Skocz do zawartości

Jaki będzie jego następny krok wykonany w moim kierunki? + weryfikacja:)

GdzieTaIrlandia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jaki będzie jego następny krok wykonany w moim kierunki?- 4 kielichów, 9 kielichów, Królowa Buław No tutaj jego zastanowienie się a potem chyba wyjście z propozycją o wspólne spędzenie czasu..Tylko tej buławowej nie rozuiem w jakim znaczneiu,ale to ja jestem w tej karcie..

Ogólna atmosfera sytuacji?-PUSTELNIK, 8 mieczy, 4 bulaw Znowu 2 czwórki,czyżby to by było w domu?

Cel/zamiary?-8 denarow, 9 kielichów, Rycerz Kielichówza bardzo tej 8 denarówki nie rozumiem..Czyzby tutaj się skupiał na dążeniu do jakiegos celu? scieranie się/rozmowy..przy drinku..tylko ten kielichowy to uwieść moze?:/

Napisano

Jaki będzie jego następny krok wykonany w moim kierunki?- 4 kielichów, 9 kielichów, Królowa Buław Nie jest zadowolony z tego jak obecnie wygląda wasza znajomość, więc będzie dążył do zmian, do spotkania bo bardzo go do ciebie ciągnie.

Ogólna atmosfera sytuacji?-PUSTELNIK, 8 mieczy, 4 bulawZaskoczy cię czymś, na początku poczujesz się tym ograniczona, jednka po pierwszym szoku będzie naprawdę miło

Cel/zamiary?-8 denarow, 9 kielichów, Rycerz Kielichów Pan zacznie pracować nad polepszeniem waszej znajomość bo marzy mu się szczęście obok ciebie, bo jest tobą zauroczony

• Maestro
Napisano

Jaki będzie jego następny krok wykonany w moim kierunki?- 4 kielichów, 9 kielichów, Królowa Buław jakby miał Ciebie pobudzić do działania,do odezwania się, nie wiem,da Ci jakis znak?

Ogólna atmosfera sytuacji?-PUSTELNIK, 8 mieczy, 4 bulaw oddalenie,izolacja,ale i 4 buław - relacja nadal istnieje

Cel/zamiary?-8 denarow, 9 kielichów, Rycerz Kielichów możliwe,ze z czasem chciałby romansu, niewykluczone, zę w tej 8 denarów albo oddaje się z zapałem pracy,albo pracuje nad planem dotarcia do Ciebie,w tym Rycku to on na pewno Ciebie uwiedzie:)

Napisano

Na razie to bylismy umówieni,ale oby dwoje póżno kończymy..w sumie o tej samej godzinie..dzieli nas odległość...i cos tam napisał,ze mielismy sie spotkac itd..ale ja skwitowałam,ze pewnie padniety jest.. no i cos odpisał a ja cisza..I tak to wyglada:)

• Maestro
Napisano
Na razie to bylismy umówieni,ale oby dwoje póżno kończymy..w sumie o tej samej godzinie..dzieli nas odległość...i cos tam napisał,ze mielismy sie spotkac itd..ale ja skwitowałam,ze pewnie padniety jest.. no i cos odpisał a ja cisza..I tak to wyglada:)

Czemu cisza? Odezwij się, już wiem skad ta Q Buław:)

Napisano

Inezq denerwują mnie pewne rzeczy,nie bede zabiegać ,moge to robić,ale nie bede się narzucać..Skoro zmęczony..

A mi napisał,ze myślał,że sie dzisiaj spotkamy a tu taka dupa bo zanim przyjedzie to bardzo póżno bedzie.. To co mam napisać?

No i co? pojedziemy do Ciebie:D potem pomysli,ze pierwsza lepsza albo cus.

Gość gość5
Napisano

Jaki będzie jego następny krok wykonany w moim kierunki?- 4 kielichów, 9 kielichów, Królowa Buław intensywne dzialania w celu wspolnego spedzania czasu

Ogólna atmosfera sytuacji?-PUSTELNIK, 8 mieczy, 4 bulawchyba tym razem poza domem, bo za pustelnikiem masz 8 mieczy- czyli blokade a 4 buław to zabawa ale w plenerze- bynajmniej wyjsciowo mi sie widzi .... chyba ze w domu ale atmosfera bedzie luzna

Cel/zamiary?-8 denarow, 9 kielichów, Rycerz Kielichówkontynuacja tej znajomosci - bardzo dobrze czuje sie w twoim towarzystwie- co do uwiedzenia to bardzo mozliwe - on sie angazuje w ta relacje :)

• Maestro
Napisano
Inezq denerwują mnie pewne rzeczy,nie bede zabiegać ,moge to robić,ale nie bede się narzucać..Skoro zmęczony..

A mi napisał,ze myślał,że sie dzisiaj spotkamy a tu taka dupa bo zanim przyjedzie to bardzo póżno bedzie.. To co mam napisać?

No i co? pojedziemy do Ciebie:D potem pomysli,ze pierwsza lepsza albo cus.

To ja bym mu napisała co robi w weekend...

Napisano

Pracujemy . on pracuje cały dzien trzeciego i szóstego stycznia a ja cały dzien 4 i 5:D:) chodziło mi o to co on dziś pocznie,ogólnie jaki bedzie następny ruch skierowany w moja strone:)

Jaki kolwiek czas to tylko dziś był :D:D a potem to moze następny czwartek:D wiec :)

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Ogólna atmosfera sytuacji?-PUSTELNIK, 8 mieczy, 4 bulaw Pan u siebie, Ty u siebie...każde w swoim Świecie...

Gość sappir
Napisano

Jaki będzie jego następny krok wykonany w moim kierunki?- 4 kielichów, 9 kielichów, Królowa Buław mnie się wydaje, że on ma problem z wyrażaniem uczuć bo nie jest pewny jaka będzie Twoja reakcja, może czeka aż bardziej się na niego że tak powiem otworzysz:)

Ogólna atmosfera sytuacji?-PUSTELNIK, 8 mieczy, 4 bulaw No tak jedno z dystansem, drugie nieco zblokowane ale jest szansa, że w końcu osiągniecie harmonię

Cel/zamiary?-8 denarow, 9 kielichów, Rycerz Kielichów praca nad tą znajomością, małymi kroczkami do celu...bardzo przyjemnego:)

Napisano

Ogólna atmosfera sytuacji?-PUSTELNIK, 8 mieczy, 4 bulaw

trudno Wam się na siebie otworzyć, zablokowaliscie się w 4 buław, bo tak jest bezpiecznie

Cel/zamiary?-8 denarow, 9 kielichów, Rycerz Kielichów: jest zauroczenie ale relacja wymaga cierpliwości i starannego działania. Potrzebujecie czasu by do siebie dotrzeć i to rozwinąć

Jaki będzie jego następny krok wykonany w moim kierunki?4 kielichów, 9 kielichów, Królowa Buław - te kroki nie są zbyt rychliwe. Mam wrażenie, że na Twoje działania czeka, ma nadzieję, że dasz jakis znak, przyzwolenie.

Napisano
Ogólna atmosfera sytuacji?-PUSTELNIK, 8 mieczy, 4 bulaw

trudno Wam się na siebie otworzyć, zablokowaliscie się w 4 buław, bo tak jest bezpiecznie

Cel/zamiary?-8 denarow, 9 kielichów, Rycerz Kielichów: jest zauroczenie ale relacja wymaga cierpliwości i starannego działania. Potrzebujecie czasu by do siebie dotrzeć i to rozwinąć

Jaki będzie jego następny krok wykonany w moim kierunki?4 kielichów, 9 kielichów, Królowa Buław - te kroki nie są zbyt rychliwe. Mam wrażenie, że na Twoje działania czeka, ma nadzieję, że dasz jakis znak, przyzwolenie.

tu tez duzo racji ..czego nie wyraże chęcią-nie zrobi-ale to wyjaśnił juz na początku..

Co do bezpieczeństwa to tez może prawda..boje sie porażki..a on chyba mysli tez o poprzedniej kobecie:/

Napisano

WERYFIKACJA--> Koniec relacji na dzień dzisiejszy..?:)

Spięcie na lini..z kart mi wyszło ,że Pan też wspomina poprzednia Panią:) i zaczeła drążyć temat..Wiec powiedział,że decyzje podjął ..ze niby chce ze mna ale serce nie potrafi odpuscic poprzedniej.. Powiedziałam,że to zabijanie klina klinem.. ze potrzebuje uczucia,spokoju i stałego partnera i ze uwazam,ze jezeli go nie raz skrzywdziła zrobi to po raz kolejny. On mi napisał,że sobie z tym poradzi. I miło było mu mnie poznać. Nie odpisałam już nic.

Po prostu az mi zabrakło słow,ze z tak przyjemnej sielanki wyszedł taki ambaras. No,ale cóz życie.