Skocz do zawartości

jaka będzie reakcja na ciszę z mojej strony?

agaMAJ

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Królowa Buław--- 10 Buław--Mag--Paź mieczy--7 Pucharów--- 2 miecze--> podsum HB Sąd- Kapłanka

Heh obciażyłam go odpowiedzialnością za pewną sprawę, w tym Magu tak jakby myślał o podjęciu kontaktu ale boi się awantury, ale kiedyś tam, się rozmarzy Edit : jak sobie znowu mocno popije to się odezwie przez neta bo w podsumie Odnowienie znajomości z kobietą

Edytowane przez agaMAJ
  • Maestro
Napisano

Królowa Buław--- 10 Buław--Mag--Paź mieczy--7 Pucharów--- 2 miecze--> podsum HB Sąd- Kapłanka

będzie o Tobie myślał, nawet chwilami intensywnie,jak wypije to zadzwoni, albo jak mówisz przez net

• Lubię to! 1
Napisano

dokładnie, jak sobie popije, to sobie o mnie przypomni...

Napisano

kiedy się odezwie

Koło - Księżyc - Rycerz Pucharów

jak dla mnie to znaczy, że w najmniej spodziewanym momencie, a stać za tym będzie faktycznie alkoh i związany z nim przypływ uczuć, jak zawsze zresztą

• Maestro
Napisano
kiedy się odezwie

Koło - Księżyc - Rycerz Pucharów

jak dla mnie to znaczy, że w najmniej spodziewanym momencie, a stać za tym będzie faktycznie alkoh i związany z nim przypływ uczuć, jak zawsze zresztą

Tez czuję,że w najmniej spodziewanym momencie, ale masz dwa AW, czyli lada chwila;)

Napisano

heh do końca tygodnia ma wolne, więc po męsku na pewno któregoś wieczora ( księżyc ) się uraczy z jakimś kumplem

• Maestro
Napisano
heh do końca tygodnia ma wolne, więc po męsku na pewno któregoś wieczora ( księżyc ) się uraczy z jakimś kumplem

Czemu oni się robią odważni po alkoholu?? Już dwóch takich znam, najlepszy kontakt jak wypiją, a jak trzeźwi to w króli mieczy się zamieniają;)

Napisano

heh no ten typ taki właśnie, za sztywne pośladki na trzeźwo. Ale ktoś mądry powiedział, że słowa pijanego, to myśli trzeźwego ;) więc trzeba ich słuchac wtedy uważnie ;)))

• Maestro
Napisano
heh no ten typ taki właśnie, za sztywne pośladki na trzeźwo. Ale ktoś mądry powiedział, że słowa pijanego, to myśli trzeźwego ;) więc trzeba ich słuchac wtedy uważnie ;)))

Coś w tym jest, jeden po pijaku wyznawał mi miłość, potem jak wytrzeżwiał to się wycofał, drugi też wylewny...

Napisano

bo wyrażanie uczuć to przecież takie nie męskie, a ta " baby" to przecież wredne, dac im palec to chcą rękę i takie tam... przynajmniej wiem, że ten delikwent ma takie podejście