zakretka23 Napisano 2 Stycznia 2013 Napisano 2 Stycznia 2013 (edytowane) Witam ! W tej chwili mieszkam u swojego facet, a wiadomo bywa różnie. Czuję, że rok 2013 będzie przełomowym rokiem zmian na lepsze. Zadałam pytanie o swoją sytuację mieszkaniową w roku 2013. Użyłam rozkładu Macieja. Przełożenie 3 puchary, 8 buław, 7 buław ....zaistnieje taka sytuacja, która wymusi na mnie szybką decyzję mieszkaniową 1. Obecna sytuacja - 9 buław ...mieszkam na osiedlu położonym w lesie 2. Przeszłość - Diabeł - włożyłam w mieszkanie dużo pracy i pieniędzy ..naprawdę odwaliłam kawał dobrej roboty ..jestem z siebie duma 3. Przeszkoda - Cesarz (dociągnełam 7 mieczy) - stały partner który bywa wobec mnie nieszczery 4. Rada - Królowa monet - cierpliwie i wytrwale dążyć do wyznaczonego celu ..jednym słowem robić swoje 5. Nieuniknione - 6 monet (dociągnełam 10 monet, 10 pucharów, Głupiec, Siła, 4 buławy) czyżby inwestycja we własne mieszkanie ? 6. Efekty - Cesarzowa - wygodne życie w pięknym mieszkaniu <lol> Edytowane 2 Stycznia 2013 przez zakretka23 Cytuj
nirva2991 Napisano 2 Stycznia 2013 Napisano 2 Stycznia 2013 Przełożenie 3 puchary, 8 buław, 7 buław ....zaistnieje taka sytuacja, która wymusi na mnie szybką decyzję mieszkaniową - ale nie będzie Ci się ona tak do końca podobała 1. Obecna sytuacja - 9 buław ...mieszkam na osiedlu położonym w lesie - czujesz dyskomfort obecnej sytuacji i gdyby była taka możliwość już byś się jakiś czas temu wyprowadziła 2. Przeszłość - Diabeł - włożyłam w mieszkanie dużo pracy i pieniędzy ..naprawdę odwaliłam kawał dobrej roboty ..jestem z siebie duma - ale to też takie zniewolenie troszkę , ten związek jakby tak jakby Cię ograniczał 3. Przeszkoda - Cesarz (dociągnełam 7 mieczy) - stały partner który bywa wobec mnie nieszczery - no i ciężko mu się do tego przeciwstawić . 4. Rada - Królowa monet - cierpliwie i wytrwale dążyć do wyznaczonego celu ..jednym słowem robić swoje- robić swoje no i liczyć sama na siebie. musisz chyba kolejny raz włożyć sporo pracy 5. Nieuniknione - 6 monet (dociągnełam 10 monet, 10 pucharów, Głupiec, Siła, 4 buławy) czyżby inwestycja we własne mieszkanie ? - też tak mi się wydaje ,albo dojdziesz do porozumienia z obecnym partnerem . 6. Efekty - Cesarzowa - wygodne życie w pięknym mieszkaniu <lol> - 2 możliwości (patrząc na punkt 5) możliwa jest ciąża? jeśli nie , to na tyle ile sobie zapracujesz - tyle zbierzesz . Cytuj
melyss Napisano 2 Stycznia 2013 Napisano 2 Stycznia 2013 Przełożenie 3 puchary, 8 buław, 7 buław ....zaistnieje taka przykra sytuacja, która zmusi cię do większego rozsądku razum nie serce. Choć to będzie bolało, będziesz bronic swojego stanowiska , swojego pomysłu. Dużo rozmów na ten temat, wiadomości, opowiadania o tym. 1. Obecna sytuacja - 9 buław boisz się zranienia. nie do końca ufasz , że tak pięknie może być zawsze. 2. Przeszłość - Diabeł - włożyłam w mieszkanie dużo pracy i pieniędzy ..naprawdę odwaliłam kawał dobrej roboty ..jestem z siebie duma 3. Przeszkoda - Cesarz (dociągnełam 7 mieczy) - on nie będzie chciał cię póścić , jesteś mu tam potrzebna / bardziej z wygodnictwa / 4. Rada - Królowa monet - cierpliwie i wytrwale dążyć do wyznaczonego celu ..jednym słowem robić swoje - tak jest. 5. Nieuniknione - 6 monet (dociągnełam 10 monet, 10 pucharów, Głupiec, Siła, 4 buławy) dostaniesz jakieś pieniądze na nowe mieszkanie. Do rodziny? 6. Efekty - Cesarzowa - wygodne życie w pięknym mieszkaniu - bedziesz Cesarzową w swoim mieszkaniu. to dobry plan - dobre karty. Cytuj
zakretka23 Napisano 2 Stycznia 2013 Autor Napisano 2 Stycznia 2013 Tak jemu się bardzo wygodnie ze mną żyję. Podejrzewam, że daje mu ogromne poczucie bezpieczeństwa - bez wzajemności. Pieniądze od rodziny hmmm była bym bardzo zaskoczona Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi