ja.suomi Posted January 2, 2013 Share Posted January 2, 2013 Witam! Śniło mi się, że kupowałem skrzypce. Cena, to nie wiele ponad 1000. W rzeczywistości to nie jest drogo (kupi dobre skrzypce z seryjnej produkcji), a we śnie to były jakieś mega wypasione skrzypce. Dla mnie (oczywiście we śnie) to była niska cena i chciałem kupić jak najlepsze i najdroższe. Najpierw sprawdziłem najdroższe skrzypce, były ok. Ale patrze - a tu jeszcze lepsze skrzypce. Tylko, że te były grube (nie duże - tylko grube!) i nie pasowały. Nie kupiłem, bo sen się urwał. Coś tam brzdękoliłem, ale nie pamiętam , czy słyszałem dźwięk skrzypiec czy nie. Wszystkie te sny śniły mi się dzisiaj (oprócz skrzypiec). Chcę dokładną interpretację, ponieważ niedawno wymyśliłem sobie życiowy plan i może to jego dotyczyć. Z góry dziękuję i pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sancho Pansa Posted January 2, 2013 Share Posted January 2, 2013 A zajmujesz się muzyką, tzn. uczysz się w szkole muzycznej, sam grasz ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ja.suomi Posted January 2, 2013 Author Share Posted January 2, 2013 Tak. Ale mam wątpliwości, czy nie zrezygnować. Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts