Sanya Napisano 1 Stycznia 2013 Napisano 1 Stycznia 2013 BÄdÄc na imprezie sylwestrowej poznaĹam bardzo fajnego chĹopaka tylko, Ĺźe akurat nie wpadĹ mi jakoĹ w oko, a odniosĹam wraĹźenie, Ĺźe ja jemu tak. Bardzo dobrze nam siÄ rozmawiaĹo. ZapytaĹam dziĹ kart jakie kroki wykona w mojÄ stronÄ w styczniu i wypadĹy: Cesarz + PaĹş monet + Kochankowie -> Cesarz No i przyznam szczerze, Ĺźe mnie to trochÄ zmartwiĹo (choc to moĹźe gĹupio brzmi), bo wg. mojej interpretacji to wyglÄda tak jakby mu zaĹwitaĹo w gĹowie, Ĺźe jestem dziewczynÄ na powaĹźny zwiÄzek i on bÄdzie zdecydowanie dÄĹźyĹ do tego Ĺźeby mnie lepiej poznac i takÄ relacjÄ ze mnÄ zbudowac, takĹźe istnieje spore prawdopodobieĹtwo, Ĺźe siÄ niebawem odezwie. Cytuj
Gość gość5 Napisano 1 Stycznia 2013 Napisano 1 Stycznia 2013 BÄdÄc na imprezie sylwestrowej poznaĹam bardzo fajnego chĹopaka tylko, Ĺźe akurat nie wpadĹ mi jakoĹ w oko, a odniosĹam wraĹźenie, Ĺźe ja jemu tak. Bardzo dobrze nam siÄ rozmawiaĹo. ZapytaĹam dziĹ kart jakie kroki wykona w mojÄ stronÄ w styczniu i wypadĹy: Cesarz + PaĹş monet + Kochankowie -> Cesarz jesli beda spotkania to na jego zasadach- on widzi, że z tej znajomosci moze byc cos fajnego, ale nie twierdzilabym, że od razu powazny zwiazek- raczej bedzie chcial sie spotykac, żeby wysondowac co dalej- blizsza czy normalna znajomosc. Poza tym, to ze 'nie wpadł ' ci w oko od razu nie oznacza, ze z tego nic nie bedzie- czasami okazuje sie nawet niespodziewanie dla nas samych, ze bardzo zależy nam na tej drugiej osobie- i wcale nie dlatego, że jest taki piękny/przystojny- tylko dlatego, że cos soba reprezentuje Cytuj
Sanya Napisano 1 Stycznia 2013 Autor Napisano 1 Stycznia 2013 OczywiĹcie, Ĺźe masz racjÄ Ja go caĹkowicie nie skreĹlam, ale Ĺmieje siÄ trochÄ z tego wszystkiego, bo chĹopak ktĂłrym ja z kolei byĹam zainteresowana jakoĹ nie wykazaĹ chÄci do rozwoju znajomoĹci, kurcze no babom nie dogodzisz OczywiĹcie zweryfikujÄ jeĹli pojawiÄ siÄ jakieĹ propozycje randkowania na horyzoncie. A co do samego rozkĹadu to ten cesarz tak mi siÄ powaĹźnie skojarzyĹ, moĹźe dlatego ,Ĺźe ostatimi czasy nie miaĹam przyjemnoĹci takich kart wyciÄgac Cytuj
Sanya Napisano 23 Stycznia 2013 Autor Napisano 23 Stycznia 2013 Rogi- weryfikacja: przez ostatni czas bardzo czÄsto zagaduje, ale robi pĂłki co konkretnych krokĂłw, wyczuwa grunt pod nogami i myĹli co z tego moĹźe byÄ Cytuj
KatiJo Napisano 23 Stycznia 2013 Napisano 23 Stycznia 2013 Sanya - na samym dole strony, po lewej - ustaw sobie język polski. Wtedy nie będzie krzaczyć... Cytuj
nirva2991 Napisano 23 Stycznia 2013 Napisano 23 Stycznia 2013 on będzie ustalał zasady - tak jak napisała rogi , aale czasem moze się długo ociągać z napisaniem (walet monet ) czym może Ci dawać dużo powodów do rozmyślań 1 Cytuj
Sanya Napisano 23 Stycznia 2013 Autor Napisano 23 Stycznia 2013 Tak, dokładnie tak jest jak piszesz, gdyby mi jakoś szczególnie zależało na tej znajomości i wiązałabym z nią jakieś nadzieje, to powiem szczerze, że byłoby to bardzo deprymujące Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi