Skocz do zawartości

Myśli i kroki

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

Myśli jego po ostatnim kontakcie... Karty nie moje...

Król Kielichów 4 kielichów Mag suma Mag

Chyba lekko zmęczony po piciu,ale widać, że myśli o kontynuacji kontaktu, bo się w sumie dobrze poczuł

Jakie kroki wobec mnie podejmie do końca stycznia?

Rycerz Buław 2 buław Kapłan 7 buław

chyba zacznie zabiegać intensywniej,ale i oczekiwać mojej inicjatywy,wszystko raczej na jego zasadach

Do czego doprowadzą te jego kroki (nadal o styczeń pytam)

8 buław 2 denarów Rycerz Denarów Koło Mag

do intensyfikacji kontaktów raz spokojnych,raz bardziej pewnych siebie,do wymiany myśli

Gość gość5
Napisano

Myśli jego po ostatnim kontakcie... Karty nie moje...

Król Kielichów 4 kielichów Mag suma Mag

zmeczony ale zadowolony- widzi, że moze sie fajnie dziac miedzy wami

Jakie kroki wobec mnie podejmie do końca stycznia?

Rycerz Buław 2 buław Kapłan 7 buław

bedzie dzialał w celu podtrzymania kontaktu, beda trudnosci ale wydaje mi sie ze mniejsze

Do czego doprowadzą te jego kroki (nadal o styczeń pytam)

8 buław 2 denarów Rycerz Denarów Koło Mag

kontakty beda intensywne-tylko ze raz bardziej a raz mniej- bedziesz wiedziala, ze na niego zawsze mozesz liczyc i ze los znow sie do ciebie usmiecha

Gość sheina
Napisano

jakos tak emocjonalnie podchodz do tego,ze chyba niezbyt przychylnie przyjelas jego porpozycje ( 4 kielichy) i wie,ze bedzie musiał się jeszcze wysilić- mag = mag.

tu nei bylabym znowu przekonana bo kaplan i 7 bulaw... to karty walki z samym sobą, kapłan nie wykonuje ruchu raczej mimo,ze w 7 bul;awach az go mierzi,zeby napisać. 2 bulawy to raczej prayglądanie się: jak potoczy się sytuacja dalej - ale ja bede lezec i pachnieć.

w koncu ktos się odezwie ,ale rycerz to moze Ty wyszlas..

• Maestro
Napisano
jakos tak emocjonalnie podchodz do tego,ze chyba niezbyt przychylnie przyjelas jego porpozycje ( 4 kielichy) i wie,ze bedzie musiał się jeszcze wysilić- mag = mag.

tu nei bylabym znowu przekonana bo kaplan i 7 bulaw... to karty walki z samym sobą, kapłan nie wykonuje ruchu raczej mimo,ze w 7 bul;awach az go mierzi,zeby napisać. 2 bulawy to raczej prayglądanie się: jak potoczy się sytuacja dalej - ale ja bede lezec i pachnieć.

w koncu ktos się odezwie ,ale rycerz to moze Ty wyszlas..

Ja nigdy nie wychodzę w kartach męskich, zawsze jako Królowa jakakolwiek, ale zawsze jako kobieta;)

Gość sheina
Napisano

mi koleznki czasmai na rycka wychodza- bo to ktos na kim mozna polegać, przyjaciolka

• Maestro
Napisano
mi koleznki czasmai na rycka wychodza- bo to ktos na kim mozna polegać, przyjaciolka

On mi ostatnio zawsze w Ryckach wychodzi, więc to zdecydowanie on, poza tym jest Mag, a Mag działa:)