Skocz do zawartości

Tarot PannyDorotki

Gość PannaDorotka

Rekomendowane odpowiedzi

Gość PannaDorotka
Napisano (edytowane)

Witajcie

Postanowiłam reaktywować swój wątek. Nauczona doświadczeniami z poprzedniego swojego tematu wróżbiarskiego, proponuję następujący regulamin:

1. Wróżę TYKO 1 OSOBIE DZIENNIE i odpowiadam TYLKO NA JEDNO PYTANIE

2. Jedna osoba może mnie poprosić o wróżbę TYLKO RAZ

3. Wróżę tylko osobom pełnoletnim

4. Nie wróżę kobietom w ciąży jeśli pytanie dotyczy dziecka lub porodu

5. Proszę o podanie imienia i daty urodzenia oraz opisania sytuacji, której dotyczy pytanie.

6. NIE PRZYJMUJĘ PW Z DANYMI LUB OPISEM PROBLEMU. TE INFORMACJE POWINY BYĆ ZAWARTE W POŚCIE

7. W zamian za wróżbę proszę o weryfikację (jeśli jest możliwa) oraz o punkty reputacji

8. Jeśli uznam, że pytanie jest niezgodne z moją etyką wróżbiarską, nie odpowiem na nie (np. pytania o osoby trzecie nadmiernie inwigilujące ich życie)

9. Nie podaję kart, które wyłożyłam

10. Nie odpowiadam na pytania, na które odpowiedziała już inna wróżka

NIE ODPOWIADAM NA PYTANIA OSÓB, KTÓRE NIE ZAPOZNAŁY SIĘ Z REGULAMINEM

Wróżę z Tarota :)

ZAPRASZAM :)

:a015:

Edytowane przez PannaDorotka
Napisano (edytowane)

-------------------------------

Edytowane przez london63
Gość PannaDorotka
Napisano

Zapraszam od jutra :) dzisiaj jestem jeszcze zbyt posylwestrowa ;)

Gość PannaDorotka
Napisano

london63

z tego co widzę, to masz już wróżbę i na egzamin i na nowy rok.

Napisano

no tak, ale ja poprosiĹam o wrozbe na miesiac. Chcialam tylko przybliĹźyÄ co tam moĹźe siÄ dziaÄ ĹźebyĹ mogĹa lepiej zinterpretowaÄ..

Gość PannaDorotka
Napisano
no tak, ale ja poprosiĹam o wrozbe na miesiac. Chcialam tylko przybliĹźyÄ co tam moĹźe siÄ dziaÄ ĹźebyĹ mogĹa lepiej zinterpretowaÄ..

Z tego co widzę, to prosiłaś o podobne wróżby. Przykro mi, ale z szacunku dla energii, czasu i wysiłku innych wróżek nie rozłożę ci kart.