nirva2991 Napisano 2 Stycznia 2013 Napisano 2 Stycznia 2013 jakie będą kroki ze strony Y w moją stronę w ciągu tego miesiąca 6 mieczy , 9 buław , paź kielichów no tutaj będzie jakieś spotkanie bądź jakiś wyjazd może mi zaproponować . myślę , że w tym paziu będzie starał się lekko poprawić w moich oczach , a te 9 buław to może mój brak zaufania co do niego ? nie wiem . jak będzie wyglądała moja relacja z Y w tym miesiącu : 5 buław , 3 buławy , 2 kielichy , rycek denarów coś mi się wydaje , że będzie próbował jakoś zawalczyć o mnie , ale nie będziemy widzieć dalszych perspektyw na ten związek . będą spotkania . (to mój eks, który jest obecny od kilku lat w moim życiu ) Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 2 Stycznia 2013 Napisano 2 Stycznia 2013 jakie będą kroki ze strony Y w moją stronę w ciągu tego miesiąca 6 mieczy , 9 buław , paź kielichów Myślę że jakieś będą na pewno, ale z początku takie ostrożne, nienachalne ~ barrrdzo subtelne, nic nagle, nic na siłę (cierpliwość jest cnotą ~ 9 Buław)...9 Buław to też opór ~ więc tak sobie myslę iż to Jego ostrożne działanie może być spowodowane właśnie tym - iż czuje że Ty stawiasz taki opór, a On w Paziu Kielichowym mimo wszystko jest dość nieśmiały w wyrażaniu uczuć...no ale ~ będą wiadomości, flirty, jakieś wyznania...i w końcu spotkanie... jak będzie wyglądała moja relacja z Y w tym miesiącu : 5 buław , 3 buławy , 2 kielichy , rycek denarów Będzie spotkanie/spotkania, coś mi tu sex'em pachnie, no albo choćby namiętnością... Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 2 Stycznia 2013 Maestro Napisano 2 Stycznia 2013 jakie będą kroki ze strony Y w moją stronę w ciągu tego miesiąca 6 mieczy , 9 buław , paź kielichów wyjdzie z nieśmiałą inicjatywą,zaproszeniem,bardzo ostrożnie, spokojnie,subtelnie ak będzie wyglądała moja relacja z Y w tym miesiącu : 5 buław , 3 buławy , 2 kielichy , rycek denarów będzie walka z namietnosciami, pewnie dojdzie do spotkania (tego, o którym była mowa w grudniu i które się miało przesunąc) ,spotkanie przyjacielskie, bez seksu,ale sobie bardzo miło pogadacie,widac Wasze porozumienie:))) Karty do pozazdroszczenia:)) Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 2 Stycznia 2013 Napisano 2 Stycznia 2013 jakie będą kroki ze strony Y w moją stronę w ciągu tego miesiąca 6 mieczy , 9 buław , paź kielichów wyjdzie z nieśmiałą inicjatywą,zaproszeniem,bardzo ostrożnie, spokojnie,subtelnie ak będzie wyglądała moja relacja z Y w tym miesiącu : 5 buław , 3 buławy , 2 kielichy , rycek denarów będzie walka z namietnosciami, pewnie dojdzie do spotkania (tego, o którym była mowa w grudniu i które się miało przesunąc) ,spotkanie przyjacielskie, bez seksu,ale sobie bardzo miło pogadacie,widac Wasze porozumienie:))) Karty do pozazdroszczenia:)) Bez sex'u mówisz ? 5 Buław - sex...suma Diabeł - sex, a w podsumach Moc i Diabeł - niezwykle namiętny sex, hmmm ...mnie tyleee razy te karty pokazały sex i nieziemską namiętność właśnie... Cytuj
nirva2991 Napisano 31 Stycznia 2013 Autor Napisano 31 Stycznia 2013 chodziło mu głównie o seks , i takie cwane podchody podejmował w tym kierunku . Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 31 Stycznia 2013 Maestro Napisano 31 Stycznia 2013 Mówiłam,że seksu nie będzie,mimo walki z namiętnościami;) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi