Maestro Inez2503 Napisano 1 Stycznia 2013 Maestro Napisano 1 Stycznia 2013 Myśli jego po ostatnim kontakcie... Karty nie moje... Król Kielichów 4 kielichów Mag suma Mag Chyba lekko zmęczony po piciu,ale widać, że myśli o kontynuacji kontaktu, bo się w sumie dobrze poczuł Jakie kroki wobec mnie podejmie do końca stycznia? Rycerz Buław 2 buław Kapłan 7 buław chyba zacznie zabiegać intensywniej,ale i oczekiwać mojej inicjatywy,wszystko raczej na jego zasadach Do czego doprowadzą te jego kroki (nadal o styczeń pytam) 8 buław 2 denarów Rycerz Denarów Koło Mag do intensyfikacji kontaktów raz spokojnych,raz bardziej pewnych siebie,do wymiany myśli Cytuj
Gość gość5 Napisano 1 Stycznia 2013 Napisano 1 Stycznia 2013 Myśli jego po ostatnim kontakcie... Karty nie moje... Król Kielichów 4 kielichów Mag suma Mag zmeczony ale zadowolony- widzi, że moze sie fajnie dziac miedzy wami Jakie kroki wobec mnie podejmie do końca stycznia? Rycerz Buław 2 buław Kapłan 7 buław bedzie dzialał w celu podtrzymania kontaktu, beda trudnosci ale wydaje mi sie ze mniejsze Do czego doprowadzą te jego kroki (nadal o styczeń pytam) 8 buław 2 denarów Rycerz Denarów Koło Mag kontakty beda intensywne-tylko ze raz bardziej a raz mniej- bedziesz wiedziala, ze na niego zawsze mozesz liczyc i ze los znow sie do ciebie usmiecha Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 2 Stycznia 2013 Autor Maestro Napisano 2 Stycznia 2013 Moze ktoś spojrzy? Cytuj
Gość sheina Napisano 2 Stycznia 2013 Napisano 2 Stycznia 2013 jakos tak emocjonalnie podchodz do tego,ze chyba niezbyt przychylnie przyjelas jego porpozycje ( 4 kielichy) i wie,ze bedzie musiał się jeszcze wysilić- mag = mag. tu nei bylabym znowu przekonana bo kaplan i 7 bulaw... to karty walki z samym sobą, kapłan nie wykonuje ruchu raczej mimo,ze w 7 bul;awach az go mierzi,zeby napisać. 2 bulawy to raczej prayglądanie się: jak potoczy się sytuacja dalej - ale ja bede lezec i pachnieć. w koncu ktos się odezwie ,ale rycerz to moze Ty wyszlas.. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 2 Stycznia 2013 Autor Maestro Napisano 2 Stycznia 2013 jakos tak emocjonalnie podchodz do tego,ze chyba niezbyt przychylnie przyjelas jego porpozycje ( 4 kielichy) i wie,ze bedzie musiał się jeszcze wysilić- mag = mag. tu nei bylabym znowu przekonana bo kaplan i 7 bulaw... to karty walki z samym sobą, kapłan nie wykonuje ruchu raczej mimo,ze w 7 bul;awach az go mierzi,zeby napisać. 2 bulawy to raczej prayglądanie się: jak potoczy się sytuacja dalej - ale ja bede lezec i pachnieć. w koncu ktos się odezwie ,ale rycerz to moze Ty wyszlas.. Ja nigdy nie wychodzę w kartach męskich, zawsze jako Królowa jakakolwiek, ale zawsze jako kobieta;) Cytuj
Gość sheina Napisano 2 Stycznia 2013 Napisano 2 Stycznia 2013 mi koleznki czasmai na rycka wychodza- bo to ktos na kim mozna polegać, przyjaciolka Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 2 Stycznia 2013 Autor Maestro Napisano 2 Stycznia 2013 mi koleznki czasmai na rycka wychodza- bo to ktos na kim mozna polegać, przyjaciolka On mi ostatnio zawsze w Ryckach wychodzi, więc to zdecydowanie on, poza tym jest Mag, a Mag działa:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi