farmerro Napisano 1 Stycznia 2013 Napisano 1 Stycznia 2013 Postanowiłem sprawdzić co i jak będzie w moim związku. Szybki, sprawdzony, klasyczny rozkład 9 kart: pierwsze pytanie o samą drogę i kondycję: 9 buław, 8 kielichów, i as monet. Jakie to jest śmieszne kiedy ta ósemka ciągle się pojawia... 9buław: potrzeba wypoczynku, może podjęcia decyzji, która poprowadzi do 8 pucharów rozstania może chwilowego, może bez powrotu, a która prowadzi do zmiany na lesze w asie monet... i tu mam problem bo nie wiem jak odbierać monety w związkach... Jako że do 8pucharów zdania są podzielone, gdyż dla jednych to coś dobrego dla innych to coś złego zapytałem czy ta 8 jest faktycznie kartą mówiącą o rozstaniu i wyszły kolejne trzy karty: śmierć, 6 mieczy i 4 buław. Śmierć jako koniec i początek wskazywała by na koniec w tej 8 pucharów. 6 była by znów wskazaniem na 9buław jako potrzebę przemyślenia i wycofania, którego rezultatem będzie owa śmierć i 8 pucharów. Na koniec wisienka pocieszenia jako 4 buław sukcesy, założenie pozytywnego związku i takie tam. Chyba, że przez potrzebę jej przemyśleń w 6mieczy i 9 buław zakończy się etap w śmierci i 8 pucharów. czego wynikiem będzie as monet i 4 buław, chyba że to tylko pocieszenie. tak więc ostatnie 3 karty sprawiedliwość, moc i diabeł Jako iż pierwsze dwie karty są pozytywne to trzecią również tak potraktuje. Jeśli moc i diabeł wskazuje na osobę, partnerkę to nic dodać nic ująć. Silna osoba, świadoma swojej wartości, dbająca o swoje ciało, uprawiająca sport, wyróżnia się ogromną siłą przebicia, odwagą, dyscypliną. A co diabła jako wskazanie? chodzi o to iż potrafi cieszyć się pełnią życia i potrafi bronic swojego zdania, jeżeli zajdzie taka potrzeba. No, nic dodać nic ująć. Jej osąd w sprawiedliwości będzie mądry i trafny. Czyli sumując musi być podjęta decyzja przez nią. Jaka ona by nie była coś się skończy albo etap, albo związek. W wersji optymistycznej etap, który poprowadzi do czegoś dobrego. W wersji pesymistycznej związek, który też poprowadzi do czegoś dobrego. I pytanie która wersja. Będę wdzięczny za nowe światło :-) bo moja obiektywność chyba szwankuje Cytuj
nirva2991 Napisano 2 Stycznia 2013 Napisano 2 Stycznia 2013 9 buław, 8 kielichów, i as monet.- jakieś takie małe zaufanie tutaj jest . ja tu widzę rozstanie i początek czegoś nowego . śmierć, 6 mieczy i 4 buław - no to definitywny koniec w tej śmierci i oddalenie się od siebie. zaczęcie z kimś czegoś nowego , jakiś romans się może szykować . sprawiedliwość, moc i diabeł - już samo 8 pucharów mówiło o żeńskiej energii . ale patrząc na te karty to ostateczna decyzja będzie należała do niej . Tylko ciężko będzie Wam się rozejść patrząc na tego diabła . mocne przyciąganie tutaj działa , które może być niszczące . na przyszłość , pisz wyraźnie jakie dokładnie pytania zadajesz kartom , bo ciężko się jest domyślać o co chodzi . Cytuj
farmerro Napisano 4 Stycznia 2013 Autor Napisano 4 Stycznia 2013 (edytowane) Zastosuję się @nirva A rozstanie stało się faktem. Czyli dobrze zinterpretowałem podobnie jak Nirva, co do reszty przyszłość pokaże. Notatki uzupełniłem i ślę Ci Nirva podziękowania Edytowane 4 Stycznia 2013 przez farmerro Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi