Cristall Posted January 2, 2013 Share Posted January 2, 2013 Ostatnio śniło mi się, że byłam w szkole i nasza klasa miała gdzieś iść i szłam za nimi, byłam gdzieś w tyle. Nie wiem co to było, ale wyglądało jak jakiś remont albo zawody, bo rzeczy były jak przeszkody, porozwalane i dziwne o.O Była jakaś długa, duża belka czy coś takiego opleciona siatką i wysoka. Musiałam się zacząć po niej wspinać żeby móc na nią wejść i pójść za resztą klasy. Normalnie bym tego nie zrobiła, ale w śnie miałam jakąś siłę i kiedy już na nią weszłam, nagle nie wiem dlaczego, nauczycielka powiedziała, że mam talent sportowy(w rzeczywistości nie). Okazało się, że mogę szybko biegać(w rzeczywistości nie i nawet nie lubię), więc sobie tak szybko biegałam po całej szkole. Dzisiaj śniło mi się coś podobnego. Ścigałam chłopaka, który mi się podoba(on jest w mojej klasie, więc to też coś podobnego jak w 1 śnie), o dziwo szybko biegałam, że w ułamku sekundy mogłam być nawet spory kawałek dalej. Goniłam tak go, biegłam, on skoczył na siatkę więc ja też i o dziwo znowu pojawia się siła, która pomaga mi się szybko i z łatwością wspiąć na nią. Na końcu udało mi się go złapać. Co to może oznaczać? Wiem, że dziwne te sny i niezrozumiałe, ale takie mi się nieraz śnią, że sama nie rozumiem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts