Vivere Napisano 1 Stycznia 2013 Napisano 1 Stycznia 2013 (edytowane) Ogólny nastrój miesiąca 6 mieczy, 10 buław ,Gwiazda-> XI Siła XVI Wieża V Pustelnik 6 Kochankowie XXI Świat XI Moc X Koło takie hasła mi przychodzą na myśl: „to nie tak jak myślisz kotku!” albo "idę stąd, sama sobie poradzę" To będzie pracowity/trudny miesiąc. Drobiazgi będą mi ciązyly bardzo, trudno będzie nad nimi zapanować ale dam radę. Coś mi się niespodziewanie na głowę posypie i przyjdzie mi podejmować przemyślane decyzje. Chyba najtrudniejsza będzie 2dekada stycznia. To będą samotne zmagania. Nieoczekiwane – Wisielec Rycerz Buław Rydwan-Głupiec XV Diabeł 10 Koło-III cesarzowa III Cesarzowa XIII Śmierć XVI Wieża Rycerz mnie wyzwoli z marazmu? Coś/ktoś zburzy porządek rzeczy. Może ja sama poczynię nieprzemyślany ruch i coś sknocę i obudzę się z ręką w nocniku? Głupiec – „no i co ja z tym teraz zrobić mam?” Uczucia – Król Kielichów 3denarów 8 buław- Koło Kapłanka Świat Księżyc Mag Gwiazda Księżyc Ten Król Kielichów przysłoni mi swoim aktywnym działaniem cały świat, narobi nadziei / na coś apetytu a ja będą w to ślepo wierzyła. I specjalne, na dzień urodzin- Wieża Król Kielichów 3 Denarów – a tu się coś zadzieje- czyżby Kielichowy coś stłukł i później będzie to sklejał? A może mnie zaskoczy i mi lurkę namaluje? :tongue: Edytowane 1 Stycznia 2013 przez Vivere Cytuj
Gość gość5 Napisano 1 Stycznia 2013 Napisano 1 Stycznia 2013 Ogólny nastrój miesiąca 6 mieczy, 10 buław ,Gwiazda-> XI Siła- bedziesz robic siedmiomilowe kroki z nadzieja na lepsze jutro XVI Wieża V Pustelnik 6 Kochankowie XXI Świat XI Moc X Koło Nieoczekiwane – Wisielec Rycerz Buław Rydwan-Głupiec- chyba pan wprawi cie w osłupienie "fundujac" jakis wypad- zupelnie niespodziewany jak dla ciebie XV Diabeł 10 Koło-III cesarzowa III Cesarzowa XIII Śmierć XVI Wieża Uczucia – Król Kielichów 3denarów 8 buław- Koło- oooo........bedzie sie działo za sprawa pana- chyba na nowo zalozysz mocno rozowe okulary i wroci taka pierwsza faza zakochania ........ Kapłanka Świat Księżyc Mag Gwiazda Księżyc I specjalne, na dzień urodzin- Wieża Król Kielichów 3 Denarów – pan chyba zburzy pewien stereotyp -sprawi, że w zupelnie inny sposob zaczniesz na niego patrzec Cytuj
nirva2991 Napisano 2 Stycznia 2013 Napisano 2 Stycznia 2013 6 mieczy, 10 buław ,Gwiazda-> XI Siła - myślę , że będziesz próbowała zostawić emocje na drugim planie i skupisz się bardziej na pracy , nad tym co praktyczne . XVI Wieża V Pustelnik 6 Kochankowie XXI Świat XI Moc X Koło Wisielec Rycerz Buław Rydwan-Głupiec - może nagle jakiś nieoczekiwany zupełnie wyjazd? XV Diabeł 10 Koło-III cesarzowa III Cesarzowa XIII Śmierć XVI Wieża Uczucia – Król Kielichów 3denarów 8 buław- ja tu widzę duże wsparcie i chęć pomocy ze strony kielichowego . Kapłanka Świat Księżyc Mag Gwiazda Księżyc Cytuj
Vivere Napisano 30 Stycznia 2013 Autor Napisano 30 Stycznia 2013 Weryfikacja. Ogólny nastrój miesiąca 6 mieczy, 10 buław ,Gwiazda-> XI Siła XVI Wieża V Pustelnik 6 Kochankowie XXI Świat XI Moc X Koło Nieoczekiwane – Wisielec Rycerz Buław Rydwan-Głupiec XV Diabeł 10 Koło-III cesarzowa III Cesarzowa XIII Śmierć XVI Wieża Uczucia – Król Kielichów 3denarów 8 buław- Koło Kapłanka Świat Księżyc Mag Gwiazda Księżyc Styczeń, trudny to był dla mnie czas.Punkty zwrotne i w relacji i w życiu zawodowym. Troszkę awansowałam (w drugiej dekadzie stycznia), co mnie zmusiło do intensywnej nauki i przyjęcia większej odpowiedzialności. Nie mam wsparcia, więc samodzielnie musiałam szukać rozwiązań w tematach, w których nie bardzo się jeszcze orientuję ( zupełnie nowe). Zaskoczyło mnie to, że zadania, które dotychczas realizowałam ( przed zmianami), zostały, też! w 80% w moim zakresie obowiązków. Mam poczucie nadmiaru zadań. Biurko takie samo małe a roboty dużo więcej. Król Kielichów tez miał ogromny wpływ na moje życie. Pewne sprawy ujrzały światło dzienne i to zmieniło moje postrzeganie naszego partnerstwa. Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Jestem bardziej świadoma i przekonana. Jest, póki co , lepiej. Cytuj
maddie88 Napisano 30 Stycznia 2013 Napisano 30 Stycznia 2013 Vivere, zapisuję się na jutro rano Cytuj
Vivere Napisano 30 Stycznia 2013 Autor Napisano 30 Stycznia 2013 Vivere, zapisuję się na jutro rano Styczeń juz minął ( na szcżęscie) Juz sobie z nim poradziłam! Cytuj
maddie88 Napisano 30 Stycznia 2013 Napisano 30 Stycznia 2013 Aaaa... Już zamieścilaś weryfikację I styczeń...no tak... Chyba faktycznie już późno dla mnie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi