Gość PannaDorotka Napisano 1 Stycznia 2013 Napisano 1 Stycznia 2013 (edytowane) Witajcie Postanowiłam reaktywować swój wątek. Nauczona doświadczeniami z poprzedniego swojego tematu wróżbiarskiego, proponuję następujący regulamin: 1. Wróżę TYKO 1 OSOBIE DZIENNIE i odpowiadam TYLKO NA JEDNO PYTANIE 2. Jedna osoba może mnie poprosić o wróżbę TYLKO RAZ 3. Wróżę tylko osobom pełnoletnim 4. Nie wróżę kobietom w ciąży jeśli pytanie dotyczy dziecka lub porodu 5. Proszę o podanie imienia i daty urodzenia oraz opisania sytuacji, której dotyczy pytanie. 6. NIE PRZYJMUJĘ PW Z DANYMI LUB OPISEM PROBLEMU. TE INFORMACJE POWINY BYĆ ZAWARTE W POŚCIE 7. W zamian za wróżbę proszę o weryfikację (jeśli jest możliwa) oraz o punkty reputacji 8. Jeśli uznam, że pytanie jest niezgodne z moją etyką wróżbiarską, nie odpowiem na nie (np. pytania o osoby trzecie nadmiernie inwigilujące ich życie) 9. Nie podaję kart, które wyłożyłam 10. Nie odpowiadam na pytania, na które odpowiedziała już inna wróżka NIE ODPOWIADAM NA PYTANIA OSÓB, KTÓRE NIE ZAPOZNAŁY SIĘ Z REGULAMINEM Wróżę z Tarota ZAPRASZAM :a015: Edytowane 1 Stycznia 2013 przez PannaDorotka Cytuj
london63 Napisano 1 Stycznia 2013 Napisano 1 Stycznia 2013 (edytowane) ------------------------------- Edytowane 1 Stycznia 2013 przez london63 Cytuj
Gość PannaDorotka Napisano 1 Stycznia 2013 Napisano 1 Stycznia 2013 Zapraszam od jutra dzisiaj jestem jeszcze zbyt posylwestrowa Cytuj
Gość PannaDorotka Napisano 1 Stycznia 2013 Napisano 1 Stycznia 2013 london63 z tego co widzę, to masz już wróżbę i na egzamin i na nowy rok. Cytuj
london63 Napisano 1 Stycznia 2013 Napisano 1 Stycznia 2013 no tak, ale ja poprosiĹam o wrozbe na miesiac. Chcialam tylko przybliĹźyÄ co tam moĹźe siÄ dziaÄ ĹźebyĹ mogĹa lepiej zinterpretowaÄ.. Cytuj
Gość PannaDorotka Napisano 1 Stycznia 2013 Napisano 1 Stycznia 2013 no tak, ale ja poprosiĹam o wrozbe na miesiac. Chcialam tylko przybliĹźyÄ co tam moĹźe siÄ dziaÄ ĹźebyĹ mogĹa lepiej zinterpretowaÄ.. Z tego co widzę, to prosiłaś o podobne wróżby. Przykro mi, ale z szacunku dla energii, czasu i wysiłku innych wróżek nie rozłożę ci kart. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi