agaMAJ Napisano 1 Stycznia 2013 Napisano 1 Stycznia 2013 (edytowane) Królowa Buław--- 10 Buław--Mag--Paź mieczy--7 Pucharów--- 2 miecze--> podsum HB Sąd- Kapłanka Heh obciażyłam go odpowiedzialnością za pewną sprawę, w tym Magu tak jakby myślał o podjęciu kontaktu ale boi się awantury, ale kiedyś tam, się rozmarzy Edit : jak sobie znowu mocno popije to się odezwie przez neta bo w podsumie Odnowienie znajomości z kobietą Edytowane 2 Stycznia 2013 przez agaMAJ Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 1 Stycznia 2013 Maestro Napisano 1 Stycznia 2013 Królowa Buław--- 10 Buław--Mag--Paź mieczy--7 Pucharów--- 2 miecze--> podsum HB Sąd- Kapłanka będzie o Tobie myślał, nawet chwilami intensywnie,jak wypije to zadzwoni, albo jak mówisz przez net 1 Cytuj
agaMAJ Napisano 2 Stycznia 2013 Autor Napisano 2 Stycznia 2013 dokładnie, jak sobie popije, to sobie o mnie przypomni... Cytuj
agaMAJ Napisano 2 Stycznia 2013 Autor Napisano 2 Stycznia 2013 kiedy się odezwie Koło - Księżyc - Rycerz Pucharów jak dla mnie to znaczy, że w najmniej spodziewanym momencie, a stać za tym będzie faktycznie alkoh i związany z nim przypływ uczuć, jak zawsze zresztą Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 2 Stycznia 2013 Maestro Napisano 2 Stycznia 2013 kiedy się odezwie Koło - Księżyc - Rycerz Pucharów jak dla mnie to znaczy, że w najmniej spodziewanym momencie, a stać za tym będzie faktycznie alkoh i związany z nim przypływ uczuć, jak zawsze zresztą Tez czuję,że w najmniej spodziewanym momencie, ale masz dwa AW, czyli lada chwila;) Cytuj
agaMAJ Napisano 2 Stycznia 2013 Autor Napisano 2 Stycznia 2013 heh do końca tygodnia ma wolne, więc po męsku na pewno któregoś wieczora ( księżyc ) się uraczy z jakimś kumplem Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 2 Stycznia 2013 Maestro Napisano 2 Stycznia 2013 heh do końca tygodnia ma wolne, więc po męsku na pewno któregoś wieczora ( księżyc ) się uraczy z jakimś kumplem Czemu oni się robią odważni po alkoholu?? Już dwóch takich znam, najlepszy kontakt jak wypiją, a jak trzeźwi to w króli mieczy się zamieniają Cytuj
agaMAJ Napisano 2 Stycznia 2013 Autor Napisano 2 Stycznia 2013 heh no ten typ taki właśnie, za sztywne pośladki na trzeźwo. Ale ktoś mądry powiedział, że słowa pijanego, to myśli trzeźwego więc trzeba ich słuchac wtedy uważnie )) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 2 Stycznia 2013 Maestro Napisano 2 Stycznia 2013 heh no ten typ taki właśnie, za sztywne pośladki na trzeźwo. Ale ktoś mądry powiedział, że słowa pijanego, to myśli trzeźwego więc trzeba ich słuchac wtedy uważnie )) Coś w tym jest, jeden po pijaku wyznawał mi miłość, potem jak wytrzeżwiał to się wycofał, drugi też wylewny... Cytuj
agaMAJ Napisano 2 Stycznia 2013 Autor Napisano 2 Stycznia 2013 bo wyrażanie uczuć to przecież takie nie męskie, a ta " baby" to przecież wredne, dac im palec to chcą rękę i takie tam... przynajmniej wiem, że ten delikwent ma takie podejście Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi