Skocz do zawartości

A co dobrego?+ weryfikacja rzecz jasna:)

GdzieTaIrlandia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Co dobrego mnie spotka w :

msc styczen-Królowa denarów, 2 denarów, Paż denarów-Same denary.. Wydaje mi się,że tutaj skupie się na pracy,sobie-swoich możliwosciach i swojej córce. Nic poza tym obrębem. Może być to trochę egoistyczne,ale na ten czas to bedzie dla mnie dobre?

msc luty-SPRAWIEDLIWOSC,10 MIECZY,Paż Mieczy-Tutaj wygląda mi tutaj jakby skierowanie mojej sprawy o podwyższenie alimentów(noszę się z takim zamiarem) bądz wyjaśnienie jakiś spraw które długo toczyły się w moim życiu i to będzie dla mnie dobre.

msc marzec-Król Kielichów, 3 mieczy, 9 kielichów,MAG- Turaj na początku wyglądało mi na jakiegoś kielichowego który mnie skrzywdził a potem zostaje sytuacja odwrócona i jest radośc i powstają plany ale..

Kim/Czym jest Król Kielichów?-SPRAWIEDLIWOSC,SWIAT, 4 kielichów-Kielichowy to chyba moje wczesniej podjęte decyzje i kroki które zostały ukończone pozytywnie mimo mojego zamkniecie i mysli w głowie(4 kielichy)

i teraz patrfz wyzej msc marzecKról Kielichów, 3 mieczy, 9 kielichów,MAG- mimo rany..bedzie radośc z dobrze podjetej decyzji?:P:P

Pomózcie:)

• Maestro
Napisano

msc styczen-Królowa denarów, 2 denarów, Paż denarów -dojdziesz do siebie, niewykluczone jakies dodatkowe pieniądze,może skupisz się na nauce? Ale zaczniesz życ:)

msc luty-SPRAWIEDLIWOSC,10 MIECZY,Paż Mieczy-sprawiedliwosci stanie się zadość, otrzy,masz to, co się Tobie nalezy

msc marzec-Król Kielichów, 3 mieczy, 9 kielichów,MAG- mozliwe,że męzczyzna będący kołoCiebie nieco Cię rozczaruje,ale po czasie będzie dobrze między Wami,widac flirt i czarowanie:)

Kim/Czym jest Król Kielichów?-SPRAWIEDLIWOSC,SWIAT, 4 kielichów-Kielichowy to chyba moje wczesniej podjęte decyzje i kroki które zostały ukończone pozytywnie mimo mojego zamkniecie i mysli w głowie(4 kielichy)

i teraz patrfz wyzej msc marzecKról Kielichów, 3 mieczy, 9 kielichów,MAG- mimo rany.

Napisano

Dziekuje,jestem sama bardzo ciekawa co sie wydarzy:) bede weryfikować w czasie:D:P

• 2 tygodnie później...
  • 5 tygodni później...
Napisano

Weryfikuje:)

msc styczen-Królowa denarów, 2 denarów, Paż denarów -dojdziesz do siebie, niewykluczone jakies dodatkowe pieniądze,może skupisz się na nauce? Ale zaczniesz życ:) ----> Owszem tutaj wiele się działo w styczniu,generalnie zaczelo się układać w domu. Oczywiście również finansowo miałam możliwość zarobienia dodatkową gotówke:)

msc luty-SPRAWIEDLIWOSC,10 MIECZY,Paż Mieczy-sprawiedliwosci stanie się zadość, otrzy,masz to, co się Tobie nalezy--> a tutaj otrzymałam a raczej zakupiłam auto :] a zawsze chciałam je mieć:] wiec generalnie dobrze")

msc marzec-Król Kielichów, 3 mieczy, 9 kielichów,MAG- mozliwe,że męzczyzna będący kołoCiebie nieco Cię rozczaruje,ale po czasie będzie dobrze między Wami,widac flirt i czarowanie:)No ciekawa jestem sama co tutaj sie wydarzy:) na pewno zweryfikuje:)

i teraz patrfz wyzej msc marzecKról Kielichów, 3 mieczy, 9 kielichów,MAG- mimo rany.