nirva2991 Napisano 2 Stycznia 2013 Napisano 2 Stycznia 2013 (edytowane) co Y opowiada o mnie innym : rydwan , 6 buław , mag , 3 buław : dołożyłam Królowa buław że chciałby wrócić , ale nie widzi perspektyw ? nie wiem ... Edytowane 2 Stycznia 2013 przez nirva2991 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 2 Stycznia 2013 Maestro Napisano 2 Stycznia 2013 rydwan , 6 buław , mag , 3 buław : dołożyłam Królowa buław żę nadal mu się cholernie podobasz,jakby mógł to by się na Ciebie rzucił,oczarowujesz go i jakbyś TY się odezwała,to byłby chętny na spotkanie... Cytuj
agaMAJ Napisano 2 Stycznia 2013 Napisano 2 Stycznia 2013 te karty są bardzo seksualne...jakby mógłby toby cie i na stole, i przy wszystkich... a że nie może to o tym głośno fantazjuje Cytuj
Gość SooYoung Napisano 3 Stycznia 2013 Napisano 3 Stycznia 2013 (edytowane) Jeśli to eks to że byłaś dla niego atrakcyjną partnerkę. Dobrze mu było z Tobą i chciałby powrotu, ale na zasadzie "seks bez zobowiązań". Jeśli to ktoś nowy w Twoim życiu to chciałby się do Ciebie zbliżyć jesteś dla niego atrakcyjna i Pan chciałby Cię zdobyć, ale nadal chodzi o kontekst seksualny. Rydwan, 6 buław i Mag to Pan w typie zdobywcy który szybko zdobywa, czaruje i często szybko się nudzi swoją "zdobyczą" bo kręci go samo zdobywanie. Wszystkie karty mówią o dużej aktywności i działaniach, ruchu z Pana strony. Edytowane 3 Stycznia 2013 przez SooYoung Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi