julenka Posted January 2, 2013 Share Posted January 2, 2013 (edited) Witam serdecznie Postanowiłam reaktywować temat, który założyłam rok temu, a niestety forum utraciło go z powodu ostatniego ataku hakerskiego. Tym razem proponuję Wam wylosowanie 3 kart z talii "Moc Miłości”. Te przesłania wraz z afirmacjami pomogą Wam zaakceptować i pokochać siebie samego, takim jakim się jest. To też dobra pomoc podczas problemów w relacjach międzyludzkich takich jak związek partnerski, sytuacja z rodzicami, rodzeństwem, znajomymi, współpracownikami. To rada jak dalej postępować aby ulepszyć wszelkie relacje, a wiemy, że gdy żyjemy w mocy miłości to wszelkie problemy da się rozwiązać. Oferuję Wam wyciągnięcie 3 kart z krótkim przesłaniem dla Was + do każdego przesłania oddzielna afirmacja, z którą możecie pracować aby jeszcze bardziej wzmocnić Waszą pozytywną energię potrzebną do działania w danej dla Was kwestii. Zapraszam serdecznie. Edited January 2, 2013 by julenka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
migotka20 Posted January 2, 2013 Share Posted January 2, 2013 (edited) Witam poproszę bardzo o taką afirmację. Pozdrawiam Edited February 23, 2014 by migotka20 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pustelnik45 Posted January 2, 2013 Share Posted January 2, 2013 Witam Julenko poproszę o takie przesłanie na 2013 rok maria Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aewek Posted January 2, 2013 Share Posted January 2, 2013 Witaj! Ja tez poprosze Ewa dziekuje i pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
julenka Posted January 2, 2013 Author Share Posted January 2, 2013 witam jeszcze dzisiaj otrzymacie swoje przesłania wraz z afirmacjami pozdrawiam cieplutko <3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
julenka Posted January 2, 2013 Author Share Posted January 2, 2013 Witam poproszę bardzo o taką afirmację. Justyna Pozdrawiam Przesłanie- uczucia- ogólnie TROSKA Przekaz: Potrzebujemy równowagi w dawaniu i przyjmowaniu więc zacznijmy przyjmować troskę innych, a miłość zapuka do naszych drzwi. * Afirmacja: „Z radością przyjmuje troskę innych ludzi, przyjmując daję miłość” NOWY ZWIĄZEK Przekaz: Pozwólmy sobie na przyjmowanie i akceptacje uczuć, które pojawiają się w naszym sercu. Prośmy o prowadzenie, aby powstał nowy związek oparty na mocy miłości. * Afirmacja:„Przyjmuję i akceptuję uczucia, które pojawiają się w moim sercu”. ŹRÓDŁO Przekaz: Niewyczerpane źródło miłości jest dla nas otwarte, nabierzmy energii do bycia i działania. Teraz otrzymujemy energię miłości, pokoju i harmonii. Wszystko co nie jest miłością, opuszcza naszą istotę i zostaje przyjęte przez źródło miłości. * Afirmacja: „Czerpię ze źródła miłości, jestem jednością w myślach, słowach i działaniach." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
julenka Posted January 2, 2013 Author Share Posted January 2, 2013 Witam Julenkopoproszę o takie przesłanie na 2013 rok maria Przesłanie- uczucia- 2013 rok JEDNOŚĆ Przekaz: Stwórca doświadcza siebie obdarzając nas życiem dlatego możemy osiągnąć z nim jedność. Prawdziwe Ja jest częścią Stwórcy w nas i przez nie jesteśmy połączeni ze źródłem życia. Pamiętajmy o tym zarówno w chwili mocy, jak i słabości. * Afirmacja: „Jestem jednością ze źródłem miłości, jestem sobą”. PRAWDZIWE UCZUCIE Przekaz: Dzięki prawdziwym uczuciom odnajdziemy właściwą drogę. Jeśli czujemy się zagubieni w świecie, popatrzmy w swoje serce- tam znajduje się odpowiedź. Pamiętajmy, że w sercu znajdują się wszystkie odpowiedzi. * Afirmacja: „Jestem Który Jestem i zawsze wyrażam swoje prawdziwe uczucia”. CIERPLIWOŚĆ Przekaz: Pamiętajmy, że cierpliwość nie jest czekaniem, lecz działaniem wypełnionym pewnością w doskonały rezultat. Niecierpliwe oczekiwanie miłości jedynie ją oddala. * Afirmacja: „Jestem w harmonii z całym wszechświatem, pozwalam miłości wejść do mojego życia”. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malamiii Posted January 2, 2013 Share Posted January 2, 2013 Również poproszę dla mnie Kasia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
julenka Posted January 2, 2013 Author Share Posted January 2, 2013 Witaj! Ja tez poprosze Ewa dziekuje i pozdrawiam Przesłanie- uczucia- ogólnie SŁUCHANIE Przekaz: Jeśli chcemy odnaleźć miłość otwórzmy się bezwarunkowo na przyjmowanie nowych idei. Najważniejszą częścią wewnętrznej rozmowy jest wprowadzenie w czyn wskazówek płynących od aniołów. * Afirmacja: „Słucham głosu mojego serca, miłość jest moim przewodnikiem”. TROSKA Przekaz: Potrzebujemy równowagi w dawaniu i przyjmowaniu więc zacznijmy przyjmować troskę innych, a miłość zapuka do naszych drzwi. * Afirmacja: „Z radością przyjmuje troskę innych ludzi, przyjmując daję miłość” ROZKWIT Przekaz: Kwitnący lotos w ogrodzie życia, mówi, że nadchodzi czas radości. Miłość pojawia się w naszym życiu kiedy pozwalamy sobie na harmonię i wiarę w moc miłości. * Afirmacja: „Miłość jest życiem, jestem miłością”. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
julenka Posted January 2, 2013 Author Share Posted January 2, 2013 Również poproszę dla mnieKasia Przesłanie- uczucia- ogólnie RÓWNOWAGA Przekaz:Anioły proszą nas, abyśmy podążali złotą ścieżką równowagi prowadzącą do akceptacji duchowej lekcji, która jest naszym udziałem. Kochanie siebie i innych przychodzi, gdy osiągamy równowagę. * Afirmacja: „Tworzę równowagę, każdą swoją myślą i działaniem, podążam złotą ścieżką równowagi”. PRZYJAŹŃ Przekaz: Przyjaźń jest trwalsza od najsilniejszego zauroczenia, które przemija jak wiosenna burza. Zamieńmy swoje zauroczenie w uczucie przyjaźni, to co było ukryte będzie doskonale widoczne. * Afirmacja: „Odnajduję bratnią duszę przez akceptację i bycie w miłości”. NOWY ZWIĄZEK Przekaz: Pozwólmy sobie na przyjmowanie i akceptacje uczuć, które pojawiają się w naszym sercu. Prośmy o prowadzenie, aby powstał nowy związek oparty na mocy miłości. * Afirmacja:„Przyjmuję i akceptuję uczucia, które pojawiają się w moim sercu”. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
julenka Posted January 2, 2013 Author Share Posted January 2, 2013 Kochani, bardzo się cieszę, iż mogę Wam poprzez moje karty pomóc i doradzić... Czasami to długo trwa lecz mam nadzieję, że cierpliwość się opłaca. Będę bardzo wdzięczna, iż w ramach „rekompensaty” za otrzymanie odpowiedzi klikniecie przycisk Podziękował/a i jeżeli nie będzie to dla Was problemem gwiazdkę ( * ) jako punkt reputacji dla mojej osoby. Z góry dziękuję 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
acura Posted January 2, 2013 Share Posted January 2, 2013 (edited) to i ja ustawiam się w kolejce - uczucia-ogólnie Pozdrawiam Edited January 5, 2013 by acura Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
julenka Posted January 2, 2013 Author Share Posted January 2, 2013 (edited) Iwinia... na przyszłość proszę szybciej przemyśleć pytanie bo mam już odpowiedź a widzę, iż skasowałaś post czyli zmarnowałam mój czas, a inni również czekają na swoje odpowiedzi. Proszę szanujcie innych Pytających jak również moją pracę. Edited January 2, 2013 by julenka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
julenka Posted January 2, 2013 Author Share Posted January 2, 2013 to i ja ustawiam się w kolejce - uczucia-ogólniePozdrawiam Marlena Przesłanie- uczucia- ogólne PRAWDA Przekaz: Miłość jest czystą prawdą. Z miłością wypowiadajmy swoją prawdę wolną od osądu. Mówmy tylko o swoich uczuciach, a doświadczymy rozkwitu naszej miłości. * Afirmacja: „Prawda płynie ze źródła miłości, mówię moją prawdę z miłością”. MOŻLIWOŚCI Przekaz: Anioły przypominają nam, że możliwość wyboru jest wspaniałym darem Stwórcy dla wszystkich istot ludzkich. * Afirmacja: „Każdego dnia otwieramy bramy ogrodu miłości”. ODWAGA Przekaz: Miejmy odwagę mówić o naszych prawdziwych uczuciach, wtedy wstyd i obawa przed ośmieszeniem zniknie jak kropla deszczu w promieniach słońca. * Afirmacja: „Z odwagą mówię głosem serca”. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iwinia Posted January 2, 2013 Share Posted January 2, 2013 Sorry ale zorientowałam się że zadałam o podobnej treści pytanie i nie chciałam aby powtórzyły się . Działałaś dziś błyskawicznie,( dosławnie 5 minut) wezmę to w przyszłości pod uwagę. POzdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
julenka Posted January 2, 2013 Author Share Posted January 2, 2013 Sorry ale zorientowałam się że zadałam o podobnej treści pytanie i nie chciałam aby powtórzyły się . Działałaś dziś błyskawicznie,( dosławnie 5 minut) wezmę to w przyszłości pod uwagę. POzdrawiam muszę wreszcie nadrobić zaległości... w niektórych tematach są krótsze odpowiedzi więc wolę te od razu zrobić i mieć więcej czasu na te tematy gdzie potrzebne są opisy Pozdrawiam cieplutko i ok nic się nie stało <3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiona_29 Posted January 3, 2013 Share Posted January 3, 2013 Witam, Ja też poproszę - rozkwit uczuć w moim związku - Monika Szymon. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiona_29 Posted January 3, 2013 Share Posted January 3, 2013 i jeżeli jeszcze jedno mogę to poproszę o przesłanie na relacje w pracy. Monika Dziękuję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
julenka Posted January 3, 2013 Author Share Posted January 3, 2013 Witam,Ja też poproszę - rozkwit uczuć w moim związku - Monika Szymon. Pozdrawiam Przesłanie- rozkwit uczuć w związku z Szymonem POCZĄTEK Przekaz: Miłość jest ciągłym stwarzaniem, odwiecznym ruchem energii życia, bez początku i końca. Wszystko dzieje się we właściwym czasie i w każdej chwili możemy wszystko zacząć od początku. * Afirmacja: „Pozwalam miłości, aby stała się częścią mojego życia i przyjmuję jej dary z radością”. PRZYJAŹŃ Przekaz: Przyjaźń jest trwalsza od najsilniejszego zauroczenia, które przemija jak wiosenna burza. Zamieńmy swoje zauroczenie w uczucie przyjaźni, to co było ukryte będzie doskonale widoczne. * Afirmacja: „Odnajduję bratnią duszę przez akceptację i bycie w miłości”. ŚCIEŻKA MIŁOŚCI Przekaz Działajmy z całkowitą pewnością, podążamy właściwą drogą. Wszelkie trudności są usuwane, wykorzystajmy każdą chwilę na działanie. * Afirmacja: „Jestem w mocy miłości, z łatwością odnajduję siebie”. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
julenka Posted January 3, 2013 Author Share Posted January 3, 2013 i jeżeli jeszcze jedno mogę to poproszę o przesłanie na relacje w pracy. MonikaDziękuję Witaj na takie pytania wolałabym odpowiadać w innych moich tematach z przesłaniami np. w Dr Doreen Virtue "Karty Przesłania Aniołów na każdy dzień inne" pozdrawiam cieplutko <3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin1988 Posted January 5, 2013 Share Posted January 5, 2013 Witam Cie ciepło poproszę na uczucia Pozdrawiam Marcin R. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
julenka Posted January 5, 2013 Author Share Posted January 5, 2013 Witam Cie ciepło poproszę na uczucia Pozdrawiam Marcin R. Przesłanie- uczucia TROSKA Przekaz: Potrzebujemy równowagi w dawaniu i przyjmowaniu więc zacznijmy przyjmować troskę innych, a miłość zapuka do naszych drzwi. * Afirmacja: „Z radością przyjmuje troskę innych ludzi, przyjmując daję miłość” SPOKÓJ Przekaz: Pędzimy zbyt szybko, a wtedy niewiele możemy zobaczyć, spróbujmy się na chwilę zatrzymać. Najlepszym stanem ducha sprzyjającym podejmowaniu właściwych decyzji jest spokój. * Afirmacja: „Jestem prowadzony przez światło miłości, podejmuje właściwe decyzje”. OGRÓD ŻYCIA Przekaz: Stwórca- źródło mocy miłości utrzymuje ogród życia, stwarza go, pozwala na ewolucje i wzrost całej ludzkiej wspólnoty. * Afirmacja: „Jestem częścią całości istnienia; jestem wiecznym ogrodem życia, miłość jest moją mocą”. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mouchka Posted January 5, 2013 Share Posted January 5, 2013 Witam serdecznie Ja również prosiłabym o przesłanie Kasia Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
julenka Posted January 19, 2013 Author Share Posted January 19, 2013 Witaj zrobiłam Ci ogólnie na uczucia... jeżeli chcesz ogólnie odnośnie swojego życia to zapraszam do pozostałych moich tematów np tego Wylosuję chętnym przesłanie Aniołów- z kart dr Doreen Virtue Witam serdecznie Ja również prosiłabym o przesłanie Kasia Pozdrawiam Przesłanie: uczucia- ogólnie PRZEZNACZENIE Przekaz: Jeśli ta karta pojawiła się w naszym czytaniu otrzymujemy bardzo ważny przekaz: Przeznaczeniem każdej istoty ludzkiej jest odnalezienie miłości, więc pozwólmy sobie ją odnaleźć. * Afirmacja: „Z radością przyjmuję moje przeznaczenie, które jest miłością”. AKCEPTACJA Przekaz: Miłość przychodzi przez akceptację życiowych doświadczeń. Wszystko płynie, dlatego już czas, aby pożegnać przeszłość trzymającą nas w objęciach starych przekonań. * Afirmacja: „Uwalniam się od przeszłości, przez akceptację tego kim jestem teraz” PRZEBUDZENIE Przekaz: Przez podejmowanie świadomych decyzji możemy otworzyć się na swoje myśli i uczucia płynące z głębi serca. Anioły mówią o tym, że nadszedł już czas przebudzenia w naszym życiu. * Akceptacja: „Otwieram się z miłością na myśli i uczucia, które prowadzą mnie do źródła szczęścia”. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest gaga00 Posted January 19, 2013 Share Posted January 19, 2013 to ja sie tez dolaczam ula :)dzieki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
julenka Posted January 20, 2013 Author Share Posted January 20, 2013 to ja sie tez dolaczam ula :)dzieki Przesłanie: uczucia- ogólnie POCZĄTEK Przekaz: Miłość jest ciągłym stwarzaniem, odwiecznym ruchem energii życia, bez początku i końca. Wszystko dzieje się we właściwym czasie i w każdej chwili możemy wszystko zacząć od początku. * Afirmacja: „Pozwalam miłości, aby stała się częścią mojego życia i przyjmuję jej dary z radością”. ROZKWIT Przekaz: Kwitnący lotos w ogrodzie życia, mówi, że nadchodzi czas radości. Miłość pojawia się w naszym życiu kiedy pozwalamy sobie na harmonię i wiarę w moc miłości. * Afirmacja: „Miłość jest życiem, jestem miłością”. WIARA Przekaz: Wiara jest boską siłą wypływającą ze źródła miłości. Jesteśmy proszeni, aby zacząć korzystać z mocy jaką daje wiara w miłość. Wiara przenosi góry wtedy, gdy jej na to pozwolimy. * Afirmacja: „Wierzę więc odnajduję światło miłości”. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Botis Posted January 20, 2013 Share Posted January 20, 2013 poproszę o przesłanie na obecny związek Michał Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
julenka Posted January 20, 2013 Author Share Posted January 20, 2013 poproszę o przesłanie na obecny związek Michał Przesłanie- obecny związek MOŻLIWOŚCI Przekaz: Anioły przypominają nam, że możliwość wyboru jest wspaniałym darem Stwórcy dla wszystkich istot ludzkich. * Afirmacja: „Każdego dnia otwieramy bramy ogrodu miłości”. BYCIE I DZIAŁANIE Przekaz: Warto być sobą reszta jest nieważna. Żyjmy swoim rytmem, gońmy za swoimi marzeniami, bo miłość jest byciem sobą w każdym działaniu. * Afirmacja: „Jestem sobą we wszystkich moich działaniach, jestem spełnionym marzeniem miłości”. TROSKA Przekaz: Potrzebujemy równowagi w dawaniu i przyjmowaniu więc zacznijmy przyjmować troskę innych, a miłość zapuka do naszych drzwi. * Afirmacja: „Z radością przyjmuje troskę innych ludzi, przyjmując daję miłość” Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
artvisage Posted April 29, 2013 Share Posted April 29, 2013 Prosze o przesłanie dotyczce relacji moich z moja corka pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
julenka Posted April 30, 2013 Author Share Posted April 30, 2013 Prosze o przesłanie dotyczce relacji moich z moja corkapozdrawiam PRZEBACZENIE Przekaz: Darujmy i przebaczmy w imię miłości, którą jesteśmy. Poświęćmy swoją energię na stworzenie chwil pełnych akceptacji i miłości. * Afirmacja: „Mam moc przebaczania, otwieram siebie na światło miłości, które jest drogą mojej duszy”. CIERPLIWOŚĆ Przekaz: Pamiętajmy, że cierpliwość nie jest czekaniem, lecz działaniem wypełnionym pewnością w doskonały rezultat. Niecierpliwe oczekiwanie miłości jedynie ją oddala. * Afirmacja: „Jestem w harmonii z całym wszechświatem, pozwalam miłości wejść do mojego życia”. TROSKA Przekaz: Potrzebujemy równowagi w dawaniu i przyjmowaniu więc zacznijmy przyjmować troskę innych, a miłość zapuka do naszych drzwi. * Afirmacja: „Z radością przyjmuje troskę innych ludzi, przyjmując daję miłość” Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest enke89 Posted May 18, 2013 Share Posted May 18, 2013 odgrzebałam Twoje inne tematy, bardzo mnie zainteresowały i pozwolę sobie skorzystać również z tych przesłań poproszę o przesłanie dotyczące moich relacji z pewnym panem (związek karmiczny), który znowu delikatnie, ostrożnie zaczyna działać w moją stronę i pojawiać się w moim życiu... a ja zaczynam się bać z góry serdecznie dziękuję! Ela Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
julenka Posted May 27, 2013 Author Share Posted May 27, 2013 odgrzebałam Twoje inne tematy, bardzo mnie zainteresowały i pozwolę sobie skorzystać również z tych przesłań poproszę o przesłanie dotyczące moich relacji z pewnym panem (związek karmiczny), który znowu delikatnie, ostrożnie zaczyna działać w moją stronę i pojawiać się w moim życiu... a ja zaczynam się bać z góry serdecznie dziękuję! Ela OGRÓD ŻYCIA Przekaz: Stwórca- źródło mocy miłości utrzymuje ogród życia, stwarza go, pozwala na ewolucje i wzrost całej ludzkiej wspólnoty. * Afirmacja: „Jestem częścią całości istnienia; jestem wiecznym ogrodem życia, miłość jest moją mocą”. PRZEBACZENIE Przekaz: Darujmy i przebaczmy w imię miłości, którą jesteśmy. Poświęćmy swoją energię na stworzenie chwil pełnych akceptacji i miłości. * Afirmacja: „Mam moc przebaczania, otwieram siebie na światło miłości, które jest drogą mojej duszy”. PEWNOŚĆ Przekaz: Ścieżka mocy czasem wiedzie przez zwątpienie po to, abyśmy mogli uwierzyć w siebie i zrozumieć czym jest pewność. Bądźmy pewni swoich uczuć, słów i działań. Przez pewność dokonujemy odkrycia źródła mocy- Boga w sobie. * Afirmacja: „Pewność jest moim przewodnikiem otwieram się na miłość”. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malamiii Posted May 30, 2013 Share Posted May 30, 2013 Poproszę o przesłanie dotyczące uczuć Kasia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
julenka Posted June 3, 2013 Author Share Posted June 3, 2013 Poproszę o przesłanie dotyczące uczuć Kasia POCZĄTEK Przekaz: Miłość jest ciągłym stwarzaniem, odwiecznym ruchem energii życia, bez początku i końca. Wszystko dzieje się we właściwym czasie i w każdej chwili możemy wszystko zacząć od początku. * Afirmacja: „Pozwalam miłości, aby stała się częścią mojego życia i przyjmuję jej dary z radością”. MOC MIŁOŚCI Przekaz: Bądźmy pewni, otacza nas światło mocy miłości, dokonaliśmy właściwego wyboru. Bóg i anioły cieszą się naszym szczęściem i błogosławią nasz związek. * Afirmacja: „Jestem w mocy miłości, tworzę swoje życie w doskonałej harmonii”. WYSŁUCHANA MODLITWA Przekaz: Nasze modlitwy zostały wysłuchane, teraz ujrzymy ich owoce. Z wiarą i cierpliwością otwórzmy serce, aby miłość mogła się manifestować w fizycznej rzeczywistości. * Afirmacja: „Przyjmuję z radością dary miłości, cieszę się życiem.” Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
artvisage Posted June 3, 2013 Share Posted June 3, 2013 Proszę o przesłanie dotyczące mojego związku karmicznego na najbliższy rok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
julenka Posted June 4, 2013 Author Share Posted June 4, 2013 Proszę o przesłanie dotyczące mojego związku karmicznego na najbliższy rok ]PRZEBUDZENIE Przekaz: Przez podejmowanie świadomych decyzji możemy otworzyć się na swoje myśli i uczucia płynące z głębi serca. Anioły mówią o tym, że nadszedł już czas przebudzenia w naszym życiu. * Akceptacja: „Otwieram się z miłością na myśli i uczucia, które prowadzą mnie do źródła szczęścia”. PRAWDZIWE UCZUCIE Przekaz: Dzięki prawdziwym uczuciom odnajdziemy właściwą drogę. Jeśli czujemy się zagubieni w świecie, popatrzmy w swoje serce- tam znajduje się odpowiedź. Pamiętajmy, że w sercu znajdują się wszystkie odpowiedzi. * Afirmacja: „Jestem Który Jestem i zawsze wyrażam swoje prawdziwe uczucia”. ŹRÓDŁO Przekaz: Niewyczerpane źródło miłości jest dla nas otwarte, nabierzmy energii do bycia i działania. Teraz otrzymujemy energię miłości, pokoju i harmonii. Wszystko co nie jest miłością, opuszcza naszą istotę i zostaje przyjęte przez źródło miłości. * Afirmacja: „Czerpię ze źródła miłości, jestem jednością w myślach, słowach i działaniach." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest enke89 Posted July 2, 2013 Share Posted July 2, 2013 (edited) Juleńko, jak będziesz miała czas, to poproszę o przesłanie anielskie na moje dalsze życie miłosne, czy mnie dopadnie wreszcie miłość do końca roku poproszę. z góry Ci serdecznie dziękuję! :* Ela p.s. sytuacja się wyjaśniła, ale mimo to, proszę o przesłania na tę relację. dziękuję :* Edited October 1, 2013 by enke89 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loraaw Posted July 5, 2013 Share Posted July 5, 2013 Julenko, prosze o przeslanie na relacje z moim przyjacielem. Pozdrawiam-Emilka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nefrete Posted July 5, 2013 Share Posted July 5, 2013 (edited) witam ja równiez poprosze dla mnie na relacje z moim byłym partnerem Marzena dziekuję i pozdrawiam:) ponawiam prośbę Edited August 10, 2013 by Nefrete Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamyk3 Posted July 22, 2013 Share Posted July 22, 2013 Witaj:) Poproszę o przesłanie na moją relacje Kasia- Rafał H Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nefrete Posted July 24, 2013 Share Posted July 24, 2013 Ponawiam prośbę witam ja równiez poprosze dla mnie na relacje z moim byłym partnerem Marzena dziekuję i pozdrawiam:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest enke89 Posted July 24, 2013 Share Posted July 24, 2013 Juleńka chwilowo nie wróży, do odwołania, o czym wspominała wcześniej pozdrawiam ciepło! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
julenka Posted August 19, 2013 Author Share Posted August 19, 2013 Witam Chciałabym zacząć powoli nadrabiać zaległości na forum więc zaczynam od przesłań itp... Aby nie byłonieporozumień proszę o nowe prośby o przesłania bo jakiś czas mnie nie było i nie chciałabym czegoś dublować. Zapraszam serdecznie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest enke89 Posted August 19, 2013 Share Posted August 19, 2013 witaj, Juleńko, miło Cię znowu widzieć poproszę o przesłanie anielskie na moje dalsze życie miłosne, czy mnie dopadnie wreszcie miłość do końca roku poproszę. z góry Ci serdecznie dziękuję! :* Ela Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
julenka Posted August 19, 2013 Author Share Posted August 19, 2013 witaj, Juleńko, miło Cię znowu widzieć poproszę o przesłanie anielskie na moje dalsze życie miłosne, czy mnie dopadnie wreszcie miłość do końca roku poproszę. z góry Ci serdecznie dziękuję! :* Ela WIARA Przekaz: Wiara jest boską siłą wypływającą ze źródła miłości. Jesteśmy proszeni, aby zacząć korzystać z mocy jaką daje wiara w miłość. Wiara przenosi góry wtedy, gdy jej na to pozwolimy. * Afirmacja: „Wierzę więc odnajduję światło miłości”. PEWNOŚĆ Przekaz: Ścieżka mocy czasem wiedzie przez zwątpienie po to, abyśmy mogli uwierzyć w siebie i zrozumieć czym jest pewność. Bądźmy pewni swoich uczuć, słów i działań. Przez pewność dokonujemy odkrycia źródła mocy- Boga w sobie. * Afirmacja: „Pewność jest moim przewodnikiem otwieram się na miłość”. RÓWNOWAGA Przekaz:Anioły proszą nas, abyśmy podążali złotą ścieżką równowagi prowadzącą do akceptacji duchowej lekcji, która jest naszym udziałem. Kochanie siebie i innych przychodzi, gdy osiągamy równowagę. * Afirmacja: „Tworzę równowagę, każdą swoją myślą i działaniem, podążam złotą ścieżką równowagi”. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asiab Posted August 19, 2013 Share Posted August 19, 2013 (edited) Poprosze o przeslanie na uczucie Joanna Jaroslaw.Pozdrawiam Edited August 19, 2013 by Asiab Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamyk3 Posted August 19, 2013 Share Posted August 19, 2013 Witaj Ponawiam prosbe: Poproszę o przesłanie na moją relacje Kasia- Rafał H Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
julenka Posted August 20, 2013 Author Share Posted August 20, 2013 Poprosze o przeslanie na uczucie Joanna Jaroslaw.Pozdrawiam ale podobne na uczucia otrzymałaś w temacie Wsparcie w miłości... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
julenka Posted August 20, 2013 Author Share Posted August 20, 2013 Witaj Ponawiam prosbe: Poproszę o przesłanie na moją relacje Kasia- Rafał H Pozdrawiam PRZYJAŹŃ Przekaz: Przyjaźń jest trwalsza od najsilniejszego zauroczenia, które przemija jak wiosenna burza. Zamieńmy swoje zauroczenie w uczucie przyjaźni, to co było ukryte będzie doskonale widoczne. * Afirmacja: „Odnajduję bratnią duszę przez akceptację i bycie w miłości”. ROZTROPNOŚĆ Przekaz: Z odwagą przyjmujmy prawdę- ona zawsze prowadzi nas do wolności. Czas refleksji nigdy nie jest stracony, wykorzystajmy go, aby zastanowić się nad sobą. Dokąd prowadzą nasze myśli i słowa? Z jakiego źródła płyną nasze intencje? * Afirmacja: „ Z odwagą przyjmuję prawdę o sobie i zmieniam swoje życie”. POCZĄTEK Przekaz: Miłość jest ciągłym stwarzaniem, odwiecznym ruchem energii życia, bez początku i końca. Wszystko dzieje się we właściwym czasie i w każdej chwili możemy wszystko zacząć od początku. * Afirmacja: „Pozwalam miłości, aby stała się częścią mojego życia i przyjmuję jej dary z radością”. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nefrete Posted August 20, 2013 Share Posted August 20, 2013 Ponawiam prośbę witam ja równiez poprosze dla mnie na relacje z moim byłym partnerem o imieniu Darek dziekuję i pozdrawiam:) Marzena Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
julenka Posted August 20, 2013 Author Share Posted August 20, 2013 Ponawiam prośbęwitam ja równiez poprosze dla mnie na relacje z moim byłym partnerem o imieniu Darek dziekuję i pozdrawiam:) Marzena zadałaś już to pytanie w innym temacie... nie powtarzaj pytań... odpowiedź znajdziesz tu -> #860[/b] pozdrawiam cieplutko <3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest enke89 Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 Juleńko, jeśli to nie problem, że znowu się zjawiam po kolejne przesłanie (ale teraz już bardziej konkretnie, bo trochę się pozmieniało w moim życiu prywatnym...), to na relację z Karolem bardzo proszę. z góry serdecznie dziękuję :* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
julenka Posted August 21, 2013 Author Share Posted August 21, 2013 Juleńko, jeśli to nie problem, że znowu się zjawiam po kolejne przesłanie (ale teraz już bardziej konkretnie, bo trochę się pozmieniało w moim życiu prywatnym...), to na relację z Karolem bardzo proszę. z góry serdecznie dziękuję :* KREACJA Przekaz: Nie ma złego losu jest tylko miłość. Uwierzmy w siebie tak jak uwierzyły w nas Stwórca i anioły- bezwarunkowo. * Afirmacja: „Codziennie stwarzam świat przez dobre myśli, słowa i działania”. JEDNOŚĆ Przekaz: Stwórca doświadcza siebie obdarzając nas życiem dlatego możemy osiągnąć z nim jedność. Prawdziwe Ja jest częścią Stwórcy w nas i przez nie jesteśmy połączeni ze źródłem życia. Pamiętajmy o tym zarówno w chwili mocy, jak i słabości. * Afirmacja: „Jestem jednością ze źródłem miłości, jestem sobą”. POCZĄTEK Przekaz: Miłość jest ciągłym stwarzaniem, odwiecznym ruchem energii życia, bez początku i końca. Wszystko dzieje się we właściwym czasie i w każdej chwili możemy wszystko zacząć od początku. * Afirmacja: „Pozwalam miłości, aby stała się częścią mojego życia i przyjmuję jej dary z radością”. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
julenka Posted August 26, 2013 Author Share Posted August 26, 2013 nie mam imienia... poza tym jaa z przesłań nie wróżę na pytania czy? kiedy? gdzie? itd itp pozdrawiam cieplutko <3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
julenka Posted October 1, 2013 Author Share Posted October 1, 2013 Witam Chciałabym zacząć powoli nadrabiać zaległości na forum więc zaczynam od przesłań itp... Aby nie było nieporozumień proszę o nowe prośby o przesłania bo jakiś czas mnie nie było i nie chciałabym czegoś dublować. Zapraszam serdecznie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarah888 Posted October 1, 2013 Share Posted October 1, 2013 Witaj Julenko, bardzo poproszę na moje relacje w miłości, ogólnie. Ewa , 1960.06.05 Bardzo dziękuję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest enke89 Posted October 1, 2013 Share Posted October 1, 2013 (edited) Juleńko, ja poproszę o przesłania na związek z Karolem, bo różnie tu bywa ostatnio z góry bardzo dziękuję! Ela Edited October 1, 2013 by enke89 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
julenka Posted October 3, 2013 Author Share Posted October 3, 2013 Witam. Moja prośba też jest aktualna. Pozdrawiam Przesłanie- znalezienie miłości- do końca roku CIERPLIWOŚĆ Przekaz: Pamiętajmy, że cierpliwość nie jest czekaniem, lecz działaniem wypełnionym pewnością w doskonały rezultat. Niecierpliwe oczekiwanie miłości jedynie ją oddala. * Afirmacja: „Jestem w harmonii z całym wszechświatem, pozwalam miłości wejść do mojego życia”. POCZĄTEK Przekaz: Miłość jest ciągłym stwarzaniem, odwiecznym ruchem energii życia, bez początku i końca. Wszystko dzieje się we właściwym czasie i w każdej chwili możemy wszystko zacząć od początku. * Afirmacja: „Pozwalam miłości, aby stała się częścią mojego życia i przyjmuję jej dary z radością”. NOWE SIŁY Przekaz: Człowiek posiada niewyczerpalne siły, gdyż jest częścią Stwórcy. Jeśli czujemy się bezsilni to znak, że zapomnieliśmy o tym. Miłość jest źródłem sił dla wszystkich istot we wszechświecie. * Afirmacja: „Jestem istotą miłości pełną sił i wiary”. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
julenka Posted October 3, 2013 Author Share Posted October 3, 2013 Witaj Julenko, bardzo poproszę na moje relacje w miłości, ogólnie. Ewa , 1960.06.05 Bardzo dziękuję Przesłanie- relacje w miłości- ogólnie NOWE SIŁY Przekaz: Człowiek posiada niewyczerpalne siły, gdyż jest częścią Stwórcy. Jeśli czujemy się bezsilni to znak, że zapomnieliśmy o tym. Miłość jest źródłem sił dla wszystkich istot we wszechświecie. * Afirmacja: „Jestem istotą miłości pełną sił i wiary”. WOLNOŚĆ Przekaz: Już w akcie stworzenia otrzymaliśmy dar wolności od Stwórcy. Możemy kochać lub nienawidzić, posiadamy zdolność tworzenia i niszczenia. Oto potęga daru wolności. * Afirmacja: „Jestem wolny w swoim sercu, kocham życie”. ROZTROPNOŚĆ Przekaz: Z odwagą przyjmujmy prawdę- ona zawsze prowadzi nas do wolności. Czas refleksji nigdy nie jest stracony, wykorzystajmy go, aby zastanowić się nad sobą. Dokąd prowadzą nasze myśli i słowa? Z jakiego źródła płyną nasze intencje? * Afirmacja: „ Z odwagą przyjmuję prawdę o sobie i zmieniam swoje życie”. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
julenka Posted October 3, 2013 Author Share Posted October 3, 2013 Juleńko, ja poproszę o przesłania na związek z Karolem, bo różnie tu bywa ostatnio z góry bardzo dziękuję! Ela Przesłanie- związek z Karolem KREACJA Przekaz: Nie ma złego losu jest tylko miłość. Uwierzmy w siebie tak jak uwierzyły w nas Stwórca i anioły- bezwarunkowo. * Afirmacja: „Codziennie stwarzam świat przez dobre myśli, słowa i działania”. RÓWNOWAGA Przekaz:Anioły proszą nas, abyśmy podążali złotą ścieżką równowagi prowadzącą do akceptacji duchowej lekcji, która jest naszym udziałem. Kochanie siebie i innych przychodzi, gdy osiągamy równowagę. * Afirmacja: „Tworzę równowagę, każdą swoją myślą i działaniem, podążam złotą ścieżką równowagi”. WYSŁUCHANA MODLITWA Przekaz: Nasze modlitwy zostały wysłuchane, teraz ujrzymy ich owoce. Z wiarą i cierpliwością otwórzmy serce, aby miłość mogła się manifestować w fizycznej rzeczywistości. * Afirmacja: „Przyjmuję z radością dary miłości, cieszę się życiem.” Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
julenka Posted October 3, 2013 Author Share Posted October 3, 2013 Juleńko, poproszę o przesłanie dotyczące mojej (Beata 23.01.1991) relacji z Kubą (22.12.1991). Przesłanie- relacje z Kubą SPOKÓJ Przekaz: Pędzimy zbyt szybko, a wtedy niewiele możemy zobaczyć, spróbujmy się na chwilę zatrzymać. Najlepszym stanem ducha sprzyjającym podejmowaniu właściwych decyzji jest spokój. * Afirmacja: „Jestem prowadzony przez światło miłości, podejmuje właściwe decyzje”. PRZEBACZENIE Przekaz: Darujmy i przebaczmy w imię miłości, którą jesteśmy. Poświęćmy swoją energię na stworzenie chwil pełnych akceptacji i miłości. * Afirmacja: „Mam moc przebaczania, otwieram siebie na światło miłości, które jest drogą mojej duszy”. OCZYSZCZENIE Przekaz: Ogród miłości kwitnie w pełni gdy poświęcamy swoją uwagę każdemu kwiatu. Jeżeli zaniedbamy nawet najmniejszą część ogrodu, zniknie harmonia i pojawi się chaos. Wejrzyjmy w swój ogród i zróbmy porządek! * Afirmacja: „Tworzę piękny związek w świetle prawdy. Jestem oczyszczony”. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest enke89 Posted October 3, 2013 Share Posted October 3, 2013 czy mogłabym Cię jeszcze prosić o przesłania na dalszą znajomość z Bartkiem? mój były karmiczny związek, moja przeszłość, ale utrzymujemy (znikomy) kontakt, wszystko zostało wybaczone, sentyment pozostał... z góry bardzo dziękuję! Ela Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest enke89 Posted October 3, 2013 Share Posted October 3, 2013 Bardzo serdecznie Pani Julenko DZIĘKUJE![/color To znaczy, że do końca roku nie znajdę? Mogę prosić jeszcze o interpretację. DZIĘKUJE BARDZO SERDECZNIE! a ja uważam, że znajdziesz, bo POCZĄTEK jest i NOWE SIŁY to tak gwoli interpretacji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
julenka Posted October 4, 2013 Author Share Posted October 4, 2013 (edited) hihihi... widzę Elu, że bardzo polubiłaś przesłania ... cieszę się, że są osoby, które po jakimś czasie zaczynają rozumieć znaczenie kart i w tym też jest to, że zawsze proszę o próbę interpretacji samodzielnej (ja zawsze pomogę) bo gdy znajdziemy sami sens przesłania to ma (moim zdaniem) większe znaczenie i moc. Iwonko, myślę, że szansa na pewno jest na znalezienie miłości powinnaś jednak być cierpliwa i w tym czasie przemyśleć i wywnioskować co oczekujesz od poznanej połówki (na czym będzie Ci szczególnie zależało). Być cierpliwym nie oznacza pogodzić się z byciem w samotności i popadać w bierność, bycie cierpliwym oznacza nasze zaufanie, że modlitwy doszły i z czasem się zrealizują w pozytywnym dla nas znaczeniu, a my możemy w tym czasie przygotować się jeszcze lepiej na nadejście nowej miłości. Początek może oznaczać nową miłość czy też związek. Może również zwiastować poznanie kogoś lub wejście w nową relacje- czasami niepozorna relacja z czasem przekształca się w piękne uczucie. Jednak należy zacząć prace także w samej sobie, nasze wnętrze też potrzebuje troski i miłości, gdy zaczniemy pracować w zgodzie z samym sobą i będziesz gotowa na zmiany to przesłanie może również zwiastować początek zmian w Twoim życiu, zmian na lepsze. Ale aby było dobrze potrzebna jest pozytywna energia, nowe siły i chęć do działania oraz determinacja i jasne cele, które chcesz osiągnąć Wszystko jest możliwe pozdrawiam cieplutko <3 ------- na moim blogu znajdziesz 28- dniowy kurs formułowania marzeń, może się skusisz? Edited October 4, 2013 by julenka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest enke89 Posted October 4, 2013 Share Posted October 4, 2013 hehe, wiem, co mówię, bo też miałam POCZĄTEK, jak dopiero poznałam mego obecnego chłopaka, ale jeszcze nie byliśmy parą czasami trzeba po prostu czasu, aby dojść do sensu przesłania, które nie musi się spełnić na już, a wymaga dłuższej chwili, nawet miesięcy, więc - CIERPLIWOŚCI! Juleńko, w wolnej chwili, proszę, zrób mi jeszcze przesłania na moją poprzednią prośbę: czy mogłabym Cię jeszcze prosić o przesłania na dalszą znajomość z Bartkiem? mój były karmiczny związek, moja przeszłość, ale utrzymujemy (znikomy) kontakt, wszystko zostało wybaczone, sentyment pozostał... z góry bardzo dziękuję! Ela dziękuję! jesteś niezastąpiona! :* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
julenka Posted October 4, 2013 Author Share Posted October 4, 2013 (edited) tak, tak..... ZROBIĘ -------- ja czasami sobie też losuję przesłanie i wiem jak jest trudno przytaknąć i zaufać gdy bardzo na czymś zależy... np wczoraj losowałam na pewną znajomość i ocieplenie relacji to wyszło mi Spotkanie, Źródło i Wiara więc wiem, że muszę po spotkaniu przemyśleć i jeszcze raz podjąć decyzje kierując się wyłącznie prawdą, a nie tym co sobie np wymyśliłam, pozostało mi wierzyć... heh podobno wiara czyni cuda, a w tym roku jestem taką szczęściarą, że we wszystko już uwierzę hahaha Edited October 4, 2013 by julenka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
julenka Posted October 4, 2013 Author Share Posted October 4, 2013 czy mogłabym Cię jeszcze prosić o przesłania na dalszą znajomość z Bartkiem? mój były karmiczny związek, moja przeszłość, ale utrzymujemy (znikomy) kontakt, wszystko zostało wybaczone, sentyment pozostał... z góry bardzo dziękuję! Ela PRZEBACZENIE Przekaz: Darujmy i przebaczmy w imię miłości, którą jesteśmy. Poświęćmy swoją energię na stworzenie chwil pełnych akceptacji i miłości. * Afirmacja: „Mam moc przebaczania, otwieram siebie na światło miłości, które jest drogą mojej duszy”. ŚCIEŻKA MIŁOŚCI Przekaz Działajmy z całkowitą pewnością, podążamy właściwą drogą. Wszelkie trudności są usuwane, wykorzystajmy każdą chwilę na działanie. * Afirmacja: „Jestem w mocy miłości, z łatwością odnajduję siebie”. PRAWDZIWE UCZUCIE Przekaz: Dzięki prawdziwym uczuciom odnajdziemy właściwą drogę. Jeśli czujemy się zagubieni w świecie, popatrzmy w swoje serce- tam znajduje się odpowiedź. Pamiętajmy, że w sercu znajdują się wszystkie odpowiedzi. * Afirmacja: „Jestem Który Jestem i zawsze wyrażam swoje prawdziwe uczucia”. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest paulinqa123 Posted October 4, 2013 Share Posted October 4, 2013 Witam, bardzo poproszę o jakąś podpowiedź, nie wiem czy powinnam ciągnąć nadal związek z Błażejem ur. 01.09.1984 czy pora zakończyć nasze relacje i poznać kogoś nowego. Pozdrawiam Paulina 11.12.1992 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
julenka Posted October 4, 2013 Author Share Posted October 4, 2013 Witam,bardzo poproszę o jakąś podpowiedź, nie wiem czy powinnam ciągnąć nadal związek z Błażejem ur. 01.09.1984 czy pora zakończyć nasze relacje i poznać kogoś nowego. Pozdrawiam Paulina 11.12.1992 w przesłaniach nie odpowiadam na pytania "czy?", "kiedy?", "dlaczego?" itd itp... to bardziej np w Tablicy ale do niej planuję powrót za tydzień lub za dwa) pozdrawiam cieplutko <3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
julenka Posted October 4, 2013 Author Share Posted October 4, 2013 Nie ma za co... bardzo się cieszę, że mogłam pomóc pozdrawiam cieplutko <3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest paulinqa123 Posted October 4, 2013 Share Posted October 4, 2013 dziękuje , miałam na myśli że proszę o przesłanie z kart dla mnie i dla niego, dopisałam wyżej reszte ponieważ myślałam że w przesłaniu coś takiego mogłoby się pojawić bardzo proszę o przesłanie dla mnie w takim razie, i pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest enke89 Posted October 4, 2013 Share Posted October 4, 2013 (edited) PRZEBACZENIE Przekaz: Darujmy i przebaczmy w imię miłości, którą jesteśmy. Poświęćmy swoją energię na stworzenie chwil pełnych akceptacji i miłości. * Afirmacja: „Mam moc przebaczania, otwieram siebie na światło miłości, które jest drogą mojej duszy”. ŚCIEŻKA MIŁOŚCI Przekaz Działajmy z całkowitą pewnością, podążamy właściwą drogą. Wszelkie trudności są usuwane, wykorzystajmy każdą chwilę na działanie. * Afirmacja: „Jestem w mocy miłości, z łatwością odnajduję siebie”. PRAWDZIWE UCZUCIE Przekaz: Dzięki prawdziwym uczuciom odnajdziemy właściwą drogę. Jeśli czujemy się zagubieni w świecie, popatrzmy w swoje serce- tam znajduje się odpowiedź. Pamiętajmy, że w sercu znajdują się wszystkie odpowiedzi. * Afirmacja: „Jestem Który Jestem i zawsze wyrażam swoje prawdziwe uczucia”. no proszę a spodziewałam się czegoś zupełnie innego w tym wypadku dziękuję za oba przesłania! :* tym razem chodzi zapewne o takie mega PRZEBACZENIE, które pozwoliłoby nam obojgu dać sobie kolejną szansę i kroczyć ŚCIEŻKĄ MIŁOŚCI i wówczas to by było "TO" - PRAWDZIWE UCZUCIE do grobowej deski... ale wiem, że on szybko nie wróci w ogóle nie ma zamiaru wracać do kraju, a tym bardziej do mnie hehe, pogodziłam się z tym ale wiem, że byłabym z nim najszczęśliwszą kobietą na świecie... aż mi głupio tak mówić, mając chłopaka i również coś do niego czując, ale nie będę samej siebie oszukiwać... no to mam ich dwóch - K. (obecny związek karmiczny o wibracji 5/14) i B. (były związek karmiczny o wibracji 11), i dwa pozytywne przesłania, aż się boję, co będzie dalej Edited October 4, 2013 by enke89 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
julenka Posted October 5, 2013 Author Share Posted October 5, 2013 dziękuje , miałam na myśli że proszę o przesłanie z kart dla mnie i dla niego, dopisałam wyżej reszte ponieważ myślałam że w przesłaniu coś takiego mogłoby się pojawić bardzo proszę o przesłanie dla mnie w takim razie, i pozdrawiam Przesłanie- polepszenie relacji z Błażejem TROSKA Przekaz: Potrzebujemy równowagi w dawaniu i przyjmowaniu więc zacznijmy przyjmować troskę innych, a miłość zapuka do naszych drzwi. * Afirmacja: „Z radością przyjmuje troskę innych ludzi, przyjmując daję miłość” MOŻLIWOŚCI Przekaz: Anioły przypominają nam, że możliwość wyboru jest wspaniałym darem Stwórcy dla wszystkich istot ludzkich. * Afirmacja: „Każdego dnia otwieramy bramy ogrodu miłości”. ZMIANY Przekaz: Nadszedł czas zmiany, wypełnijmy swoje serce radością, teraz otwiera się nowy rozdział w naszym życiu, odnajdziemy siebie w miłości. Szklana wieża słabości i smutku właśnie rozpada się na tysiąc kawałków. * Afirmacja: „Jestem całością w miłości, to, co było niezmienne, zmieniam z łatwością”. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest paulinqa123 Posted October 5, 2013 Share Posted October 5, 2013 ślicznie dziękuje ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
julenka Posted December 8, 2013 Author Share Posted December 8, 2013 Ale właśnie pierwsza karta mówi o cierpliwości, cierpliwość daje nam sporo nauki, doświadczenia i mądrości, które dają nam nowe siły do działania.... To nie jest tak "hop-siup", trzeba wypracować to wszystko, a jak będziesz w przekonaniu o uroku lub klątwie to zamiast zmierzać do celu, bardziej od niego się oddalasz- prawo przyciągania. Przesłania to nie jest wróżba/wyrocznia.... to są rady, aby polepszyć daną sprawę lecz my musimy w to uwierzyć i pracować. pozdrawiam cieplutko <3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
julenka Posted December 8, 2013 Author Share Posted December 8, 2013 ^ nie możesz mieć do nikogo ani niczego pretensji... poćwicz akceptacje i pozytywne myślene, to pomoże Ci zrozumieć taki a nie inny bieg sytuacji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest enke89 Posted December 9, 2013 Share Posted December 9, 2013 (edited) DZIĘKUJE!"hop-siup" to mogę sobie tak wytrwale dążyć przez kolejne lata ... jeśli bierzesz wszystkie wróżby i przepowiednie dosłownie i za "pewniak", to jest to mega naiwność, którą sama przerabiałam ezoteryka udziela Ci jedynie wskazówek, a reszta, czyli kreowanie i to, co zrobisz z w/w wskazówkami, należy do Ciebie. przepowiednie anielskie Juleńki naprawdę są genialne, ale czasami trzeba czasu, aby znalazły swoje odzwierciedlenie w rzeczywistości, a nie na nasze zawołanie, "bo ileż można czekać?". i takie niecierpliwe podejście powoduje odwrotny skutek i "mści" się na nas, dlatego bardzo możliwe, że ze swoim podejściem "hop-siup" to możesz sobie tak wytrwale dążyć przez kolejne lata... ". pozwól losowi działać bez ponaglania go i sama kreuj swoją rzeczywistość tak, jak Ty masz na to ochotę, poza tym - cierpliwości, a los będzie Ci sprzyjał ja np. jeśli nie chciałam, aby coś się sprawdziło z wróżb, to grzecznie, z wyczuciem i pracą nad sobą robiłam tak, aby się nie sprawdziło. rok temu byłam bardzo zakochana, czekałam na powrót "karmy", wszystkie (!) wróżby mi sprzyjały, mieliśmy być razem po jego powrocie etc... facet wrócił po około roku, fatycznie - ale tak naprawdę nie miał już do kogo... odrzuciłam go. może innym razem... typowe wróżby często odzwierciedlają nasze chęci i pragnienia, co więcej - może tu zadziałać również zasada "samospełniającej się przepowiedni". i tak, jak najbardziej to my tak naprawdę mamy wpływ na nasz los - wsłuchaj się w swoją intuicję i serce co do przepowiedni anielskich, to one dla mnie nie mają nic wspólnego ze standardowymi wróżbami, a jedynie udzielają rad, dlatego zawsze były mi bardzo bliskie P.S. w moim życiu pojawił się mężczyzna, o którym żadna z wróżb się nie zająknęła nawet. odstawiłam na bok ezoterykę, która dała mi dużo złudnej naiwnej nadziei i pozwoliłam losowi działać, z moją pomocą Edited December 9, 2013 by enke89 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
julenka Posted December 9, 2013 Author Share Posted December 9, 2013 Enke... bardzo się cieszę z tego co piszesz i zgadzam się, że wróżby pokazują nasze ewentualne możliwe drogi, ale to my jesteśmy Panami swego losu i co z tym zrobimy to już w bardzo dużym stopniu zależy od nas samych... Enke, moż we wróżbach nie było widać tego drugiego mężczyzny, ponieważ energia była tak silnie skupiona na tym jednym konkretnym. Trzeba pamiętać, że Tarot (i inne karty wróżebne) to nie jest wyrocznia, to ewentualna prognoza na przyszłość. Bardzo dobrze, że postanowiłaś zrobić przerwę z ezoteryką... ja miałam około roczną przerwę i naprawdę nabrałam dystansu do życia, kart i już ich nie stosuję jako "jedyny ratunek". Co do przesłań to powtarzam już 100 raz, że trzeba być bardzo elastycznym w interpretacji... to nie jest wróżba, to są informacje- co mamy zrobić, aby było lepiej w danej chwili. Enke życzę Ci szczęścia Może kiedyś wrócisz do wróżb Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest enke89 Posted December 9, 2013 Share Posted December 9, 2013 Juleńko, oderwanie się od wróżb oraz rozwijanie swojej intuicji, to było idealne rozwiązanie i chyba jedyne słuszne wyjście - żeby dać szansę swojemu własnemu i samodzielnemu (!) rozwojowi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest enke89 Posted December 9, 2013 Share Posted December 9, 2013 ??? ręce i piersi opadają! nie każ nam się powtarzać ciągle z Juleńką - CIERPLIWOŚCI! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest enke89 Posted December 9, 2013 Share Posted December 9, 2013 dałaś nadzieję, że znajdę do końca roku wszystko, co miałam Ci do przekazania, napisałam w mojej dzisiejszej dłuższej wypowiedzi. wiadomości Juleńki też sobie weź do serca i nie miej pretensji do całego świata. zastanów się, czy to czasem nie Ty swoimi niecierpliwymi pretensjami i narzekaniem odsuwasz od siebie zmiany (one były aktualne na moment, w którym stawiano karty, teraz mogło się już wszystko zmienić, bo Twoja postawa jest mocno roszczeniowa, a to niedopuszczalne!). niestety, tak to działa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest enke89 Posted December 9, 2013 Share Posted December 9, 2013 (edited) obwiniasz wszystkich i wszystko wokoło, że jakaś wróżba się jeszcze nie sprawdziła, że dano Ci nadzieję itd. śmieszne i mało poważne zachowanie, a już na pewno tak się nie "dyskutuje" z losem, bo przy takim podejściu bywa przewrotny, więc pretensje co najwyżej możesz mieć do siebie, a nie do wszystkich tu na forum - bo to Ty kreujesz swoją rzeczywistość... Edited December 9, 2013 by enke89 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest enke89 Posted December 9, 2013 Share Posted December 9, 2013 swoim roszczeniowym podejściem mogłaś wszystko zmienić. zapewniam Cię, że tak to działa. mnie się zawsze wszystko z przesłań Juleńki sprawdzało, bo poddałam się biegowi czasu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maestro Inez2503 Posted December 10, 2013 Maestro Share Posted December 10, 2013 po co robicie ludzi w balona jak to się nie sprawdza? Wydaje mi się, ze masz sporo do przepracowania w kwestii swoich emocji....Nie obwiniaj osób, które bezinteresownie i z dobrego serca usiłują Ci pomóc..Przesłanie wyraźnie mówi o cierpliwości, nie wiem czy w ogóle zastanowiłaś się nad jego treścią. Pamiętaj, że cierpliwością i życzliwością więcej zyskasz i zdziałasz aniżeli roszczeniami, nerwowością i bezzasadną agresją. Inna kwestia, ze to co widzisz w innych jest w Tobie,zastanów się nad tym. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
julenka Posted December 10, 2013 Author Share Posted December 10, 2013 Zastanawiam się czy tłumaczenie dalsze ma w ogóle jakikolwiek sens... tu wyszła m.in. cierpliwość a w innych przesłaniach (Doreen Virtue) niewinność- a to właśnie też wiąże się z tym co dana osoba teraz robi... zamiast doświadczyć czegoś to obwinia inne osoby... nie robię nikogo w balona, nie po to uczę się już 6rok i wydaję kasę na każde nowe karty, poświęcam wolny czas i kurde po to żeby robić kogoś w balona? Zastanów się kobieto czego tak naprawdę chcesz a pretensje to miej do siebie lub losu nie do mnie ani innych wróżących...tak jak ja, tak i inne osoby z forum dzielą się tym co potrafią najlepiej i nikt nie leje wody..... chcesz lania wody to sobie zadzwoń do "doradów duchowych" zapłać za rozmowe 100zł i dostaniesz "bajkę" jaką chcesz- może wtedy będziesz zadowolona. Ja opisałam to co wyszło w kartach...... poczytaj tematy i zobacz sobie co ludzie piszą o przesłaniach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
małagosiaa Posted December 10, 2013 Share Posted December 10, 2013 Witaj Julenko. Poproszę o przesłanie na uczucia na nowy 2014 rok. Dziękuje i pozdrawiam serdecznie. Małgosia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
motylek34 Posted December 10, 2013 Share Posted December 10, 2013 witam poproszę również o przesłanie w miłości na 2014 Patrycja Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
julenka Posted December 10, 2013 Author Share Posted December 10, 2013 w okolicach piątku powinnam zamieścić odpowiedzi pozdrawiam cieplutko <3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
julenka Posted January 23, 2014 Author Share Posted January 23, 2014 Witaj Julenko. Poproszę o przesłanie na uczucia na nowy 2014 rok. Dziękuje i pozdrawiam serdecznie. Małgosia MOC MIŁOŚCI Przekaz: Bądźmy pewni, otacza nas światło mocy miłości, dokonaliśmy właściwego wyboru. Bóg i anioły cieszą się naszym szczęściem i błogosławią nasz związek. * Afirmacja: „Jestem w mocy miłości, tworzę swoje życie w doskonałej harmonii”. SŁUCHANIE Przekaz: Jeśli chcemy odnaleźć miłość otwórzmy się bezwarunkowo na przyjmowanie nowych idei. Najważniejszą częścią wewnętrznej rozmowy jest wprowadzenie w czyn wskazówek płynących od aniołów. * Afirmacja: „Słucham głosu mojego serca, miłość jest moim przewodnikiem”. MOŻLIWOŚCI Przekaz: Anioły przypominają nam, że możliwość wyboru jest wspaniałym darem Stwórcy dla wszystkich istot ludzkich. * Afirmacja: „Każdego dnia otwieramy bramy ogrodu miłości”. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
julenka Posted January 23, 2014 Author Share Posted January 23, 2014 witampoproszę również o przesłanie w miłości na 2014 Patrycja Pozdrawiam ŚCIEŻKA MIŁOŚCI Przekaz Działajmy z całkowitą pewnością, podążamy właściwą drogą. Wszelkie trudności są usuwane, wykorzystajmy każdą chwilę na działanie. * Afirmacja: „Jestem w mocy miłości, z łatwością odnajduję siebie”. PRZEZNACZENIE Przekaz: Jeśli ta karta pojawiła się w naszym czytaniu otrzymujemy bardzo ważny przekaz: Przeznaczeniem każdej istoty ludzkiej jest odnalezienie miłości, więc pozwólmy sobie ją odnaleźć. * Afirmacja: „Z radością przyjmuję moje przeznaczenie, które jest miłością”. SPOKÓJ Przekaz: Pędzimy zbyt szybko, a wtedy niewiele możemy zobaczyć, spróbujmy się na chwilę zatrzymać. Najlepszym stanem ducha sprzyjającym podejmowaniu właściwych decyzji jest spokój. * Afirmacja: „Jestem prowadzony przez światło miłości, podejmuje właściwe decyzje”. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
motylek34 Posted January 23, 2014 Share Posted January 23, 2014 ŚCIEŻKA MIŁOŚCI Joleńko... nie wiesz nawet jak bardzo na czasie.... Dziękuję za czas i energię Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nefrete Posted February 22, 2014 Share Posted February 22, 2014 Witaj Julenko Czy mogę Cię prosić o przesłanie na poprawę relacji z Darkiem. Ślicznie dziękuję Marzena Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts