Gość sappir Napisano 1 Stycznia 2013 Napisano 1 Stycznia 2013 Co D mówił o mnie A? 4 Buław, Gwiazda, Cesarzowa suma Kapłanka Pewnie powiedział,że jestem radosna i przyjemnie spędza się ze mną czas. Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 1 Stycznia 2013 Napisano 1 Stycznia 2013 Ja bym powiedziała,że on widzi w Tobie potencjał na żone i ciepło domowe.. Ideał.. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 1 Stycznia 2013 Maestro Napisano 1 Stycznia 2013 Co D mówił o mnie A? 4 Buław, Gwiazda, Cesarzowa suma Kapłanka piękna, radosna kobieta, taka, z którą warto być, z klasą Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 1 Stycznia 2013 Napisano 1 Stycznia 2013 Co D mówił o mnie A?4 Buław, Gwiazda, Cesarzowa suma Kapłanka Pewnie powiedział,że jestem radosna i przyjemnie spędza się ze mną czas. Powiedział coś w stylu ~ bardzo mi się Ona podoba, to jest Kobieta dla mnie - no w każdym razie coś o tym że wiąże z Tobą jakieś swoje nadzieje i dość poważne plany ~ chciałby zbudować z Tobą poważną relację... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi