Skocz do zawartości

moje mieszkanie w 2013

zakretka23

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam ! W tej chwili mieszkam u swojego facet, a wiadomo bywa różnie. Czuję, że rok 2013 będzie przełomowym rokiem zmian na lepsze. Zadałam pytanie o swoją sytuację mieszkaniową w roku 2013. Użyłam rozkładu Macieja.

Przełożenie 3 puchary, 8 buław, 7 buław ....zaistnieje taka sytuacja, która wymusi na mnie szybką decyzję mieszkaniową ;)

1. Obecna sytuacja - 9 buław ...mieszkam na osiedlu położonym w lesie

2. Przeszłość - Diabeł - włożyłam w mieszkanie dużo pracy i pieniędzy ..naprawdę odwaliłam kawał dobrej roboty ..jestem z siebie duma

3. Przeszkoda - Cesarz (dociągnełam 7 mieczy) - stały partner który bywa wobec mnie nieszczery

4. Rada - Królowa monet - cierpliwie i wytrwale dążyć do wyznaczonego celu ..jednym słowem robić swoje

5. Nieuniknione - 6 monet (dociągnełam 10 monet, 10 pucharów, Głupiec, Siła, 4 buławy) czyżby inwestycja we własne mieszkanie ?

6. Efekty - Cesarzowa - wygodne życie w pięknym mieszkaniu <lol>

Edytowane przez zakretka23
Napisano

Przełożenie 3 puchary, 8 buław, 7 buław ....zaistnieje taka sytuacja, która wymusi na mnie szybką decyzję mieszkaniową ;) - ale nie będzie Ci się ona tak do końca podobała

1. Obecna sytuacja - 9 buław ...mieszkam na osiedlu położonym w lesie - czujesz dyskomfort obecnej sytuacji i gdyby była taka możliwość już byś się jakiś czas temu wyprowadziła

2. Przeszłość - Diabeł - włożyłam w mieszkanie dużo pracy i pieniędzy ..naprawdę odwaliłam kawał dobrej roboty ..jestem z siebie duma - ale to też takie zniewolenie troszkę , ten związek jakby tak jakby Cię ograniczał

3. Przeszkoda - Cesarz (dociągnełam 7 mieczy) - stały partner który bywa wobec mnie nieszczery - no i ciężko mu się do tego przeciwstawić .

4. Rada - Królowa monet - cierpliwie i wytrwale dążyć do wyznaczonego celu ..jednym słowem robić swoje- robić swoje no i liczyć sama na siebie. musisz chyba kolejny raz włożyć sporo pracy

5. Nieuniknione - 6 monet (dociągnełam 10 monet, 10 pucharów, Głupiec, Siła, 4 buławy) czyżby inwestycja we własne mieszkanie ? - też tak mi się wydaje ,albo dojdziesz do porozumienia z obecnym partnerem .

6. Efekty - Cesarzowa - wygodne życie w pięknym mieszkaniu <lol> - 2 możliwości (patrząc na punkt 5) możliwa jest ciąża? jeśli nie , to na tyle ile sobie zapracujesz - tyle zbierzesz .

Napisano

Przełożenie 3 puchary, 8 buław, 7 buław ....zaistnieje taka przykra sytuacja, która zmusi cię do większego rozsądku razum nie serce. Choć to będzie bolało, będziesz bronic swojego stanowiska , swojego pomysłu. Dużo rozmów na ten temat, wiadomości, opowiadania o tym.

1. Obecna sytuacja - 9 buław boisz się zranienia. nie do końca ufasz , że tak pięknie może być zawsze.

2. Przeszłość - Diabeł - włożyłam w mieszkanie dużo pracy i pieniędzy ..naprawdę odwaliłam kawał dobrej roboty ..jestem z siebie duma

3. Przeszkoda - Cesarz (dociągnełam 7 mieczy) - on nie będzie chciał cię póścić , jesteś mu tam potrzebna / bardziej z wygodnictwa /

4. Rada - Królowa monet - cierpliwie i wytrwale dążyć do wyznaczonego celu ..jednym słowem robić swoje - tak jest.

5. Nieuniknione - 6 monet (dociągnełam 10 monet, 10 pucharów, Głupiec, Siła, 4 buławy) dostaniesz jakieś pieniądze na nowe mieszkanie. Do rodziny?

6. Efekty - Cesarzowa - wygodne życie w pięknym mieszkaniu - bedziesz Cesarzową w swoim mieszkaniu.

to dobry plan - dobre karty.

Napisano

Tak jemu się bardzo wygodnie ze mną żyję. Podejrzewam, że daje mu ogromne poczucie bezpieczeństwa - bez wzajemności. Pieniądze od rodziny hmmm była bym bardzo zaskoczona :)