Skocz do zawartości

styczeń.

Vivere

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Ogólny nastrój miesiąca

6 mieczy, 10 buław ,Gwiazda-> XI Siła

XVI Wieża V Pustelnik 6 Kochankowie

XXI Świat XI Moc

X Koło

takie hasła mi przychodzą na myśl:

„to nie tak jak myślisz kotku!” albo "idę stąd, sama sobie poradzę"

To będzie pracowity/trudny miesiąc. Drobiazgi będą mi ciązyly bardzo, trudno będzie nad nimi zapanować ale dam radę. Coś mi się niespodziewanie na głowę posypie i przyjdzie mi podejmować przemyślane decyzje. Chyba najtrudniejsza będzie 2dekada stycznia. To będą samotne zmagania.

Nieoczekiwane

Wisielec Rycerz Buław Rydwan-Głupiec

XV Diabeł 10 Koło-III cesarzowa

III Cesarzowa XIII Śmierć

XVI Wieża

Rycerz mnie wyzwoli z marazmu?

Coś/ktoś zburzy porządek rzeczy. Może ja sama poczynię nieprzemyślany ruch i coś sknocę i obudzę się z ręką w nocniku? Głupiec – „no i co ja z tym teraz zrobić mam?”

Uczucia

Król Kielichów 3denarów 8 buław- Koło

Kapłanka Świat Księżyc

Mag Gwiazda

Księżyc

Ten Król Kielichów przysłoni mi swoim aktywnym działaniem cały świat, narobi nadziei / na coś apetytu a ja będą w to ślepo wierzyła.

I specjalne, na dzień urodzin- Wieża Król Kielichów 3 Denarów – a tu się coś zadzieje- czyżby Kielichowy coś stłukł i później będzie to sklejał? A może mnie zaskoczy i mi lurkę namaluje? :tongue:

Edytowane przez Vivere
Gość gość5
Napisano

Ogólny nastrój miesiąca

6 mieczy, 10 buław ,Gwiazda-> XI Siła- bedziesz robic siedmiomilowe kroki z nadzieja na lepsze jutro

XXI Świat XI Moc

X Koło

Nieoczekiwane

Wisielec Rycerz Buław Rydwan-Głupiec- chyba pan wprawi cie w osłupienie "fundujac" jakis wypad- zupelnie niespodziewany jak dla ciebie

XVI Wieża

Uczucia

Król Kielichów 3denarów 8 buław- Koło- oooo........bedzie sie działo za sprawa pana- chyba na nowo zalozysz mocno rozowe okulary i wroci taka pierwsza faza zakochania ........

Kapłanka Świat Księżyc

Mag Gwiazda

Księżyc

I specjalne, na dzień urodzin- Wieża Król Kielichów 3 Denarów – pan chyba zburzy pewien stereotyp -sprawi, że w zupelnie inny sposob zaczniesz na niego patrzec :)

Napisano

6 mieczy, 10 buław ,Gwiazda-> XI Siła - myślę , że będziesz próbowała zostawić emocje na drugim planie i skupisz się bardziej na pracy , nad tym co praktyczne .

XXI Świat XI Moc

X Koło

Wisielec Rycerz Buław Rydwan-Głupiec - może nagle jakiś nieoczekiwany zupełnie wyjazd?

XVI Wieża

Uczucia –

Król Kielichów 3denarów 8 buław- ja tu widzę duże wsparcie i chęć pomocy ze strony kielichowego .

Kapłanka Świat Księżyc

Mag Gwiazda

Księżyc

• 4 tygodnie później...
Napisano

Weryfikacja.

Ogólny nastrój miesiąca

6 mieczy, 10 buław ,Gwiazda-> XI Siła

XXI Świat XI Moc

X Koło

Nieoczekiwane

Wisielec Rycerz Buław Rydwan-Głupiec

XVI Wieża

Uczucia

Król Kielichów 3denarów 8 buław- Koło

Kapłanka Świat Księżyc

Mag Gwiazda

Księżyc

Styczeń, trudny to był dla mnie czas.Punkty zwrotne i w relacji i w życiu zawodowym.

Troszkę awansowałam (w drugiej dekadzie stycznia), co mnie zmusiło do intensywnej nauki i przyjęcia większej odpowiedzialności. Nie mam wsparcia, więc samodzielnie musiałam szukać rozwiązań w tematach, w których nie bardzo się jeszcze orientuję ( zupełnie nowe). Zaskoczyło mnie to, że zadania, które dotychczas realizowałam ( przed zmianami), zostały, też! w 80% w moim zakresie obowiązków. Mam poczucie nadmiaru zadań. Biurko takie samo małe a roboty dużo więcej.

Król Kielichów tez miał ogromny wpływ na moje życie. Pewne sprawy ujrzały światło dzienne i to zmieniło moje postrzeganie naszego partnerstwa. Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Jestem bardziej świadoma i przekonana. Jest, póki co , lepiej.

Napisano
Vivere, zapisuję się na jutro rano :)

Styczeń juz minął ( na szcżęscie) :D Juz sobie z nim poradziłam!

Napisano

Aaaa... Już zamieścilaś weryfikację ;) I styczeń...no tak... Chyba faktycznie już późno dla mnie :D