Moderator Arbogast Napisano 1 Stycznia 2013 Moderator Napisano 1 Stycznia 2013 1. Osobowość, sposób życia i odbioru wydarzeń: RYCERZ MIECZY 2. Pieniądze: SPRAWIEDLIWOŚĆ 3. Życie codzienne: ŚWIAT 4. Dom: RYCERZ BUŁAW 5. Wszystko co cieszy: 3 PUCHARÓW 6. Praca: SŁOŃCE 7. Partnersko, miłość: PAŹ DENARÓW 8. Tajemnice, tabu: 6 MIECZY 9. Wyższe poznanie: PUSTELNIK 10. Uznanie społeczne: 10 MIECZY 11. Przyjaciele: 8 DENARÓW 12. Ukryte nadzieje i obawy: 10 PUCHARÓW Rycerz mieczy - chyba będzie trochę nerwowo, zawrotne i szybkie tempo, ale także rozumne i analityczne podejście do życia Sprawiedliwość - tutaj mogła się pokazać spłata długów (bo mam kredyt na auto), ale także przestroga by unikać jakiś nieczystych kombinacji Świat - obywatel świata, być może czekają mnie podróże, może nowe znajomości, może po prostu zamiast siedzieć w domu będę żył pełnią życia Rycerz buław - to człowiek gwałtowny i energiczny, więc nie wiem jak się to ma do spraw domowych 3 pucharów - widać, że w tym roku będę korzystał z uroków życia, że imprezy, zabawy dyskoteki, alkohol - trochę odżyję towarzysko... Słońce - karta może z jednej strony mówić, że czeka mnie raczej spokojny rok w pracy, sprzyjający okres, ale z drugiej strony to czas zdobywania nowych doświadczeń, szkoleń, nauki Paź denarów - nijaka karta jeśli o związki i miłość idzie, zapowiada jakieś takie relacje płytkie i bardziej koleżeńskie 6 mieczy - to karta odkrywania nowego, czyżbym miał doświadczyć czegoś nowego Pustelnik - no to jest chyba najlepsza karta w tym miejscu, wszak pustelnik to człowiek bardzo mądry 10 mieczy - zła karta, jakby coś miało nie udać, jakbym miał nie osiągnąć nic 8 denarów - to karta budowania nowych przyjaźni 10 pucharów - no marzenia o rodzinie Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 1 Stycznia 2013 Maestro Napisano 1 Stycznia 2013 Jutro z rana spojrzę Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 1 Stycznia 2013 Napisano 1 Stycznia 2013 1. Osobowość, sposób życia i odbioru wydarzeń: RYCERZ MIECZY oryginalny jesteś na pewno ~ nie zabraknie Ci pewności siebie, elokwencji czy poczucia humoru...będziesz łatwo nawiązywał znajomości i wyróżniał się temperamentem oraz impulsywnością w działaniach...będziesz poszukiwał intelektualnych wyzwań.. 2. Pieniądze: SPRAWIEDLIWOŚĆ oj tak, spłata długów to z pewnością... 3. Życie codzienne: ŚWIAT okres sukcesów, powodzenia i szczęścia...będziesz panował nad sytuacją i realizował wytyczone cele... 4. Dom: RYCERZ BUŁAW a może zmiana miejsca zamieszkania (?)...jeśli jednak nie, to po prostu jakieś miłe wydarzenia... 5. Wszystko co cieszy: 3 PUCHARÓW a tu można sporo napisać...ogólnie to będzie dobry czas - będziesz świętował ~ np. powrót do związku, albo pozytywne załatwienie ważnej sprawy, czy ogólnie realizację planów...no albo po prostu ~ będziesz czerpał radość z imprezowania... 6. Praca: SŁOŃCE dla mnie Słońce jest generalnie kartą sukcesów, spełnienia życzeń, zrealizowania planów ~ więc na to stawiam... 7. Partnersko, miłość: PAŹ DENARÓW tutaj może być oczarowanie ~ bardzo możliwe że sięgnie Cię jakaś strzała Amora ...no albo będzie uwodzenie ~ dla sex'u... 8. Tajemnice, tabu: 6 MIECZY 6 Mieczy to podróż ~ nie tylko tylko taka po świecie, ale i podróż wewnętrzna do własnego ja (...)... 9. Wyższe poznanie: PUSTELNIK tak, najlepsza karta w tym miejscu i jakże pięknie łączy się z 6 Mieczy ~ podróżą w głąb siebie...to też przecież zainteresowanie okultyzmem... 10. Uznanie społeczne: 10 MIECZY 10 Mieczy to porażka...ale jeśli idzie o sprawy zawodowe to sukces czy uznanie osiągnięte dzięki własnemu intelektowi ~ pamiętaj o tym - a ja Ci życzę aby właśnie o to uznanie chodziło... 11. Przyjaciele: 8 DENARÓW dbanie o te relacje...rozwijanie ich... 12. Ukryte nadzieje i obawy: 10 PUCHARÓW napisałeś "no marzenia o rodzinie :D" i tak pozostawiam... Cytuj
Gość ANEZ Napisano 1 Stycznia 2013 Napisano 1 Stycznia 2013 1.Osobowość,sposób życia i odbioru wydarzeń:RYCERZ MIECZY - wiele się może dziać,zbyt szybkie tempo może spowodować zbyt pochopne decyzje na co powinieneś uważać.Może to być rok konfliktów nie tylko zewnetrznych ale wewnetrznych,myślę o twoim wnetrzu. 2.Pieniądze:Sprawiedliwość - uważaj na sprawy urzędowe,jeżeli podejmował byś jakieś inwestycje,wydatki,bardzo dokładnie to przemyśl. 3.Zycie codzienne:Świat - będzie urozmaicone,będziesz korzystał z życia,możliwe podróże. 4.Dom:Rycerz buław - możliwa zmiana mieszkania. 5.Wszystko co cieszy:3 kielichów -kontakty towarzyskie,różne uroczystości,bardzo możliwe na wyjezdzie. 6.Praca:Słońce - dobry okres do rozwoju. 7.Partnersko,miłość:Paz denarów - szanse napewno będą i nie odmówisz,nowe wrażenia i jakby nauka przyjazni,miłości a nauczycielką możę być młódsza partnerka. 8.Tajemnice,tabu:6 mieczy - myślę tak jak Ty,odkrywanie czegoś nowego ale i przekroczysz pewne granice,czego byś się po sobie nie spodziewal. 9.Wyższe poznanie:Pustelnik - możesz zaufać swojemu wnętrzu ,intuicji,swojej wiedzy. 10.Uznanie społeczne:10 mieczy - niektórzy mogą być zawiedzeni Twoją postawą,postępowaniem. 11.Przyjaciele: 8 denarów - będzie to budowanie przyjazniwłaszcza to możę dotyczyć pracy. 12.Ukryte nadzieje i obawy:10 pucharów - w tej pozycji jedna karta może oznaczać zarówno pragnienie założenia rodziny jak i obawa przed jej założeniem. Cytuj
Gość gość5 Napisano 2 Stycznia 2013 Napisano 2 Stycznia 2013 1. Osobowość, sposób życia i odbioru wydarzeń: RYCERZ MIECZY- chyba bedziesz dosc nerwowy- zalatwianie spraw na "hurra" 2. Pieniądze: SPRAWIEDLIWOŚĆ- tu bez wiekszych wstrzasow 3. Życie codzienne: ŚWIAT- albo wyjazd albo zamkniesz sie w swoim swiecie 4. Dom: RYCERZ BUŁAW- sporo ruchu- zamieszania, bedzie sie dzialo 5. Wszystko co cieszy: 3 PUCHARÓW- spotkania z przyjaciolmi, rodziną... 6. Praca: SŁOŃCE- milo i bez wiekszych wstrzasow- bynajmniej nieprzyjemnych 7. Partnersko, miłość: PAŹ DENARÓW- cos zacznie sie kluc, bynajmniej szansa na zbudowanie fajnej relacji istnieje 8. Tajemnice, tabu: 6 MIECZY- tu wyglada jakbys mial porzucic cos co dobrze znane i wyruszyc w poszukiwaniu nowych wrazen 9. Wyższe poznanie: PUSTELNIK- zaufaj sobie 10. Uznanie społeczne: 10 MIECZY- ciezko to odczytac- bynajmniej jesli chodzi o intelekt- wykazanie sie wiedza- mozesz wszystkich w pewnych kwestiach zaskoczyc- in + 11. Przyjaciele: 8 DENARÓW- tacy sami- bez zmian w tej kwestii 12. Ukryte nadzieje i obawy: 10 PUCHARÓW- w nadzieji rodzina, w obawie- że bedzie tylko fajna znajomosc Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 2 Stycznia 2013 Maestro Napisano 2 Stycznia 2013 1. Osobowość, sposób życia i odbioru wydarzeń: RYCERZ MIECZY jesteś nerwowy, chaotyczny, może za szybko i za bardzo byś chciał 2. Pieniądze: SPRAWIEDLIWOŚĆ ile z siebie dasz,tyle zarobisz, mam wrażenie, że otrzymujesz godziwą zapłatę za swoją pracę 3. Życie codzienne: ŚWIAT jesteś otwarty na flirty, zabawę, na nowy etap 4. Dom: RYCERZ BUŁAW widać Twoją energicznośc, zapewne dużo działasz, budujesz, remontujesz, urządzasz... 5. Wszystko co cieszy: 3 PUCHARÓW - to, co powinno, czeka Cię wiele imprez, zabaw, uroczystości 6. Praca: SŁOŃCE pełne zadowolenie na tym polu:) 7. Partnersko, miłość: PAŹ DENARÓW jest szansa na to, zeby kogoś poznać 8. Tajemnice, tabu: 6 MIECZY pragniesz zmian i to bardzo 9. Wyższe poznanie: PUSTELNIK wgłębisz się w siebie, swoje pragnienia, wyciszysz się, wtedy zrozumiesz czego pragniesz.. 10. Uznanie społeczne: 10 MIECZY od czegoś uda Ci się odciać, oczyścisz się 11. Przyjaciele: 8 DENARÓW będzie wielu przyjaciół z pracy 12. Ukryte nadzieje i obawy: 10 PUCHARÓW pragniesz rodziny i spełnienia:) Cytuj
Gość Daffne Napisano 3 Stycznia 2013 Napisano 3 Stycznia 2013 (edytowane) KOŁO ASTROLOGICZNE 2013 1. Osobowość, sposób życia i odbioru wydarzeń: RYCERZ MIECZY W tym roku będziesz energiczny, z umysłem lotnym, błyskotliwy, ale też zdeterminowany i skutecznie działający jeśli tylko zapragniesz coś osiągnąć i wyznaczysz sobie cele, dążenia. 2. Pieniądze: SPRAWIEDLIWOŚĆ/ DIABEŁ->MAG aktualnie masz narzucone pewne sprawy urzędowe, zobowiązania finansowe. Mogą to być kredyty lub inne wydatki, trzeba będzie w nowym roku uważać, ostrożnie rozporządzać środkami by nie brakowało na spłatę tych zobowiązań. Troszkę może być nerwów, może pieniążków brakować...być może nałożą sie jeszcze inne wydatki, które utrudnią spłatę...ale obiecująco wygląda z sumy Mag, który wskazuje, że jesteś w stanie poradzić sobie z tym, wystarczy załączyć kreatywność umysłu jaką posiadasz oraz zaradność, a wyjdziesz z trudności. 3. Życie codzienne: ŚWIAT/UMIARKOWANIE->ŚMIERĆ Czeka Cię przemiana..wewnętrzna..aktualnie jesteś otwarty na świat, ludzi, otoczenie... jednak, w przyszłym roku możesz sam pragnąć spokoju...wyciszenia się. Może Ci się przestać chcieć szarżować. Zaczniesz dostrzegać, że zabawa zabawą, ale inne sprawy są ważniejsze... 4. Dom: RYCERZ BUŁAW/GWIAZDA->SĄD w domu teraz dość energicznie, znów pojawia sie zmiana w Tobie....jakby jakies słonko, Gwiazdka miała pojawić się w Twoim życiu, która rozpromieni Cię...ociepli Twoje wnętrze. Nie wiem kto będzie przyczyną Twej zmiany w Tobie...może sam będziesz tego przyczyną...ale myslę też, że jakaś kobieta może Ci w tym pomóc...pobudzając w Tobie uczuciowość. 5. Wszystko co cieszy: 3 PUCHARÓW/SPRAWIEDLIWOŚĆ->ŚWIAT teraz bawisz się, korzystasz z życia, spotykasz różne osoby na swej drodze, jednakże z czasem odważysz się i skupisz na tym co ważniejsze...w życiu...Sam zapragniesz zrezygnować z zabaw...na rzecz...relacji...chęci wejścia w związek. Wyżej Gwiazda...myślę, że kobieta i przyjaźń z kimś wartościowym to tego się przyczyni. 6. Praca: SŁOŃCE/KAPŁAN->KAPŁANKA praca ładnie, widać zadowolenie, a w przyszłym roku szykuje się stabilizacja na tym polu. Jeśli chodzi o sprawy zawodowe to suma Kapłanka jak również sam Kapłan podpowiadają byś słuchał siebie...w podejmowaniu decyzji dotyczących pracy. Masz nosa i odpowiednią intuicję do wyszukiwania dobrych okazji na pracę ale i stabilność finansową, która będzie Ci potrzebna. 7. Partnersko, miłość: PAŹ DENARÓW/ŚWIAT->DIABEŁ będą kontakty z kobietami, być może jakieś reanimacje starych znajomości miały miejsce, a może również nowe, jednakże to co było odejdzie...ruszysz przed siebie...Będziesz miał cel...do ktorego będziesz chciał dążyć mimo, że może być trudniejszy i trzeba będzie się zmagać z sobą, z życiem by spełnić to czego sie chce. Czasem warto podnosić sobie poprzeczkę bo im coś trudniejsze tym bardziej sie później docenia. 8. Tajemnice, tabu: 6 MIECZY/KAPŁAN->SIŁA tu jakbyś odszedł od czegoś....oddalił się...z poczuciem braku wyjścia? Być może podróże... W przyszłym roku czeka Cię więcej stabilizacji i siły wewnętrznej. Odrodzisz się 9. Wyższe poznanie: PUSTELNIK/UMIARKOWANIE->MAG Czujesz, że droga...zabawy ( 3 kielichów [pkt 5]) i utrzymywanie relacji koleżeńskich (paź monet [pkt 7]) nie jest do końca tym czego oczkowałbyś od życia, troszkę samotności jest w Tobie. Nowy rok jednak da Ci wyjście z tego odczucia...poczujesz w sobie spokój...że sprawy idą w dobrym kierunku...może za sprawą tej przyjaciółki (gwiazda [pkt 4]) albo większa niezależność, bądź jedno i drugie. Poczynisz z pewnością postępy i da Ci to zadowolenie. 10. Uznanie społeczne: 10 MIECZY/KAPŁANKA->WISIELEC aktualnie coś padło, zdechło...osoby w Twoim otoczeniu wiedzą, że coś nie poszło jak powinno...przyszły rok...spędzisz obok kobiety tajemniczej, mądrej. Dobra przyjaciółka, na którą będziesz mógł liczyć A może i my z ezo? 11. Przyjaciele: 8 DENARÓW/SĄD->WIEŻA są przyjaciele, ale każdy jakby sobie rzepkę skrobał...prawdziwa przyjaźń z szansą na coś więcej nadejdzie. Będzie to ta Kapłanka...ktoś kogo już nasz (sąd), coś nieoczekiwanego (wieża)...ciężko mi powiedzieć co to być może..Ale jakbyś miał...odrzucić to co...byle jakie, a skupisz się na tym co dla Ciebie ważne. 12. Ukryte nadzieje i obawy: 10 PUCHARÓW/KSIĘŻYC->KSIĘŻYC aktualnie jakbyś czerpał radość z rodzinności...ale też marzył o rodzinie (10 kielichów)..księżyc podpowiada, że jeszcze trochę pracy Cię czeka zanim osiągniesz to czego pragniesz, ale warto bo nic w "przyrodzie" nie ginie Udanego Roku i powodzenia Edytowane 3 Stycznia 2013 przez Daffne Cytuj
Moderator Arbogast Napisano 25 Grudnia 2013 Autor Moderator Napisano 25 Grudnia 2013 WERYFILACJA 1. Osobowość, sposób życia i odbioru wydarzeń: RYCERZ MIECZY2. Pieniądze: SPRAWIEDLIWOŚĆ 3. Życie codzienne: ŚWIAT 4. Dom: RYCERZ BUŁAW 5. Wszystko co cieszy: 3 PUCHARÓW 6. Praca: SŁOŃCE 7. Partnersko, miłość: PAŹ DENARÓW 8. Tajemnice, tabu: 6 MIECZY 9. Wyższe poznanie: PUSTELNIK 10. Uznanie społeczne: 10 MIECZY 11. Przyjaciele: 8 DENARÓW 12. Ukryte nadzieje i obawy: 10 PUCHARÓW Karta sprawiedliwości - to co Ci się należy to dostaniesz, a co masz zapłacić to zapłacisz - i faktycznie tak było, nie odczuwałem jakiegoś braku pieniędzy, powychodziłem na prostą, ale też musiałem pilnować zobowiązań Świat - nigdzie w tym roku nie wyjechałem, ale dość intensywnie korzystałem z życia towarzyskiego Rycerz buław - trochę nerwowo, jakiś takich zwadów rodzinnych, ale nie było źle 3 pucharów - no tak, życie towarzyskie to było to co pozwało się cieszyć Słońce- praca w sumie spokojnie przebiegała, bez jakiś problemów, ogólnie zadowolenie z pracy, w pewnym sensie także awans paź denarów - karta niewiele znaczących znajomości, także kontaktów seksualnych 6 mieczy - no przełamanie pewnego tabu było Pustelnik - faktycznie wewnętrznie dojrzałem do pewnych zmian, które chce zacząć realizować w nowym roku 10 mieczy - tu akurat nie mi oceniać, cieżko powiedzieć 8 denarów - podtrzymanie kontaktów 10 pucharów - no rodzinka Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi