Skocz do zawartości

kroki ze strony Y

nirva2991

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

jakie będą kroki ze strony Y w moją stronę w ciągu tego miesiąca

6 mieczy , 9 buław , paź kielichów

no tutaj będzie jakieś spotkanie bądź jakiś wyjazd może mi zaproponować . myślę , że w tym paziu będzie starał się lekko poprawić w moich oczach , a te 9 buław to może mój brak zaufania co do niego ? nie wiem .

jak będzie wyglądała moja relacja z Y w tym miesiącu :

5 buław , 3 buławy , 2 kielichy , rycek denarów

coś mi się wydaje , że będzie próbował jakoś zawalczyć o mnie , ale nie będziemy widzieć dalszych perspektyw na ten związek . będą spotkania . (to mój eks, który jest obecny od kilku lat w moim życiu )

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Myślę że jakieś będą na pewno, ale z początku takie ostrożne, nienachalne ~ barrrdzo subtelne, nic nagle, nic na siłę (cierpliwość jest cnotą ~ 9 Buław)...9 Buław to też opór ~ więc tak sobie myslę iż to Jego ostrożne działanie może być spowodowane właśnie tym - iż czuje że Ty stawiasz taki opór, a On w Paziu Kielichowym mimo wszystko jest dość nieśmiały w wyrażaniu uczuć...no ale ~ będą wiadomości, flirty, jakieś wyznania...i w końcu spotkanie...

jak będzie wyglądała moja relacja z Y w tym miesiącu :

Będzie spotkanie/spotkania, coś mi tu sex'em pachnie, no albo choćby namiętnością...:)

• Maestro
Napisano

wyjdzie z nieśmiałą inicjatywą,zaproszeniem,bardzo ostrożnie, spokojnie,subtelnie

ak będzie wyglądała moja relacja z Y w tym miesiącu :

będzie walka z namietnosciami, pewnie dojdzie do spotkania (tego, o którym była mowa w grudniu i które się miało przesunąc) ,spotkanie przyjacielskie, bez seksu,ale sobie bardzo miło pogadacie,widac Wasze porozumienie:))) Karty do pozazdroszczenia:))

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

wyjdzie z nieśmiałą inicjatywą,zaproszeniem,bardzo ostrożnie, spokojnie,subtelnie

ak będzie wyglądała moja relacja z Y w tym miesiącu :

będzie walka z namietnosciami, pewnie dojdzie do spotkania (tego, o którym była mowa w grudniu i które się miało przesunąc) ,spotkanie przyjacielskie, bez seksu,ale sobie bardzo miło pogadacie,widac Wasze porozumienie:))) Karty do pozazdroszczenia:))

Bez sex'u mówisz ? :D 5 Buław - sex...suma Diabeł - sex, a w podsumach Moc i Diabeł - niezwykle namiętny sex, hmmm :mysli:...mnie tyleee razy te karty pokazały sex i nieziemską namiętność właśnie...;)

• 4 tygodnie później...
Napisano

chodziło mu głównie o seks , i takie cwane podchody podejmował w tym kierunku .

• Maestro
Napisano

Mówiłam,że seksu nie będzie,mimo walki z namiętnościami;)