nowym Rokiem - 10 monet -

8. Co będzie najbardziej znaczące, godne uwagi na Nowy Rok - 10 buław-Wszelkie przeciążenia które może były w poprzednim miną...? Nie bierz na barki odpowiedzialnośc innych-bierz za siebie po prostu.

Rada na nowy rok według mnie to..

Popatrz na wiekszość spraw z dystansem,odpocznij, przemyśl poprzedni-uzbrój się w spokój,cierpliwość,wyciągnij konsekwencje a nadejdzie czas uzdrowienia.

4 mieczy ostatnio zbyt często pokazuje mi wszelakie choroby -zadbaj tez o swoj stan zdrowotny,fizyczny,ale przede wszystkim emocjonalny:*

Powodzenia

Napisano

Przemęczona jestem na maksa :) u mnie stres i nadmiar obowiązków zawsze kumuluję się na kręgosłupie. Więc 4 miecze jak najbardziej wskazane :) ODPOCZYNEK, ODREAGOWANIE

Napisano

ciekawa jestem czy Król Pucharów, to ktoś nowym w moim życiu :)) jak myślicie ??

• Moderator
Napisano

Raczej nowy, bo karty dworskie pokazują zwykle osoby nowe...

Napisano

Dziękuje bardzo Arbogast :))) w ogóle wszystkiego najlepszego w Nowym Roku 2013 dużo szczęścia i wiary w siebie i siły by realizować swoje pragnienia :)))) Wracam do nauk ekonomicznych ehy